Last news in Fakti

29 Март, 2024 17:11 3 330 105

"Ислямска държава": Хванаха четирима наши герои в Русия

  • ислямска държава-
  • русия-
  • москва-
  • атентат-
  • владимир путин

При нападението, което е най-смъртоносното в Русия от 20 години насам, загинаха най-малко 143 души, а 360 бяха ранени, включително деца

"Ислямска държава": Хванаха четирима наши герои в Русия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Екстремистката групировка "Ислямска държава" (ИД) потвърди днес ареста в Русия на четирима свои членове, отговорни за смъртоносната атака в концертна зала край Москва, ден след като руските власти отправиха нови обвинения за връзки на нападателите с "украинските националисти", предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Отговорността за терористичната атака, при която преди седмица в зала "Крокус сити хол" загинаха 143 души, вече беше поета от ИД, но руските власти твърдят, че зад нея стоят "украинските националисти". От своя страна Киев отрича да замесен в нападението.

Изданието на ИД "Ан Набаа" потвърждава, че "четирима бойци, които са войници на халифата", са атакували залата в предградие на Москва. Трима от тях са използвали автомати, а четвъртият е предизвикал пожар, пише "Ан Набаа", цитиран в каналите на мобилното приложение "Телеграм" на джихадистката групировка.

След това нападателите са избягали от местопрестъплението. Руските сили са започнали издирване и накрая са обкръжили терористите в гориста местност. "Дано Бог ги освободи от пленничеството им", пише седмичникът "Ан-Набаа".

При нападението, което е най-смъртоносното в Русия от 20 години насам, загинаха най-малко 143 души, а 360 бяха ранени, включително деца. Руските власти съобщиха за ареста на 11 души, включително четиримата предполагаеми нападатели. На осем от тях са повдигнати обвинения и са задържани под стража.

Руският Следствен комитет, органът, отговарящ за основните криминални разследвания, заяви вчера, че извършителите на атаката са имали "връзки с украинските националисти" и са получили "големи" суми пари в брой и криптовалута от Украйна.

Самият руски президент Владимир Путин каза, че четиримата нападатели са били арестувани в руската Брянска област при опит да избягат в Украйна, където от украинска страна е бил подготвен "прозорец", позволяващ им да преминат границата.

Директорът на руската Федерална служба за сигурност (ФСС) Александър Бортников обвини украинските и западните тайни служби, че са "улеснили" нападението.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дано да ги

    41 7 Отговор
    разстрелят тези "герои"...

    Коментиран от #41, #44

  • 2 Сатана Z

    53 22 Отговор
    Ислямски щат е част от Съединените щати.
  • 3 Ясно, все по -ясно става

    47 16 Отговор
    Ми 6

    Коментиран от #5, #75

  • 4 Професора

    50 15 Отговор
    ЦРУ се подписва с ИД да се знае
  • 5 Ндааа

    28 11 Отговор

    До коментар #3 от "Ясно, все по -ясно става":

    И ЦРУ
  • 6 Сатана Z

    31 8 Отговор
    Дано Бог ги освободи от пленничеството им", пише седмичникът "Ан-Набаа".
    Алах няма как да им помогне,защото няма уши за които да ги хване за да ги вземе при девиците

    Коментиран от #50

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тома

    46 9 Отговор
    За първи път видях герои да плачат и треперят като женички след като ги хванаха в гората но руския бай Ставри ще ги успокои

    Коментиран от #78

  • 9 Антитерорист

    40 12 Отговор
    Така наречената ИД прави самоубийствени атентати, а не правят терор за пари. Версията за ИД издиша от мн места.

