Last news in Fakti

3 Май, 2024 14:30 1 472 0

Клоп за Салах: Не знам как щяхме да се оправим, ако не се познавахме от дълго време

  • юрген клоп-
  • футбол-
  • мохамед салах

Въпросът вече е решен, няма проблем

 Клоп за Салах: Не знам как щяхме да се оправим, ако не се познавахме от дълго време - 1
Снимка: БГНЕС

Между Юрген Клоп и Мохамед Салах вече няма никаква драма, увери самият мениджър на Ливърпул. Преди седмица двамата влязоха в конфликт по време на двубоя срещу Уест Хам. Те така и не разкриха какво точно са си казали.

“Въпросът вече е решен, няма проблем - заяви Клоп днес. - Но не знам как щяхме да се оправим, ако не се познавахме от толкова дълго време. Но двамата толкова много се уважаваме, че това не е проблем”.

След тази случка обаче се засилиха слуховете, че след края на сезона Салах няма да остане на “Анфийлд”. Със сигурност тогава си тръгва и мениджърът, заради което германецът не иска да коментира темата с бъдещето на нападателя.

“Трябва да свикнете, че това вече не е мой проблем. Не смятам, че трябва да говоря за това. Други хора ще вземат решение, особено самият Мо. Няма аз да решавам”, категоричен беше Клоп.

Въпросното напрежение между двамата се появи на фона на неубедителните резултат на тима, заради които “червените” вече нямат почти никакви шансове за титлата в конкуренцията на Манчестър Сити и Арсенал. На фона това Ливърпул поне си гарантира завръщане в Шампионската лига.

“Много съм щастлив, че се класирахме за ШЛ. Това е успех. Дали всички приемат това по този начин? Може би не”, продължи наставникът.

“Поне вече няма напрежение и би било яко, ако можем отново да покажем хубав футбол, защото последните няколко седмици бяха напрегнати за нас”, пожела си Клоп.

Сега на дневен ред за мърсисайдци е дуел с Тотнъм. Първият шампионатен сблъсък с лондончани през есента ще бъде запомнен със скандална грешка на съдиите, които ощетиха Ливърпул. Заради неразбирателство между реферите на ВАР и тези на терена напълно редовен гол на Луис Диас не беше признат, а после тимът от “Анфийлд” загуби с 1:2. После пък се оказа, че неправомерно е бил отстранен и Диого Жота.

“Няма как да забравя въпросната среща. Тогава беше много странно… Въпросният главен съдия Саймън Хуупър ръководеше двубоя ни срещу Евертън. Опитах се да си избия всички тези мисли за него от главата, но не успях”, призна Клоп.

За идния мач в неделя мениджърът разкри, че под въпрос е капитанът Вирджил ван Дайк. Нидерландецът не е тренирал пълноценно през цялата седмица. “Висшата лига е най-силното първенство, като това не е преувеличено. Това е причината футболистите да са преуморени. Диого Жота не тренира с тима, но пък Конър Брадли се завърна. Вирджил ван Дайк също не тренираше. Ще видим дали ще бъде част от заниманието днес”, обясни треньорът.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА