Получихте нова обява по филтър

Промяна на цена на наблюдавана обява


стара цена
нова цена
Начало Публикуване Търсене Новини Rent-a-car Средни цени Дилъри Моите обяви
1 - 20 от общо 94

Товарни превози - Услуги за Камиони

Запис на търсенето
Критериите ще бъдат записани във Вашия "Бележник Търсения".
Предимства:

Когато запишете текущия филтър за търсене във Вашият "Бележник Търсения", следващия път ще можете да стартирате същото търсене от там, без да попълвате формите за търсене отново.

Вашият "Бележник Търсения" се намира в меню Моите обяви > Бележник търсения.

Резултат от Вашето търсене на:
Запази Търсенето
Състояние: Употребявани, Нови, Рубрика Товарни превози
НОВА ОБЯВА
Транспорт с бус София и страната
Регион:
обл. София, гр. София
Транспортни услуги на камион с кран в София и в цялата страна. Фактури по ДДС. Без почивен ден.
Регион:
обл. София, гр. София
Транспортни услуги в страната с бордови камион 6 тона(полезен товар), падащ борд, размери 7. 20 - 2. 45 - 2. 30. Възможно товарене с кран и мотокар, ДДС фактури. , . ADR ! ! !
Регион:
обл. Стара Загора, гр. Стара Загора
Извършване на всички видове услуги със тристранен самосвал изгодни цени
Регион:
обл. Плевен, гр. Плевен
Специализирана пътна помощ 10тона-, камиони, багери, трактории др. строителна и селскостопанска техника. Превоз на товари и услуги с автокран. Мотокари под наем , преместване на машини и съоръжения с мотокар.
Регион:
обл. Пловдив, гр. Пловдив
Предлагам транспорт за цялата страна! Товароносимост до 2тона Дължина 3. 25м. Широчина 1. 50м Височина 1. 80м За София атрактивни договорки! Извън рамките на града ще се разберем! Хамалски услуги 30лева, етаж на човек. *Транспортни услуги и професионален превоз в София, страната и чужбина: Превоз на товари до всяка точка на страната, фургон с товароносимост до 2000 кг. Сигурно и надеждно транспортиране на товар, защитен от екстремни метеорологични условия. *Хамалски услуги: Товарене, разтоварване и преместване на всякакъв нужен и ненужен багаж. Опит, отношение и старание са силните ми страни. На разположение съм 24/7, с опция за хамалски услуги. Точност и коректност- винаги в точния час и на правилното място. Услугите, които предлагам са: - транспорт с фургон с товароносимост до 2000 кг. ; - професионален транспорт на различни видове строителни материали; - превозване на битови товари, мебели и други; - професионално транспортиране на стоки, мотори и АТВ; - транспорт за София, страна и чужбина. В рамките на София 60 лв. до половин ден. Извън София 60 лв. плюс 0. 60 лв. на километър в двете посоки след София. Гъвкавост при договаряне и атрактивни цени !
Регион:
обл. София, гр. София
Превоз на обемисти неща до 1000 кг. и всякакъв вид товари от точка А до точка В. Изнасяне и пренасяне от едно място на друго на стари и нови вещи , мебели и бяла техника. Голям закрит бус тип фургон , вътрешни размери: В. 242 см. Ш. 205 см. Д. 415 см. С падащ борд който вдига до 750 кг. Превоз на всякакви мебели стари и нови, багаж и обзавеждане , интериор, екстериор , пиана , офис оборудване и др. Цени за района на гр. София - 50 - 70лв. зависи от времето което ще отнеме. Извън София 0, 90 лв. за км. + 10 лв. за час. Може и по договаряне! Цената за по дълги маршрути ще се обсъжда допълнително! Товарене и разтоварване се осигурява от клиента , за съжаление не предлагам тази услуга! За по подробна информация относно цените и самата услуга се обадете на посочения телефон! Цените подлежат на коментар, зависи от пробега и продължителността на курса! ! !
Регион:
обл. София, гр. София
Превоз на строителни материали - баластра , пясък , бетон , камачки , въглища , дърва за огрев , дървен материал , боклук и всичко свързан със строителството ! ! ! _ до 6. 5 тона
Регион:
обл. Русе, гр. Русе
Превоз на товари комплектни и групажни до 3. 5 тона. Превоз на коли в страната и чужбина, Качество и Коректност. Фирмата предлага и дърпане на каравани и лодки.
обл. София, гр. София
Пикапи товарни под наем. Цени за наем на ден (възможност за данъчни фактури) 12 часа 45 лв (за София) 24 часа: 55 лв За повече от 3 дни отстъпки, или по договаряне с наш шофьор. Отдават се с депозит 150-200 лв, предплащане на дните за ползване и сключване на договор, или по договаряне с наш шофьор без депозит. При наемане (без шофьор) се изисква задължително свидетелство за управление на МПС на лица над 18 г.
Регион:
обл. София, гр. София
Автокранове под наем за София, Банкя, Божурище, Костинброд, Елин Пелин, Равно поле и селата около тях. Работи се без почивен ден, имаме всичко необходимо за работа, въжета, колани и д-р.
Регион:
обл. София, гр. София
Транспорт на всякакъв вид товари до 2 000 кг (2 тона) в рамките на област Велико Търново и до всички точки в България. Товарно отделение с падащ борд, което позволява повдигане на товари до 750 кг. Размери Д/Ш/В 4, 20 м/2, 10м/2, 00м. Гъвкави цени, в зависимост от товара и разстоянието.
обл. Велико Търново, гр. Велико Търново
Услуги с кран. 1. Доставка и превоз на инертни материали: пясък, чакъл, баластра, филц и др. 2. Доставка и превоз на дърва, въглища, пелети и др. 3. Извозване на строителни отпадъци 4. Изкоп и доставка на септични ями (КОРУБИ) Посетете нашия сайт: https: //renesans2003. com/
Регион:
обл. Пловдив, гр. Пловдив
Здравейте предлагам услуги със пикап във София и околностите. Превозвам всичко за дома, офиса, бяла и черна техника . Цени за района на София 50 лв а за извънградско 0, 65 стотинки на километър
Регион:
обл. София, гр. София
Нуждаете се от внос на коли от Америка? Или търсите модел предлаган в САЩ, които не можете на намерите на пазара? Ние ще ви помогнем. Вече повече от 20+ години се развиваме в сферата на вноса и износа на превозни средства от САЩ. Ще Ви предложим най-добрите услуги по вноса на коли от Америка. Внос на автомобили от търгове всички търгове в САЩ. https: //usimportauto. com
Регион:
обл. София, гр. София
Преместване на мебели и багаж в София и страната. Цялостно опаковане и пренасяне на дома и офиса от експерти. Доставка до адрес на вашите вещи с товарен превоз. Гаранция за професионално обслужване и коректност.
Регион:
обл. София, гр. София
Мотокари под наем за от 1 тон до 12 тона за Пловдив и региона от един час, дългосрочно за страната , с транспорт и мотокарист. Електрокари , газокари , стакери, електрически и транспалетни колички пълна гама в наличност под наем. Услуги с ролки и крикове за преместване на тежки товари до 100 тона и под наем . Професионално преместване на машини и съоръжения!
обл. Пловдив, гр. Пловдив
НОВА ОБЯВА
Транспортни Услуги-Камион с кран, Транспорт на Бусове, Пътно строителна техника, Земеделска и Тежка техника за София и цялата страна. 24/7. . . GPS
Регион:
обл. София, гр. София
Извършвам транспорт до посочена от клиента дестинация, възможност за товарене с кран и мотокар. Открит бордови камион - 7 м. Издаване на ДДС фактури. Вашият товар ще бъде доставен на конкретната дата, час и място, дори и да нямате възможност да го придружите. Можете да разчитате на точност и коректност.
Регион:
обл. Стара Загора, гр. Стара Загора
Преместване на жилища офиси мебели багаж София и Страната. Товаране и Разтоварване на Тирове Камиони Бусове Коректност Разумни Цени.
Регион:
обл. София, гр. София
Отиди в Моят Бележник
Няма маркирани обяви за печатане Няма маркирани обяви за сравнение
Може да запазите Вашето търсене на:
Запази Търсенето
Състояние: Употребявани, Нови, Рубрика Товарни превози
oбяви за коли Услуги за КамиониТоварни превози
Сравни Печат Премахни всички