    Коментиран от #12

  • 10 ТаУмВзе

    34 12 Отговор
    Краварчето се престара бре! Нема такъв Смех. Гаврят се със Починали Жени и ДЕЦА ЕЙ. Да Убиеш Жени и ДЕЦА си Герой а.
  • 11 Няма

    35 18 Отговор
    Да ни убедите, че са от ИДИЛ, колкото и статии да пуснете. Пък и е важно руснаците какво мислят по въпроса, не ние.
    Този път Украйна здраво сгази лука.
  • 12 Точно

    30 11 Отговор

    До коментар #9 от "Антитерорист":

    Така наречената ИД прави самоубийствени атентати и се самоубиват на място, не се оставят трепервйки да ги хванат. Убиват за измислените си девици, а не за пари.
  • 13 Сатана Z

    28 17 Отговор
    Тактиката на терористите от Украйна не се различава по нищо от тази на техните приятели от Islamic State (Ислямска държава) избивайки жени ,деца и старци,както го правиха американските наемници във Виетнам

    Коментиран от #20

  • 14 Атина Палада

    38 9 Отговор
    Оня с отрязаното уШо, селфитата му край Бахмут с укра форма и други украински войници, още се "веят" в Интернет пространството! Това означава ли, че ИД се сражава за Украйна? След като ИД ги нарича техни бойци!

    Коментиран от #24, #81

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Тако

    13 26 Отговор
    путин е масон и сатанист пръв приятел с ислямска държава и израелските служби.
  • 17 Хъъъх

    36 8 Отговор
    Колкото повече се спъват, да докажат че са ИД.... толкова повече разбираме, че са ЦРУ и МИ6.

    Коментиран от #18

  • 18 Да си знаеш

    8 19 Отговор

    До коментар #17 от "Хъъъх":

    Все приятели на Путин.

    Коментиран от #28

  • 19 898

    27 6 Отговор
    От кога САЩ станаха исляска държава и каки са тия напъни да ни представят Ислямска държава за извършител ...още малко и може да повярваме а ма на дали .
  • 20 любител

    24 8 Отговор

    До коментар #13 от "Сатана Z":

    прав си пич и не само там а къде ли не в сърбия още се раждат деца с аномалии. мръсни кравари.

    Коментиран от #25

  • 21 бягали 300 км

    12 2 Отговор
    що пък не!

    Коментиран от #37, #99

  • 22 Сатана Z

    22 3 Отговор
    Официалният представител на управляващата партия в Турция Омер Челик казва, че терористичната атака в Крокус е организирана от разузнавателните служби на няколко държави: Като страна, която се бори много с тероризма и страда от него, ние ги разбираме руснаците . Разбира се, това е ужасна атака. Сега си представете, казват, че има таджики от Близкия изток. Организирате група от няколко човека, които си търсят работа. Кажете им: „Ето, ще им дам толкова много рубли“. Видяхме движенията на тялото им във видеото, изглеждат много професионално. Така че ще направите професионални щурмоваци от тях и ще извършите това действие. Това не би могло да се случи без подкрепата на някои държавни разузнавателни дейности. Или няколко държави, няма значение.
    С други думи, ISIS не може да се справи сама. Тази епоха е война на марионетки. Никой не излиза, не показва истинското си лице. Всички продължават тази битка, криейки се зад маски. Предположението, че има клиент, спонсор на подобни действия, е правилно.
  • 23 Спартак

    6 27 Отговор
    Путин и рашките са същите кървави псета като онези от запад роби нагъзе ни пред поредният император.
  • 24 Две снимки в нета

    32 6 Отговор

    До коментар #14 от "Атина Палада":

    На снимката вляво, един от нападателите в Crocus City Hall, снимката е направена близо до Бахмут миналото лято, в Чуждестранния легион на украинските въоръжени сили...

    А на снимката вдясно той беше задържан в района на Брянск, докато се опитваше да избяга в Украйна след терористичната атака в Крокус в компанията на съучастници.

    Какво по дяволите, Кърби?! Казвате, че Украйна не е виновна?!

