Last news in Fakti

3 Май, 2024 13:14 3 985 9

Симона от Hell's Kitchen сподели подробности за любовта с Димитър и мечтите си за бъдещето

  • симона-
  • хелс китчън-
  • на кафе-
  • hell's kitchen

"Не съм очаквала да срещна любовта, особено пък в кулинарно предаване.", сподели любимката на шеф Ангелов

Симона, която се оказа един от култовите образи в тазгодишния сезон на "Хелс Китчън", отпадна от кулинарната надпревара, но пък спечели много повече, отколкото всеки друг във формата. Защото в Кухнята на Ада успя да открие и любовта.

Беше голямо предизвикателство. Не знаех дали ще се справя. Всичките ми познати ми казаха, че ще ме изгонят през първата седмица, защото там всички са готвачи и са вълци. Но аз се справих и си тръгнах, след като станах една от последните.

"Отидох от там абсолютно неподготвена. Но вече е съвсем различно. Вече, като отида на ресторант и видя менюто, знам, че мога всичко да приготвя", това заяви колоритната участничка в тазгодишния сезон на "Хелс Китчън" Симона пред Гала в "На кафе".

На въпрос как е спечелила вниманието на взискателния иначе шеф Виктор Ангелов, до степен чак да се превърне в негова любимка, колоритната брюнетка отвръща така:

"Мисля, че спечелих шеф Ангелов с искреността, която имам, с това, че винаги съм себе си, никога не лъжа и имам желание да се науча".

Симона признава, че най-трудният момент за нея в шоуто е била играта с кънки - "защото никога не съм карала кънки".

"Не е моето това да се кача на ледената пързалка. Краката ми бяха изтръпнали, не си ги усещах, беше отвратително чувство", добавя още брюнетката.

В шоуто Симона, освен всичко друго, успя да срещне и любовта - в лицето на Димитър. Към днешна дата двамата са заедно, щастливи и тя очаква да го види на финала на кулинарната надпревара, който вече чука на вратата.

"Не съм очаквала да срещна любовта, особено пък в кулинарно предаване. Не съм отишла с тази цел, но то просто се случи. Щастлива съм, въпреки че Димитър ми липсва. Ще го чакам да го видя на финала", сподели Симона пред тв водещата на "На кафе". И добави:

"Имахме една малка криза с него в предаването. Тогава нито аз отстъпих, нито той. То не беше точно скандал, просто аз се ядосах и не му говорех около седмица. След това обаче осъзнах, че не е трябвало чак толкова да се ядосвам и сърдя, и се радвам, че навреме го осъзнах, защото вероятно после щях да съжалявам със сигурност."

След излизането си от "Хелс Китчън" Симона сподели и каква мечта има оттук нататък - "Да бъда една успешно развита бизнес дама в България, да проектирам сгради, интересно ми е. Един ден да имам и своя сладкарница".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Галена

    0 0 Отговор
    Добре.
  • 2 ТаУмВзе

    11 3 Отговор
    Снимката е достатъчна! Не знам кой е толко Смел да се прежали де. Иначе тия предаване са си Лоботомия за Напреднали отсекъде.
  • 3 Тарзан

    16 0 Отговор
    Туй на траверса прилича.
  • 4 Фрида

    10 0 Отговор
    Балканската Фрида Кало на младини. Пълна кукавица
  • 5 Ломския

    17 0 Отговор
    Туй Симона пращи от интелект,тя сама се представи,че повече от 3 оценка не е имала в училище.Това на днешно време ви дава предимство да се показваш и да си повярваш,че си нещо.А на публиката това му трябва....зрелища.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Механик

    16 0 Отговор
    Знаете ли?! Не всеки се ражда красив. В повечето случаи това не зависи от него.
    Това разбира се не го прави по-малко човек.
    Но всеки трябва да се преценява от всяка гледна точка и да си прави сметката къде се изявява.
    В случая, това момиче се е изложило. А тая визия не е подходяща за медийна изява. Особено с тая шапка тип "еш ма ква съм" и тия вежди в стил "разчеканат гарван".
  • 8 Става ама

    4 0 Отговор
    Много грозна бе
  • 9 Еми така

    5 0 Отговор
    Като не си китоса лицето, мяза на торта с орехи 😂😂😂