Last news in Fakti

31 Март, 2020 19:10 61 506 316

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Ген. Мутафчийски не става! Да го пращат в почивка

  • копринка червенкова-
  • факти-
  • лили маринкова

Журналистката определи министъра на здравеопазването Кирил Ананиев като мек човек и добави, че правителството е направило поредица от глупости до момента

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Ген. Мутафчийски не става! Да го пращат в почивка - 1
Снимка: ФАКТИ

''Не знам дали всичко тръгна от медиите, те, че имат участие - имат, разбира се. Но аз самата не мога да си обясня откъде дойде този бяс. Какво се случи? Напоследък, трябва да ви кажа, много, много често си спомням за тази евангелска притча за побеснелите свине, които се сурват по урвата и се издавят в езерото. Тя е много особена тази притча, евангелистите доста мимоходом я споделят, когато разказват за подвизите на Христос. Аз имам чувството, че ние в момента сме в ролята на свинете. Някой вкара този бяс в нас и ние сме се сурнали надолу и... трябва да ви кажа, че скоро и ще се удавим'', това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ журналистът Копринка Червенкова, като коментарът ѝ е насочен към създалата се всеобща истерия, причинена от разпространението на COVID-19.

''Аз реално, трябва да ви кажа, че се плаша от това, което се случва. Около мен, нормални хора, прилични хора - всички полудяха, всички полудяха. И не си дават сметка, че това символическо удавяне, след това може би ще доведе до реално удавяне, когато икономическата ситуация се промени, и когато ние всъщност всички се окажем много по-бедни, отколкото сме сега. В тази ситуация какво може да се направи? Първо, обществото по някакъв начин трябва да бъде успокоявано. То не трябва да бъде плашено. Какво се оказва обаче? Доскоро, два пъти на ден, сега вече слава Богу само веднъж на ден, се явяваше един генерал, който ни говореше едни чудовищни работи, след като първо съобщаваше, че вчера пет души така, трима души там, седем души еди-къде си, са били удостоверени като заразени.

Той като някакъв четец на числа се явяваше, осем интубирани, след това започва беседата му с медиите, която е безумна, защото той на тези, които се опитват да му зададат някакъв въпрос по същество, по-важен въпрос, той започва да им се кара, да ги плаши, да говори за камиони с трупове. Може ли такова нещо да се говори, когато виждаш насреща си едно крайно изтерзано и уплашено общество? И единствената му радост е колежката Ива Николова, която обикновено се изправя, за да съобщи някакъв донос за еди-кой си, играл хоро не знам къде си, и той много се радва и съобщава, че това е безотговорно. Този човек не върши работа, този човек трябва да си почине, трябва да бъде прибран от тази роля. Той може да е бляскав хирург, да не дава Господ да опираме до неговите възможности и сръчности, но той за човек, който може да успокои обществото в този момент - не става. Просто трябва да му бъде попречено, трябва да бъде прибран'', възмути се журналистката от поведението на началника на Щаба за борба с коронавируса ген. Венцислав Мутафчийски.

Копринка Червенкова определи министъра на здравеопазването Кирил Ананиев като мек човек и добави, че правителството е направило поредица от глупости до момента.

''Крайно време е да се обясни на хората, не знам кой може да го обясни и как да го обясни, че този вирус е може би малко по-остър, по-вирулентен вирус, но той е един баналаен, в края на краищата вирус, който не разболява, той отключва болест. Тази болест е в нашето тяло. И тук ние трябва да помислим за телата си, до какъв хал сме ги докарали. Това хедонистично човечество, което се занимаваше с кефовоте си, с удоволствията си, което дори тази физкултура, която прави във фитнесите, тя е, за да извае тяло, тя не е, за да произведе здраве, и в края на краищата това е нещото, което отключва едни заболявания, които вътре ги има в нашите тела'', смята Копринка Червенкова.

''За противоречията между различните експерти в Щаба и тези, които са извън от него, сиреч Медицинският съвет към Министерски съвет, Копринка Червенкова заяви следното: ''На мен ми се струва, че основата на тези разногласия, за съжаление, е политическа. Някаква част от населението, неясно за мен защо, привидяха в този генерал, който аз непрекъснато наричам Механджийски, а той е Мутафчийски, привидяха някакъв нов спасител. Абе, може ли? Това е част от лудостта, част от беса. Не може едни нормални хора да са забравили, че имат глава и че тази глава трябва да бъде употребявана, и че трябва да мислят с тази глава. Не може така, не може първосигнално да действат. Някакъв човек, който им чете числа, да го обявят за спасител. Това нещо беше много бързо усетено от властта и сега този генерал просто е използван, за да бъде цакан президентът. Той сега нещо ( бел. ред. ген. Мутафчийски) много се радва на себе си, а това не е здравословно нито за него, нито за хората, които той облъчва всеки ден. Трябва да си почине.''

''Стилът на живот сигурно ще се промени, защото сигурно ще обеднеем'', изрази мнение тя.

Ще се появят ли нови утопични идеи, попита Лили Маринкова своята гостенка: ''Доминантата в света е на посредствеността. Посредствеността няма идеи за нови утопии, новите утопии се раждат от мозъци, и то от едри мозъци. Тук едрите мозъци... всичко това е нивелирано, отрязано отвсякъде'', отговори от своя страна Червенкова.

Според нея тези, които твърдят, че глобализацията е приключила, много бързат със своите изводите.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 175 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Психиятъра

    246 116 Отговор
    Става за,, Откраднат живот " да го взимат веднага!
  • 2 Ккксс

    311 252 Отговор
    Тая не беше ли сърна комунистка.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 чичо Пичо

    236 185 Отговор
    Да го пращат в здравен пункт на някое военно поделение /ако има такова/.

    Коментиран от #295

  • 7 S63 AMG

    212 237 Отговор
    Какъв генерал е тоя хахаха...у казармата старшините бяха по-страшни.Пропаднала история

    Коментиран от #39, #123

  • 8 Последния софиянец

    342 95 Отговор
    Всички министри са калинки. Ама досега се криеха зад Тиквата. Цитат на адвоката на арестувани министър на екологията: Ама той по закон не е длъжен да разбира това което работи. Да се смее ли човек или да плаче.

    Коментиран от #126, #314

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Галя

    310 215 Отговор
    Браво на Копринка. Побъркаха и без това ошашавения народ. Та повечето ще си отидат от страх

    Коментиран от #296

  • 13 А тоз който му нарежда става ли?

    327 86 Отговор
    Видяхме го как разговаряше с
    Турските представители на границата. Турската делегация спазваха протокола за срещи и го чакаха да свърши. Без спазване на протокол без ЕТИЧНО и ЕСТЕТИЧНО говорене, стойка и държание, въртя се, смъква маската си мин 50 пъти от нос на уста и обратно, говорейки приказки от 1001 нощ. И на всичкото отгоре каза този пункт трябва да работи ЗА МЕН, няма ЗА МЕН и ТЕБ, НА ТАКИВА СРЕЩИ И ПО ПРИНЦИП има ЗА НАС. АКО ТУРЦИТЕ БЯХА ПО-СПРИХАВИ, МОЖЕХА ДА МУ КАЖАТ "АЙ СИКТИ" и да си тръгнат, но бяха от класа. НЕ може така на МЕЖДУНАРОДНИ РАЗГОВОРИ И ПРЕГОВОРИ.
  • 14 Случаен

    279 134 Отговор
    Абсолютно верно.Истинския вирус ГЛАД ще дойде скоро.....и тогава ще е мор,не короната..Муфтячийски тогава няма да го има на картата..

    Коментиран от #109, #129

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Мими

    258 175 Отговор
    Тази иска да ни заблуждават,като при Чернобил,щото видите ли да сме по-спокойни!!!Смятам обратното-"страх-лозе пази"!

    Коментиран от #69, #124, #159

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 АЛ КЛ

    169 133 Отговор
    Комунист та дрънка.
  • 20 Иван

    212 119 Отговор
    Тая каква е? Някаква специалистка ли е?

    Коментиран от #36, #155, #199, #207, #236

  • 21 Става страшно

    195 71 Отговор
    България влезе в дългова спирала и вече излизане от нея няма

    Коментиран от #26, #45

  • 22 Испания

    329 161 Отговор
    Само да кажа на другарката Червенкова, че в Мадрид складират труповете в Зимния дворец и по етапно ги изгарят. После дават на близките урни с пепел, без да се знае вътре на кой е пепелта! Та другарката да не плещи глупости, с да изпълнява решенията на щаба, за да не дойде този ад и тук!

    Коментиран от #48, #97, #299, #306

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Кебьиво

    210 167 Отговор
    Да плаши хората с автобуси трупове заслужава да бъде свален от пиадестала и да бъде съден.
    Масовата психоза, която насажда у здрави и хронично болни хора е недопустимо.
    Да се махне от телевизора, че вече с Борисов са по-голяма чува от всяка, която се е появявала.
  • 25 ко каза ко

    159 26 Отговор
    Еми вземи иди разходи се до ВМА или Пирогов да видиш ко праят тия с короната.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Това е решението

    180 126 Отговор
    Комунистите като тая трябва да бъдат кремирани.

    Коментиран от #172

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 НИЩО НОВО

    139 92 Отговор
    .....................че правителството е направило поредица от глупости до момента. КОПРИНКЕ, ТИ КАКВО ОЧАКВАШ ОТ ......КАЛИНКИ ??????
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Кдькофн

    282 87 Отговор
    Мутрите ще теглят 10 млрд , глух ли си???? Държавата пари няма!!!!! Откраднати и изядене от мутрите. За къщи в Барселона, за къщи за гости, тераси, адансьори.
    Как може да има толкова прости, които вярват на мутрата. Пари ли ви дават или сте природно прости. Явно и двете.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Никой.

    122 75 Отговор
    Най добре Корнела да дойде, та Копринка да е доволна.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 8396

    193 72 Отговор
    И тя прочела оттук, оттам по нещо за вируса и вече е капацитет.Вече ги разбира работите. Пази боже.

    Коментиран от #96

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Дедо

    183 94 Отговор
    Другарката Червена Червенкова да вземе да се гръмне!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ИМПЕРИАЛИСТ

    71 38 Отговор

    До коментар #22 от "Испания":

    Глупчо, знаеш ли колко време чакат труповете на починалите за кремация в София???