    Коментиран от #32, #38

  • 25 мада

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "любител":

    и вие сте се родии с аномалии
  • 26 име

    26 6 Отговор
    Яко преиграват западните служби. Няма друг случай на терористичен акт от ИДИЛ/ДАЕШ в който да се обясняват след като веднъж са поели отговорност за извършеното. Сега остава само да пратят отворено писмо до Путин, в което го уверяват че те са организаторите! Издишат западняците и тези многобройни включвания от ИДИЛ сякаш крещят "ние от цру/ или МИ нещо си бяме организатори"
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 хахаха

    25 5 Отговор

    До коментар #18 от "Да си знаеш":

    Хилъри каза кой ги е създал. Обама и сие . Речта и е в нета, неумниййй.
  • 29 Хахахахаха

    7 0 Отговор
    Хахахахаха

    Верваме
  • 30 Някой

    23 3 Отговор
    Доналд Тръмп: Барак Обама и Хилари Клинтън създадоха ИДИЛ
  • 31 Лъжа

    15 4 Отговор
    Не е ислямска държава.героите ви ще си кажат
  • 32 Атина Палада

    29 7 Отговор

    До коментар #24 от "Две снимки в нета":

    Според мен Украйна не е виновна. Тези са били в украинските въоръжени сили.. Или само този.. Няма значение... Но в Украйна командерат англетата и американците. Според мен сценаристите са англетата, вербували са тези, като са подбрани да са от бившите републики на Русия.. В същото време да са мюсюлмани.. А целта е, между етническо напрежение вътре в многонационална Русия! Отвън не можаха нито икономически, нито военно да сломят Русия. Сега се опитват от вътре да разпалят между етнически конфликт!
    Този мотив за този атентат на мен ми се струва най логичен! Може и да греша, но друга сериозна причина.......

    Коментиран от #36, #45

  • 33 така е

    8 18 Отговор
    Руските служби за пореден път си противоречат сами в информацията, свързана с терористичния атентат край Москва в „Крокус сити хол“, при който бяха убити над 140 души.

    РБК съобщава, че джихадистите, извършили атаката, са избягали със същото превозно средство, с което са дошли, защото „не са очаквали да излязат живи от концертната зала“.

    В същото време Владимир Путин и руските служби заявиха, че терористите са получили помощ от Украйна и са тръгнали именно към украинската граница, защото са имали обещание да бъдат допуснати без проблеми. Логичният въпрос е как терористите, които са очаквали да умрат, са имали строго подготвен план за бягство.

    Коментиран от #42, #49, #54

  • 34 ЪХЪ

    5 16 Отговор
    Според тежи Гагарин е летял в космоса...ама не е.

    Коментиран от #39, #59

  • 35 Дълго_Име

    14 2 Отговор
    Такъв вестник (ако изобщо може да се нарече така) като седмичникът "Ан-Набаа" срещу "шумящи между пръстите" всичко може да напише и да публикува! Чудя се на "Франс-прес", но най вече на нашите ФАКТИ, как може да се позовават и да цитират такива източници! Каквити "фактите" такава и медията!
  • 36 Така е

    22 4 Отговор

    До коментар #32 от "Атина Палада":

    Ми 6 и ЦРУ са поръчителите.
    Но сплотиха повече руснаците. проекта Навални не се получи и пробват с това. Самият факт, че веднага почнаха да отричат ,че е Украйна...и че е ИД показва, че се оправдават. А година, не могат да кажат кой взриви СП.:)) Разузнавачи.:))
  • 37 що пък не

    7 1 Отговор

    До коментар #21 от "бягали 300 км":

    Реклама на Рено.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Някой

    13 7 Отговор

    До коментар #34 от "ЪХЪ":

    Когато СССР пуска първия спътник и е прелитал над САЩ и пиука, онези са се чудили война ли ще почва.
  • 40 Циник

    8 5 Отговор
    Крайно време е Путин да им пусне една тактическа термоядрена картичка за Рамадан. Ако не им уврат главите да последва стратегическа такава.
  • 41 Циник

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дано да ги":

    Ами като гледам, по-скоро ще направят така, че тия да се молят да ги разстрелят.
  • 42 Иван

    4 4 Отговор

    До коментар #33 от "така е":

    В случай че не умрат бе, боклук.

    Коментиран от #48

  • 43 Възраждане

    9 5 Отговор
    Организация от Са. Щати.Кравите трябва да видят какво е война на тяхна територия.
  • 44 Разстрела е най-лесната работа!

