Last news in Fakti

9 Май, 2024 05:53 1 332 5

Никол напусна Hell’s Kitchen на крачка от финала

  • никол-
  • телевизия-
  • шоу-
  • hell’s kitchen

Черните куртки и Златните излизат довечера в нови съревнования, изпълнени с големи рискове и неочаквани комбинации от вкусове

Никол напусна Hell’s Kitchen на крачка от финала - 1
Снимка: NOVA

Темпераментната Никол Росенова напусна Hell’s Kitchen броени дни преди финала на най-горещото риалити в ефира, предаде dariknews.bg.

Възпитаничката на кулинарната академия “Кордон Бльо” и последна жена в надпреварата получи оранжева престилка и шанс да води кухнята на Черните. Незадоволителното ѝ представяне обаче принуди шеф Виктор Ангелов да добави нова черна куртка към стената на плача в Кухнята на Ада.

Златните и Черните отново влязоха в два директни сблъсъка - кулинарно състезание и вечерна резервация. В първото предизвикателство двата отбора трябваше да приготвят ястие, съчетаващо морски дарове и месо. Макар да бяха спечелили предимство преди готвенето, Черните куртки бяха победени от звездните си съперници, а след незадоволителното си представяне, Никол получи оранжева престилка и номинация за изгонване.

Вечерната резервация представи пред двете кухни поредното ново меню на шеф Ангелов. Въпреки продължаващите търкания между фолк дивата Бони и риалити звездата Александра Гърдева, Златните показаха добра отборна игра и съумяха да издадат всичките си поръчки, включително и десертите. По-семплото приготвяне на ястията обаче не сработи в полза на професионалистите с черните куртки, които не успяха да издадат нито една поръчка, а ВИП гостите им демонстративно напуснаха ресторанта по средата на резервацията.

Въпреки уменията и лидерските качества, лавината от грешки на талантливата френска възпитаничка Никол не оставиха друг избор на шеф Ангелов и той се раздели с нея дни преди големия финал в състезанието.

Довечера Черните куртки и Златните ще излязат в нови съревнования, изпълнени с големи рискове и неочаквани комбинации от вкусове и възприятия.

Гледайте Hell’s Kitchen 6 в четвъртък, 9 май, от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    10 1 Отговор
    Най-накрая! Боботещия и глас може да докара човек до лудост. Остава и Бони да си тръгне и предаването ще стане по-приятно за гледане.

    Коментиран от #3

  • 2 СТИГА БЕ

    8 1 Отговор
    А ДНЕС Е 9 МАЙ... ДЕН НА ПОБЕДАТА
  • 3 бай Даньо

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ицо":

    Ама ти като гледаш това предаване, ядеш ли и хляб, защото манджа има
  • 4 Христо

    5 0 Отговор
    Крайно време беше... Тази, ако е готвач......
  • 5 Мда

    6 0 Отговор
    Пошло предаване.От километри личи , че Бони с ромските номера ще спечели, щедро побутвана от Ангелов и Чоткин, който ми е много мазен . Това са финалистите