Last news in Fakti

9 Май, 2021 14:28 27 959 206

Карбовски: Представете си - не само Илчовски, а Черепа да отиде да бъде изслушан в парламента

  • илчовски-
  • черепа-
  • корупция

И Миньо Стайков и Банев и всички, които лежат без съд и присъда

Карбовски: Представете си - не само Илчовски, а Черепа да отиде да бъде изслушан в парламента - 1
Снимка: БГНЕС

А сега, представете си - не само Илчовски, а Черепа да отиде да бъде изслушан в Парламента. И Миньо Стайков и Банев и всички, които лежат без съд и присъда.

Демокрацията изисква тези хора да бъдат защитени, за да говорят. Смелостта им изисква те да бъдат защитени - като защитени свидетели срещу мафията. Какво може да загуби обществото от разказа им? Невинността си?

Ако се чудите какво правихме 12 години докато властта укрепваше своя бастион - вече знаете - страхувахме се. Страх и отстъпки за всички, които се опитваха да работят. Щетите - големи или ограничени, са част от общата ни биография на хора опитващи се да се справят с един нов, непознат, безчестен и жесток авторитарен режим. Как се строшава такъв режим? С говорене. Най-трагичното е, че говоренето е оставено на Илчовски в момента.

Не говорят журналисти и интелектуалци - говорят милионери, които не си харесват живота. В това парадоксално изречение е цялата ни беда.

Госпожо Манолова, виждам че се опиянявате от успехите си в борбата с мафията. Но нищо не правите докато не изслушате Черепа и низходящия след него списък на хора, чийто бизнес е тотално експлоатиран, краден, шантажиран и накрая обран.

Цветан Василев? Миньо Стайков? Банев - който писа пространно във фб какво с е е случило в бизнеса му? После спря да пише. Как да пишеш от затвора? А кметицата на Младост - Десислава Иванчева, чийто вопли във фб също потънаха?

Това е шанс Манолова да остане в историята. Със списъка на Манолова от защитени свидетели. Или друг подход - търсете имена по браншове - в цялата държава всеки бранш е под ръководството на сив кардинал. На приближен до властта милионер. И срещу него - друг милионер, който е мачкан.

Това ще е първата промяна с ранг на революция в историята на България, започната и завършена от милионерите. Ако им дадете думата, ако ги защитите процесите на промяна са гарантирани.

И да, започнете с Черепа. Все пак той беше пръв.

Мартин Карбовски


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 297 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Черапа

    360 28 Отговор
    и Илчовски са само част от цялата бабанова история България. Сигурно са десетки каъо тях всичко запопва да излиза. Да видим Каскета сега той е на ход!!!

    Коментиран от #7, #17, #121, #130, #135

  • 2 Да,бе

    374 30 Отговор
    Крайно време е да стане и ще стане.Треперете калинки крадливи и безмозъчни мутри!

    Коментиран от #122, #177

  • 3 ...

    107 294 Отговор
    Проговори ти бе ... Всезнайко ... ! ... и ти си една к’рвичка , като всички останали мисирки !

    Коментиран от #108

  • 4 ЗАТВОР

    221 45 Отговор
    ЗА ШАЙКАТА И ВСИЧКИТЕ И СЛУГИ!!!АМА ОСВЕН ДА ГО ИЗЛУШАТ , ТРЯБВА И НЯКОЙ ДА ГО ЧУЕ И ДА РАЗВЪРТИ КАЛЪЧКАТА. ЧЕРЕПА ШЕФ НА МВР Е СУПЕР ОПЦИЯ.
  • 5 Баи

    364 19 Отговор
    Каде потъна министър - горанов никои не го чу и видя - след скандала с есемесите на черепа

    Коментиран от #37

  • 6 Последния Софиянец

    108 247 Отговор
    Някой казал на някой уж чул от друг пък не бил сигурен.Реално доказателства и черно на бяло няма.Един бандит клевети друг бандит.Нищо повече.

    Коментиран от #8, #23, #38, #63, #67

  • 7 Факт

    230 21 Отговор

    До коментар #1 от "Черапа":

    Каскета ни чул ни видял , като им се разклати стола излязоха да реват всички. А за работата за която са назначени някак си затварят очи.
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    56 16 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Закъсняваш не си пръв с коментар
  • 9 Последния Софиянец

    89 132 Отговор
    Карбовски само лае и си пази лебеца

    Коментиран от #70, #93

  • 10 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    138 13 Отговор
    НЕ ИСКАМЕ ДА СИ ПРЕДСТАВЯМЕ!ИСКАМЕ ДА ГО ВИДЕМ!!
  • 11 Майна

    215 30 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТЪТ ТРЯБВА ДА ПРИЗОВЕ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ НЕЗАБАВНО ДА ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ВСИЧКО, КОЕТО СЕ ИЗНЕСЕ! НЕ МОЖЕ ТЕЗИ НЕЩА ДА ОСТАНАТ ДА СЕ КОМЕНТИРАТ НА ТАКОВА НИВО ОТ НАРОДА!!!АТОВА Е ТОТАЛНА МОРАЛНА РАЗРУХА ЗА ЦЯЛАТА НАЦИЯ!!!КАКВО ЩЕ ЧАКАМЕ ЮЛИ??? ТОВА Е ГАВРА СЪС ВСИЧКО ЧОВЕШКО , НЕДОПУСТИМО Е!!!
  • 12 сила

    205 42 Отговор
    ЧЕРЕПА ВЪОБЩЕ НЯМА ДА ИМ СЕ ОБЯСНЯВА,НАПРАВО ЩЕ ГИ ЛИКВИДИРА.....затова трепери Тиквата,за животеца си

    Коментиран от #33

  • 13 Карбовски

    90 56 Отговор
    Бате, ти ква подлога си !
  • 14 Монтана

    49 143 Отговор
    Абе Карбовски ли си или ИЗНАСИЛВАЧЕВ,КОЙ ТИ ДАВА ПРАВО ДА НАРИЧАШ ЧОВЕКА ЧЕРЕПА а кажи бе боклук.

    Коментиран от #27, #72

  • 15 а яяя дс на бкп

    128 12 Отговор
    А когато ги назначаваха за капиталисти, тези изброените, които "лежат" някъде не ги ли инструктираха, какво ги очаква, не са ли си чели длъжностната характеристика???!!!
  • 16 Чичак

    109 32 Отговор
    Тоя е болен човек. Червени олигарси, дето плащат по 1000 лв не ми се слушат. Да им конфискуват всичко, което не могат да докажат, като произход.

    Коментиран от #24

  • 17 Въпросителна

    126 10 Отговор

    До коментар #1 от "Черапа":

    Представям си не само карбовски, а цялата добре охранена мисиркаджийска гилдия да не мълчаха като пукали, а да бяха истински журналисти и да отразяват реалната бутафория и декорация сътворена през последните 10 години и да задават неудобните въпроси на правилните хора. Еееех представям си само какви въпроси щяха да бъдат зададени. Ама Божков божа кравичка лли е - света вода ненапита ли е има ли въпроси за германските марки, за безмитните магазини и още куп други, които трябва да му бъдат зададени? Знам ли. А Знайни и незнайни строители на съвременна българия, чийто заглавия никой никъде не споменава - за тях знае ли Карбовски?
  • 18 Бай Ламби

    86 88 Отговор
    Е па тя Майчето Маноловата си е останала у историята като сестра Галева и с Костинбродската афера.Колко по-веке да остава у тая история?То сега май веке не мойш да бутнеш никой за нещо незаконно, веднага се изкарва мъченик и репресиран от прокоратурата. Щом тоя се опитва да изкара Черепа, Банев и Миньо Стайков света вода ненапити - жална ни майка.

    Коментиран от #26, #35, #174

  • 19 ужас

    107 30 Отговор
    Трябва да се почне от цацаров и Гешев. Иначе е преливане от пусто в празно.

    Коментиран от #30

  • 20 Оса

    61 22 Отговор
    С говорене става панаир, като на селския мегдан...с доказателства в прокуратурата ина със, ако нещата са незаконни !!! Празни приказки всеки може да говори...много несвързано и алогично на ниско ниво говорят тия двамата в парламента....разкази, отричане, а дали е така ???? Че то който и да отиде там от олигарсите може да си говори както иска....пълна простотия и прах в очите на всички !!! Колко лесно и просто било да очерняш кжйто си набележиш....българска простотия !!!

    Коментиран от #29

  • 21 Сатана

    106 32 Отговор
    ГЕРБ — ни го натресоха Немските Троцкисти—неолиберали реваншисти срещу славянската популация.Простияъ Банкянски шоп с помощта на добре смазаната машина на българската мафия наложи държавен тероризъм спряно голяма част от Българския народ ,който не искаше да бъде съучастник в престъпленията.Видов ден е,няма да има милост.

    Коментиран от #28

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Бибитко

    96 28 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    И какви именно доказателства искаш? СевдаТВ да признае публично, че е носила чантите с милионите лично на вожда си Борисов ли? Записите с гласа му се отричат, свидетелите се отричат, по тази логика един престъпник никога няма да бъде осъден. А нима срещу Божков, Стайков, Банев има доказателства?

    Коментиран от #41, #112

  • 24 Късно е

    86 10 Отговор

    До коментар #16 от "Чичак":

    Те за 32 години така добре са се препрали и прикрили, че всичко им е доказуемо, само глупаците имат недоказуеми активи. Късно е либе за китка. Така си направиха конституцията и съдебната система, та вместо да ги гони да ги пази и да им издава документи за невинност.

    Коментиран от #52

  • 25 Тоя е

    51 41 Отговор
    Поръчкова страхлива мъжка мисирка
  • 26 Бибитко

    36 36 Отговор

    До коментар #18 от "Бай Ламби":

    Жална ти майка на теб, че за теб вождът ти Борисов е света вода ненапита!

