Mobile.bg – обяви за продажба на Автомобили втора употреба и нови
ДОБАВИ ОБЯВА Редакция на обява
Помощ

Тук може да намерите отговори на най-често задаваните въпроси при ползване на mobile.bg

1) Какво е "Бележник" и как се работи с него?

2) Как да Публикувам Обява в mobile.bg?

3) Как да Променя вече публикувана Обява в mobile.bg?

4) Как да удължа срока на изтичаща обява в mobile.bg?

5) Системата не ми приема SMS кода?

7) Колко време важи ограничението по IP, GSM, e-mail за 3 безплатни обяви?

1) Какво е "Бележник" и как се работи с него?

Бележникът е услуга в mobile.bg, която Ви дава възможност да записвате интересните за Вас обяви. Бележникът не изисква регистрация!

За да добавите обявата, която Ви е впечатлила в Личния си Бележник, е необходимо само да натиснете бутона "Добави в Бележника". Той се намира във най-долния ред на всяка обява. При натискането на бутона се зарежда Вашия Личен Бележник. В него най-долу се добавя интересуващата Ви обява.

Към обявите, записани в Личния Ви Бележник, може да добавите бележки, които да Ви напомнят какво Ви е впечатлило в конкретната Обява. Въведете бележката във текстовото поле най-долу в обявата и натиснете бутона "запиши бележката".

След като запишете обявата в Бележника, можете да се върнете към резултатите от последното Ви търсене, да коригирате критериите от досегашното търсене, или да зададете критерии за ново търсене. Направете своя избор от бутоните за навигация, намиращи се най-отгоре и най-отдолу във Вашия Личен Бележник.

Ако сте записали в бележника обява, която вече не е актуална за Вас, може да я изтриете, натискайки бутона "Изтрий от бележника".

Личният си Бележник може да отворите по всяко време само от вашия компютър, чрез линка Моят Бележник.

ОБРАТНО

2) Как да Публикувам Обява в mobile.bg?

В mobile.bg Вие може да публикувате обява за Автомобили, Джипове, Пикапи, Бусове, Камиони, Мотоциклети или Малки обяви/Части...

За да публикувате обява, изберете от менюто най-горе типа на продаваното от Вас превозно средство (Автомобил, Камион, Бус...) и натиснете бутона ПУБЛИКУВАНЕ.

Попълнете полетата за описание и натиснете бутона "ПУБЛИКУВАЙ".
Вашата Обява вече е на разположение на останалите потребители на mobile.bg!

След като публикувате обявата, се зарежда екран с данните въведени в обявата,
и Кода на Вашата Обява.

Кода на обявата е необходим за по-нататъшното редактиране на обявата (промяната на текст, добавяне на снимка, или изтриване на обявата). Запомнете този код! За по-голяма сигурност, кода на Обявата се изпраща на вашия e-mail веднага след публикуването й!
Прегледайте внимателно данните в обявата която сте публикували, и ако има нужда от корекции натиснете бутона "ПРОМЕНИ ТЕКСТА".
Ако желаете да добавите снимки, натиснете бутона "ДОБАВИ СНИМКА".

ОБРАТНО

3) Как да Променя вече публикувана Обява в mobile.bg?

За да промените или изтриете обява, която сте публикували, кликнете върху линка:

ПУБЛИКУВАНЕ > Корекция на Обяви;

Трябва да въведете вашия e-mail и Кода на Обявата.
(Кода на Обявата е изпратен на Вашия e-mail при публикуването)

ОБРАТНО

4) Как да удължа срока на изтичаща обява в mobile.bg?

За БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ: срока на обявата се удължава от меню ПУБЛИКУВАНЕ > Корекция на Обяви;, където се задава нов срок на Валидност на обявата.

ЗА VIP ОБЯВИ: Преди да изтече 7-дневния срок на обявата Вие получавате SMS, известяващ Ви за изтичането и. Този SMS съдържа текст MOBILE-(17 символа, които всъщност са ID-то  на обявата Ви). Именно този текст, БЕЗ КОРЕКЦИИ в изписването, трябва да бъде изпратен чрез SMS на 1929, в случай, че желаете да продължите VIP-обява си в www.mobile.bg. Дори и само един допълнителен интервал в изписването е достатъчен, за да не може да се открие точната обява, която продължавате. В тези случай, тъй като вече сте "заплатили" SMS-а, ние връщаме код, който да ползвате за подновяване на VIP-обявата Ви. И от тук нататък следва удължаване срока на обявата: меню ПУБЛИКУВАНЕ > Корекция на Обяви;, където за да въведете новия SMS код трябва да е изтекла валидността на стария, т.е корекцията трябва да се направи в час по-късен от този на публикуването преди 7 дни. /30 мин до 1 час/

ОБРАТНО

5) Системата не ми приема SMS кода?

1. Пишете на латиница
2. Често се бъркат символите 1 (единица) с l (ел) и обратно
3. Често се бъркат символите q (кю) с g (джи) и обратно
4. Не трябва да се бъркат SMS кода и кода, получен на Вашия e-mail при публикуване на обява, който се използва за корекция, изтриване или добавяне на снимки и видео към обявата.
5. За повече подробности или за проверка на статуса на Вашия код кликнете тук

ОБРАТНО

7) Колко време важи ограничението по IP, GSM, e-mail за 3 безплатни обяви?

При наличие на 3 активни, безплатни обяви в сайта, Вие не можете да публикувате 4-та безплатна обява. Необходимо е да изтече срока на тези 3 обяви и тогава можете да публикувате отново безплатни обяви в сайта.

ОБРАТНО
Основни категории в mobile.bg: Автомобили Джипове Бусове Камиони Мотоциклети Селскостопански Индустриални Кари Каравани Яхти и Лодки Ремаркета Велосипеди Части Аксесоари Гуми и джанти Купува Услуги
mobile.bg препоръчва:  Преводи  Легализация  Автомобили  Имоти Варна  Имоти Русе  Имоти София  Имоти Бургас  Имоти Пловдив  Имоти Плевен  Имоти Стара Загора  Автомобили  Новини  Работа  Обяви 
ЗА КОНТАКТИ |  ОБЯВИ |  SMS КОДОВЕ |  ЗА РЕКЛАМА |  ПОМОЩ |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ТОП ОФЕРТА Въпроси и предложения към mobile.bg
Резон Медия |  Имоти |  Автомобили |  Работа |  Обяви |  Регистрация 2002-2017 ® Copyright mobile.bg