Начало Публикуване Търсене Новини Rent-a-car Дилъри Моето mobile

Помощ


Тук може да намерите отговори на най-често задаваните въпроси при ползване на mobile.bg

1) Какво е "Бележник" и как се работи с него?

2) Как да Публикувам Обява в mobile.bg?

3) Как да Променя вече публикувана Обява в mobile.bg?

4) Как да удължа срока на изтичаща обява в mobile.bg?

5) Системата не ми приема SMS кода?

7) Колко време важи ограничението по IP, GSM, e-mail за 3 безплатни обяви?

1) Какво е "Бележник" и как се работи с него?

Бележникът е услуга в mobile.bg, която Ви дава възможност да записвате интересните за Вас обяви. Бележникът изисква регистрация!
За да ползвате Бележника трябва да се логнете във Вашия профил и да избирате "Бележник обяви".

За да добавите обявата, която Ви е впечатлила в Личния си Бележник, е необходимо само да натиснете бутона "Добави в Бележника".
Той се намира във най-долния ред на всяка обява.
При натискането на бутона се зарежда Вашия Личен Бележник. В него веднага се добавя интересуващата Ви обява.

Към обявите, записани в Личния Ви Бележник, Можете да използвате опцията "Маркирай обява", след което можете да ползвате услугите: "Печат на маркираната обява" и "Сравни маркираните обяви".

След като запишете обявата в Бележника, можете да се върнете към резултатите от последното Ви търсене, да коригирате критериите от досегашното търсене, или да зададете критерии за ново търсене.

Ако сте записали в бележника обява, която вече не е актуална за Вас, може да я изтриете, натискайки бутона "Изтрий от бележника".

Личният си Бележник може да отворите по всяко време от Вашия компютър или мобилно устройство, логвайки се в регистрацията си.

ОБРАТНО

2) Как да Публикувам Обява в mobile.bg?

В mobile.bg Вие може да публикувате обява за Автомобили и Джипове, Пикапи, Бусове, Камиони, Мотоциклети или Малки обяви/Части...

Обява може да бъде публикувана, както с направена регистрация в сайта, така и без регистрация.
И в двата случая ще получите 4 цифрен ключ за верификация /потвърждение/ на Вашия телефонен номер.

След като публикувате обявата, без да ползвате регистрация и в последствие си направите такава, всяка една обява извън профилът Ви, може да бъде присвоена към него, следвайки имструкциите в сайта.

За да публикувате обява, изберете от менюто най-горе типа на продаваното от Вас превозно средство (Автомобили и Джипове, Камион, Бус...) и натиснете бутона ПУБЛИКУВАНЕ.

Попълнете полетата за описание и натиснете бутона "ПУБЛИКУВАЙ".
Ще получите 4 цифрен ключ за верификация като SMS на Вашия телефон, който трябва да въведете в полето "Ключ" и след това да кликнете върху бутона "ПОТВЪРДИ".
Вашата Обява вече е на разположение на останалите потребители на mobile.bg!

След като публикувате обявата, се зарежда екран с данните въведени в обявата.
Прегледайте внимателно данните в обявата която сте публикували, и ако има нужда от корекции натиснете бутона "ПРОМЕНИ ТЕКСТА".
Ако желаете да добавите снимки, натиснете бутона "ДОБАВИ СНИМКА".

ОБРАТНО

3) Как да Променя вече публикувана Обява в mobile.bg?

Kликнете върху бутона "РЕДАКЦИЯ НА ОБЯВА" в горния десен ъгъл или върху линка "Редакция на обява", намиращ се в таблицата "Вход за потребители и дилъри".

1. Ако обявата е публикувана без регистрация, въведете Вашия телефонен номер в полето "Мобилен телефон" и натиснете бутона "Продължи".
Ако редактирате обявата си от същото устройство, от което е публиквана ще видите списъка с публикуваните от Вас обяви.
Ако редактирате обявата си от друго устройство, ще получите 4 цифрен ключ за верификация чрез SMS на Вашия телефон, който трябва да въведете в съответното поле и да натиснете бутона "Потвърди". След това ще видите списъка с публикуваните от Вас обяви.

2. Ако обявата Ви е публикувана през Ваш профил, последвайте линка "ВХОД".
Логнете се във Вашия профил ще видите списъка с публикуваните от Вас обяви.

Намерете обявата, която искате да коригирате или изтриете и изберете съответната опция.

ОБРАТНО

4) Как да удължа срока на изтичаща обява в mobile.bg?

Намерете Вашата обява като следвате инструкциите от т.3.

1. Ако сте публикували обявата като Нерегистриран потребител може да удължите срока на обявата безплатно, като зададете нов срок на Валидност, но само в случай, че срока не е удължаван през последните 14 дни.

2. Ако сте публикували обявата като Регистриран потребител може да удължите срока на обявата безплатно, като зададете нов срок на Валидност, но само в случай, че срока не е удължаван през последните 14 дни.
В случай, че срока е удължаван през последните 14 дни може да се възползвате от платено обновяване, като кликнете върху линка "Обнови за 60 ст." към всяка обява в списъка с Вашите обяви.

ЗА VIP ОБЯВИ: Преди да изтече 7-дневния срок на обявата Вие получавате SMS, известяващ Ви за изтичането и. Този SMS съдържа текст MOBILE-(17 символа, които всъщност са ID-то на обявата Ви). Именно този текст, БЕЗ КОРЕКЦИИ в изписването, трябва да бъде изпратен чрез SMS на 1929, в случай, че желаете да продължите VIP-обява си в www.mobile.bg. Дори и само един допълнителен интервал в изписването е достатъчен, за да не може да се открие точната обява, чиито срок удължавате.
В случай на грешно изпратен SMS ще получите код, който да ползвате за подновяване на VIP-обявата Ви. За да използвате този код трябва да намерите Вашата обява, следвайки инструкциите от т.3 и да отворите формата за редакция на данните. Въведете получения SMS код в съответното поле и натиснете бутона "ПУБЛИКУВАЙ".
Забележка: За да въведете новия SMS код трябва да е изтекла валидността на стария, т.е корекцията трябва да се направи в час по-късен от този на публикуването преди 7 дни. /30 мин до 1 час/

ОБРАТНО

5) Системата не ми приема SMS кода?

1. Пишете на латиница
2. Често се бъркат символите 1 (единица) с l (ел) и обратно
3. Често се бъркат символите q (кю) с g (джи) и обратно
4. За повече подробности или за проверка на статуса на Вашия код кликнете тук

ОБРАТНО

7) Колко време важи ограничението по IP, GSM, e-mail за 3 безплатни обяви?

При наличие на 3 активни, безплатни обяви в сайта, Вие не можете да публикувате 4-та безплатна обява. Необходимо е да изтече срока на тези 3 обяви и тогава можете да публикувате отново безплатни обяви в сайта.

ОБРАТНО
Основни категории в mobile.bg: Автомобили и Джипове Бусове Камиони Мотоциклети Селскостопански Индустриални Кари Каравани Яхти и Лодки Ремаркета Велосипеди Части Аксесоари Гуми и джанти Купува Услуги
ЗА КОНТАКТИ |  ОБЯВИ |  SMS КОДОВЕ |  ЗА РЕКЛАМА |  ПОМОЩ |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ТОП ОФЕРТА Въпроси и предложения към mobile.bg
Резон Медия |  Имоти |  Автомобили |  Работа |  Обяви |  Регистрация 2002-2019 ® Copyright Rezon Ltd.