    Коментиран от #31

  • 27 венци урумов

    48 44 Отговор

    До коментар #14 от "Монтана":

    В недалечно минало имаше статия, как Карбовски в компанията на дами се притискал, докато не направил петно на панталона си...
    Демек, отявлен Ч-Я, аз от такива мнение не искам!
    Навремето ги гонехме и пердашехме по градинки и паркове...
    Не мога да намеря статията, за жалост, но е факт!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Плеймейт5000

    76 21 Отговор

    До коментар #20 от "Оса":

    Иван—Пилето сам каза,че толупа Борисов може да си позволи по—скъпа проститутка от тази за 5000 лева—равняваща се на двугодишната пенсия за 49% от Българите.

    Коментиран от #34, #43

  • 30 Да се почне

    81 7 Отговор

    До коментар #19 от "ужас":

    И Велчев и Филчев, Филип Димитров, Костовисти, Царисти, и цялата останала неспомената сган - то няма кой да остане почне ли се - невинни няма!
  • 31 Бай Ламби

    23 5 Отговор

    До коментар #26 от "Бибитко":

    Абе паляк, къде видя да пиша нещо за вождове и Борисовци бе мойто момче?А?

    Коментиран от #159

  • 32 селтак

    60 9 Отговор
    Добре де,Божков,Манолова,Илчовски и ред други загрижени за благоденствието на обикновенните хора,да вадат тия документи и да идат във Брюксел ли във Москва ли където искат и ако е истина всичко заставаме зад тех и измитаме мафията! Ма нещо се ослушват или не им стиска или сичко е постановка,аде предприемете нещо!

    Коментиран от #83

  • 33 Сила

    67 17 Отговор

    До коментар #12 от "сила":

    От физическо ликвидиране освен светец да стане БМБ друг ефект няма да има. Искам го на разпит но от човек като Лаура Кьовеши. И всички истини я пресата, после 100 години затвор. За назидание на всички минали, настоящи и бъдещи политици!

    Коментиран от #168

  • 34 Плеймейт5000

    38 29 Отговор

    До коментар #29 от "Плеймейт5000":

    От къде Борисов има 100 000 лева месечно само за проститутки?
    20 работни дни Х 5000 лева= 100 000 лева месечно за платени удоволствия?
  • 35 Лампи,

    25 16 Отговор

    До коментар #18 от "Бай Ламби":

    Ти не си за тука, бе тапчо. Бегай да дращиш глупостите си при нидялко.
  • 36 Реалност

    44 29 Отговор
    Принципно Карбовски е абсолютно прав! Реално обаче, човек като черепа, който е подлец, лицемер и лъжец, по скоро би изтъргувал някоя лъжа, отколкото да постъпи честно и в полза на обществото! Та идеята е добра, но неприложима!
  • 37 С няколко милиарда

    26 8 Отговор

    До коментар #5 от "Баи":

    Отиде да си живее живота зад граница..под друго име и егн. Гаранция
  • 38 Цвинокио

    26 8 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Ти не си истинският софиянец, трол глупав, измисли си твой си ник.

    Коментиран от #42, #85

  • 39 Във

    50 4 Отговор
    всяко населено място има изнудвани и изнудвачи ! Всички местни хора си ги знаят , както и помагачите на рекетьорите - бизнесмени - кметове , чиновници , нотариуси , полицаи и т.н. ! Мрежа , разпростряли над цяла България !
  • 40 21 22

    25 6 Отговор
    Касета започва дела и неги кара докрай трябват един Никола Филчев от по младите прокурорите и да кара от горе на доло да не цепи бас а никому облажил се
  • 41 Последния Софиянец

    26 27 Отговор

    До коментар #23 от "Бибитко":

    Къде са доказателствата????? Просто няма такива.

    Коментиран от #62

  • 42 Последния Софиянец

    12 13 Отговор

    До коментар #38 от "Цвинокио":

    Живея във Враждебна от 56 години бе момченце хубаво
  • 43 гринча

    20 33 Отговор

    До коментар #29 от "Плеймейт5000":

    Абе хайде бе, минималната пенсия е 300лв
    Тука половината комшии взимат по 800 - 1000лв пенсия...
    Стига преувеличавахте, дайте малко фактология!

    Коментиран от #56

  • 44 Карбовски

    48 12 Отговор
    Имах респект теб и те харесвах Карбовски. Ти си качествен човек. Личност. Не се цапай със защита на "Черепа" Банев и подобни. Всички знаят, че лъжата примесена с истина става истина, но още по добре се вижда от страни, колко глупаво е да се опитва да се направи това. Не защитавай тези хора.
  • 45 Феликс Дж

    22 9 Отговор
    ЦАЦАРОВ тоже надо допросить. Он тоже строител ГОСУДОРСТВЕНОСТИ в днешней виде. Точнее, товорищь Гешев его матрешка.

    Коментиран от #60

  • 46 Софиянец

    31 14 Отговор
    Те ГЕРБ че си го заслужават е така, но да ми пробутват черепа и Банев, трагедия. Това не са хора, дано народът се събуди от този кошмар и гласува за да България.
  • 47 Смях

    33 10 Отговор
    То може и тъй наречения премиер да се разпита, как и защо си проси кюлчета от бизнесмени, че и ги мери на кило. Това е простотията и проблема на "най-известния", "най-умния", "най-с експертиза" и дебел задник премиер в ЕС, че и в целия свят. А в този сявт,а ако получиш подарък, когато заемаш държавна длъжност, можеш да си го вземеш, ама трябва да го платиш.
  • 48 Овратен

    31 7 Отговор
    Прав е , Няма да е лошо да си дойде в България , и Цецо Василев !

    Коментиран от #51

  • 49 Вида

    29 24 Отговор
    Черепа не идва защото не иска да бъде обезчестен, още повече защото си е платил на Мая, Хаджигенов и Бабикян!
  • 50 Светослав

    42 12 Отговор
    А защо никой не задава въпроса, тези богаташи колко данъци внасят и откъде почнаха? А ти Карбовски от къде почна?

    Коментиран от #54

  • 51 Светослав

    26 3 Отговор

    До коментар #48 от "Овратен":

    Който ограби толкова хора ли? Май не помниш, че Костов(дсб), бяха от малкото които си взеха парите?

    Коментиран от #69

  • 52 Чичак

    28 3 Отговор

    До коментар #24 от "Късно е":

    Ако не се постига правосъдие, се стига до саморазправа.
  • 53 АМОН

    29 19 Отговор
    СИСТЕМАТА КОЯТО ПРАВОРАЗДАВА Е СБЪРКАНА.

    ВИЖТЕ КОЙ Е ГЕШЕВ, КОЙ ГО ИЗБРА НА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ И ЗАЩО ТОЗИ ДЪРЖАВЕН ОБВИНИТЕЛ НЕ ВИЖДА ТОВА КОЕТО КАРБОВСКИ ПИШЕ?

    ОТГОВОРА Е ПРОСТ - защото и ГЕШЕВ с престъпното си бездействие се превръща в част от тази система , която никой не иска да промени.

    ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТАЗИ ИЗМЕТ ИМА САМО ПО ЕДИН ЕДИНСТВЕН НАЧИН - този който избраха през 2001 година АРЖЕНТИНЦИТЕ.

    Другият е да продължават да ни лъжат с разни театрални постановки на панагюрските цигани братята ИВАН И ЛУКА АНГЕЛОВИ С ТЕХНИТЕ ФИРМИ И СЪДРУЖНИКА ИМ ЦИГАНИНА ИЛЧОВСКИ.

    БАСТА!!
    ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА, КОЯТО СЛАВИ И СТОЯЩИТЕ ЗАД НЕГО ШОУМЕНИ НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА НАПРАВЯТ.
    НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА Я НАПРАВЯТ И ЦИРКАДЖИИТЕ НА МАЙ МАНОЛОВА .

    БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ ПИНОЧЕТ, И СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕМ, ЧЕ РАДЕВ НЕ Е ТОВА КОЕТО МНОГО ХОРА СИ ПРЕДСТАВЯТ.
    Той просто е един най обикновен шофьор на самолет.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Gowo

    19 4 Отговор
    Противодействието срещу мафията това изисква.Не непременно да увисне на бесилката.Но ако съдейства да му се даде възможност за да свидетелства.А защо ,,някои" непременно държат те да бъдат обесени.И защо някои имат интереси те да не говоря....Ако това е самата държава, тогава тя е мафията.Поглефнете как е навън.Онзи ден гледах филм по действителен случай.Цялатс държавна машина на Америка беше застанала зад един следовател в подкрепата му.А тук е обратно
  • 56 Плеймейт 5000

    20 9 Отговор

    До коментар #43 от "гринча":

    Лъжеш куче,само допреди няколко месеца минималната пенсия беше 230 БГЛ. Дори на стига за 5 минути прекарани в компанията на проститутка средна ръка според Иван —Пилето. За да ги обслужва Борисов е употребявал Виагра+Марков алкохол+антидепресанти.Тези екстри също струват пари от бюджета на БГ.Борисов ползва проститутки когато пенсията е била под 200 лв.
  • 57 номад

    28 29 Отговор
    Я си представете ,че Илчовски говори глупусти без доказателства ко праим после

    Коментиран от #79

  • 58 💀 Божков 💀

    17 23 Отговор
    Утре съм в София за фалита на ГРОБ !
  • 59 sagittarius

    19 7 Отговор
    Опитвам си да си представя! Ще се разтърси държавата!
  • 60 Го4о

    18 21 Отговор

    До коментар #45 от "Феликс Дж":

    Бойко не е стигнал висотите на корупция в Русия и конкретно двореца на Путин, за това Цацаров и Гешев не обръщат внимание на костинбродския парцал от Кюстендил!

