Last news in Fakti

3 Май, 2024 11:22 1 108 5

Крисчън Слейтър ще става баща за втори път на 54 г.

  • крисчън слейтър-
  • британи лопес-
  • баща-
  • дете

Новината бе обявена на премиерата на новия му Unfrosted,

Крисчън Слейтър ще става баща за втори път на 54 г. - 1
Снимка: БГНЕС

Крисчън Слейтър и съпругата му Британи Лопес очакват второ дете. Те обявиха новината на премиерата на новия му Unfrosted, която се състоя в Лос Анджелис, пише dir.bg.

Дългогодишната двойка, която се среща на почивка в остров Литъл Палм във Флорида, когато Лопес е на 21, а Слейтър на 39, разкриха вълнуващата вест, докато вървяха по червения килим.

По време на снимките със съпруга си, 35-годишната Британи показа и наедрялото си коремче, облечена в дълга рокля на цветя.

От своя страна звездата от "Мистър Робот" заложи в сив костюм, бяла риза и черна вратовръзка на специалната прожекция на предстоящия комедиен филм, режисиран от Джери Сейнфелд.

Двойката вече има четиригодишна дъщеря, чието име все още не е разкрито публично. Слейтър им и още две деца, 22-годишната Елиана и 25-годишния Джейдън, които са от брака му с журналистката Райън Хадън.

Още през 2019 г., след раждането на най-малкото му дете, Слейтър каза пред People, че се наслаждава да гледа как новородената му дъщеричка "наистина го разпознава" и му се усмихва. Той също така се пошегува колко "сложно" е станало родителството от 90-те години насам.

"Мислех, че детето ми дори и да получи няколко микроба, ще се оправи и ще изгради имунната си система. Но сега трябва да миеш всичко", размишлява той в неделното шоу с Джеймс Корден. "Бутилките се разглабят на осем различни части и това е пъзел, който трябва да се сглоби."


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    2 3 Отговор
    Разплаках се от радост. Предполагам новината е ощастливила и други българи, а не само мен.
    п.п.
    Абе, вие верно ли смятате, че някой го интересува на кого му е "наедряло" коремчето?
  • 2 Христо

    4 0 Отговор
    Аз го харесвам като актьор.

    Но какви са тия бебешки шишета, които се разглобяват на 8 части!? Безумие
  • 3 глоги

    0 0 Отговор
    "Бутилките се разглОбяВАт на осем различни части
  • 4 ХАХАХА

    1 0 Отговор
    И как така става баща за втори път след като има още 2 деца от предишен брак ?

    Коментиран от #5

  • 5 велик соросоид

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ХАХАХА":

    Не стреляйте по пишещата квото захване - тя толкова си може!!!