Получихте нова обява по филтър

Промяна на цена на наблюдавана обява


стара цена
нова цена
Начало Публикуване Търсене Новини Rent-a-car Средни цени Дилъри Моите обяви
1 - 2 от общо 2

Обяви за Автомобили и Джипове

Запис на търсенето
Критериите ще бъдат записани във Вашия "Бележник Търсения".
Предимства:

Когато запишете текущия филтър за търсене във Вашият "Бележник Търсения", следващия път ще можете да стартирате същото търсене от там, без да попълвате формите за търсене отново.

Вашият "Бележник Търсения" се намира в меню Моите обяви > Бележник търсения.

Резултат от Вашето търсене на:
Запази Търсенето
Рубрика: Автомобили и Джипове, Състояние: Употребявани, Нови, Намира се в обл. Пазарджик, с. Братаница, Подредени по: Марка/Модел/Цена
Alfa Romeo MiTo 1.4i
6 500 лв.
Цената е без ДДС
април 2009 г. 212 000 км Бензинов 95 к.с. Ръчна Хечбек
Автомобилът нов внос от Германия. В много добро състояние. Реални километри. Напълно обслужен - подменени масло и филтри. Всички агрегати работят перфектно! ВЪЗМОЖЕН БАРТЕР И ЛИЗИНГ!
Особености - Бартер, Лизинг
обл. Пазарджик, с. Братаница
Suzuki Ignis 1.3i
6 500 лв.
Цената е без ДДС
НОВА ОБЯВА
ноември 2007 г. 128 000 км Бензинов 94 к.с. Ръчна Хечбек
Автомобилът е нов внос от Германия, на 100% реални километри, изключително запазен за годините си, в много добро техническо и визуално състояние. Като се има предвид, че е внос от Германия, може да се каже, че колата е идеално съхранена - без никакви ръжди, без удари, без пребоядисване и никакви други интервенции. Има подгрев на седалки, наличен катализатор, два броя ключове и четири броя на 95% нови гуми. Сменени са масло, филтри, ремъци, 2 броя предни прожини, както и 2 броя опорни лагери на пр. амортисьори, което може да се види на място. Автомобилът е абсолютно готов за експлоатация. КАЧВАШ СЕ И КАРАШ! Колата разполага с транзитни номера, което дава възможност за тестване, валидни са до 30. 06. 2024г. и при евентуално закупуване не е необходимо веднага да правите разходи и за регистрация! Като се има предвид, че е обслужен и с всичко платено, това е една много добра покупка за всеки, който се е насочил към автомобил от този клас. Единствено има много леки външни забележки, които са снимани по-детайлно и се виждат добре на снимките. Заслужава си да се види и пробва, за да се уверите сами в по-горе описаното. ВЪЗМОЖЕН БАРТЕР И ЛИЗИНГ!
Особености - Бартер, Лизинг
обл. Пазарджик, с. Братаница
Отиди в Моят Бележник
Няма маркирани обяви за печатане Няма маркирани обяви за сравнение
Може да запазите Вашето търсене на:
Запази Търсенето
Рубрика: Автомобили и Джипове, Състояние: Употребявани, Нови, Намира се в обл. Пазарджик, с. Братаница, Подредени по: Марка/Модел/Цена
oбяви за колиАвтомобили и Джипове
Сравни Печат Премахни всички