    Коментиран от #71

  • 61 Светослав

    8 6 Отговор
    Аз съм добре а Вие, с вашето просташки идеи😍😜
  • 62 МУТРАТА ОТ СИК Е АБСОЛЮТЕН

    23 16 Отговор

    До коментар #41 от "Последния Софиянец":

    ПЪТНИК БЕЗ ОБРАТЕН БИЛЕТ , ДОКАЗАН РЕКЕТЬОР , ЛЪЖЕЦ , КРАДЕЦ И НЕ САМО БОЖКОВ , СКОРО ВСИЧКИ ОГРАБЕНИ ОТ НЕГО , ШИШИ И ШАЙКАТА ЩЕ ПРОГОВОРЯТ - СЛЕДВА ПАНДИЗ ИЛИ ПРИ БАЙ МИЛЕ ! ТЕПЪРВА СВЕТЪТ ЩЕ ПЛАМНЕ ОТ ИЗНАСИЛЕНИЯ БИЗНЕСМЕН , ЛЕШ Е СИКАДЖИЯТА !
  • 63 напротив

    18 9 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    има. И всички документи са в Мая Манолова. Нали затова квичат, че не са ги видели!
  • 64 Ердоган

    22 9 Отговор
    Бойко,докога ще ми звъниш да ти пускам вмирисаните пилета(Градус) на границата??

    Коментиран от #68

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Вендета

    12 4 Отговор
    Ще има за всички от сърце !
    НЯМА как и начин,да се отърве !
  • 67 Gowo

    12 6 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Лъжеш.И ти си от тях.Това че някой е проговорил , правосъдието и органите трябва да се самосезират.А не да го представят като сеир.Там няма сеир.Ъи , и такива като тебе искат да го представят като незначителен спор от частен характер.Това сте вие ченгетата.Манипулирате вече 30 години.
  • 68 Бойко

    11 3 Отговор

    До коментар #64 от "Ердоган":

    Транзит са, споко.
  • 69 Реалност

    5 5 Отговор

    До коментар #51 от "Светослав":

    Друг е грабителя и съучастниците му! Стотинките замъгляват съзнанието и карат някои да се излагат!
  • 70 за кой

    6 5 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    хляб говориш?! Пак не си разбрал къде е Карбовски, ама дрънкаш. Далеч си от събитията и ставаш смешен с глупавите си коментари.
  • 71 Gowo

    17 13 Отговор

    До коментар #60 от "Го4о":

    ПКП е парцал.Но Мая не е.

    Коментиран от #75

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Светослав

    5 7 Отговор

    До коментар #54 от "кон спиратор":

    Трол е доброто чудовище от скандинавските приказки. Благодаря. Сега ще разправям приказка на синът ми, как трола е унищожил кресливите свряки, стъпка малките джуджета и изгонил от гората лошите хиени😜
  • 74 Йо йо

    9 9 Отговор
    Коя е следващата Карбо?Ше ти дуе ли первезнико?
  • 75 Светослав

    9 10 Отговор

    До коментар #71 от "Gowo":

    За просто Кюстендилска пура ли приказваш

    Коментиран от #107

  • 76 уфффф

    19 11 Отговор
    Винаги съм бил сигурен ,че си ненормален,ама сега вече съм абсолютно сигурен-щом вярваш ,че Черепа,Банев,Цветан Василев са бистра вода ненапита -нямам никакви съмнения ,че си ненормален !

    Коментиран от #118

  • 77 стоян георгиев

    24 11 Отговор
    от карбовски разбрах че стаиков,банев и божков са невинни.интересна работа е българина иска ред иска устроена държава ,а при всяка възможност прикрива и оправдава крадците и мърльовците.

    Коментиран от #88, #96

  • 78 Последен стадий

    18 7 Отговор
    Политическият труп се разлага и осмърдява
    Орталъка !!! Гербава слуз.....
  • 79 Го4о

    15 15 Отговор

    До коментар #57 от "номад":

    А ма ти още ли не вярваш наистина, че това е "претоплена манджа" за преди изборите Мая да се вмъкне пак в НС? Лумпените това чакат за да гласуват за нея, но тоя Илчовски е търчи-лъжи! И аз мога да кажа, че съм видял кюлчетата във Фейсбук. Ха ха ха.... и т.н.
  • 80 Васил Крумов Божков

    25 11 Отговор
    Една година от интервюто ми, което събуди България. Бухалките все още са в ръцете на #хунтата. Нанесохме им тежък удар. Няма да им разрешим да се окопитят. След два месеца ги приключваме!
    Васил Божков

    Коментиран от #84

  • 81 Gost,,,,

    19 2 Отговор
    А какво стана с 75 милиона дадени на колекторска фирма по време на пандемията.... Сигурно тя най-много се нуждаеше от пари в този момент.
  • 82 Тошко

    15 7 Отговор
    А Карбовски е в конфликт на интереси с Фигуранта! Мегз го каза!
  • 83 всичко е

    10 5 Отговор

    До коментар #32 от "селтак":

    точно! Документите са там, където трябва! Иво Христов : " Европа сигурно е в шок от разкритията в парламента"!
  • 84 Светослав

    9 8 Отговор

    До коментар #80 от "Васил Крумов Божков":

    И като не внеси данъци за пенсионерите и майки те ли. Сега чака разбирам, защо мотото било системата ни убива, а то 700 милиона е равно на добавките за година. Майченските при нас са 40 лв!!!
  • 85 гербаджиите

    13 4 Отговор

    До коментар #38 от "Цвинокио":

    са крадци по дефолт. Този ник е откраднат. Живеел във Враждебна!!! Депо и сметище! Смятай що за софиянец е!
  • 86 Зоро

    19 6 Отговор
    Щото Живко Суджука, дето събираше тонове месни деликатеси за Боко Тиквата се оказа невинен и на всички им стана ясно, че няма оправия в тая държава, осен народен бунт и "втория начин"
  • 87 Абе Марто

    5 3 Отговор
    главоболие ли имаш че си забравил в коя държава живеем
  • 88 кон спиратор

    8 3 Отговор

    До коментар #77 от "стоян георгиев":

    стояне,кога стана светослав

    Коментиран от #109

  • 89 Саня

    8 3 Отговор
    А,кой подшушна на Божков да не се връща в България...?
    Всеки случай не съм аз,средностатистическата българка,а някой на който все още снася финикийски знаци...
  • 90 Армията на Бранкалеоне

    11 5 Отговор
    Ако няма СЪД и ПРИСЪДА !!!
    Ще има лична САМОРАЗПРАВА !!!
    Дано не съм права !!!
  • 91 БУДА

    20 10 Отговор
    ЗАЩО ПРОКУРОРА СИ ТРАЙКА ЗА 67 МИЛИОНА РЕКЕТ ОТ МУТРАТА ОТ СИК НАД БОЖКОВ , КЪДЕ СА ГОРАНОВ И ШИШИ , БАНЕВ , ВАСИЛЕВ , БОБОКОВИ , МИТЬО СТАНЕВ , МАТА ХАРИ , КОИ СА ХОРАТА ОТ СЕДЕМТЕ ДЖУДЖЕТА .... ? ОЩЕ НУЖНО ЛИ Е ? АМИ ИВАНЧЕВА ? ВСИЧКИ ТЕ ТРЯБВА НЕ В ПАРЛАМЕНТА , ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА БЪДАТ ИЗСЛУШАНИ !
  • 92 buci

    19 6 Отговор
    всеки ден е схема
    защото българите са бааалъци
    и видеха пачките и кюлчетата
    и пак ги баламосвам
    те такъв прооос народ нема бе
    затва живея добре
  • 93 Хахаха

    6 10 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Да, пак ще разчита на поръчки за пръчки от президента. А като стана дума, какво се случи с онези клипове, на които един, който много прилича на мунчо, се заиграва с езика по междучаталието на една труженичка?
  • 94 ponti

    20 10 Отговор
    Забравяш Ветко (Вълчо) и Маринела Арабаджиеви! Те също попаднаха в лапите на схемата! Никой не твърди, че те са светии и "коректни биснесмени", но начина по който се опитаха да ги ОГРАБЯТ ЧРЕЗ ДЪРЖАВАТА, е БРУТАЛЕН!
  • 95 АКО ИМА ВИДЕО

    22 8 Отговор
    ОТ ИЗНАСИЛЕНИЯТ БИЗНЕСМЕН ЖАЛНА МУ УЧАСТ НА БАНКЯНСКИЯ ТОЛУП , НАПРАВО ПРИ БАЙ СТАВРИ С ДВЕСТА ! ТОЗИ ИНДИВИД НИ НАПРАВИ НА НИЩО ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ ЗА ГОДИНИ НАПРЕД !
  • 96 Хахаха

    7 2 Отговор

    До коментар #77 от "стоян георгиев":

    А де, да им се неначудиш на такива диви животни.
  • 97 Току що от Бундестага

    13 7 Отговор
    Меркел, нещо сърцето я стяга !
    Казала: Бойко,да бяга !....
  • 98 100perа

    13 4 Отговор
    :)
    Ми не, Карбовски - Черепа няма нужда да идва тук. Могат да го изслушат и по видеовръзка.
    А е и по-добре той да стои в Дубай - така тази държава ще стане затворена дестинация за бягащите мутри.
  • 99 Саня

    4 6 Отговор
    А,кой подшушна на Божков да не се връща в България...?
    Всеки случай не съм аз,средностатистическата българка,а някой на който все още снася финикийски знаци...
  • 100 СИКАДЖИЯТА

    15 8 Отговор
    ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ МУТРАТА И ШАЙКАТА БЪЛГАРИ ?
  • 101 ТЕ ВСИЧКИ

    15 5 Отговор
    ЧЕ СА КРАДЦИ И МУШИКИ Е ВЯРНО.
    , НО КОЙ ИМ ПОЗВОЛИ?.СИСТЕМАТА
    БОЙКО Б. ТОЙ НАЙ ВЕЧЕ Е ВИНОВЕН.
    ТОЙ ОДРА ПО ТРИ КОЖИ ОТ НАРОДА.
  • 102 Ми да ги

    15 14 Отговор
    Пуснете всичките тия горкичките
    Олигарсчета, щото Руменчо боклуков, Христо лодката, и Карбовски лъжата, сън не ги хваща за горките хора
  • 103 Рони Джеймс Дио

    12 7 Отговор
    Бибитко,аре Адио.

