Last news in Fakti

29 Април, 2024 15:55 3 236 1

Huawei обяви голямо събитие

  • huawei-
  • pura 70-
  • watch

Все още не е ясно какви продукти ще видим тогава

Huawei обяви голямо събитие - 1

Huawei обяви днес събитие за представяне на новите си продукти, насрочено за 7 май в Дубай.Събитието, което обещава да покаже разнообразни авангардни технологии, ще послужи като платформа за представяне на най-новите предложения на Huawei в областта на аксесоарите, лаптопите и таблетите.

Сред очакваните разкрития са Huawei Watch Fit 3.Huawei ще представи още MateBook X Pro 2024 на международната публика. Най-големият въпрос, който витае над събитието, обаче е съдбата на линията смартфони на Huawei. Без да се споменават смартфони в плаката, изобилстват спекулации относно международната наличност на най-новите устройства на Huawei, включително дългоочакваните телефони Pura 70.

Дали Huawei ще последва прецедента, създаден от устройствата Mate 60, и ще ги запази ексклузивно за китайския пазар, или те ще направят своя глобален дебют заедно с другите модели, предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.