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дано да ги":

    Първо бая ще ги изтезават,както е и видно от състоянието им...,пък после,сигурно ще паднат от някой прозорец на висок етаж ...!

    Коментиран от #51

  • 45 Альооо

    5 12 Отговор

    До коментар #32 от "Атина Палада":

    След колко часа дойдоха руските служби в залата?
    Повече въпроси нямам.
    Благодаря.

    Коментиран от #52, #53

  • 46 Тити

    4 10 Отговор
    Рашистите си спечелиха нови врагове.
  • 47 Манго

    2 2 Отговор
    Хастар мукар върни кравите
  • 48 чиче

    4 1 Отговор

    До коментар #42 от "Иван":

    защо се изнерви?
  • 49 Атина Палада

    20 4 Отговор

    До коментар #33 от "така е":

    Ха ха ха, това е толкова близко до междуушието:)
    преките извършители не са очаквали да умрат... Били са измамени от сценариста.
    Сценариста е приел два варианта
    1-ще бъдат убити в залата
    2- ако все пак се измъкнат живи, им е начертал маршрута към украинската граница, където сценариста е бил убеден, че там ще бъдат очистени. Затова и сценариста не се е занимавал със смяна наа автомобила... Единственото, което сценариста не е допуснал, че руснаците ще ги остават живи... Заловени живи! И това е фаталната грешка на сценариста!
    Но предвид, че англосаксите не се славят с много ум... толкова!
  • 50 Ако бяха от ИД...

    12 2 Отговор

    До коментар #6 от "Сатана Z":

    ...,накрая сами си дръпват шнурпчето на бомбата...!
    Ама явно тия не са от ИД...!
  • 51 Душко

    5 1 Отговор

    До коментар #44 от "Разстрела е най-лесната работа!":

    Насилието поражда насилие.Загряваш.
  • 52 службите си бях в залата

    9 10 Отговор

    До коментар #45 от "Альооо":

    Сини блузи и дънки. Те заключиха изходите.

    Коментиран от #56, #67

  • 53 Атина Палада

    17 7 Отговор

    До коментар #45 от "Альооо":

    Тия се измъкват на 15-та минута... Какво да правят руските служби в залата??? Те не са лекари! Естествено е, че ще проследят извършителите... Оставят ги да пътуват часове, за да слушат разговорите им, с кого разговарят, както и на къде пътуват... Към коя граница да се измъкнат от Русия...

    Коментиран от #57, #58, #94, #97, #98

  • 54 Какво противоречие,бе?

    6 16 Отговор

    До коментар #33 от "така е":

    Руснаците лъжат както винаги.Даже в Киев щяха да влязат за три четири деня.
  • 55 НОГО БЕЗСЛАВНО

    6 1 Отговор
    ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ ТЕЗИ "ГЕРОИ"........МНОГО ЩЕ ИМ ПРЕГОРИ ИЗХОДА ПРЕДИ ДА .....ИСТИНАТ..........
  • 56 Факт!

    9 8 Отговор

    До коментар #52 от "службите си бях в залата":

    Единят крещеше: Затворете вратите,другият бута една жена да не бяга,третият снима с телефона как върви"операцията.Цял свят го видя.

    Коментиран от #62

  • 57 Греда

    8 5 Отговор

    До коментар #53 от "Атина Палада":

    Не се измъкват на 15- тата минута.Самата стрелба продължава много повече време.
    А пък охраната била само с гумени палки.детекторите за мвта-изключени
  • 58 Тц,тц,тц

    4 4 Отговор

    До коментар #53 от "Атина Палада":

    Пусни си детско филмче.
  • 59 да бе

    3 5 Отговор

    До коментар #34 от "ЪХЪ":

    Даже Гагарин е кацнал с парашут от космоса!
  • 60 Марсианец

    7 2 Отговор
    Хванаха наши герои на Земята. Аз съм говорителят на Марсианска държава. Сериозно. вЕрвайте ми!
  • 61 приZOVка

    6 11 Отговор
    от украинска страна е бил подготвен "прозорец"
    Това осезаемо е една от най-миризливите путлерови партенки.
  • 62 Изостанал си и че и излъган

    9 6 Отговор

    До коментар #56 от "Факт!":

    Както казва Сиймор Херш си видял фалшификата на МИ6. Доказан вече фейк. Разобличен видеоматериал.