    Коментиран от #105

  • 104 Мисирката от мъжки род,

    14 4 Отговор
    Ще ме разплаче
  • 105 Адио

    14 7 Отговор

    До коментар #103 от "Рони Джеймс Дио":

    Бибитков, да дойдат убавите и красивите, чалгарчета, мутри и мутреси
  • 106 Чакам сгоден момент...

    13 2 Отговор
    Да чопна от Цветанов... апартамент...
  • 107 Gowo

    10 8 Отговор

    До коментар #75 от "Светослав":

    Това че за тебе Бойко е слънцето .И всичко наоколо е мрак и демони.Оди се прегледай да ти поставят диагноза.,,комунист " е диагноза.А най новата му форма е мутант ,,герберист"
  • 108 Зайко Байко многознайко

    10 8 Отговор

    До коментар #3 от "...":

    Карбовски, Карбовски, полека бре човек , ние помним!
  • 109 стоян георгиев

    12 6 Отговор

    До коментар #88 от "кон спиратор":

    що светослав ?и дрогари гледам черепа ви е любим щото ви посъбра париците в лотарията и еврофутбола .подобно е и с банев дето пък ви наряза предприятията .сега като се върнат ситуацията ще оправи нали дрогари?то как да бъде заключен борисов след като другите крадци се изплъзват бе дрогари?ама с такива като вас кво да се очаква.дано черепа ви върне талончетата та поне пенсииките да вървят в правилната посока!
  • 110 Представяме си

    11 4 Отговор
    Ако изслушваме всеки престъпник с неговата историика...А и твоята ще изслушаме
  • 111 Пускам сълза

    15 8 Отговор
    Пускам сълза за Илчовски, Черепа, Карбовски и всички знайни и незнайни борци за демокрация в България. Още малко и паметник дай да им издигнем.
  • 112 И аз да кажа

    18 10 Отговор

    До коментар #23 от "Бибитко":

    Баневи, Божков и Цв.Василев като жертви ли ти се привиждат? Естествено, че ще реват до Бога, ще плащат на журналя и протести, ще запалят държавата, за да се измъкнат сухи! Вместо всички да съдействат, за да се изринат един по един до край, тук се почва вой срещу Главния прокурор. Оная заспа Б.Велчев значи по-ви уйдисваше, а ? Поне милион ни струва за заплати , охрана, шофьори и пр. без грам резултат , но той не ви се зловиди, а? Просто племе- насъскаха ви срещу първия, който реално подхвана престъпността! Що никой не забелязва, че обиските и арестите са с одобрение на съда? Що не ревете срещу съдиите, които са преценили, че има съмнения за престъпление?

    Коментиран от #119

  • 113 ЕХХХ

    17 12 Отговор
    ОЧИЛАТКО ТИ КАКВО ИСКАШ МАФИОТИТЕ ДА БЪДАТ ПУСНАТИ ТОЗИ ИЛЧОВСКИ Е КОСТИНБРОДСКА ИСТОРИЯ ВОДЕНО ОТ МАЯ ТОВА Е С ЦЕЛ ДА СЕ ОМАСКАРИ БОКО И ДА НЕ СПЕЧЕЛИ АМА ИМА ДА ВЗЕМАТЕ БОКО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ПО ДОБРО ОТ НЕГО НЯМА ЗА МОМЕНТА
  • 114 Република България 🇧🇬

    13 12 Отговор
    БРАВО КАРБОВСКИ, добър журналист си, обективен, това ти дава много висока оценка , респект и дай Боже повече хора като теб в тая държава, за да отворите очите на слепите.
  • 115 Иван Пилето Градус

    11 8 Отговор
    Бойко,кога ще играем карти? Да ти пратя ли една Плейтмейка да ти масажира минискуса?
  • 116 67889

    15 5 Отговор
    А, представи си никой да бе бъде търсен за нищо в тая държава както се случва 30г, копаем дъното, какво ще ни изненадат тия мошеници, банев-затрил поминъка на десетки хиляди, черепа-неплащал данъци и все в тоя стил, всички шушляци узпълзяхте, бе
  • 117 Колю

    17 5 Отговор
    Карбовски се оказа елементарно заблуден. Оправдава злото, само някак така да изглежда справедлив в очите на слепите маси, радетели на великата шаячна правда.
    ВИСАСУАЛИЙ ЛОХАНКИН, досущ Румен Леонидов.
    Скопци.
  • 118 Айде бе

    11 5 Отговор

    До коментар #76 от "уфффф":

    Ми те му плащат за интервюта, ка щяло да не ги хвали и пробутва версиите им! Не помните ли лятото, като му се стори , че палачинката се обръща, какъв пионер на справедливостта беше Карбо и как се ядоса, че народът не прави революция, та поне министър да го сторят! И кой интервюираше братя Галеви срещу имоти?
  • 119 Дебилчев

    3 1 Отговор

    До коментар #112 от "И аз да кажа":

    Ама разбира се, че е това
  • 120 немили недраги

    15 4 Отговор
    Просълзих се, какви честни частници сме имали! Значи Толупа е доста пресолил манджата. Свалял от тях по две -три кожи..Затова пък "горките" ни родни милионери и милиардери сваляли по пет кожи от работниците! Айде Мая да изслуша тях. а Карбовски да покаже и как са живели и при какви условия са работили и колко пари са взимали обикновените бачкатори при тях!
    А пък за Банев - то има ли нещо да го не е взел, източил и разграбил, та камък върху камък не е оставил от заводите дето му ги харизаха!
  • 121 Ял дървото

    9 10 Отговор

    До коментар #1 от "Черапа":

    Стотици са , не десетки и те ще свиделстват ,
    нека Хунтата влезе в следствието ,
    свидетели дал господ, колкото искаш?
    Това са много хора , които ще трябва да бъдат съдени,
    но всички си имат един началник, и тя е Хунтата?
    Има е една армада банкови служители в ББР,
    и КТБ, БНБ И ДРУГИ?
    Които раздават нашите пари,
    както Маврудиев ги раздаваше ?
    И те са за мега следствието ,
    да разкажат, как се краде на готово!
  • 122 Борисов е гол

    12 8 Отговор

    До коментар #2 от "Да,бе":

    -Сега ако не стане , това разобличаване ,
    на Борисов и Доган,
    сме за бой всичките?
    Хунтата е, все още със доста силен,
    партиен и престъпен състав!
    Прокурора за случая ,трябва да е чужденец?
    Под наблюдението на Лаура Кьовеши,
    защото повечето от средствата са от ЕО!

    Коментиран от #125

  • 123 гражданин

    7 4 Отговор
    прокуратурата и другите институции в България, предадоха нашите интереси, на нас, българския народ, техните работодатели, и ще трябва да си платят за това
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Gowo

    9 8 Отговор

    До коментар #122 от "Борисов е гол":

    Ако комунистите и ДС заграбваха богатствата на страната.То тия , герберистите, грабеха от Евро фондовете.И така ощетяваха държавата и я правеха бедна.Затова не може да отлепим от дъното
  • 126 Консерватор

    20 3 Отговор
    Карбовски, защо ПЪРВО не се строят всички, които чрез 17 банки ограбиха спестяванията на българите за 45 години, след това ограбените пари чрез външнотърговски дружества (2 млрд.), далаверите и кражбите в ПРИВАТИЗАЦИЯТА, фалита на ЗД "Юпитер" и след това да чуем всички останали живи мутри на прехода, какво имат да кажат, всички олигарси "вода ненапита" и накрая да дойде времето и на Борисов!

    Коментиран от #132

  • 127 Каскета на ход

    3 11 Отговор
    Да, каскета е на ход - ще ходи за риба. Или на село да гони кокошкарите
  • 128 тиквата

    4 13 Отговор
    тиквата ще умре въпрос на време е щего ликвидират защото открадна парите с шиши от ктб боклук
  • 129 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

    14 4 Отговор
    След черепа и баневи ли почнахте да защитавате, слабоумници?
  • 130 Предложението

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Черапа":

    Ганю винаги е бил тъмен балкански субект а българия територията на абсурда.
  • 131 Жалка картинка

    0 2 Отговор
    Какво да направя като старата ме е на това скапано място
  • 132 Gowo

    5 6 Отговор

    До коментар #126 от "Консерватор":

    Искаш да кажеш ,че Гешеф е прав.Не мисля.Това е ход на днешното задкулисие което търси време за да прикрие следите си.Трябва му заблуждаващи мероприятия за да отвлича вниманието от днешните крадци на Евросредства.
  • 133 СПИСЪКЪК НА МАЯ

    0 4 Отговор
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    .....
    20

    Коментиран от #134

  • 134 Gowo

    3 5 Отговор

    До коментар #133 от "СПИСЪКЪК НА МАЯ":

    и ПКП,БМБ, АД,ДД, ........и тебе
  • 135 Пак нищо

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "Черапа":

    Който и да изслушат, пак нищо!
    Докато не се въдвори първо Гешев при Бай Ставри!
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 007

    8 6 Отговор
    Карбовски нещо си оди на бритоня. Да му не избият кътниците някъде.
  • 138 ФАКТ

    16 4 Отговор
    ... а бе не знам що за народ живее в тази държава...на кой обикновен нормален българин му пука за Илчовски милчовски градус мрадус или или други луди пилета....тези хора нито съм ги чува нито ме интересуват проблемите им..нито кой на кого какво е давал......хората имат нужда просто от една по добра заплата да може да храни семейството си и да си връща кредитите...,,какво им пука толкова за разни си бизнесмени..ами в всяка нормална държава големия бизнес по един или друг начин е свързан с политиката....вие какво искате..всеки да си прави каквото си иска..и държавата нищо да не я интересува..кой къде какво.....ами щом развиваш бизнес в държавата ни..значи тази държава или управителите им трябва да знаят за какво става въпрос...нормално е да има имане и вземане...да не би някой да си мисли че тук всеки може да си прави бизнес ей така си без контрол без нищо....айде стига се правили на ударени..

    Коментиран от #142

  • 139 ФАКТ

    17 8 Отговор
    ..и стига ни занимавали с тоя череп...това е един боклук...значи аз ще ти дам много-милиарден бизнес..а после като ти го взема ти ще ми пилиш на главата че съм ти го взел..ами нали аз съм ти го дал бе..тъпан-р....това ли ви е приятелството и солидарността..към този който те е направил милионер...значи ще дойде Борисов ще ме направи милионер..обаче като реши да си вземе бизнеса..въпреки че аз вече съм милионер..ще се чудя пък как да го съсипя......щото съм решил че вече съм голямата работа...е да де..ама ти си станал голямата работа благодарение на този който сега плюеш..това ли е начин да благодариш на този който те е издигнал..????

    Коментиран от #140

  • 140 любител

    8 6 Отговор

    До коментар #139 от "ФАКТ":

    факт е че се изключително т-п.как може да имаш нормална заплата и да си плащаш кредитите и защо трябва да ги имаш като точно тези за които не ти пука те грабят крадът и мачкат. след като си толкова премирен -плебей това което искаш не го заслужаваш.

    Коментиран от #145

  • 141 Историк

    16 7 Отговор
    Карбовски, след като на разноски на Черепа беше на почивка в Дубай, сега негов защитник ли стана? Всички знаят каква пиявица си, винаги гледаш да се залепиш за някой богат
    ПОКАНИ ЧЕРЕПА ДА СЕ ВЪРНЕ В БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #143

  • 142 Gowo

    8 6 Отговор

    До коментар #138 от "ФАКТ":

    Проблемът ти е, че не си направил връзката между твоята заплата и корупцията .Която видно е навсякъде.Но ти не намираш връзка.И за това си неопределенКъм кои да застанеш.Давам ти съвет .Застани срещу тези които крадът.Защото от това ще ти гарантира и заплатата.И държавата.Защото утре от кражби може да не намериш и държавата си.

    Коментиран от #147, #180

  • 143 Gowo

    5 9 Отговор

    До коментар #141 от "Историк":

    Това някаква фалшива новина ли е?Кога е бил на почивка Карбовски в Дубай.И ако е бил, на разноски ли е бил на Черепа.
  • 144 Отвратен

    13 11 Отговор
    Цялата пасмина герберска в затвора като се почне от Симеон Дянков, Милен Велчев, Лиляна Павлова люксембург, Лъчо БЕЗМОЗЪКА, Влади Горанов, Тома Биков, Цветан Цветанов шест апартамента, ТКП, Бойко Методиев Борисов, Делян Славчев Пеевски. Представа си няма Българския народ колко милиарди са откраднати от хазната и еврофондовете от тези хора през всички тези години, откакто е на власт най ПРЕСТЪПНО и КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ Герб гепи .
  • 145 ФАКТ

    7 6 Отговор

    До коментар #140 от "любител":

    ...АЗ СЪМ ТУП......АМА ТИ ВЯРВАШ ЛИ ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ НЯКОЙ ДА ТЕ УПРАВЛЯВА И КОЙТО НЯМА ДА КРАДЕ....????????????????,,,ТИ СЕРИОЗНО ЛИ ВЯРВАШ В ТАЗИ ГЛУПОСТ.....Я СИ ЗАДАЙ ЕДИН ВЪПРОС НА СЕБЕ СИ..ТИ АКО СТАНЕШ МИНИСТЪР...НЯМА ЛИ ДА КРАДЕШ....????...АКО ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТ..???....НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ ДОРИ И ПОПОВЕТЕ...ДЕТО УЖ СА БОЖИ ХОРА..ДОРИ И ТЕ КРАДАТ...КАК ОЧАКВАШ..ТИ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ....ДА ИСКА ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА..ЗА ДА НЕ КРАДЕ...???..А И ТИ ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ ДА УПРАВЛЯВАШ БЪЛГАРИЯ....ЗНАЧИ ЧЕ КАТО СТАНЕШ МИНИСТЪР И ВСИЧКО ЩЕ ЗАВИСИ ОТ ТЕБ..???....ТАКА ЛИ СИ МИСЛИШ..ДАЛИ ОСЪЗНАВАШ ЧЕ В МОМЕНТА В КОЙТО СТАНЕШ ТАКЪВ..ЩЕ СА ТЕ ПОСЕТИЛИ ПОНЕ НЯКОЛКО СТОТИН МУТРИ ДЕТО ЩЕ ТИ КАЖАТ КАКВО ДА ПРАВИШ И КАК ДА ГО ПРАВИШ..И ЧЕ АКО НЕ СЛУШАШ НА ДРУГИЯ ДЕН ЩЕ СИ МИНИСТЪР В КОВЧЕГ...,,ТОВА ДАЛИ ТИ Е ЯСНО...НЯМА ДА ТИ КАЗВАМ ЧЕ ОСВЕН ТЕЗИ МУТРИ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЛУШАШ И ГОЛЕМИТЕ ДЪРЖАВИ КАКВО ДА ПРАВИШ..ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ТИ СПРАТ КРАНЧЕТО ...И СЛЕД 5 ДЕНА ЩЕ СИ БИВШ МИНИСТЪР...ВЪОБЩЕ ОСЪЗНАВАШ ЛИ ТЕЗИ НЕЩА ГОСПОДИН "УМЕН"..????..ИЛИ В ТВОЯТА ГЛАВА ВСИЧКО Е ИДЕАЛ ПЕТРОВ..И ОТ ТЕБ ЩЕ ЗАВИСИ ВСИЧКО..ТАКА ЛИ СИ МИСЛИШ..Я ПАК СИ ПОМИСЛИ...
  • 146 Митьо Очите

    18 6 Отговор
    До къде я докарахме да вярваме на черепа Банев миню корнелия манолова костов и компания и всички останали които са се покровителствали от властта след 89 и на такива техни слуги като този илчовски който от някъде си има активи около 150 милиона.... Осъзнайте се бе хора!!!!
  • 147 ФАКТ

    12 4 Отговор

    До коментар #142 от "Gowo":

    ..НАПРОТИВ..АЗ МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ ВРЪЗКАТА МЕЖДУ КОРУПЦИЯТА И ЗАПЛАТАТА МИ...ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ ПАДАМ ОТ НЕБЕТО..И НАПЪЛНО ВИ РАЗБИРАМ ЧЕ С ГОСПОДИН "ЛЮБИТЕЛ" СТЕ МНОГО ПРАВИ..ЧЕ АКО ИМА ПО МАЛКО КРАЖБИ ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ ЗА НАРОДА..ОБАЧЕ ЗНАМ И ДРУГО НЕЩО КОЕТО ВИЕ ЯВНО НЕ ЗНАЕТЕ..ЧЕ В НАШАТА ДЪРЖАВА..НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВАШ..БЕЗ ДА СИ КОРУМПИРАН И БЕЗ ДА СЛУШАШ МУТРИТЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ,,И БЕЗ ДА СЛУШАШ ОНЕЗИ ОТ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ.....ВИЕ С КОЛЕГАТА ТИ ЯВНО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ..АКО СТЕ МИНИСТРИ..И ХОП ВСИЧКО ЩЕ ЗАВИСИ ОТ ВАС..ВИЕ ЩЕ КАЗВАТЕ КОЙ И КОГА КАКВО И КЪДЕ...ДА АМА НЕ....КАКТО КАЗАХ ВЕЧЕ..ОЩЕ ПРЕДИ ДА СИ ВСТЪПИЛ В ДЛЪЖНОСТ..ЩЕ СИ ПОСЕТЕН И ЩЕ СА ТИ НАПИСАНИ ПРАВИЛАТА ПО КОИТО ДА УПРАВЛЯВАШ..В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ..КОВЧЕГА ТЕ ЧАКА...ДРУГИЯ ВАРИАНТ Е ДА НАПУСНЕШ....ЕЙ ТАЗИ ПОДРОБНОСТ ПРОПУСКАТЕ ВИЕ..ЧЕ МИНИСТЪРЪТ Е ПРОСТО ЗАВИСИМ ОТ ВСЯКЪДЕ....И ДО КАТО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ КАТО СМЕНИТЕ НЕГО НЕЩО ЩЕ ПРОМЕНИТЕ..ТАКА НИКОГА НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ НИЩО..ЩЕ СМЕНИТЕ САМО ЛИЦЕТО..НО ОНЕЗИ ДЕТО ГО РЪКОВОДЯТ "ЗАД-КАДЪР"..ЩЕ СА СИ ПАК ТАМ....
  • 148 Евро ТВ

    15 4 Отговор
    Дебел,нереализиран комплексар си ти,карбовски,най-голямото ти постижение,беше рубриката ти за мишките и хората в "Сблъсък",мисирко мъжка,продажна.
  • 149 ФАКТ

    10 1 Отговор
    ...ЩОМ ИСКАТЕ ДА НЯМА КОРУПЦИЯ...ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТРЕБЯТ ИМЕННО ТЕЗИ ХОРА "ЗАД КАДЪР"....И ВИЕ ГИ ЗНАЕТЕ МНОГО ДОБРЕ ВСИЧКИ КОИ СА ТЕ..В ВСЕКИ ГРАД В ВСЯКО СЕЛО..СЕ ЗНАЕ КОЙ КОЙ Е..КОЙ Е СОБСТВЕНИК НА ЕДИ КОЯ СИ ИЛИ ЕДИ КОИ СИ ДИСКОТЕКИ..КОЙ Е СОБСТВЕНИК НА ЕДИ КАКВО СИ..КОЙ Е СОБСТВЕНИК НА ЕДИ КОИ СИ ПРОСТИТ-ТКИ..ЗНАЕТЕ ИМ ИМЕНАТА..ТОЧНО ТЕ СА ТЕЗИ ДЕТО РЕАЛНО УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА..В ЧАСТНОСТ МИНИСТЪРА ИЛИ ПРЕЗИДЕНТА....А ВИЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ КАТО СМЕНИТЕ ОНЗИ ГОРЕ..И НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ....СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ ТАКА И НЕ РАЗБРАХТЕ..ЧЕ ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МАФИОТИТЕ ..А НЕ ОТ МИНИСТЪРА..А КОЙТО И ДА Е МИНИСТЪР..ТОЙ ЩЕ Е ЗАВИСИМ ОТ ТЯХ..ТАКА ЧЕ АКО ИСКАТЕ ПРОМЯНА..ПОЧНЕТЕ С ЛИКВИДИРАНЕТО БУКВАЛНО НА ОСНОВАТА..А НЕ ДА СМЕНЯТЕ КЕРЕМИДИТЕ НА ПОКРИВА..А ЦЯЛАТА КЪЩА НАДОЛУ Е ГНИЛА..КАКЪВ Е ЛОГИКАТА ВИ ПИТАМ....И ПАК ПИТАМ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ МИНИСТЪРА Е ПРОСТО ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ..НА ЕДНИ ИЛИ ДРУГИ МУТРИ..,А МУТРИТЕ ГИ ЗНАЕТЕ ВСИЧКИ..И ТЕ НЕ СА В ПАРЛАМЕНТА..В ПАРЛАМЕНТА СА ТЕХНИТЕ РАБОТНИЦИ....
  • 150 Карбосян

    11 4 Отговор
    не говори за другите бандити, а разкажи колко ти е плащал радев да му караш хубавици и за което ти сам си се хвалил.

    Коментиран от #152

  • 151 ФАКТ

    9 5 Отговор
    ,,И КАТО МИ ПИШЕТЕ МИНУСИ НА КОМЕНТАРИТЕ МИ..ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ НЕЩО НА МЕН МИ ВРЕДИТЕ..:)...АМИ НЕ ...ВРЕДИТЕ НА СЕБЕ СИ..И ПОКАЗВАТЕ КОЛКО ДАЛЕЧЕ СТЕ ОТ РЕАЛНОСТТА.....ВСЕКИ МИНУС КОЙТО СЛАГАТЕ..ГОВОРИ ЗА ТОВА ЧЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ КАТО СМЕНИТЕ КЕРЕМИДИТЕ НА ИЗГНИЛАТА ВИ КЪЩА ...ЗНАЧИ ЩЕ СПАСИТЕ КЪЩАТА..АМИ НЕ НЯМА ДА СТАНЕ....АКО СТЕ ВИДЯ ЛИ НЯКЪДЕ ДА СЕ СТРОИ ОТ ПОКРИВА НАДОЛУ....АЗ НЕ СЪМ..УСПЕХ....ВИЕ СИ СМЕНЯЙТЕ КЕРЕМИДИТЕ..НО КАКТО КАЗАХ ИМАЙТЕ ПРЕДВИД..ЧЕ ПРОБЛЕМА Е ПОД КЕРЕМИДИТЕ..И КАКТО КАЗАХ В ВСЕКИ ГРАД И СЕЛО СЕ ЗНАЕ КОЙ Е МУТРАТА НА ГРАДА...ДОРИ НЕ Е НУЖНО ДА ГИ ЗНАЕТЕ..ПРОСТО ЗАСТАНЕТЕ НА ПЪТЯ..И ГЛЕДАЙТЕ КОЙ СЕ ДВИЖИ В КОЛИ ЗА ПО 1 МИЛИОН...АЙДЕ НЯКАКВА МАЛКА ЧАСТ ОТ ТЯХ МОЖЕ ДА СА РАЗНИ УСПЕЛИ СПОРТИСИТИ..ИЛИ НЕЩО ТАКОВА..НО МНОГО МАЛКА ЧАСТ..ПОВЕЧЕТО ОБАЧЕ ГИ КАРАТ ТОЧНО ТЕЗИ ДЕТО РЪКОВОДЯТ ВСИЧКО...В ДЪРЖАВАТА НИ..И ВМЕСТО ДА СЕ РАДВАТЕ НА КОЛИТЕ ИМ ..ГИ СПРЕТЕ И ГИ ПИТАЙТЕ..ОТ КЪДЕ ИМАТ МИЛИОНИ НА 40 ГОДИНИ ЧЕ ДА КАРАТ КОЛА ЗА 1 МИЛИОН.....И КАТО ИЗТРЕБИТЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ МАФИОТИ..И ИМ ВЗЕМЕТЕ ПАРИТЕ..ТОГАВА ЩЕ СПРЕ И КОРУПЦИЯТА..ДО ТОГАВА..И ХИЛЯДИ МИНИСТРИ ДА СМЕНИТЕ..ФИЛМА ПАК ЩЕ Е СЪЩИЯ...
  • 152 Айде да

    4 2 Отговор

    До коментар #150 от "Карбосян":

    спрем с простотията! Това, че се изричат от някои глупаци и тиражират в едни медии за глупаци, не означава, че постоянно някой не уважаващ себе си, трябва да ни навира простотията!
  • 153 ФАКТ

    9 4 Отговор
    ...ЩЕ ВИ ДАМ ЕЛЕМЕНТАРЕН ПРИМЕР..КАТО ИДЕТЕ НА ДИСКОТЕКА..КОЛКО ОТ ВАС ПОЛУЧАВАТ КАСОВА БЕЛЕЖКА ЗА ПОРЪЧКАТА СИ..???..ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ АКО ОБОРОТА НА ДИСКОТЕКАТА Е 200 000....ПО КАСОВИ БЕЛЕЖКИ СЕ ОТЧИТАТ 20 000....????КЪДЕ МИСЛИТЕ ОТИВАТ ОСТАНАЛИТЕ 180 ХИЛЯДИ..????..АМИ НЕ СЕ ЛИ ПИТАТЕ КОИ СА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА РАЗНИ СТРИПТИИЗ КЛУБОВЕ..И ЗАЩО МНОГО ОТ ТЯХ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ЗАТВОРИ ВЪПРЕКИ ЧЕ ВСЕКИ ЗНАЕ ЧЕ В ТЯХ СЕ ПРОСТИТУИРА..???..АМИ НЕ НЕ МОЖЕТЕ..ЗАЩОТО ТЕ СА НА ХОРАТА..КОИТО СЛУШАШ..И КОИТО АКО НЕ СЛУШАШ...УТРЕ СИ ТИ СИ "МИНАЛО"...ТОЙ И СЛАВИ НАПРАВИ ПАРТИЯ..АМА СЕГА ПОЧНА ДА ГОВОРИ КАК НЕ ИСКАЛ ДА Е ПРЕМИЕР..ЧЕ ДАЖЕ И ДЕПУТАТ НЕ ИСКА...:)..ЯВНО ВЕЧЕ СЕ Е СБЛЪСКАЛ С РЕАЛНОСТТА..:) ТОЙ СИГУРНО СИ Е МИСЛЕЛ..КАТО ВАС..ЩЕ ВЗЕМА ВЛАСТТА..И ХОП "АЗ" ЩЕ ОПРАВЯ ВСИЧКО..МХМ...ЩЕ ОПРАВИ..:)МАЙ НЕГО ГО ОПРАВИХА ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛ КАКЪВТО И ДА Е...ЧЕ ДОРИ ГО Е СТРАХ И ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ДА СЕ ПОКАЖЕ..ЯВНО Е РАЗБРАЛ ФИЛМА НА УПРАВЛЕНИЕТО НЕ Е КАКВОТО СИ Е ГО Е ПРЕДСТАВЯЛ..

    Коментиран от #165

  • 154 Чакай бе

    10 4 Отговор
    Какъв череп бе Карбон... Само в България може да те търсят като престъпник, а ти да си правиш партия и да искаш да влизаш в парламента.... Черепа дори децата знаят, че хич не е невинен за повечето неща....

