Получихте нова обява по филтър

Промяна на цена на наблюдавана обява


стара цена
нова цена
Начало Публикуване Търсене Новини Rent-a-car Средни цени Дилъри Моите обяви
1 - 10 от общо 10

Услуги за Бусове

Запис на търсенето
Критериите ще бъдат записани във Вашия "Бележник Търсения".
Предимства:

Когато запишете текущия филтър за търсене във Вашият "Бележник Търсения", следващия път ще можете да стартирате същото търсене от там, без да попълвате формите за търсене отново.

Вашият "Бележник Търсения" се намира в меню Моите обяви > Бележник търсения.

Резултат от Вашето търсене на:
Запази Търсенето
Състояние: Употребявани, Нови, Намира се в обл. Плевен, гр. Плевен
Денонощна Пътна помощ(репатриране) на всички видове камиони и автобуси. Бързо отзоваване и коректност. Възможност за действие във всяка точка на страната и чужбина. Ние Предлагаме: Изваждане от канавки, дерета Превоз на селскостопанска и строителна техника Теглене на композиция от камион с ремарке Възможност за теглене на повредено ремарке Възможност за претоварване на място Подаване на ток Смяна на гума Доставка на гориво Мобилен сервиз За повече информация 0897 834 120 / 0879 278 666 и снимки - truck-assistance-gabrovo. com
обл. Плевен, гр. Плевен
Верига сервизи за възстановяване на спукани автостъкла АВТОСИСТЕМ за страната и Европа ПЛЕВЕН и региона 0877 99 22 01 СОФИЯ и региона 0884 27 88 85 СОФИЯ и региона 0878 504 029 Русе и региона 0888 794 380 Разград и региона 0895 628 428 ШУМЕН и региона 0895 342 044 ПЛОВДИВ и региона 0884 94 80 90 Ценово и региона 0883 35 29 45 Павликени и региона 0882 711 859 Варна и региона 0879 899 114 Варна и региона 0898 861 903 Пазарджик и региона 0898 808 344 Петрич и региона 0878 22 25 27 Луковит и региона 0896 714 667 Дупница и региона 0893 606 412 София и региона 0878504029 Горна баня и региона 0879466281 LONDON SURREY 44 742 766 7450
Регион:
обл. Плевен, гр. Плевен
Възстановяване на спукани автостъкла ПЛЕВЕН и региона AUTO MAX STUDIO. Възстановяване на ударени предни автостъкла, лепене на точки, цънки , пукнатини. Auto Max Studio се занимава и с дизайн и монтаж на автомобилно фолио, облепване на сгради, затъмняване на автостъкла , стопове и фарове и полиране! Полиране на фарове и поставяне на КЕРАМИЧНО ПОКРИТИЕ! Професионално пране на автотапицерии, матраци, дивани, килими, мокети и др. AUTO MAX STUDIO предлага на своите клиенти претапициране на тавани, кори за врати и колонките на автомобила, по желание на клиента.
Регион:
обл. Плевен, гр. Плевен
Лепене на спукани автостъкла АВТОСИСТЕМ Плевен и региона. Възстановяване на звезди, точки, ударено от камъче. Възстановяване на оптичната яснота и 100% здравина
Регион:
обл. Плевен, гр. Плевен
Зареждането на климатика на Вашия автомобил е от голямо значение не само за доброто техническо състояние на системата, но и за здравето на пътниците. Редовната грижа за климатика на автомобила удължава неговия живот и подобрява функционалността му. Заповядайте при нас и ние ще проверим количествата на масло и фреон в климатичната система на автомобила Ви.
Регион:
обл. Плевен, гр. Плевен
Чип тунинг на леки и тежкотоварни автомобили, автобуси Софтуерно премахване на FAP/DPF Всеки собственик на дизелов автомобил се е сблъсквал с филтъра за твърди частици, познат ни като FAP и DPF. Този филтър има определен живот, след което трябва да се смени, но смяната му е прекалено скъпа, като запушването на този филтър може да доведе до сериозни проблеми с турбината. Затова ние Ви предлагаме бързо и качествено софтуерно премахване на FAP/DPF филтъра, след което, ако желаете, може да премахнем и физически самия филтър. Като резултат Вапият автомобил ще работи нормално, без да усеща липсата на филтъра. Софтуерно премахване на EGR и ламбда сонда Вашият автомобил работи в авариен режим? Най-вероятната причина е наложилата се смяна на EGR клапана, служещ за намаляване на изгорелите газове. Когато клапанът е вече запушен, автомобилът започва да губи мощност, след време се запушват и смукателните тръби. За да избегнете този проблем, ние Ви предлагаме софтуерно и физическо премахвана на EGR клапана. Ситуацията е идентична с ламбда сондите при бензиновите двигатели. ЧИП Тунинг и автодиагностика Съвременните автомобили стават все по-умни и автоматизирани. За справянето с възникнали проблеми е необходимо правилното диагностициране тук ние идваме на помощ и Ви предлагаме бърза и компетентна локализация на проблема, както и оценка на изправността на повечето компоненти във Вашия автомобил (турбо, дебитомер, ABS, температурни и др. сензори, центровка и др. ). След диагностицирането, можем да предложим и чип тунинг в зависимост от Вашите нужди и желания. Поръчка, доставка и монтаж на турбочарджър (turbocharger) за европейски и американски автомобили! Телефони за връзка: 0887340310; 0878427414
Регион:
обл. Плевен, гр. Плевен
Любители сте на високите скорости? Състезателният дух Ви тласка все напред? Е, тогава добре дошли при нас. Освен, че може да повишим мощността на Вашия автомобил с монтиране на турбо комресор или софтуерно, го правим и с поставяне на нитро системи. Всеки любител на силовите двигатели, развиване на максимални скорости и стартиране от място е запознат с NOS системите. Ние ги познаваме не само на теория, но и съвсем отблизо. Монтираме и зареждаме нитро системи. Заповядайте при нас, за да усетите силовото ускорение, което Ви дава азотния оксид!
Регион:
обл. Плевен, гр. Плевен
1)Контролни проверки на Аналогови, Дигитални и Интелигентни ТАХОГРАФИ! 2)Ремонти, Резервни части, Архивиране на данни от шофьорски диг. карти и ТАХОГРАФИ! 3)Тахошайби и Термохартия, Батерии за диг. ТАХОГРАФИ! 4)Продажба и Монтаж на нови и втора употреба ТАХОГРАФИ! 5)Машинка за сваляне на информация от дигитални ТАХОГРАФИ и шофьорски диг. карти! гр. Плевен, след " STAR TRANS 81" ;ул" Метро" 7(годишни технически прегледи" СИЯНА" )! РАБОТИМ и в Събота 08, 30 - 14, 00ч. ; Неделя-на повикване Неделя-на повикване! ! !
Регион:
обл. Плевен, гр. Плевен
Извършване на всички видове услуги със тристранен самосвал изгодни цени
Регион:
обл. Плевен, гр. Плевен
АВТОСИСТЕМ? ПЛЕВЕН Възстановяване ? на спукани ? автостъкла. Заличаване на линии- къси и дълги, точки, ударено от камъче. ? 0887202863 Любомир Тодоров ? ?? ??
Регион:
обл. Плевен, гр. Плевен
Отиди в Моят Бележник
Няма маркирани обяви за печатане Няма маркирани обяви за сравнение
Може да запазите Вашето търсене на:
Запази Търсенето
Състояние: Употребявани, Нови, Намира се в обл. Плевен, гр. Плевен
oбяви за колиУслуги за Бусове
Сравни Печат Премахни всички