Last news in Fakti

1 Май, 2024 18:40 1 107 1

Футболист от втория отбор на Левски си глътна езика по време на мач

  • левски-
  • футбол-
  • левски 2-
  • трета лига

Неприятен инцидент прекъсна за известно време срещата

Футболист от втория отбор на Левски си глътна езика по време на мач - 1

В момента се играе мача от 32-ри кръг в Трета Югозападна лига, където вторият отбор на Левски София гостува на Балкан Ботевград.

Неприятен инцидент обаче прекъсна за известно време срещата.

В 16-тата минута двама съперникови играчи си удариха главите при борба във въздуха за висока топка. В ситуацията тежко пострада играча на „сините” Мартин Пасалидис. След удара той падна и си глътна езика, като се наложи да бъде откаран с линейка на спешна помощ.

До момента на инцидента гостите водеха с 2:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Да не дава Господ, но може да помогне в такива случаи на този който го прочете:
    По гръб на земята или на пейка и главата се извива максимално надолу и назад, но много внимателно и с мярка. Така езикът сам си освобождава трахеята.