Last news in Fakti

1 Април, 2020 10:09 2 085 3

Бивш национал на Англия завързан в дома си при въоръжен обир

  • ашли коул-
  • футбол-
  • обир-
  • въоръжен обир-
  • англия

Всичко се е случило вечерта на 21 януари, а апашите са задигнали голямо количество ценности

Бивш национал на Англия завързан в дома си при въоръжен обир - 1

Бившият английски национал Ашли Коул е преживял страшен ужас. Той е станал жертва на въоръжен обир в дома си, пише в. „Сън“. Инцидентът е станал месеци преди да започне световната криза заради пандемията от коронавирус.

Всичко се е случило вечерта на 21 януари, а апашите са задигнали голямо количество ценности. Коул по това време е бил в дома си, но е бил хванат и завързан от крадците, които са проникнали през задния вход. Според информацията на британския таблоид, нападателите много добре са знаели какво търсят и къде да го намерят.

Подозира се, че са имали вътрешна информация. Тази версия се подкрепя и от свидетелствата на съседи, които са потвърдили, че домът на бившия играч на Арсенал, Челси, Рома, ЛА Галакси и Дарби Каунти е най-добре екипираният с охранителна техника имот в квартала.

Ашли Коул, който има 107 мача за националния отбор на Англия, в момента работи като телевизионен коментатор и треньор на юноши в Челси.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Оня

    3 0 Отговор
    Тия със сигурност са били расисти !
  • 3 гого

    0 0 Отговор
    Еми да си беше натиснал паник бутона---нали има СОТ