    Коментиран от #155

  • 155 То и само

    5 4 Отговор

    До коментар #154 от "Чакай бе":

    в България може да ти ограбят фирмите, източат сметките, вкарат в затвора, без да си осъден!
  • 156 ще знаеш

    4 3 Отговор
    Чайковски, не става само с говорене... и ти е ясно
  • 157 Ончо

    7 5 Отговор
    Всички изброени от Карбовски са за затвора. Боклуци от класа. А кака Мая на първо място егати к........... та. За Карбовски той си п....... л

    А
  • 158 cpv

    7 3 Отговор
    Карбовски,като си толкова силен иди доведи Божков и му се извини!Не пиши глупости и не очаквай подаяния от богатите!
  • 159 Пуситооо

    4 0 Отговор

    До коментар #31 от "Бай Ламби":

    Кучччччеееееее
  • 160 Джурнал

    9 2 Отговор
    Явно Черепахата пак е бил финансова инжекция на Карбовски и той започна да ръси глупости как разни олигарски трябвало да бъдат "изслушани и защитени". Ей това е политическа проституция, а не журнализъм.
  • 161 от бранша

    2 2 Отговор
    ДО ПОСЛЕДНИЯ УЖ СОФИЯНЕЦ.ТРЯБВА ЛИ ПОСТОЯННО ДА ТИ СЕ НАПОМНЯ ЧЕ СИ ГЬОТВЕРЯН.
  • 162 до коментар 112

    5 2 Отговор
    едно е да има съмнения и да ги арестуват и лежат по арести и им вземат имоти като КАВАЦИТЕ на БАНЕВИ от мутрата каратиста и ги рекетират за бизнеса,друго е да имат доказателства и тогава да ги арестуват.Хем ги рекетират ,хем искат да демонстрират и борба с корупцията пред ЕС.Гриша Ганчев пак каратиста и Пашата му взеха ВЕЦОВЕТЕ и му тормозеха сина.Пуснаха го като му взеха вецовете.
  • 163 Гогата

    13 2 Отговор
    Един от тия да ми посочите, дето дава 2000лв на работник по обява. Знаете ли как са придобили тези бизнеси, с кредити от фалирали банки, какви коли, палати имат. Ша ма разплачеш карбонски келеш.
  • 164 Потърсете в нета

    13 3 Отговор
    За карбовски разказа Мегз, как му плащат да пише и говори срещу правителството.
  • 165 Шат на патока главата

    6 3 Отговор

    До коментар #153 от "ФАКТ":

    Спецялно дългият е много зависим от именитата, от костилката, вероятно и други. Той следи, и знае отношенията в политическият живот, вероятно е натиснат от покровителите си.
  • 166 Баба

    11 5 Отговор
    Айде да не плачем за Цветан Василев - добре му в Белград, уреден е със спокойствие. И на Божков не му е зле в Дубай. Карбовски, няма защо да ги защитаваш! Колко мириарди потънаха...
  • 167 Черепа

    5 4 Отговор
    ,Бобокови,Ганчев защо не пишат или се явят на изслушване.Преди години бях чела,че Гриша Ганчев е бил в делегация с бизнесмени в чужбина и лично Цветанов го е притискал за отнемане на бизнес защо не излезе да каже истината??????Мутрокрацията е пуснала пипала навсякъде и ако не и угодиш-НАП,МВР,прокуратура те удрят яко.Знаем на колко бизнесмени ги пращат ,ДОКОГА ТАЗИ "ДЕМОКРАЦИЯ" ще я има и не можеш да се защитиш???????
  • 168 Пенчо

    4 1 Отговор

    До коментар #33 от "Сила":

    Споко, тази Кьовеши за 1.5 г. като главен прокурор в Европа нищо не е свършила. А за 10 г. в Румъния не е имала обвиняем от ЕНП- всички корумпирани са от противникови партии.
  • 169 Qwerty

    11 1 Отговор
    Споменатите Черепи, Минювци, Баневци и т.н не само че са за затвора, ами са и за бързи присъди. Има ли някой да се съмнява в това. Върхушката която им е помогнала за длаверите им- също. Въпросът е как това ще се отрази на обикновения човек с 200-300 лв пенсия и защо трябва да ги жали тия.

    Коментиран от #178

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Цецо

    10 2 Отговор
    Този глупак Маркуйски, преди години, когато беше подлога на Слави, искаше ние Българите да пишеме на латиница, а сега черепа и кой още му е платил за да пише глупави измислици.
  • 173 4INGIZ

    4 6 Отговор
    Всички които защитават ГРОБ-арите и слугунажа му/прокурори и си е сган!!/мразят българия и българите!!Тея от ГРОБ-а направо ни унищожиха и съсипаха държавицата ни..
    Ма...мка му докъде ни докараха..Всичко което отричат е ИСТИНА..
  • 174 ъйфгн

    3 4 Отговор

    До коментар #18 от "Бай Ламби":

    Бай Ламби, моеш ли ей така, ама без да гледаш в гуглето, да обясниш на аудиторията тука, ква е тая Костинбродска афера, дето много обичате да я споменавате всички дето язика ви е забит в сфинктера на Баце?
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Нееее

    4 7 Отговор
    ПЪРВИ БЕШЕ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ НА КОЙТО ФАЛИРАХА КТБ,ПОСЛЕ СЕДЕМТЕ ДЖУДЖЕТА И ЗАВОДА ЗА АСАНСЬОРИ,ПОСЛЕ МИНЬО СТАЙКОВ БАНЕВИ ЧЕРАПА И МНОГО ДРУГИ.АААА ПРЕДИ ТОВА АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ,АЛО ВАНЬО МИШО БИРИТА И ОЩЕ И ОЩЕ.ГЕРБ СА ОБИКНОВЕНИ КРАДЦИ НАЧЕЛО С ТОЛУПА
  • 177 чичо

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "Да,бе":

    Както се казва,дано поне сте платени.То не ви оправдава,но поне имате повод за плюене,то е ясно,че друго не можете.Така,мутрогалевската чалгарска комисия няма никакви правомощия.Тя щяла да „изпрати документи" на ЕС.Трябва да си „голям умник" за да не знаеш/знаете/,че в ЕС има постоянна комисия за такива наблюдения.Да ви припомня,БСП-Станишев,на когото спряха парите и той изгони Нинова от министерството.Чалгарската комисия я създадоха за продължаване оплюването на ГЕРБ,щото те,освен плюнка,друго нямат.
  • 178 Дааа

    4 4 Отговор

    До коментар #169 от "Qwerty":

    А ТОЛУПА ВАШ ЗА КАКВА ПРИСЪДА Е.АЙДЕ СТИГА ПРЕТОПЛЯНИ МАНДЖИ.ЧОВЕКА ВИ ГО КАЗА"АЗ ЛИ НЕ ЗНАМ ИЛИ ВИЕ СТЕ ЛУДИ,ЧЕ СЕ ПРАВИТЕ И НЕ ВИЖДАТЕ ЯВНАТА ОБСТАНОВКА В БЪЛГАРИЯ.
  • 179 ФАКТ

    8 0 Отговор
    ,,,ЗАЩОТО ТОЗИ ЧАСТЕН БИЗНЕС..УТРЕ МИ ОТЧИТА ОБОРОТ 5 ЛЕВА А ТОЙ РЕАЛНО Е ИЗКАРАЛ 50 000...И ДЕФАКТО ЗА ДЪРЖАВАТА НЯМА НИЩО..ЕТО ЗАТОВА И ДЪРЖАВАТА НЯМА ПАРИ....ДЪРЖАВАТА Е ОСТАВИЛА ПЕЧЕЛИВШИТЕ БИЗНЕСИ НА ОПРЕДЕЛЕНИ МУТРИ..А Е ВЗЕЛА САМО ГУБЕЩИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ..ЗАЩО..??КАК ЩЕ ИМА ПАРИ В ДЪРЖАВАТА КОГАТО МНОГО-МИЛИОНИТЕ БИЗНЕСИ..СА ДАДЕНИ НА РАЗНИ МУТРИ..А ЗА ДЪРЖАВАТА СА ОСТАВЕНИ ГУБЕЩИ ПРЕДПРИЯТИЯ..ТАКА ЧЕ..ДО КАТО НЕ СЕ ЯВЯТ ТАКИВА ХОРА..КОИТО ДА ИЗТРЕБЯТ ВСИЧКИ МАФИОТИ ДЕТО НЕ РАБОТЯТ НИЩО А КАРАТ БЕНТЛИТА И ФЕРАРИТА....ОПРАВИЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯМА ДА ИМА..АКО ЩЕ СТО ПРЕМИЕРА ДА СМЕНИТЕ..ВСЕ ТАЯ..ТАКА ЧЕ ВМЕСТО ДА ХОДИТЕ ДА РЕВЕТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА..ИСКАМЕ ТОВА ИСКАМЕ ОНОВА..МУТРИ ВЪН МУТРИ ВЪТРЕ..ВЗЕМЕТЕ СИ ПО ЕДИН ПИЩОВ...И ТРЪГНЕТЕ ПО ГРАДОВЕТЕ..РАЗПИТАЙТЕ КОИ СА БАРОВЦИТЕ ТАМ С БЕЗБОЖНО СКЪПИ КОЛИ..И ГИ ПОЧВАЙТЕ НАРЕД..ТОГАВА ЩЕ ИМАТЕ ДЪРЖАВА БЕЗ МУТРИ..ДЪРЖАВА БЕЗ КОРУПЦИЯ,,И ЗАПЛАТИ КАТО ЗА БЕЛИ ХОРА..,,ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ЕДИН ХИРУРГ С 20 ГОДИШЕН СТАЖ ДА КАРА КОЛА ЗА 50 БОНА..А ЕДИН ДЕТО НИЩО НЕ РАБОТИ ДА КАРА ЗА 300 БОНА..МИСЛЯ ЧЕ Е НУЖНО ДА ПИТАТЕ ОТ КЪДЕ ТОЗИ ДЕТО НИЩО НЕ РАБОТИ..ИМА ПАРИ ДА СИ КУПИ ТАЗИ КОЛА..И ТРЯБВА ЛИ ВЪОБЩЕ ДА ГО ПИТАТЕ....ТО Е МАЙ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО..ИСКАТЕ СИ ДЪРЖАВАТА АМИ ВЪРНЕТЕ СИ Я ДЕ...ДА АМА НЕ..ЗАЩОТО ВИЕ ИМАТЕ КУРАЖА САМО ДА ЛАЕТЕ ПО ПОЛИТИЦИТЕ..А ПО ТЕЗИ ДЕТО РЕАЛНО ВИ КРАДАТ...ИМ КАЗВАТЕ БАРОВЦИ..Е ГОСПОДА..ТОЧНО ТЕЗИ БАРОВЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ И ПРЕМИЕРА И ДЪРЖАВАТА..АЙДЕ ЛЕКА НОЩ..И СПРЕТЕ ДА ЛАЕТЕ ТАМ КЪДЕТО НЯМА СМИСЪЛ.
  • 180 И аз да кажа

    7 1 Отговор

    До коментар #142 от "Gowo":

