Last news in Fakti

29 Март, 2024 17:46 1 734 3

Новите „айпади“ може да дебютират скоро

  • apple-
  • ipad-
  • ipad pro-
  • iphone

Не е изключено това да се случи през май

Новите „айпади“ може да дебютират скоро - 1

По последни данни следващото поколение iPad Pro и iPad Air ще се появят в началото на май. Очаква се тези нови таблети iPad Pro да бъдат с OLED екрани, както изтече по-рано, докато се съобщава, че линията на iPad Air ще се разшири и за първи път ще включва два размера.

Разликата от представянето на предишните iPad Pro, която е около година и половина, представлява най-дългият период без нова версия в историята на таблетите на Apple. Очаква се включването на OLED екрани да доведе до по-тънки устройства, като се съобщава, че производството се увеличава в подготовка за пускането на пазара.

Apple вероятно се надява, че тези нови таблети ще допринесат за увеличаване на продажбите на таблети, които отбелязаха спад през последните години, включително 25 % спад на годишна база през последния празничен сезон. Според слуховете iPad Pros ще се захранва от чип M3 и ще се предлага с преработени версии на Magic Keyboard и Apple Pencil. Има и спекулации, че Apple Pencil може да получи поддръжка за Vision Pro.

Първоначално Apple планираше да пусне новите таблети на пазара до края на март, но забавянето на завършването на софтуерната разработка и сложността на производството на OLED екрани може да са допринесли за отлагането на пускането на пазара. Въпреки това предстоящото пускане на пазара се очаква с голямо нетърпение както от феновете на Apple, така и от технологичните ентусиасти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е46ца

    3 3 Отговор
    Дреме ми , няма да купя нищо от тая марка камоли айпад.За тея пари ще взема топ лаптоп с истинска операционна истема .
  • 2 ифона е гарбидж

    3 1 Отговор
    Ай пада дадна хахах
  • 3 Оффф

    1 1 Отговор
    Изртъркаха се че чак банални