    Коментиран от #68, #96

  • 63 прави впечатление

    12 3 Отговор
    отчаяните опити на ИД да го изкарат тяхно дело. Дали не са толкова кадърни, или някой им плати, за да участват в много по-голяма игра?
  • 64 Никой

    7 1 Отговор
    Ако това ,са герои краят им е близко.
  • 65 Тия докога ще ги карат

    12 3 Отговор
    да поемат отговорността! Стана комично вече.
    Никой, дори Путин не се е съмнявал, че те са намерили извършителите, ама те продлжават, :)
    Никога до сега не поемали отговорността 5 пъти:)

    Само, че Русия иска да знае поръчителите! И май вече ги е хванала.
  • 66 много интересно

    3 2 Отговор
    Не беше ли казал Лавров, че 7000 от техните приятели в Сирия чакат да се включат в Украйна да се бият за РФ?
  • 67 имаше и

    1 5 Отговор

    До коментар #52 от "службите си бях в залата":

    двама от мъже в черно,тях не ги ли забеляза?Разсеял си се с извънземните сигурно,нали и те бяха в залата
  • 68 Забрави

    3 10 Отговор

    До коментар #62 от "Изостанал си и че и излъган":

    още Дъглас Макгрегър,Сорос, Кедми,ковид,плоската земя,Тъпър Карлсон...
    И да не забравя -, Киев за два дня.

    Коментиран от #70

  • 69 Първия

    0 3 Отговор
    Световен халифат.. демокрацията на бунището
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Ердоган

    2 9 Отговор
    ФСБ се опитва да прикрие следите си

    Коментиран от #72

  • 72 Хихихи

    9 1 Отговор

    До коментар #71 от "Ердоган":

    Точно ЕРДОГАН каза, че не са ФСБ, а други служби на трета страна.Вчера излезе речта му Колко си смешен.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Целия "атентат" много смърди

    4 2 Отговор
    Има голямо разминаване на кадрите във физиката между професионално стрелящите маскирани и облечените в камуфлажни униформи хладнокръвни убийци на 130 човека и заловените четирима "терористи" джихадисти извършили атаката и избягали със същото превозно средство, с което са дошли и които въпреки че са били тежко въоръжени , много странно е че при залавянето си и арестуването не са се защитавали и стреляли и не са оказвали никаква съпротива с оръжие като самоубийци и обучени терористи които безмилостно са убивали преди няколко часа хора , а са се оставили да бъдат заловени като "хванати от гората" !

    Коментиран от #76, #101

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 гостгост

    3 4 Отговор

    До коментар #74 от "Целия "атентат" много смърди":

    Естествено,че не излизат сметките.Истинските убийци са служители на ФСБ.Тея ги подхвърлиха,за да може фашистка русия да търси съчувствие.
  • 77 От страни

    1 2 Отговор
    Тия са пионки на ЦРУ-то и ще кажат всичко което е изгодно на краварите за да не помислят на укрите.
  • 78 От страни

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Тома":

    Като му резнаха ушето и го накараха да го изяде ще зетрепери я....
  • 79 Пецата

    0 2 Отговор
    Евала на пичовете 😆
  • 80 Чочко

    2 2 Отговор
    Размениха се удари под пояса. ФАЩ с терористична атака в Русия се подсмихваха ехидно и нагло, докато не им падна моста в Балтимор... Хакерска атака.. чудничко. Следващия път да не "изгуби" контрол някой самолет и да се бухне в Белата колиба на краварите?

    Коментиран от #103

  • 81 От страни

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Атина Палада":

    Русняците са проследили парите и са стигнали до украйна. Всеко престъпление си има финансова следа.