    Ами, не- българските назначени от Луканов индустриалци и милионери винаги ще плащат с капкомер, а ще си купуват самолети и Майбаси. Поради случайното си издигане, те се чувстват висша каста. И бизнесът им е нагласен и некадърен, и дори случайно да е печеливш, те са готови да плащат рушвети и комисионни, но не и да си плащат на онези, които им работят. Така си представят, че поддържат ред и дистанция. Сега като им бягат работниците в Европа, внасят от Украйна или Виетнам. Най- ще ги устрои да ни извадят от ЕС, да ни наслагат изходни визи (впрочем другарят Лукашенко не пуска да се излиза повече от 2 пъти годишно, независимо от повода). Радев натам ни дърпа, защото има да се отчита на онези, които го доведоха за ръчичка в политиката. Та мислете кого подкрепяте, че по-лошо винаги може да стане!
  • 181 Калин

    1 3 Отговор
    Всъщност хората са потресени от наглостта на заговорниците.
    Нека подадем няколко въпроса на този Карбовски . . . дето само пуща съчки в огъня.
    • Кой пречи на Черепа да пише във фейсбук?
    • Защо президента със своите пълномощия не предизвика процес четри години?
    Стига сме се лъгали. Това е един скалъпен процес и народа вижда качеството на участниците.
  • 182 Калин

    2 2 Отговор
    Всъщност хората са потресени от наглостта на заговорниците.
    Нека подадем няколко въпроса на този Карбовски . . . дето само пуща съчки в огъня.
    • Кой пречи на Черепа да пише във фейсбук?
    • Защо президента със своите пълномощия не предизвика процес четри години?
    Стига сме се лъгали. Това е един скалъпен процес и народа вижда качеството на участниците.
  • 183 Бегай !

    3 2 Отговор
    Карбовски ! Плямпаш глупости.Как ще бъде някой ,защитен свидетел след като е публична личност ! Разпознаваем ще бъде навсякъде ! Дори да отиде и на Луната .
  • 184 Мими

    0 3 Отговор
    Видя се ясно как статуквото години наред си управлява в комфорт. ГЕРБ,БСП,ДПС + патриоти. Виновни сме ние, а и те ни го казваха в очите, прост народ , и наистина ни мислят за такива. Сега ,ще се види на изборите какъв народ сме за последно тези трябва да се сведат до 4% и по малко. Новите който бяха в парламента са ни инструмента, после всичко като се нормализира,ще си дойдат правилните хора.
  • 185 Го4о

    4 0 Отговор
    Черепа вече не спонсорира Мая и за това тя си избра за спонсор Илчовски, но изглежда той е решил да си смени пола в ЦСЗ!
  • 186 Интелектуалеца

    3 0 Отговор
    Така, е ... дори, ти снимаше проститутки и травестити, ходеше по плеймейт конкурси с твоя приятел - големия интелектуалец-нищонепрявач, сутеньора - Пимп Либчо Син, трайкаше си, докато си търсеше добре платено местенце в някоя телевизийка - защото те беше страх ... уж ... смешник !!!
  • 187 Деймос

    1 5 Отговор
    Подкрепям Карбовски ! Изслужването на тези нарочени бандити показва " голямата схема" и парира опитите на негодната прокуратура да играе с лошите ..

    Коментиран от #190

  • 188 Неразбрал

    6 1 Отговор
    Карбовски.
    Като си толкова сведущ, би ли казал защо и как България беше разрушена в началото на 90-те години на миналия век. Как "честните" бизнесмени, които защитаваш натрупаха богатствата си и за чия сметка, кой ги създаде, кой създаде мутрите, от чиито среди излезе Борисов, кой създаде условията за явлението ГЕРБ?
    Ако не отговориш на тези въпроси никога няма да те приема, като журналист и човек!

    Коментиран от #206

  • 189 Antrax

    4 1 Отговор
    Г-н Карбовски на моменти направо изтрещява от пристрастни коментари - в случая това богоговеене по адрес на черепа.
    ПЪРВИЯТ БЕШЕ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ;)
  • 190 Сър Пичук

    4 1 Отговор

    До коментар #187 от "Деймос":

    Предлагам да бъдат изслушани всички убийци и изнасилвачи от Централния затвор. Ако знаеш какви неща ще ти "разкрият" за прокурорите и съдиите, които са ги вкарали там...
    А те естествено са невинни.
  • 191 Някой

    5 2 Отговор
    Карбовски,искаме и теб да чуем как осигуряваше мацки на хвърчилото за забавление.И ти си за съд и затвор
  • 192 аз съм Веска

    1 1 Отговор
    ТАКА КАКТО СИ ТРЪГНАЛ ДА ГИ ПРАЩАШ , ИЗПРАТИ И МЕГЗ .
    ЗАЩОТО ИЗГЛЕЖДА , ЧЕ ВАШИЯТ СЛУЧАЙ Е УМАЛЕН ВИД , НА МОДЕЛЪТ БОРИСОВ .
    ЦИРКЪТ Е С ФИНАЛ- МОНАРХИЯ .
    ПОСЛЕДНО : МАЙКА И БАЩА .
  • 193 Дедо

    6 0 Отговор
    по-добре е да не се губят време и пари , а всички в затвора и национализация на бизнеса им, защото никой от тези крадливи "милионери" не е направил милионите честно и затова се хапят по между си и за позиции за да продължат да крадат ... сменете каскета, но оставете прокуратурата и съда да ги вкара където им е мястото, а то не е в парламента и на пазара .. а Славчо, Мая, тая и оная и всички като тях вън от политиката

    Коментиран от #205

  • 194 Електра

    5 5 Отговор
    Карбовски, ако извикаме Мегз да бъде изслушана, как Кауна ти е плащал да плюеш по Борисов, дали няма да избягаш в Сибир. Дали пък тайнствената Мата Хари, не е самата Мая Манолова, защото се твърдеше, че е била влюбена в премиера, но той и отхвърлил мераците с погнуса.

    Коментиран от #202

  • 195 ЛИЛЕТО

    5 0 Отговор
    ТИЯ ЛЪЖЛЬОВЦИ И КРАДЦИ ДА ИЗСЛУШАТ -ТОЯ КАР БО ВСКИ,МНОГО АЛЧЕН ЗА МАНИ,ПРОСТ НАГАЖДАЧ.
  • 196 0001

    0 0 Отговор
    Поредния комунист с опорки
  • 197 Ехааа

    3 0 Отговор
    Нещо не проумявам! Как може да искате Черепа за власт имащ. От един мафиот на друг мафиот! Боже толкова простотоя в тази държава! Е няма да се оправим! Щом чакаме Черепа да ни оправя!

    Коментиран от #201

  • 198 номад

    2 2 Отговор
    Сестра Галева е получила подкрепа от чери домати курбовски е палаш лае за жълти стотинки Мегъз треа го скъса от дела
  • 199 талибан

    1 0 Отговор
    13 години България се управляваше от "бай Ганьо"а около него пъркаха некадърници ,чакали чакащи да се облажат от властта на герб-ГРОБ и му се отблагодаряваха с подкрепа и покорство. Който гласува за ГРОБ ще гласува за корупцията и за утвърждаване на България като най бедната държава в ЕС
  • 200 На Илчовски

    3 0 Отговор
    са показали възпитателно видео, как изнасилват Миню Стайков! Предлагам на ББ да покажат едно възпитателно видео, как екзекутирват Чаушески.
  • 201 dsсса

    0 0 Отговор

    До коментар #197 от "Ехааа":

    Черепа го искат за свидетел! А докато има такива, които ги задоволява отговор "ми изпратили са ми някаква Мата Хари", трудно ще се оправим. Но ще се справим, да знаеш, въпреки такива като тебе!
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Амед Азнавур

    2 0 Отговор
    рядкото поръчково л аайно карбофски виняги е в измекярските редици приискало му се от черепа парченца
  • 204 КОРЛЕРОНЕ

    1 0 Отговор
    АБЕ КАРБОВСКИ ВСИЧКИ ТИЯ КРАДЦИ СА КРАЛИ ЗАКОННО СЪОБРАЗНО КАЛПАВИЯТ ЗАКОН ВЕЧЕВ НЕ 10 А 30 ГОДИНИ ЗА КАКЪВ ЗАКОНЕН СЪД МИ ГОВОРИШ ДОГАН ПОЛУЧИ 1 000 000 ЛВ КАТО КОНСУЛТАН ЗА ПРОЕКТ ОТ 1980 ОНЯ КЕЛЕШ СКАПА БАНКА ЗА 10 000 0000 000 И ЩЕШЕ ДА ФАЛИРА ЗАКОННО ДУБАЙСКИЯТ ТАРИКАТ ПРИЗНА ЧЕ Е ДАВАЛ РУШВЕТ НО ТОВА НЕ Е ВЕАЖНО /ИЛИ ВЗИМАШ ПАРИТЕ ИЛИ ОЛОВОТО/ КО СЕ ПРАИШ НА УЩИПАН ЖЕНАТА НА ТЪПИЯ П МАК РЕШИ ДА ОПРАВИ АРХИТЕКТУРАТА НА КИШО КУРОКАВА /НЮ ОТАНИ/САМО ЗА ТОВА ЗАСЛУЖАВА 20 ГОДИНИ ЗА НАГЛОСТ ТИ ДА НЕ СИ ЛУД БЕ МОМЧЕ
  • 205 ЧОБАН

    1 0 Отговор

    До коментар #193 от "Дедо":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ РЕВИЗИЯ И ДОКАЗВАНЕ НА ДОХОДИ И ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ ЗА ВСИЧКИ С АКТИВИ НАД 1 000 000
  • 206 ЧОБАН

    1 0 Отговор

    До коментар #188 от "Неразбрал":

    МНОГО Е ПРОСТО МИНИМАЛНА ЧАСОВА СТАВКА КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА Я ПЛАТИ СИ РАБОТИ САМ ИЛИ ФАЛИРА
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове