Last news in Fakti

25 Април, 2024 08:31 4 017 19

Певицата Киара напусна "Ергенът" в епизод 19

  • киара маджарова-
  • ергенът

„Тъжно ми е.", сподели тя

Последната роза в епизод 19 на "Ергенът" бе за Катя. Без цвете остана певицата Киара.

„Тъжно ми е. Яд ме хваща, защото има други момичета, които трябваше да си тръгнат преди мен“ – коментира бургазлийката.

„Доста искрени чувства изпитах. Съжалявам, че не можахме да ги споделим. Надявам се да намериш това, за което си дошъл“ – каза Киара на раздяла с Ергенът.

„Аз също. Благодаря ти, че беше тук!“ – отвърна ѝ Алек.

„Следвай сърцето си. То няма да те излъже“ – промълви Киара на ухото на Ергенът, докато го прегръщаше за сбогом.

„Разочарована съм, защото започнах да усещам много силни чувства. Като знам, че някое от момичетата ще си тръгне с този човек... Разкрила съм се до голяма степен, а това го правя много рядко“ – сподели певицата пред камерата на романтичното риалити.

Певицата Киара напусна
Кадър: bTV

Коя е Киара?

24-годишната Киара Маджарова е от Бургас, където завършва класически балет. В момента е модел, а от година и поп-фолк изпълнител в лейбъла на Емануела. Най-популярната ѝ песен носи името „Закачен“ – парче, което за отрицателно време се превърна в тотален хит в платформата Tik-Tok.

Киара определя себе си като трудолюбива, красива и амбициозна. Десет години е тренирала художествена гимнастика, като е била и в националния отбор на България. Има много спечелени медали от състезания и международни турнири, но ѝ се налага да прекрати кариерата си на спортист заради сериозна контузия. Спортът я научава на дисциплина и хъс, които пренася и в работата си, целеустремена към върха.

Не крие, че е дива и първична – винаги е открита, защото няма за какво да се преструва или притеснява. Винаги казва цялата истина, с риск да има сърдити. Работата ѝ като фолк певица я прави щастлива. Вярва, че човек трябва да следва сърцето си, а не хорското мнение. Убедена е, че е създадена за сцената, и се чувства в кожата си повече от всякога. Заради натовареното си ежедневие, обаче, Киара е необвързана, пише ladyzone.bg.

Определя себе си като силно влюбчива – иска мъжът до нея да е здраво стъпил на земята и да държи на думата си. Не обича високопарни думи, а действия. Киара е наясно, че мъжете я обожават, а жените искат да са като нея, и е твърдо убедена, че никой не може да ѝ устои.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Даньо

    8 0 Отговор
    Еее, що така бе
  • 2 Георги Дочев Джонгата

    10 2 Отговор
    Нямате си на идея колко е нагласено това предаване...Онази римлянка Крис защо не е изгониха ,като заплашва Катя , че ще паднела на земята , че видиш ли ти какво ще стане..Значи Валерия за 2 думи, които си заслужаватбс Йоана , защото са толкова злобни че се пукат по шевовете, е отсвири Алек, а тази бойната , готова да покаже истинската си същност, там от мХлата не я изгони. Това е продажно , нагласено предаване..А тези Йоана и Надя , начело с пъппасалата Крис , да не и споменавам националността , са най- противните от вс сезони.
  • 3 Кадир

    12 1 Отговор
    Разбира се, че е нагласено. Няма как да е иначе при положение, че основно се гледа от бабки и лелки, за които е много важно момичета с минало, или малко по възрастни да са в предаването. Това ги кара да се чувстват добре за себе си. Не е направено за да пресъздава реалността, защото тя боли. Всеки мъж предпочита млада, красива жена. Всичко друго е фетиш и въпрос на временно любопитство. Да не говорим втора употреба с по 1-2 деца.

    Коментиран от #4

  • 4 МНЕНИЕ

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кадир":

    Е, ами то и децата знаят, че е нагласено и режисирано, иии снимано по миналото лято. Даже и участничките не го гледат, нали си взеха паричките...
  • 5 Велизар

    7 3 Отговор
    Тази пКа само ставаше бих я трескал до откат.
  • 6 По - грозна

    4 1 Отговор
    И нагла от гримьорката няма Неразбирам защо този все още я държи там
  • 7 Пее ли на

    5 0 Отговор
    микрофоня?
  • 8 Ела

    5 0 Отговор
    Тази простотия Ергенът ме хвърля в потрес. Коя ще го иска този ерген след като е целунал 50 жени. Мърлява работа.
  • 9 ха, ха

    6 0 Отговор
    Няма абсолютно никакво значение какво е тренирала и какво е завършила след като е избрала да надуе джуки, да пее простотии и да се кълчоти по чалготеки.Под вещото крило на чалгарката Емануела :)))))))
  • 10 Лорд Минчу

    2 2 Отговор
    Ергенинът е макронец, се на дърти паcтъpми налита! 🤣

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Мъка ...

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Лорд Минчу":

    А ти дори и това не си.
  • 12 абе,

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Лорд Минчу":

    Такава роля са му отредили сценаристите,особено Ваня Щерева.Това и болната тема на нея,че не може да си хване нормален мъж на нейната възраст и затова все по младоци си пада-да ги превъзпитава. И после я зарязват.Едва ли в живота ергена залита по такива.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.