Last news in Fakti

17 Април, 2024 13:00 3 203 6

СНИМКА прати топ звезда в тениса в обятията на богаташ

  • арина сабаленка-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Само преди месец 25-годишната шампионка от Australian Open претърпя лична трагедия, след като бившият ѝ приятел Константин Колцов падна от висок етаж на хотел в Маями

СНИМКА прати топ звезда в тениса в обятията на богаташ - 1

Беларуската звезда на женския тенис Арина Сабаленка има връзка с американски бизнесмен, твърди най-горещата клюка. Само преди месец 25-годишната шампионка от Australian Open претърпя лична трагедия, след като бившият ѝ приятел Константин Колцов падна от висок етаж на хотел в Маями.

Тогава стана ясно, че Сабаленка е била скъсала отношенията си с бившия хокеист и има нов мъж до себе си, дори се спекулираше, че това е Григор Димитров.

Сега беларуската тенисистка се снима с друг мъж и това породи клюките. Човекът до Арина Сабаленка е американският бизнесмен Дейвид Грутман, наричан Краля на Маями.

Той сподели на профила си фотография със спортистката, която отговори на публикацията с няколко сърца в своя коментар. Липсва обаче официално потвърждение, че двамата са двойка.

Дейвид Грутман е сред най-големите собственици на хотели и ресторанти в Маями. В неговите имоти често се провеждат големи партита с участието на звезди от спорта и развлекателната индустрия.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 0 Отговор
    Гаджето пада ОТ ВИСОК ЕТАЖ НА ХОТЕЛ в МАЯМИ😒
    И хоп , новият е СОБСТВЕНИК НА ХОТЕЛИ В МАЯМИ🤔
    А дали е паднал сам 🤔

    Коментиран от #5

  • 2 бобошен

    11 0 Отговор
    Ако обятията не са на богаташ,статия няма да има,истествинно!
  • 3 элфой

    6 0 Отговор
    Сабальонка и Григор Димитров-трудна работа. Ще му крещи на всяка дума.Еле,пък ако не й ходи по кефа,ще има звукови вълни до Космоса.
  • 4 БГ ПУЯК

    7 0 Отговор
    Статията осмисля деня на автора, а и на голяма част от населението, което за добро или лошо дори няма да я прочете. А скрийшота кърти, само забележете от къде е!
  • 5 кой знае ...

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Възможно е да са се скарали, тая кобилестата като нищо може да му е посягала.)))
  • 6 Пилотът Гошу

    0 0 Отговор
    Ковачев, толкова си глъм, че и скрийншот не можеш да редактираш 😂😂😂😂😂😂😂😂
    Блиц да ти пратят сметката!!! 😂😂😂😂😂😂😂