    Коментиран от #84, #100

  • 82 факти

    2 4 Отговор
    Забележете само,че тея са стреляли в продължение на час и половина за което време са убили минимум 150 човека и ранили още 200 и са имали време да си тръгнат.За това време не се появява и нито един полицай.Русия или разполага с най-изостаналата и бавно реагираща полиция или нещата са много нагласени с тоя атентат.А може би и двете.
  • 83 Измислици премислици

    4 2 Отговор
    Така и не разбрах защо Ислямска Държава не устроиха атентат в Израел или САЩ, които са им основните противници, а в Русия? Липсата на логика е почеркът на МИ-6 и украинците. Буди недоумение факта, че САЩ предупредиха за атентата и "знаеха че е Ислямска Държава" докато атентата още вървеше. Мирише на Виктория Нюланд. Затова ли я уволниха тази психопатка?

    Коментиран от #85, #92

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 де факто

    1 1 Отговор

    До коментар #83 от "Измислици премислици":

    Ти колко си npocт.Четеш ли си въобще глупостите и аз не знам
  • 86 Отец Дионисий

    1 5 Отговор
    Господ да накаже пияния агресор и продажните копейки с децата им бавноразвиващи и гладни.
  • 87 ТаУмВзе

    3 5 Отговор
    За 2 години пълномащабна война русия не успя да завземе нито една цяла област в Украйна, дори тези, които е записала в собствената си щонституция като руски. Редовната руска армия беше разбита и се наложи на пусин да мобилизира цивилното население. Умря легендата за "великата" руска армия. Половината от модерното въоръжаване на русия беше унищожено. Над 400 000 са човешките загуби за русия на фронта. Милиони от най-активното руско население избягаха от страната. руски градове се превърнаха във фронтови с всекидневни обстрели, окопи и укрития. русия се оказа в пълна изолация от цивилизования свят. руската агресия възроди НАТО и удвои общата дължина на границата с Алианса. Заради руската агресия Финландия се присъедини към НАТО, а всеки момент това ще стори и Швеция. Над 300 млрд. долара руски активи бяха замразени и конфискувани. Европа прекъсна зависимостта си от руски енергийни източници. русия загуби целия си пазар на газ и нефт в Европа, който гради дълги години. пуcин превърна страната си във васал на китай, като разпродава на безценица природното си богатство. Този период на русия ще стане част от срамната история на страната.
  • 88 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    3 5 Отговор
    Що му трябваше на пуcин да започва тази война в Украйна и да хвърля колосални средства на вятъра когато можеше да подобри с тези средства живота на ватите, Но paбcия винаги се изживявала като империя с крепостници и психопата пycин се помисли ,че може да се нарече император петър велики и че в болния си мозък от шизофренията си , може да води реваншистка война с целия цивилизован свят за да покаже надмощие над НАТО, Но реалността и истината е друга и руските градове замръзват, и се обстрелват с ракети, магазините се изпразват, икономиката боксува и черните чували с трупове на руски войници пристигат на конвейер и ватите колкото и да да са лъгани и потискани да живеят в мизерни условия, разбират, че са управлявани от терористичен и фашистки режим,който е отговорен за войната в Украйна, където огромни суми пари са похарчени за една безсмислена война , когато можеше да бъдат инвестирани в подобряването на качеството на живот, на руския народ, а не да живее в бедност и лишения...❗❗❗

    Коментиран от #105

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Атина Палада

    1 7 Отговор
    Най важното е гнус 200 да не спира да върви с пълни камази и вагони към блатницата и онова страхливото с
    токчетата и имлантите да фулира памперса през час под миндера в калния бункер и всичко ще е наред!
    А копейките да си стенат в тинята цял живот с пошлата си челяд, както най си обичат!
  • 91 Ха хи хо

    2 3 Отговор
    Много козяшки вой, музика за моите уши! А вие имате ли уши!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Сега убедихте ли се

    2 4 Отговор
    Колко малоумни са съдраните копейки
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Еее ми вие

    1 2 Отговор
    Си го избрахте
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Какво да правят

    3 2 Отговор

    До коментар #53 от "Атина Палада":

    Руските Агенти в залата ли ?
    Елиминират Терористите
    А не да гледат сеира и да снимат клипове .
    И да седят безучастно докато убиват
    Над 140 човека .

    Хаха
  • 98 Хахахахааха

    2 1 Отговор

    До коментар #53 от "Атина Палада":

    😂😂😂😂😂😂
  • 99 Как бягат

    1 4 Отговор

    До коментар #21 от "бягали 300 км":

    300 км
    Вместо да блокират цяла Масква
    Ги чакат да се разхождат
    300 км

    Ако някой гръмне Путян
    Пак ли ще го оставят
    Да се разхожда 300 Км.

    ФСБ си седи и нарочно чака оня да тръгнат към Беларус , какво вика Лукашенко.
    А после били тръгнали към Украйна
    Хаха

    Коментиран от #102

  • 100 Точно че

    1 2 Отговор

    До коментар #81 от "От страни":

    Тази финансова следа е много
    Приоззта

    Защо не са им платили в Гривни ,бре гениий .

    Защо им плащат в Рубли .?

    В България на Копейките
    Защо не им плащат в Гривни ?
    Гений

    Гладна Копейка гривни не иска , къде ще ги харчи .

    Хахажаха
  • 101 Мисли

    1 2 Отговор

    До коментар #74 от "Целия "атентат" много смърди":

    Лесно обяснимо е, поне опитай да мислиш! Първо извършителите НЕ са облечени в камуфлажни униформи, а носят тактически жилетки, които накичени с множество пълнители, придават обем на човешкото тяло. Същите са захвърлени по време на изтеглянето. Лицата на извършителите са заснети ясно от много различни ъгли, включително и от тях самите и няма съмнение, че са заловените по-късно в гората. А съпротива не са оказали и са се опитали да избягат просто защото те не са фанатични самоубийци готови да умрат за вярата си, а наемници, които работят за пари. Никой престъпник не идва на местопрестъплението с една кола и да си тръгва с друга, това е пълна глупост, колата се унищожава след изтеглянето и чак тогава се сменя с чиста.

    Коментиран от #104

  • 102 Ами

    1 1 Отговор

    До коментар #99 от "Как бягат":

    Колата е установена веднага и е била следена в продължение на 3 часа, за да могат да бъдат прихванати комуникации и свръзки, които в последствие за помогнат за разкриването на поръчителите. Точно това се случва в момента, а организаторите са в ужас, защото са се надявали, че физическите извършители ще бъдат ликвидирани и връзката към тях прекъсната...
  • 103 ХА ХА Какво общо има моста в Балтимор

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "Чочко":

    По твоето сравнение и логика с моста в Балтимор, Руснаците и Путин са се подсмивали ехидно и не осъдиха действията на терористите от Хамас и Хизбула че са извършвали терористично нападение над Израел по време на концерт, Но му се върна и на Путин, точно по същия начин и е повече от сигурно че скоро ще се срути и моста на Путин ...!!!
  • 104 Така ли ....

    0 0 Отговор

    До коментар #101 от "Мисли":

    "А съпротива не са оказали и са се опитали да избягат просто защото те не са фанатични самоубийци готови да умрат за вярата си, а наемници, които работят за пари."

    Тези наемници, които работят за пари, най голямата московска банка да бяха ограбили по бързо щяха да бъдат заловени и надали щяха да са живи, отколкото да бъдат оставени да разстрелят 140 души и след това да си тръгнат за да си търсят и получават смешните суми пари в Украйна...!!!
  • 105 Р.К.И.

    0 0 Отговор

    До коментар #88 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗":

    Всеки барел петрол и всеки кубик газ изнесени навън, се отписват от активите на държавата. Държавата става по-бедна с барел петрол и кубик газ. Това е от наследстовото на бъдещите поколения, те ще бъдат още по-бедни.Взели са пари за износа, но той изгоря във войната! Руснаците ги очаква мизерия. И после ще кажат, че "запада" ги ограбил. Разпродават всичко което от земята извира. Пръст ще остане, нея трябва да ядат.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания