Last news in Fakti

6 Май, 2024 12:51 3 738 7

Мадалина Генеа обясни причината за раздялата си с Григор Димитров

  • мадалина генеа-
  • спорт-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • григор димитров

Двамата прекратиха отношенията си през октомври 2023 г., но след това 36-годишната брюнетка имаше само два кратки коментара с много недомлъвки относно причината за разрива в отношенията ѝ с Гришо

 Мадалина Генеа обясни причината за раздялата си с Григор Димитров - 1

Румънската актриса и модел Мадалина Генеа най-сетне даде смислено обяснение за раздялата си с българската звезда на тениса Григор Димитров. Двамата прекратиха отношенията си през октомври 2023 г., но след това 36-годишната брюнетка имаше само два кратки коментара с много недомлъвки относно причината за разрива в отношенията ѝ с Гришо. Сега обаче тя писмено обяви мотивите си в дискусия със свои последователи в „Инстаграм“, след като получи въпрос дали нейната половинка е тенисист.

"Може би сега е моментът да изясним, че с Григор решихме да се разделим. Моля, уважавайте личното ни пространство и не вярвайте на това, което четете в медиите. Аз съм много благодарна за времето, което прекарахме заедно през последните 6 години, както като приятели, така и като двойка. Поради натоварения график, участията и отговорностите в живота ни, това беше най-добрият начин да продължим напред, но не и заедно", написа Генеа в социалната мрежа.

Следващият въпрос към Мадалина беше дали в момента е сингъл, а тя не даде смислен отговор. Последва запитване дали е във връзка с писателя и актьор Мат Хукингс, а румънката категорично отрече и отсече, че двамата са добри познати.

 Мадалина Генеа обясни причината за раздялата си с Григор Димитров


Поставете оценка:
Оценка 1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дервиш

    16 0 Отговор
    Тея ора са да забавляват богати безделници. Когато и да изчезнат никой няма да разбере.
  • 2 Ко речи?

    17 0 Отговор
    На Мадалина чифт мада не са й достатъчни.
  • 3 Сила

    11 2 Отговор
    Това момче що не си гледа топките а се занимава със секви парястници.... Ще се издъни накрая като класическо българче и ще свърши в КАУФЛАНД или Била

    Коментиран от #4

  • 4 Ице

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сила":

    Той си гледа топките да ги празни редовно, нека гняса тия разгоненяци щом му пускат, яко плющене и това е.
  • 5 Протестиращ

    8 0 Отговор
    Да попитаме деликатно автора дали името и се произнася "Генеа"? Ето и още един съвсем деликатен въпрос: авторът знае ли румънското име "Геня" как точно се пише на румънски?
  • 6 Копанарката пак е

    10 0 Отговор
    огладняла и си търси внимание. Може пак да и вържат,но е хубава циганка!
  • 7 Папарак

    1 1 Отговор
    Мъдолина има по големи топки от кауня от Аскьой