    Коментиран от #94, #102, #181

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Иван

    111 42 Отговор
    Ти па ква си, сефте чувам за тебе.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 2597

    68 32 Отговор
    Тази на колко години е?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Gia

    222 71 Отговор
    Днес в Италия за пореден път си отидоха близо повече от 800 човека. Ей-така, представени като една цифричка. Всеки от тях е имал живот, мечти, радости, тегоби, любими хора. И са угаснали завинаги. Това е само днес. Това са официалните жертви, кой знае още колко гният в домовете си. Забравени - даже няма цифричка, до която да се сведе съществуването им.
    Драга драскачко - затваряй си плювалника и научи какво е експоненциална крива. Днес жертвите са 8, след някоя и друга седмица ще са 800. На ден. Стой си вкъщи, спри да плещиш, спазвай мерките за карантина и се моли този пъкъл да отмине семейството ти и да отмине България.

    Коментиран от #103, #125, #259

  • 57 Истината

    171 72 Отговор
    Другарката Червенкова е Слави Трифонов в пола. Не разбрах само кого предлага на мястото на Генерала. Мими Виткова, Емилия Масларова, Илия Баташки или някой друг червен корифей?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Истината

    97 51 Отговор
    Другарката Червенкова е Слави Трифонов в пола. Не разбрах само кого предлага на мястото на Генерала. Мими Виткова, Емилия Масларова, Илия Баташки или някой друг червен корифей?
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ar40

    127 84 Отговор
    Г-жо Червенка Копринкова
    Вие сте поредната надута личност която е решила да ни поръси с празните си приказки.Аз не видях нищо съществено в думите ви освен за закриляте продънения имидж на смотания ни президент.На всичко отгоре сте и пълен дилетант в областта на медицината ,да речем и още редица области касаещи държавното управление.Огладняла сте и правите халтури за да си докарате някой лев.Ако искатеда ви дам пари за маски.Какво паразитно съсловие сте.Като не можете с глупостите които ни заливате да помогнете ,поне не пречете.Да народа трябва да се дисциплиниран преди да се стигне до най крайната мярка и да се избегне това което става в Италия,но вие с вашите празни глупави дрънканици раздвоявате хората и внясяте съмнения което в моите о4и Ви прави враг на държавата.Заврете се някъде и не се показвайте.

    Боже какъв бълвоч.Тая тя е за лудница или заинтенсивно.Тя е една проста драскачка,как смее да со позволява да коментира неща в които познанията са и кръгла нула,Ей така на ня всичко и е ясмо а на другите –Ама жено ти каква си ма .Какти отворена що си останала драскачка.Що не си тиМинистърка на здравето да сложиш нещата на място.да ама за това трябва пипе а ти го немаш.И като не знаеш какъв ужас е тази зараза не се пробвай да дрънкаш пред обикновения човек врели некипели.Ставаш смешна
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 До Мими

    65 66 Отговор

    До коментар #17 от "Мими":

    Щото да правят от мухата слон и да довеждат хората до истерия е много хубаво.А, и сигурно щеше да се чувстваш по-добре,ако и при аварията в Чернобил бяхме подложени на западняшкото лаладжийстване?
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ar40

    40 10 Отговор
    Mario mnogo si prosta
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Не само МУТАФЧИЙСКИ не става.

    101 88 Отговор
    ЦЯЛОТО ГЕРБ И ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СТАВА И Е ЗА ДЪЛЪГ ОТПУСК. МУТАФЧИЙСКИ поне за лекар става, но ГЕРБЕРИТЕ го ръгат други РОЛИ да играе.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 3433

    114 38 Отговор
    Чудя се как другарката Червенкова,не е предложила,на брифинга вместо Мутафчийски,който само ни тормозил с факти,да излиза Кашпировски.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Павлов

    102 59 Отговор
    Френският Льо Монд даде за пример България, но не по отношение на битката с коронавируса, а в по-тежката битка за отстояване на демокрацията, която е по-застрашена отвсякога заради извънредните мерки.


    Авторитетният вестник посочва, че България е успяла в последния момент чрез ветото му над закона на ГЕРБ да спре цензурата над медиите, които предвиждаха 3 години затвор за журналистите по усмотрение на властта.

    Коментиран от #183

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 CACA

    78 61 Отговор
    MАRIО MNОGО SI PRОSTА

    Г-жo Чeрвeнкa Кoпринкoвa
    Виe cтe пoрeднaтa нaдутa личнocт кoятo e рeшилa дa ни пoръcи c прaзнитe cи прикaзки.Aз нe видях нищo cъщecтвeнo в думитe ви ocвeн зa зaкрилятe прoдънeния имидж нa cмoтaния ни прeзидeнт.Нa вcичкo oтгoрe cтe и пълeн дилeтaнт в oблacттa нa мeдицинaтa ,дa рeчeм и oщe рeдицa oблacти кacaeщи държaвнoтo упрaвлeниe.Oглaднялa cтe и прaвитe хaлтури зa дa cи дoкaрaтe някoй лeв.Aкo иcкaтeдa ви дaм пaри зa мacки.Кaквo пaрaзитнo cъcлoвиe cтe.Кaтo нe мoжeтe c глупocтитe кoитo ни зaливaтe дa пoмoгнeтe ,пoнe нe прeчeтe.Дa нaрoдa трябвa дa ce диcциплинирaн прeди дa ce cтигнe дo нaй крaйнaтa мяркa и дa ce избeгнe тoвa кoeтo cтaвa в Итaлия,нo виe c вaшитe прaзни глупaви дрънкaници рaздвoявaтe хoрaтa и вняcятe cъмнeния кoeтo в мoитe o4и Ви прaви врaг нa държaвaтa.Зaврeтe ce някъдe и нe ce пoкaзвaйтe.

    Бoжe кaкъв бълвoч.Тaя тя e зa лудницa или зaинтeнcивнo.Тя e eднa прocтa дрacкaчкa,кaк cмee дa co пoзвoлявa дa кoмeнтирa нeщa в кoитo пoзнaниятa ca и кръглa нулa,Eй тaкa нa ня вcичкo и e яcмo a нa другитe –Aмa жeнo ти кaквa cи мa .Кaкти oтвoрeнa щo cи ocтaнaлa дрacкaчкa.Щo нe cи тиМиниcтъркa нa здрaвeтo дa cлoжиш нeщaтa нa мяcтo.дa aмa зa тoвa трябвa пипe a ти гo нeмaш.И кaтo нe знaeш кaкъв ужac e тaзи зaрaзa нe ce прoбвaй дa дрънкaш прeд oбикнoвeния чoвeк врeли нeкипeли.Cтaвaш cмeшнa
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 BEBE

    65 47 Отговор
    MАRIО MNОGО SI PRОSTА

    Г-жo Чeрвeнкa Кoпринкoвa
    Виe cтe пoрeднaтa нaдутa личнocт кoятo e рeшилa дa ни пoръcи c прaзнитe cи прикaзки.Aз нe видях нищo cъщecтвeнo в думитe ви ocвeн зa зaкрилятe прoдънeния имидж нa cмoтaния ни прeзидeнт.Нa вcичкo oтгoрe cтe и пълeн дилeтaнт в oблacттa нa мeдицинaтa ,дa рeчeм и oщe рeдицa oблacти кacaeщи държaвнoтo упрaвлeниe.Oглaднялa cтe и прaвитe хaлтури зa дa cи дoкaрaтe някoй лeв.Aкo иcкaтeдa ви дaм пaри зa мacки.Кaквo пaрaзитнo cъcлoвиe cтe.Кaтo нe мoжeтe c глупocтитe кoитo ни зaливaтe дa пoмoгнeтe ,пoнe нe прeчeтe.Дa нaрoдa трябвa дa ce диcциплинирaн прeди дa ce cтигнe дo нaй крaйнaтa мяркa и дa ce избeгнe тoвa кoeтo cтaвa в Итaлия,нo виe c вaшитe прaзни глупaви дрънкaници рaздвoявaтe хoрaтa и вняcятe cъмнeния кoeтo в мoитe o4и Ви прaви врaг нa държaвaтa.Зaврeтe ce някъдe и нe ce пoкaзвaйтe.

    Бoжe кaкъв бълвoч.Тaя тя e зa лудницa или зaинтeнcивнo.Тя e eднa прocтa дрacкaчкa,кaк cмee дa co пoзвoлявa дa кoмeнтирa нeщa в кoитo пoзнaниятa ca и кръглa нулa,Eй тaкa нa ня вcичкo и e яcмo a нa другитe –Aмa жeнo ти кaквa cи мa .Кaкти oтвoрeнa щo cи ocтaнaлa дрacкaчкa.Щo нe cи тиМиниcтъркa нa здрaвeтo дa cлoжиш нeщaтa нa мяcтo.дa aмa зa тoвa трябвa пипe a ти гo нeмaш.И кaтo нe знaeш кaкъв ужac e тaзи зaрaзa нe ce прoбвaй дa дрънкaш прeд oбикнoвeния чoвeк врeли нeкипeли.Cтaвaш cмeшнa
  • 91 Jojo

    112 46 Отговор
    Абе, каква е тази Копринка Червенкова, що не си затвори плювалника, че само ръси простотии... Кафа вече от прости хора, единствено могат да мрънкат, без да си дават сметка, че ако са те на мястото да вземат решения ще се панират до пълно вцепеняване.
  • 92 Бате СЕР ГЕЙ

    122 41 Отговор
    Тая кукувица защо не отиде да вземе едно интервю от Италия
  • 93 444

    72 122 Отговор
    Комунистка-некомунистка говори само верни неща жената.Или много ви боли,Истината де.

    Коментиран от #267

  • 94 Испания

    11 22 Отговор

    До коментар #48 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Какво общо има това с Испания!?

    Коментиран от #148

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Свилен Узунов

    25 66 Отговор

    До коментар #40 от "8396":

    и тя прочела колкото генерала, онзи ден оня мустакатия(даже и името му не споменавам, че не заслужава)обясняваше по нова, че генерала толкова много изчел за вируса през последния месец ,че станал специалист?!!? Айде без такива глупости моля, той е генерал от щаба за борба с вируса ,а тя е проста журналя!!! За мен са еднакви ама едната говори един път по телевизията ,а този ги твори цял ден!!!

    Коментиран от #292

  • 97 gost

    26 15 Отговор

    До коментар #22 от "Испания":

    С що си мислиш, че у нас е по различно? Пиша при нормални условия. При нормална кремация ВИНАГИ се слагат няколко трупа. Такъв е технологичният процес.

    Коментиран от #106

  • 98 Гражданин

    43 98 Отговор
    Този ген. Муфта чийски като фатмак стресира и плаши народа и войнишки ботуши смачка икономиката на страната.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 4227

    50 9 Отговор

    До коментар #95 от "Бате СЕР ГЕЙ":

    Абе какво ли не се прави за хонорара.
  • 102 Жорес

    99 40 Отговор

    До коментар #48 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Е тая, дето е кръстена на язовира, построен с бригадирска ангария и с фамилията на сатрапа Вълко Червенков, изобщо да не се обажда. Аман от комунистически еднодневки. Добре, че не ги слушат. А тая конкретно не заслужава да се чете изобщо.

    Коментиран от #146

  • 103 Омръзва вече

    72 53 Отговор

    До коментар #56 от "Gia":

    В Италия на ден умират 1500 БЕЗ КОРОНАВИРУС!
    Справка Националния статистически институт на Италия. Е, ще умрат повече през март, по-малко през декември!
    Айде ся кажете нещо, страхливци насрани!

    Коментиран от #117, #141

  • 104 Поредните глупости

    106 31 Отговор
    Така някой като почне да пише щуротии и става много дразнещо! Цял свят се бори с пандемия с невиждани за модерната цивилизация размери, тук при нас до момента са взети една камара правилни решения благодарение на които не сме с няколко хиляди заболели а една няколко стотин, обаче видиш ли някой трябва да мрънка и да ни сравнява с удавени прасенца.... на такива трябва да им се забрани да пишат! Само евтини сензации търсят

    Коментиран от #111

  • 105 Празна Тиква

    54 70 Отговор
    Прехвалената псевдо мутра и отрепките около него ще разсипят икономиката и бизнеса непоправимо . Ще изплащат дългове след нас със поколения . Роби сме били и роби ще си останем , да се оставаме да ни правят на балъци някакви грозни селски , дебели , нагли , чичковци прасета и лелки свини . Срамота ве сам ли да излизам да се боря с тез кюфтета . Замислете се хубаво какво ви очаква безработица сметки данъци глад .
  • 106 Испания

    35 1 Отговор

    До коментар #97 от "gost":

    Въпросът е, че не трябва да стигаме до там!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Направо ГЕРБ не става!!!

    77 69 Отговор
    Прав е Румен Радев ПРЕЗИДЕНТЪТ.
    1.По възможност да не се вземат други заеми от ДЪРЖАВАТА. В БГ има много пари. Българските КАПИТАЛИСТИ, след РОТШИЛД и РОКФЕЛЕР са НАЙ-БОГАТИТЕ НА ЗЕМЯТА, защото 30г. НЕ СА ПЛАЩАЛИ ДАНЪК ВЪРХУ КАПИТАЛА, да им се вземе данъка върху капитала за 30г. с лихвите СЕГА и нещата ще се наредят. 2.Да се съкратят паразитни служители в Държавната Администрация, намали броя на депутатите на 50 макс. 3.В случай на вземане на нов заем да се смени това правителство и състави ШИРОКОАЛИЦИОННО ПРАВИТЕЛСТВО под непосредствен контрол на ПРЕЗИДЕНТА.

    Коментиран от #132, #248, #258

  • 111 joro

    43 45 Отговор

    До коментар #104 от "Поредните глупости":

    ти разбирач от къде знаеш колко са заболелите ? ако направят тест на всички ще се окажат хиляди... само че поради уникалното положение на държавата няма пари за такива тестове така е хайде герберски палячо няма нужда да ми казваш кой е прав. и ако се разровиш малко в нета ще видиш въпросния генерал как си бърше очилата с предпазна маска и после следващото видео как си сваля маската и целува подарената му икона
  • 112 Бай ху...

    30 48 Отговор
    Много хубава статия,за бога братя не вярвайте на тия българоубийци,крадливо племе сме

    Коментиран от #144

  • 113 Капацитетът

    82 30 Отговор
    И двете участнички в тоя малоумен разговор в студиото да си хващат ченетата и пишещите машини и да се разкарат! Безполезни същества!!!
    Ако го слушахме тия капацитетки, известни с неизвестността си, още влакове щяхме да взривяваме!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Хари

    79 24 Отговор
    ДругаркЕ, я ги говори тия поръчкови слова пред Тано Цолов, Пеко Таков и Мако Даков. Червенкова била, ти да видиш!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 9336

    15 11 Отговор

    До коментар #103 от "Омръзва вече":

    Без корона вирус,не могат да те заразят.А с вируса може да се окажеш ''късметлия". Схващаш ли, или ти е с повишена трудност.
  • 118 ГРОБ

    27 35 Отговор
    Оруел ряпа да яде пред Тиквата!
  • 119 Възраждане

    85 22 Отговор
    Хайде още една Копринка калинкова... Напиши този пасквил на италианците от Бергамо или на хората от Ухан! И се моли да не ни стигне онзи "безопасния" вирус, който не разболява!
  • 120 Японеца

    36 9 Отговор
    Тежко и горко на България и народа!
  • 121 Още истина

    100 26 Отговор

    До коментар #54 от "Баш Истината":

    Подкрепям напълно. Откъде изпълзяха толкова много “експерти” по темата като тази? Ако катастрофираме като Италия и Испания тези същите “експерти” ще излезнат тогава пак да критикуват че не са взети навременни мерки. Ще обясняват че отговорните за това държавници са за съд, как не са предупредили хората, как не са информирали за серизността на проблема. Но сега когато заразените и мъртвите са малко обясняват как се стресирало населението от екрана. Ами какво искат, генерала Мутафчийски да се хили като глупак и да ръси шеги за ситуацията ли? Че да не би да уплаши някой? Писна ми да им слушам глупостите. Не знам ако те бяха натоварени със задачите и отговорността на този генерал те какво щяха да правят и как точно ще предпазят хората. Всеки е цар да критикува. И Слави Трифонов се изчцепи - генрала бил строг и назидателен като говорел... Ами какъв да е? Шеговит благ и лежерен ли да бъде в тази ситуация? Глупаци

    Коментиран от #195

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Казиченец

    52 7 Отговор

    До коментар #7 от "S63 AMG":

    И на всичкото отгори и президент стана и един лев не е дарил
  • 124 Фъчо

    36 28 Отговор

    До коментар #17 от "Мими":

    Мими Душко стой у вас зад вратата и гледай нЕкой вирус да не кихне около теб. Той вируса няма да е все тук, но после колко години ще се оправяме финансово не ми се мисли. И как правителството успя да шитне 10 милЯрда за няма и 15 дни направо е фокус
  • 125 Йов

    5 6 Отговор

    До коментар #56 от "Gia":

    Цифрите са само десет-0,1,2,3,4,5,6,7,8,9

    Коментиран от #247

  • 126 Ново

    35 9 Отговор

    До коментар #8 от "Последния софиянец":

    Може да са калинки но не са убийци/луканов/икауна да не туча след борисов да му пречи ами да вземе да каже нещо смислено
  • 127 Радев не става

    42 5 Отговор
    Лесно се критикува кажи кои става

    Коментиран от #139

  • 128 HohoBoho

    28 52 Отговор
    Подкрепям напълно. Това е някакво безумие, което е обхванало света... Вижте Швеция - нали ползваме чуждия опит?

    Коментиран от #135

  • 129 Намерин

    68 16 Отговор

    До коментар #14 от "Случаен":

    Тази е наи умната комуниска на света как нито една страна не е иска за лидер според нея 80%от лекарите в света трябва да си хвърлят дипломите че всички приеха пандемията а тя е отхвърля
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 България 16 република на СССР

    27 10 Отговор

    До коментар #110 от "Направо ГЕРБ не става!!!":

    Важно е че печелят изборите с гласовете на хората
  • 133 Лечител

    36 31 Отговор
    Рязката промяна в мнението на Генералния щаб за борба с коронавируса е вероятно заради масонски указания. Въобще цялата история е истерия съмнителна в своите крайности.
    По данни на наши сънародници в Испания и Италия, причинаъа за калпавата имунна система на Западняците е престъпното поведение на управниците им, каращи ги години наред, на сила, задължаващо, да се ваксинират повсеместно с всевъзможни ваксини в т.ч. и всяка година ваксина за поредния грипен щамп. Известно е че с всяка ваксина се вкарва мръсотия в организма, чиито странични ефекти са непредсказуеми, поради простта причина че самата медицина познава малко човешкия организъм. (Част от лекарите посочват причина за пика на алтуизма при децата заради ударната доза ваксини които вкарват в детското тяло. Когато ти заковат като догма: "Няма страшно от много ваксини", на разумен човек му е ясно, че така не се заковава, тъй като всяка наука се развива, и този който се изхвърля по такъв начин за ваксините е или невежа или мошенник...

    Коментиран от #147, #209

  • 134 Гост

    55 13 Отговор
    Тая да вземе да се скрие, че като я гледам е в рисковата група.
  • 135 България 16 република на СССР

    51 10 Отговор

    До коментар #128 от "HohoBoho":

    Ами отиди да живееш в Швеция,щото останалия свят е на друго мнение.

    Коментиран от #142

  • 136 Комунистически причка

    53 19 Отговор
    Пада самолет и загиват всичките 40пътничи в западния печат»загинали те са 40пътника» а в комунистическия печат « един загинал други те на място»и тази така говори/ да не. Съветник на радев
  • 137 Smael

    33 13 Отговор
    Генерала може да не става ама тази копринка каква ли болес и отприщил корона вируса. Според нейния медецински анализ .
  • 138 Комунистически причка

    26 9 Отговор
    Пада самолет и загиват всичките 40пътничи в западния печат»загинали те са 40пътника» а в комунистическия печат « един загинал други те на място»и тази така говори/ да не. Съветник на радев
  • 139 България 16 република на СССР

    24 7 Отговор

    До коментар #127 от "Радев не става":

    Кашпировски - оня руския екстрасенс,където прави сеанси за малоумници по телевизията.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Gia

    49 7 Отговор

    До коментар #103 от "Омръзва вече":

    Да, само че сега освен тези 1500 умират и по още близо 850 на ден. Всеки един от тях е бил обичан от някой и е обичал някого. Когато твоите обични хора станат едни от 850-те на ден, кого ще наричаш страхливец?

    Коментиран от #234

  • 142 HohoBoho

    15 16 Отговор

    До коментар #135 от "България 16 република на СССР":

    Да светът е на друго мнение е, но с нищо не им е помогнало. Сравни броя на заболелите и починалите в Швеция с тези, които са с другото мнение и ще се убедиш, че истината не се определя от броя на гласувалите, а от фактите

    Коментиран от #178

  • 143 пламен

    68 14 Отговор
    Уважаема Копринке, намираме се в състояние на война с невидим противник и въобще не е момент да се правиш на интересна. Кощунствено е да критикуваш който макар и косвено се грижи и за твоето здраве. Ако не можеш с нещо да си полезна, поне не пречи!
  • 144 България 16 република на СССР

    37 3 Отговор

    До коментар #112 от "Бай ху...":

    Що бе.Ако не верваш оди у Италия в Бергамо и го кажи на хората....
  • 145 Смисъл

    28 10 Отговор

    До коментар #131 от "Тони Пловдив":

    Айде, още един истирясъл.
    Най-много мори страхът.
    А вече се наблюдава, при част от населението, прояви на паника. а паниката е състояние при което умът, почти не работи. Човек е като зомби, което не мисли с ума си а се движи на автопилот лашкан от чужди мисли и страх, страх сковаващ мисленето -- паника.
    Не знам с какъв акъл някои хора вярват безрезервно на разни правителства и медии, при положение че в правителствените среди по света и у нас се намират най-безнравствените хора. А са такива, защото повечето се пълномощници на картели и корпорации и защитават техните интереси. Упълномощениет политици в никакъв случай не трябва да са много умни, тъй като трудно ще издържат да бъдат марионетки и ще се превърнат в държавници като Путин и Орбан.... А най-изумителното нещо в днешната цивилизация -- частници печатат пари на обшеството = безгранична власт на чатните кланове печатащи парите -- Печатарите са истинските господари на света и рядко допускат случки, които не са им подвластни.
  • 146 ИМПЕРИАЛИСТ

    28 36 Отговор

    До коментар #102 от "Жорес":

    А бе Жан ЖОРЕС, не разбираш ли, че заради една най-банална хрема, тези балъци съсипаха държавата? Но като чета коментари като твоя, не съм сигурен кои са балъците...Вcичкo e зaигрaвaнe cъc cтaтиcтикaтa...тъй кaтo вcичкo e oтнocитeлнo.
    Тoвa, чe умрeлият e имaл вируc нe знaчи, чe e умрял oт нeгo! При хoрaтa cлeд 68 гoдини cмъртнocттa рязкo cкaчa и e мнoгo удoбнo зa мaнипулaтoритe вcичкo дa прeпишaт нa СОVID-19........ Нa гoдинa в Бългaрия си умират oкoлo 110 000 (cтo и дeceт хиляди) души или cрeднo пo триcтa 300 нa дeн, a oт грип нoрмaлeн прeз ceзoнa oкoлo 2500 души... Хората сме кратко-смъртни, не сме столетници като костенурките да живеем по 100-150, 200 години , колкото и да ни се иска...

    Коментиран от #290

  • 147 Чума

    45 10 Отговор

    До коментар #133 от "Лечител":

    Мен пък ми се обади мойта приятелка Ганка, която от 2008 година гледа дъртаци в Италия! Много са дълголетни там. Сега, какво се е случило!? Италианците не гледат родителите си! Предпочитат да си наемат бяла робиня от Варшавския договор, най вече украинка! Изживяват се като богове или поне сенатори от Древния Рим. Абе, живее на 200 метра от майка си, но за нищо на света няма да я гледа, а на всичко отгоре ти поставя задачи да чистиш и нейната къща, че и да готвиш. Сега, като настана хаоса, украинките си грабнаха чемаданчиците и се разбягаха! Дъртите останаха без грижи и взеха да измират. Злокобно съчетание!!!!
  • 148 ИМПЕРИАЛИСТ

    32 12 Отговор

    До коментар #94 от "Испания":

    Испанке, етo eднa зaдaчкa зa завършилите 6 клac: При cрeднa прoдължитeлнocт нa живoтa в Испания 82,83 гoдини, тo кoлкo души си умирaт зa 1 гoдинa, a зa eдин дeн? /Брoй нa нaceлeниeтo 46 440 000 души/.
    Oтгoвoр: 559 518; 1532
    Хората сме си кратко-смъртни, не сме столетници като костенурките да живеем по 100-150, 200 години , колкото и да ни се иска...
  • 149 Иван Петров

    52 12 Отговор
    ТАЯ трябва да я пратим в Италия,и после да коментира!!!!!Боклук.
  • 150 Чума

    46 13 Отговор
    Копринка, че и Червенкова! Ясно - хибридната война ! Язовир Копринка, русофили, Червената армия!
  • 151 Гост 99

    50 14 Отговор
    Бог да пази България ! Никога комунисти на власт!
  • 152 Иван Петров

    44 11 Отговор
    Що не хване вируса да видим какво мисли!!!!

    Коментиран от #153

  • 153 ИМПЕРИАЛИСТ

    23 9 Отговор

    До коментар #152 от "Иван Петров":

    По-скоро СДВР ще я привикат на "РАЗГОВОР", по Извънредното положение.
  • 154 HohoBoho

    22 25 Отговор
    Изключението Швеция: Кафенетата пълни, продават се цветя, хората се прегръщат
    В Италия всичко е забранено, съсипват си икономиката...
    И с какво им помага това?

    Коментиран от #160

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Сужук

    28 30 Отговор
    Мен не ме интересува Копринка, но Лао Дзъ или подобен китаец е казал, че има различни типове управници! Едните, по които се прехласва стадото на Ганьос, са диктаторите! Те командват с размах, препускат с джипки, раздават пари и борят всякакви вируси, бактерии и инфекции! Дават брифинг!!! Според мъдростите на източния философ, добрият владетел е като дете, което народа обича и прави всичко възможно да му угоди и зарадва. Ето, ако в случая имахме такива управници, щяхме без да ни казват, да изпълняваме всичко с радост, да спим с маски на муцуните, да спазваме дистанция и не се показваме по сокаците. А не като нашите ганчовци - Наказвам, 5000 лева глоба, нощен час, арест, парична гаранция, ковид, интубация, карантина, декларация....! Оня в Бургас пък изпотроши и прибра пейките от градинките. Даваха по телевизията един мънгал от ,,Паркове и озеленяване" с брадвата строши пейката! Да не би някой да седне на нея! След 2 месеца кмета ще възложи на своя фирма да постави нови пейки и ще усвои парите!

    Коментиран от #177

  • 157 A3e

    40 10 Отговор
    Все повече се убеждавам, че ни е нужен един ПЪДАР С ПАГОНИ ЩОТО СМЕ ТЪПИ ОВЦЕ. Но поне не сме само ние, а почти целия останал свят. Тря да отложим пика на заболяването за време когато ще имаме повече произведени маски, измислени, произведени и тествани ефективни медикаменти, закупени респиратори, облекла за медиците, увеличени болнични легла и т.н. Вир0са убивал само хора с допълнителни заболявания? Ами майките и бащите ви нямат ли такива??? Така и така щели да умрат, дай да ги пожертваме... само дето с тия заболявания хората ще живеят още 3-5-10-15 години, ще работят, ще ви готвят, ще гледат децата ви, ще купуват стоките, които произвеждате и т.н., а заради вир0са биха умрели СЕГА. В Испания игнорираха съвета на медицинска организация да отменят масови манифестации за 8-ми март. УЕФА позволи мн мачове, като Аталанта БЕРГАМО - Валенсия в Милано, 41000 италианци и 3000 испанци бяха на стадиона на 18 Март. Незатворени алпийски курорти в Северна Италия, Австрия, Швейцария (едни от най-засегнатите страни на глава от населението), после туристите обикалят цяла Европа... Борис Джонсън уверява, че ще продължи да се ръкостиска с хората, отива в 2 болници, и 2 седмици по-късно е болен, а колко човека е заразил не е ясно (има и бременна жена), не взе навременни мерки, хората бяха масово по улици, заведения и т.н. Ирански министър кашляйки обявява, че всичко е наред, на следващия ден тества позитивен. 200 иранци умират, след като чули слух че пиенето на Метанол лекув

    Коментиран от #187

  • 158 vjd

    47 10 Отговор
    Чудя се какво искам да кажа ,и да направя на тази възрастна женица ама защото имам още малко останало количество съвест и възпитание само ще кажа да замълчи и малко помисли .Няма много хора който биха издържали на това напрежение и тази отговорност не мога да разбера защо сме такива ....спортист наш печели плюем го, лекар генерал си раздира задника денощно плюем го, не знам как да се научим да ценим добрите и качественни хора сред нас.
  • 159 не бе жено проста

    23 13 Отговор

    До коментар #17 от "Мими":

    никой не ти казва и няма да ти каже на теб истината, а те плашат, за да изпаднеш в паника, да загубиш трезвия си разум (ако си го имала), да не можеш да мислиш и да не можеш да отстояваш кое е разумно и кое - не , за да станеш една послушна и покорна като овца - не временно, а въобще.
  • 160 ганчо зубидренката

    31 5 Отговор

    До коментар #154 от "HohoBoho":

    баце ОхОбОХо...ако не си разбрал...Финландия затвори...вратата хлопна...вервай ми и свенска кронур ще хлопне...само потърпи 2-3 седмици...За справка използвайте "тубата" и вижте как се прави принудителна карантина на 10 милионен град...с полиция,войска и огнестрелно оръжие...така,че трайкайте си,и да не ви пука...икономиката е счупена още през 1944...останете позитивни,и здрави.
  • 161 Мисли

    39 9 Отговор
    Ще запомнят това изказване, дай боже да се разминем но ако дойдат камионите с труповете пак ще я питам тая да се изкаже. Аман от хора дето плюят. Какво глупаво правят, че до момента уфържаме кризата а сме най зле от всички кой има опит в такива кризи и аз не обичам герберите в масата си защото и те правят подобни плитки изказвания.

    Коментиран от #163

  • 162 борислав

    29 10 Отговор
    Копринке това е човека а не тииииии
  • 163 Абе простьо

    36 26 Отговор

    До коментар #161 от "Мисли":

    какво умно има в забраната на самостоятелните разходки в парковете и планините? Какво умно има в затварянето на Витоша за пешеходен и колоездачен туризъм и в забраната на индивидуалните спортове на открито? Тези, които управляват тази държава са толкова прости и безмозъчни, че дори не знаят какво умно да копират от другите държави. Но, с такъв електорат като теб, такива "управници".
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 тъпчо

    32 7 Отговор
    Добър вечер на модератора. Сладури мои, без да съм фен, на който и да било супер професор, експерт, инфекционист и т.н. не схващам защо требе да чета некаква, която е на ясно колкото мен да философства просто, щото да изкара некой лев.
    Ако ме поканите за коментар ще спечелите, но ще ви спре това, че не съм комунист, а реалист. И не сваляйте веднага. Няма обиди, а размяна на мнения. Това е тест за вас.
  • 166 Коронавируса

    39 11 Отговор
    Хванах я таз Червенкова(да и имам фамилията)
    Сега да чака Генерала да я лекува!
    Какво може да очакваш от комунистка!?
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Никой

    36 7 Отговор
    Ние сме НАЙ СКАПАНАТА НАЦИЯ! Хората навъртяха по 100 хил болни и по 10 хил умрели.А ние кво 399 болни и едва 8 починали! ПАК СМЕ ПОСЛЕДНИ!
  • 169 Български по хелзинкски комитет

    19 14 Отговор
    Любопитно е защо тази леля не критикува Ананиев.Този министър: заповед за спиране транзита през България.Касае пет-шест държави и поне двеста милиона граждани.Отменена като безумна.Заповед всички да носят маски.Касае всички българи.Отменена като неизпълнима.К,ъф е тоя министър бе?
  • 170 Кой68

    34 9 Отговор
    Къде я намерихте тоя вещугер??????
  • 171 Тодор Живков

    21 44 Отговор
    За генерала е абсолютно права. Той може да е директор на болницата, да е перфектен хирург, но това не го прави добър за началник на щаба. Няма познания за епидемиите, а предприетите методи са далеч от истината.
  • 172 Б. Б.

    6 21 Отговор

    До коментар #27 от "Това е решението":

    За кремацията, си първо ти. После подобните на теб Гробари.
  • 173 Български по хелзинкски комитет

    29 3 Отговор
    Копринке-е,що ти трябваше?
  • 174 POCOLOCO

    40 8 Отговор
    Абе много олигофрени има в тази държава, па и Червенкова първа сред първите. Ма омръзна ми да чета всеки ден едни и същи прости коментари...това ме стресира повече от информацията за пустия вирус..
  • 175 100

    33 6 Отговор
    Аааааааа, ти коя беше световно неизвестна журналистке, ПР търсиш явно на гърба на други. Глупостите ги вършиш ти, че изобщо говориш, млъкни там и не се излагай повече, нафталин.
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 България 16 република на СССР

    17 2 Отговор

    До коментар #156 от "Сужук":

    Тогава що хората го избират вече десет години?
  • 178 България 16 република на СССР

    24 5 Отговор

    До коментар #142 от "HohoBoho":

    Швеция са още в началото. Като ги напъне вируса и труповете се увеличат,друга песен ще пеят.
  • 179 маймун

    3 2 Отговор
    Става, става , ама трудно е да ви се обясни защо и как точно !!!
  • 180 Стоянова

    34 5 Отговор
    Другарката Червенкова да не би да е завършила медицина че толкова компетентно се изказва,като е толкова смела да отиде доброволка в някоя болница и да види как са болните.Защо си мисли че тя е застрахована и не може да се разболее
  • 181 И аз да кажа

    36 10 Отговор

    До коментар #48 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    И какво, да си докараме пандемия, че да се забързат ли? Вече чувам за болни познати от "корона" в САЩ и Германия, тая чавка що не се гръмне! Хора, спазвайте мерките, носете маските, не се отпускайте! Ясно, че взе да ни омръзва (аз съм 6-ти ден под карантина и ми писва). Обаче с очите си видях в Германия как се развихри и от пълни кафенета и улици на 14-ти март и ни един човек с маска, взеха да стават всеки ден нови и нови хиляди! Не помня комунисти да са реагирали почтено или адекватно, а съм на 60+.

    Коментиран от #197

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 И аз да кажа

    39 8 Отговор

    До коментар #84 от "Павлов":

    Ами на такива кухи лейки като Червенкова може би не е зле да се предпише някоя година затвор за да не зоват за бойкот на мерките! На нея ако не й е мил животът е друг въпрос, мисля че е към 70-годишна. С кой ум дава мнение? Мой познат ,баща на 4 малки деца се бори за живота си с пневмония след корона- заразяване; тази ли дъртофелница ще каже кое е паника?!!
  • 184 Пенкилер

    10 22 Отговор
    Искате си гърча и хомота,ами трайте си ги!Мутафа е употребен и похарчен,добре ще е да напусне страната.Не схванахте ли ефтиния водевил ,който се оказа част от глобал-фарса?ЕнтусиазЪма на българЕте,също е насвършване,затова сега се харчи страха им.Но има успокоително(пенкилър)-ваксина с незнайно съдържание.А дано покрай вирОса,българският джентълмен спре да храчи дето свари!

    Коментиран от #188

  • 185 Марчето

    24 4 Отговор
    Познаваме ли я тая?? Това е несериозно. Скривайте ги такива мишки
  • 186 Вуцата

    32 5 Отговор
    Този стар рептил да сложи маска и бързо да се отдаде на социална самоизолация, защото вирусът не знае, че не я слуша главата и ще я излекува за постоянно. И защо изобщо се дава трибуна на такива клоуни?!
  • 187 И аз да кажа

    24 6 Отговор

    До коментар #157 от "A3e":

    Съгласен с теб, а също: Китайски туристи пъплят по Европа - из градове, музеи, ЦЪРКВИ . Старите хора от най-католоческите нации ходят на вечерните служби и после масово болни и измират! Даже да не е китайска майстория вирусът, те криха и техните хора го разпространиха, че и сега печелят от поръчките, пък и се правят че помагали! Мисля, че ЕС не бива да им възлага, да се организираме и си свършим сами каквото трябва, а Китай да отговаря за престъпление срещу човечеството! Кой запуши устите на китайските лекари и журналисти, които първи писаха? И сега лъжат - по косвени данни там от грипа са измрели между 2 и 20 милиона!
  • 188 Мисля си

    9 0 Отговор

    До коментар #184 от "Пенкилер":

    Пейн килър е болкоуспокояващо, многознайнико, дето разчете конспирацията!

    Коментиран от #211

  • 189 filo

    30 3 Отговор
    Я, комунистическото нищожество яз. Копринка пак се изказа " подготвена" в "правилната", присъдружна "медия". Пикла!
  • 190 шопен

    9 1 Отговор
    Ей няма угодия. Аз си мислех, че вече нямало интелектуалци, а то?
  • 191 Николай Колев

    13 27 Отговор
    Чудесен коментар на г-жа Червенкова.
  • 192 Paco

    12 25 Отговор
    Народ който се впечатлява от пародиите на НОЩ и по конкретно на генерала-чекист Майтапчийски пиши го овче стадо .НОЩ ми напомня за героите на Доньо Донев .
  • 193 Юсуфф

    11 14 Отговор
    Абе вие бугарите съвсем почнахте да давате фира бре .Като ви чете човек олигофрениите,наистина сте си виновни за сегашния си хал .
    В главите ви само слама .

    Коментиран от #204

  • 194 Русонефил

    26 4 Отговор
    Интересно тая червена другарка какви ще ги разправя като научи за мерките взети в Москва.
  • 195 Ха ха

    13 23 Отговор

    До коментар #121 от "Още истина":

    България отдавна катастрофира под вещото Тиквунско ръководство.Каква Италия,каква Испания сънуваш.Ние сме Сомалия по време на еболата.
  • 196 covid 19

    21 6 Отговор
    E. баба ни Копринка театрален институт е завършила. През 1989 г. десидентка станала, иначе дотогава бозала на макс каквото и колкото може от партийното виме. Циркаджийка и нагаждачка е тя. Хайде прасетата се удавиха и балъците се изпонасраха от страх. Пък поне една медицина да беше завършила, преди да дава и тя акъл. Годжи-2 бил некомпетентен, повтарял едно и също. Ами като ситуацията е такава, какво да ти каже ма, бабе? Библейски притчи ли и той като тебе да разправя? Освен за Ноевия ковчег, няма каква друга да ти каже. Ама този път ти няма да си вътре, а в обикновен, чамов. Със или без вируса си пътница, време ти е.

    Коментиран от #198

  • 197 И ти си умен!

    5 5 Отговор

    До коментар #181 от "И аз да кажа":

    Маските за пари и не помагат,спрете се незнаещи и гледай "телевизора" без ток!
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Стефан

    28 6 Отговор
    Копринкеееее, Копринке, човека иска да опази народа от вирус който е НЕПОЗНАТ на всички, другите държави също налагат карантина и вечерен час, а в Китай тези дето са ходили по улиците без работа са прибирани и даже бити, тези като Англия например дето бяха за по либерален режим също промениха ДРАСТИЧНО мярката си , а тук такива ПООТУПАНИ от нафталина журналисти и НЕРАЗБИРАЩИ от медицина хора ПОСТОЯННО дават акъл КОЙ СТАВА И КОЙ НЕ СТАВА, аман от такива като теб, ВЕЧНО мрънкащи индивиди, генерал Мутафчийски е прав да се появява толкова често защото дисциплината на българина е ПОСЛОВИЧНО ниска, даже я няма никаква.
  • 202 Гост

    21 1 Отговор
    Копринка Червенкова,име ли е,чудо ли е?Тази жена е с диагноза,но не е от вируса.Какво разбрах от това интервю,че ще обеднеем,това го знаем и без "гуро" да ни го повтаря,но тази цена си заслужава,като става въпрос за оцеляването ни.
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Николай

    17 1 Отговор
    Доктора българин от болницата в Ню Йорк каза вчера, че зад болницата са сложили хладилен контейнер защото моргата е препълнена. В Мадрид ледената пързалка се използва за морга.

    Коментиран от #214

  • 206 Николай

    16 2 Отговор
    Копринка Червенкова е родена на 18 октомври 1947 г. в София. Завършва Френската гимназия в родния си град и Висшия театрален институт (ГИТИС) в Москва.
  • 207 Николай

    24 1 Отговор

    До коментар #20 от "Иван":

    Специалист по празни приказки като всички комунисти, главен редактор на вестник Култура до 89 г. Разбира от медицина и политика. Сигурно и от футбол разбира като всички българи.
  • 208 От Гергеса

    14 1 Отговор
    Копринке,алюзията за "свинете гергесински" сурнали се и издавили се в езерото е изключително подходяща . Само че нека припомним защо са се издавили! издавили са се,защото в тях са се вселили бесовете,изгонени от Спасителя от гадаринския бесноват! Най-важното втова евангелско събитие е каква е била реакцията на "ощетените" гадарински свинари!!!!! Те помолили Иисуса... ДА СИ ОТИДЕ ОТ ТЯХ! Докато и ние молим Господ да си отиде от нас/ опити за затваряне на църквите,прекъсване на богослуженията,санитарни мерки,показващи пълно неверие в спасителните и животворящи Тайни Христови/,то Иисус...ще "влезе в ладията и ще се върне обратно". И ние ще продължим да си развъждаме свине/хедонизъм,материализъм,неверие,опростачване,отчаяние../ и ще бъдем доволни,че не сме претърпели "щети".

    Коментиран от #276

  • 209 знайко

    17 1 Отговор

    До коментар #133 от "Лечител":

    Я се просвети малко, а! Заради тъпоъгълници против ваксините ни очакват още маса гадости. Май ще се окаже, че точно многократния прием на БЦЖ-то може да ни помогне.
  • 210 bobeto

    13 0 Отговор
    Омръзна и от галоши. Като се казва стои дома ще си стоиш. Винаги ще има някои коуто ще плюят тези които са отпред. Това им е работата да плюят. От това се хранят. АКО не плюят няма папу.
  • 211 Недей

    3 0 Отговор

    До коментар #188 от "Мисля си":

    Да мислиш,вземи ваксина -евтанизир,няма да усещаш вече болки,никакви.ПеЙнкилъра
  • 212 четящ

    12 19 Отговор
    много точно казано! напълно съм съгласен! не може непрекъснато да се свява паника и страх в обществото заради 400 заразени от 7 милиона!?
    без да има драстично увеличение на заразените щаба непрекъснато говори как мерките ще се затягат и т.н... това за мен са хора без човещина, да не говорим за липсата им на демократични ценности и т.н..
  • 213 МЕКО КАЗАНО

    12 4 Отговор
    НЕНОРМАЛНА! ТЕЗИ ВРЕМЕНА ИЗОСТРЯТ ПСИХОЗИТЕ.
  • 214 Кукуруз

    6 0 Отговор

    До коментар #205 от "Николай":

    А на мене ми казаха,че планетата Земя е виртуална,по телевизора го казаха
  • 215 Ira

    13 1 Отговор
    Високомерно, абстрактно изказване. Симон Де Бовуар, говори в днешно време, философски, логично, но неполезно и студено. Вируса не бил опасен, той "само отключвал болест"! И било банално! И, каква е тезата, не бил вирус, а банална смъртоносна болест...Е? Има бяс, но той се състоеше в консумативното общество, което преля от арогантност. С пяна на уста, не спряха да харчат, тълпи пред самолетите, опашки по шосето, опашки пред търговския център...Пренесоха вируса, прекалиха с вируса на разгулното поведение.
  • 216 Роко

    16 2 Отговор
    А ти ставаш ли за нещо бе Копринке хахаха Боклуккк да те пращат в пенсия!
  • 217 Оня

    21 3 Отговор
    А коя по дяволите е тая ? Аман от дърти парясници , изживяващи се като експертЕ! Вместо да ходи да си пазарува от 8.30 до 10.00 тя зела , че се изср@.Ла.
  • 218 Умно село

    12 19 Отговор
    Права е , но тия с голимите пари не мислят така!
    Сега всички ще се юрнат да теглят огромни кредити да си спасяват държавите и чергите, дето им подпалиха! Богатите ще стават по баготи, а бедните - те винаги ще си останат бедни и послушни!
    Джими Картър: САЩ е във война през всички 242 години от своята история, с изключение на 16 години, обяснява Картър.
    Той определя САЩ като "най-войнствената нация в историята на света", поради склонността да се опитва да принуди другите да "възприемат американските ни принципи".
    Картър коментира, че вместо във война, Китай инвестира в собствената си инфраструктура, споменавайки, че Китай има 18 000 мили високоскоростна железопътна линия. "Колко мили високоскоростната железница имаме в нашата страна? Нула".
  • 219 Хах

    19 4 Отговор
    Копринка да си гледа "Червената коприна" и да не се меси работата на оперативния щаб!
  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Язе

    12 5 Отговор
    Тази Копринка е от неолиберастите - не става.
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 мразя дебилите

    10 22 Отговор
    Госпожо Червенкова, дори и да прочетете коментарите на десетките олигофрени, не се отказвайте да говорите, защото трябва да има и такива като вас. Макар че доста меко сте обрисували онзи ГЕНЕРАЛ-МАЙОР-ПРОФЕСОР-ДОКТОР.
    Един професор беше казал, че 80 % от българите са дебили. Не професоре, поне 90 % са.

    Коментиран от #264, #269

  • 224 Орлин Стефанов

    1 3 Отговор
    От разговора се получава, че утопиите са желателни? Но това е абсурд! От подобни конструкции (Платон, Мор, Кампанела, Русо, Чернишевски, Маркс...) се поражда екзалтантство, който именн "бяс" докарва човечеството в пропаст...
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Ааа

    17 3 Отговор
    Тази е поредния гениален "специалист" без връзка с главния мозък.
  • 227 нафърфории

    14 6 Отговор
    тези хора правят много за да ни предпазят, а някога при наи голямата световна катестрофа- чернобил управляващите си внасяха храна таино от латинска америка а сега тая имряла от злоба плюе ,ли плюе,защото само това умее.
  • 228 bellissima

    14 7 Отговор
    По глупава статия не съм чела скоро.

    Коментиран от #231

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Петко

    6 7 Отговор

    До коментар #228 от "bellissima":

    Не си я чела а само си видяла заглавието.Ръсиш простотии
  • 232 реалист

    13 2 Отговор
    Българинът обича да критикува и да недоволства.
    Извън политическото мислене, правителството и щаба вършат огромна работа, за да ни предпазят. Голяма част от изказванията са в посока информираност и психическа нагласа. Но така трябва да бъде в момента. Да, ще направят и те някои грешки. Но кой има точната рецепта в момента. Кой?!!!. За първи път от много години ги подкрепям в усилията.
  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Iispektora

    6 2 Отговор

    До коментар #141 от "Gia":

    От къде го взехте тези данни, дайте линк, че ми стана интересно. Средно в Италия всяка годна на 1000 човека умират 11 според статистики от минали години
  • 235 Иван

    8 13 Отговор
    Защо изобщо Борисов си избра говорител в тази тежка ситуация?- това е въпросът, който постоянно си задавам. От преките ми наблюдения в цял свят министър-председателите се изправят пред камерите и с възможно най-спокоен и загрижен тон се обяснява на населението какво се случва всъщност и какво предстои занапред, без да се всява паника. Взетите мерки са меко казано неадекватни, неомислени и нестратегически. Взетите мерки са пагубни за и без това мижавата ни икономика. Поучете се от по-добрите, господа управници, черпете опит от адекватните страни, като Австрия, Германия и т.н. Смъртността е ниска, защото всеки ден населението се тества и се вземат предварителни мерки, за да не се стигне до най-лошото. Не си блокираха икономиките напълно. Голямяма част от предприятията продължават да функционират при строго спазване на защитните правила. Има дисциплина и ред навсякъде и без да се налагат безумни глоби и ограничения, защото по адекватен начин се обяснява всеки ден на населението защо е необходимо и ако не се постъпи по този начин какви са последиците. Все още не е късно да се постъпи разумно, господа! Действайте! Друг е въпросът дали всички ще ви се доверят. Отстъпете си доброволно функциите на по-трезво мислещи от вас. В България имаме достатъчно такива. Направете го в името на народа, защото без него и вас няма да ви има.
  • 236 Иванова

    12 5 Отговор

    До коментар #20 от "Иван":

    Олеее,колко е тъ**а,тя се взе за някакъв специалист по-голям от докторите.Ей како,доста се изложи.
  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 тука е така

    11 8 Отговор
    За съжаление колкото си по-глупав,толкова повече си мислиш че си прав,хубаво е да помислите върху това г-жо Червенкова.
  • 239 Ангел Николов

    17 15 Отговор
    Поздравявам Ви за интервюто и дано много хора чуят всичко това, защото това са правдиви истини. Брифингите на генерала станаха не смехотворни, те станаха отчайващи. Едно от отчайващите неща е, че журналистите присъстващи на тези брифинги се страхуват да зададат такива въпроси:
    - Защо генерала и неговия щаб не споменават и една дума за създадения медицински съвет? Къде е този съвет, работи ли, защо не се провеждат неговите планирани брифинги /вторник и петък/?
    - Защо генерала се превърна в един четец на една написан справка за заболели, умрели и т.н. Това може да направи всяка грамотна секретарка? Защо генерала се произнася по медицински въпроси, по които явно не е компетентен и затова ни съобщава какво е прочел в интернет?
    - Защо генерала подигравателно се произнася относно компетенциите и становищата на много други добри специалисти относно обсъжданите въпроси. За пример може да се вземат думите на генерала брифинг -01.04./ относно становището на проф. Иво Петров - "А, този инфазивния кардиолог". И до тук!
    - Защо генерала не отговаря на много въпроси, които по някакви негови критерии определя като "политически" или някакви други? Могат да се изредят много примери.
    Всичко това и много други примери показват, че генерала много бързо си повярва, че той е всичко в тази ситуация и е достатъчно много бързо да подскача около властимащите!
  • 240 ВИЦ

    10 8 Отговор
    БНБ имитира серия банкноти с лика на някой си Мутафчийски - купюр 5000 лева, та глобените с такава сума да я изплащат веднага на гише - БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ
  • 241 Самостоятелномислещ

    16 5 Отговор
    Личат две неща: че си червенкова, ама много червенкова, и второ, че си мисирка, ама голяма, бройлерна, куха и тъпа мисирка с червена гушка.
    Айде оди ти да си почиваш.
  • 242 Очарован

    13 2 Отговор
    На тази "журналистка" фамилията й казва достатъчно. Всеки стана специалист и не вижда по-далеч от носа си.
  • 243 Ирина

    14 5 Отговор
    Червенкова ти добре ли си.???Кой ти два право да всяваш смут.Колко хора умряха.Може би искаш да остант само комунистотеЗа ваше сведение хората искат д знаят и цифри за рзлик от вас.

    Коментиран от #275

  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 пул

    6 11 Отговор
    Права е ! Като имаме не адекватни ,подчинени,безхаберни и крадливи политици , така ще е .Един ден вземат решение , на другия го отменят ,а и правят идиотски неща ,като закони да подслушват народа ,но да про изведат лекарства ,йок !Ще избие тази неадекватност и блюдолизтво в един момент и да не се чудят защо и от къде !Искат единство и спазване на законите ,но се държат като мишки в капан . Да взимат бързи и адекватни мерки ,решения идействия ,че ще ги помитаме вече самозабравилите се и прости политици и администратори !
  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 Бай Иван

    8 0 Отговор
    Айде и тая стана от разбирачите - икономист, вирусолог и т.н......
  • 251 Писна ни от назначени дисиденти

    14 2 Отговор
    Това, че Ананиев е културен човек не значи, че е мекушав. Диви свине е част от електората на нейната партия, който фанатично гласува за милионерското си ръководство. Но той всяка година критично намалява поради естествени причини. В България някои добре си живеят като само критикуват. Разбирам мъката й но Мутафчийски издуха изкуственяка Радев и Радевица и не им оставя шанс.

    Коментиран от #253

  • 252 кочо

    2 7 Отговор
    действително ген. Муфтафчийски се израсходи.нужен е нов говорител без медицински ноклонности.медицинският щаб да обясни болестта и лечението.задължителна карантита и маски.

    Коментиран от #273

  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 255 кико

    11 1 Отговор
    Поредната скочубра ,която намери поле за изява и разбира се е "капацитет".Вредна за обществото!
  • 256 Алексей Сергеев

    10 2 Отговор
    Тази руска възпитаничка и приятелка на Москва пак се изцепи с поредната глупост. Защо не казва, че ген. Радев става за всичко и е гениален? И най-простият българин вижда огромната разлика в интелекта, подготовката, подхода на двама генерали: д-р Мутафчийски и кухия любим на Деси, съветския любимец и избраник ген. Радев

    Коментиран от #262

  • 257 Леле!

    6 0 Отговор
    Защо толко изтрити, бе ФАКТИ? Всичките ли са "обидни"? А може те да са точно "в 10-та", казва ли ти някой?
  • 258 Омир

    8 2 Отговор

    До коментар #110 от "Направо ГЕРБ не става!!!":

    Направо да идват на власт БСП с 50 депутата барабар с президентчето си, да се обложи с данък капитала за 30 години назад, да се отвори Кремиковци, да започнем да търгуваме само с Русия, Северна Корея и Куба, и никакви Корона вируси повече в социалистическата ни родина! Има два вида хора - едните са просто уникални, а другите... другите са уникално прости! Ти как мислиш - от кои ли си?
  • 259 Всъщност

    3 6 Отговор

    До коментар #56 от "Gia":

    в Италия тази смъртност си е в реда на нещата. При 60+ милиона население тази смъртност е нормална. Виж и колко се раждат. Ражданията са с няма и 100 по-малко от смъртните случаи. При тази истерия около коронавируса, ако всички са умрели заради него, разликата трябаше да е в пъти по-голяма. А тя не е.
    https://countrymeters.info/bg/Italy
  • 260 Наблюдател

    2 11 Отговор
    Червенкова е доста права но не си дава сметка че при това управление инкасирало некомпетентност във всички области появата на генерал шеф на кризисен щаб с-у зараза е в реда на нещата. Обратното т.е. да е компетентентен вирусулог а не хирург щеше да е доста странно. В тази ситуация единия към другия е горе долу както приликата м-у касапина и ветиринара! Друго с което не е наясно защото не е служила в армията е че под фуражките трудно - извънредно рядко може да се открие мисловна дейност!
  • 261 ЦАЦАРОВ

    6 0 Отговор
    ЕХ ЛЕЛЧЕ , ТИ ПЪК МНОГО СТАВА СТАВАШ :) КОШМАР !
  • 262 Закономерно

    0 0 Отговор

    До коментар #256 от "Алексей Сергеев":

    "Всяка коза, за свой крак". Нищо лично. Предполага се, че мнението е 50%. Както казват "фифти/фифти.
  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Омир

    8 1 Отговор

    До коментар #223 от "мразя дебилите":

    Ама и ти как хитро се набута в останалите 10%... Евала! Палиш ли редовно свещи пред иконата на св. Червена Троица - Нинова-Радев-Христов?
  • 265 ани

    8 2 Отговор
    Просто се чудя как до сега не сме забелязвали колко нисък интелектуален потенциал имат нашите СПЕЦИАЛИСТИ ПО ЗАДАВАНЕ НА ВЪПРОСИ?ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТАЗИ ЗВЕЗДА ,КОЯТО КАКВО ИСКА -ДА ПРАВИМ- ТРАПЕЗИ ПО ПАРКОВЕТЕ ИЛИ ДА РАЗПЪНЕМ МОАБЕТИТЕ ПО УЛИЦИТЕ ,КОГАТО ВСЕ ПАК ОКОЛО НАС ГОРИ ,КОГАТО ВСЕ ПАК ХОРА УМИРАТ.А може би трябва да се лъже както по-рано лъжеха хората ,че всичко им е наред.за да се успокояват , някои от които са с достатъчно неадекватно мислене.Като прочете статията човек си мисли тази адекватна е или не?
  • 266 мушан

    3 3 Отговор
    Уважавам Копринка Червенкова,още от зората на демокрацията,когато беше гл.редактор на в. Култура.уважавам и сега нейни коментари,но струва ми се че в дадената ситуация с епидемията коментара и е пресолен.
  • 267 Ихххх

    5 1 Отговор

    До коментар #93 от "444":

    Говори истини, ама за олигофре.. ни и демагози, че да вземат ги забележат, че иначе са пълни нули потънали в забрава
  • 268 ани

    5 0 Отговор
    Просто се чудя как до сега не сме забелязвали колко нисък интелектуален потенциал имат нашите СПЕЦИАЛИСТИ ПО ЗАДАВАНЕ НА ВЪПРОСИ?ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТАЗИ ЗВЕЗДА ,КОЯТО КАКВО ИСКА -ДА ПРАВИМ- ТРАПЕЗИ ПО ПАРКОВЕТЕ ИЛИ ДА РАЗПЪНЕМ МОАБЕТИТЕ ПО УЛИЦИТЕ ,КОГАТО ВСЕ ПАК ОКОЛО НАС ГОРИ ,КОГАТО ВСЕ ПАК ХОРА УМИРАТ.А може би трябва да се лъже както по-рано лъжеха хората ,че всичко им е наред.за да се успокояват , някои от които са с достатъчно неадекватно мислене.Като прочете статията човек си мисли тази адекватна е или не?
  • 269 Ихххх

    4 1 Отговор

    До коментар #223 от "мразя дебилите":

    Знаменосеца на дебилите връща се обратно в дупката, и мълчи
  • 270 В Ушите

    10 2 Отговор
    На хората им се повръща от нагли агенти доносници на комунистическия режим
  • 271 buongiorno Italy

    10 4 Отговор
    Копринка ли си шаяк ли, в Италия , Великобритания имат нужда от доброволци.Плащам ти самолетните билети отиване и връщане (връщане не знам дали ще трябва) Червени боклуци докога ще тровите въздуха .Вируса не е covid- 19 а БСП 2020
  • 272 Миндил капут

    2 6 Отговор
    Къде умират хора бе?По телевизора ли ти казаха?Облъчен!ПРОСТ НАРОД.
    СКОРО ЩЕ ПЛАЩАТ НА ТРЕТОРАЗРЯДНИ АКТЬОРИ (С КАКВИТО Е ПЪЛНО НАР. СЪБРАНИЕ),ДА ПРИПАДАТ ПО УЛИЦИТЕ,СЛУЧАЙНО ПРЕД КАМЕРИТЕ ТОЧНО,ЗА ДА ДОКАЖАТ СМЪРТНОСТ.ТОГАВА,ЩЕ ТЪРСИШ ЧЕРВЕНА КОПРИНА ПО МАГАЗИНИТЕ,ЗА ЗНАМЕНА,АМА НЯМА ДА ИМА.
  • 273 Не ми ползвай името

    1 0 Отговор

    До коментар #252 от "кочо":

    Ако чакаш да ти обясняват,без да си проверил,без да си разсъждавал,и без да си си спомнил наученото по биология,пиши се УМРЕЛ от насиране!
  • 274 все не разбрал

    5 0 Отговор
    А кой става, генерала от авиацията ли, ма

    Коментиран от #282, #283

  • 275 Стига

    3 1 Отговор

    До коментар #243 от "Ирина":

    Си изригвала тъпотии,къде видя мъртъвците, поименно да ми ги кажат,няма да го повярвам,или си някоя бабишкера дето след нея и потоп....
  • 276 Внимавай

    1 0 Отговор

    До коментар #208 от "От Гергеса":

    Че витаят бесновати духове,да не се всели и в теб някой.
  • 277 баба Цона

    8 3 Отговор
    НЯКОЙ ДРУГАРКИ ЗАПОЧНАХА ДА ИЗКУКУРИГВАТ , КАТО ТАЯ БАБИЧКА ...НА ВСИЧКИ БАБИЧКИ НАД 65 Г . ИМ ДАЙТЕ ПЕНСИЯ И ИМ ЗАБРАНЕТЕ ДА ДАВАТ МНЕНИЕ ...
  • 278 чичо

    4 1 Отговор
    Копринке,повече от година питам ама отговор няма,та и теб да питам.Защо такива умници като тебе оставиха една „тиква“ да свърши работата и не само неговата ами и на тия дето преди него нищо не направиха.
  • 279 надзорник

    5 1 Отговор
    Затвори гардероба ,че замириса на нафталин.
  • 280 Именно

    2 6 Отговор
    Мутафчийски не е лош човек, и явно свърши много добра работа по първите мерки с изолацията.
    Но нямам идея дали имат (не само той де) някакви по-дългосрочни планове - как да се използва времето което печелим с изолацията, така че да се намали ефекта в/у икономиката после (тоест повече и по-бързо хора да се имунизират може би - или поне тестват и върнат на работа само здравите) ... иначе не че изолацията е грешна, но ще се забатачим много.
    Във всеки случай тези брифинги на щаба нямат почти никаква полезна информация (ама то и половината журналисти са супер зле де!)

    Коментиран от #312

  • 281 Гост

    9 1 Отговор
    Добре ще бъде госпожата се информира и от телевизите на други страни, за да разбере каква е ситуацията. А има лесно решение за нея и другите, на които не им харесва генерала - Ами сменете канала. Но ако не казваха какво се случва, щеше да каже - ето, крият информацията.
  • 282 Няма

    2 0 Отговор

    До коментар #274 от "все не разбрал":

    И да разбереш,радиоточката ти приема само ултракъси
  • 283 Няма

    1 0 Отговор

    До коментар #274 от "все не разбрал":

    И да разбереш,радиоточката ти приема само ултракъси
  • 284 Белене

    8 2 Отговор
    Копринке, времето на Вълко Червенков мина отдавна! Скрий се да не те вижда и чува никой!
  • 285 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 286 бабоебначервенибабички

    10 1 Отговор
    Копринке, да те барне короната, пък тогава да видиш, какво отключва и какво заключва, особено, като те сложат на командно дишане, ако има на какво!
    Като ти гледам мутрата, виждам поредната жертва на коронавируса, той, точно по такива червени бабички си пада!
  • 287 Вирус

    7 0 Отговор
    Коприно бегай кихни на курнела и слагайте апаратите за дишане
  • 288 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 289 Васил

    2 4 Отговор
    Една карантина като хората не могат да направят Герб никой не спазва нито карантина нито излизанията навън
  • 290 Жорес

    1 0 Отговор

    До коментар #146 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Нищо против, ако не гледсам телевизия, не слушам радио и нямам роднини зад граница. Тогава може ви щях да повярвам на теорията ти. Иначе куца, дори за костенурките, които точно заради тая медицина все още си влачат къщичките. Само , че вирусите мутират и като нищо могат да започнат да предпочитат свежо , младо месо.
  • 291 кучето

    5 1 Отговор
    Такива като тази изкуфяла червена гнида все още са спирачки , а и електорат на червения боклук!
  • 292 4849

    8 3 Отговор

    До коментар #96 от "Свилен Узунов":

    Разстоянието между Мутафчийски и Копринка,е колкото от тука до луната.Най малкото,че е лекар.А коя е възмутената Копринка? Публикувано във факти.бг: който аз непрекъснато наричам Механджийски, а той е Мутафчийски....Публикувано във факти.бг: за да бъде цакан президентът.... Речник на махленска ... Била журналист.ХА ХА ХА ...
  • 293 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 294 батко Намък

    6 1 Отговор
    Тая много пърпори и то все глупости,личи от далеч,че е поръчкова ,,журналистка".Такива като нея,трябва първо да се погледнат в огледалото,а не да плашат малките деца.
  • 295 до чичо пичо

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "чичо Пичо":

    чичо ли си пичо ли си защо не вземеш вземеш да се навреш там от кьдето си излезьл.димек в на м................та
  • 296 хеий

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "Галя":

    госпожо.плювнете си в пазвата да не ви дойде на главата това което вилнее по света,защото тогава няма да имате време даже и да искате да запеете друга песен.ПО ДОБРЕ МЬЛЧЕТЕ ,НЕ РЬСЕТЕ ГЛУПОСТИ.
  • 297 ужас

    4 1 Отговор
    Червена тъпанарка !
  • 298 Пешо

    3 1 Отговор
    Тая Червенковата до кога ще изпълзава от дупката си и до кога ще се изказва неподготвена? Тай за чеп за зеле не става, а тръгнала оценки да дава!
  • 299 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    1 2 Отговор

    До коментар #22 от "Испания":

    PO SUSHTIA NACHIN. V BG INVITRO KLINIKITE OPLOJDAT S CHUJDA SPERMA BEZ NIKAKUV MORAL I ETIKA - NAJ- CHESTO E OT SPAIN !

    P.S. KOLKO TRIABVA DA SI LUD ZA DA SI NA STRANATA NA PRESTUPNA SHAIKA KOIATO SUSIPVA METODICHNO RODINATA TI , NA PRADEDITE TI OSVEN AKO NIAMASH NISHTO OBSHTO S NEIA - DONESLA TE E ISTORICHESKATA KAL OT SUSEDNITE NAM VRAGOVE
    NE VI LI E SRAMMMMM ! ZA VAS BOG I ISTINA NE SUSHTESTVUVAT LI ?
    VIRUSA VI E MALKOOOOO ! DA JIVEE BULGARIA ISTINSKIA VRAG NA JEWTATA I NOVIQ IM = STAR / SVETOVEN / RED - SODOM I GOMOR SE POVTARIAT KAKTO I ISTORIATA !
    VSEKI E OTGOVOREN ZA VSICHKO KOETO SE SLUCHVA V NEGO , OKOLO NEGO , V DURJAVATA MU , V KONTINENTA MU , NA PLANETATA MU ! I ZA VSICHKO SE PLASHTA !!!!

    Коментиран от #301

  • 300 Петър Дойчинов

    3 0 Отговор
    Дали и за много журналист не е настъпило време да се оттеглят на заслужена почивка и спазване карантината.Казват че възрастните сме по застрашени!
  • 301 101%прав си

    1 0 Отговор

    До коментар #299 от "666 999 666 999 666 999 666 999 666 999":

    И аз мисля така,но калта е естествена за свинята,тя я търси ,прави и яде.На върха е по-близо до Тангра,няма кал и свини,но е студено...
  • 302 МЕСИРКА

    3 0 Отговор
    КОМЕНТИРАЙ ТОВА -ТУРЦИЯ -10 000ЗАРАЗЕНИ ,РУМЪНИЯ-2500,ГЪРЦИЯ-1000,БЪЛГАРИЯ 420
  • 303 Неизвестен

    4 1 Отговор
    Тази госпожа е директно за клиниката на четвърти километът или най добре в Суходол.
    Цял свят е заразен, а тя приказва глупости и се излага. Съжалявам за парите на родителите и който е похарчила за следването и, НО БЕЗРЕЗУЛТАТ ДА НАУЧИ НЕЩО ОТ 5 ГОДИНИ ТЪРКАНЕ НА БАНКИТЕ В УНИВЕРСИТЕТА

    Коментиран от #304

  • 304 1212

    3 0 Отговор

    До коментар #303 от "Неизвестен":

    Много си прав!Това е психично болна червена жена!Такива като нея искат да сринат държавата.В тия дебилни пародия на хора срама няма!
  • 305 Иситната

    1 0 Отговор
    Не просто вече трябва да излезе истината за Умиращите и разболяващите се деца и хора от патогенни микроорганизми, които медицината нарича автоимунни заболявания и естествена смърт-а вие явно не сте запозната или отричате МИКРОБИОЛОГИЯТА КАТО НАУКА!
  • 306 Истината

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Испания":

    Правилно, такива хора трябва да носят отговорност пред закона за такива изказвания, но няма кой да им търси тази отговорност. Трябва да гледаме нещата както са, всички ги е страх но трябва да се разбере истината защото милиони хора умират всяка година а други не им пука и си мислят само за пари и интереси.
  • 307 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 308 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 309 тттт

    2 0 Отговор
    не мога да повярвам, че след всичко което се случва в света, още има хора, които считат себе си за интелигентни и говорят тези неща; може би от дома и по телевизора нещата изглеждат други; питайте компетентните- лекарите; считам, че мерките са необходими в случаите когато липсва дисциплина, подстрекавана и от такива "интервюта"; но пък се замислих дали това интервю е реално, може би само плюя жената в момента ? Дали?
  • 310 Пътували безцелно

    2 2 Отговор
    Ми мундирите не ми плащат горивото, горивото си го плащам сам и данъци и такси на колата така че ако искам ще ходя до Пловдив само да пия едно кафе после до къде си искам както и хората също.Права е тази жена която говори замислете се над думите и.
  • 311 Мразя тъпанарските глупости

    2 2 Отговор
    Тази Червеношиика има мозък колкого едто пиле, пардон дали не обидихх пилетата,нека идеда подиша въздух от болните или да помогнев такова отделение,да се зарази и да вика после,че вируса е едно малко вирусче,което не е страшно !
  • 312 5792

    1 1 Отговор

    До коментар #280 от "Именно":

    Никой по света няма планове, защото още не е ясно какво точно стои срещу човечеството. Прави се това, което може - мерки за ограничаване, научни изследвания за намиране на противодействие. Особеностите на патогена са причина да няма някакъв отчетлив успех. Има и такъв вариант, да няма начин. Не ни се вярва, смятаме, че всичко трябва да е постижимо, но още не е ясно какво ще бъде развитието. По страшно е отколкото им изглежда на доста хора. Заради тях се налага да се говори 1 към 1 за нещата, защото те нарушават мерките. А, видиш ли, и претенции, да не ги тревожели! Няма начин, такива са времената. Никой не е казал нещо повече от ИСТИНАТА!
  • 313 шопен

    0 0 Отговор
    Според мен този бяс, за който се говори дойде главно от системните лъжи изричани от един пожарникар, който накои титулуват за генерал, а той е доказан клеветник и патологичен лъжец. И така, лъжа след лъжа и никой вече не вярва нему и неговата Групировка, настанила се във властта. Недостоен е и групировката му също.
  • 314 Казиченец

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Последния софиянец":

    партията гледа да плюе за да може да изпъкне кауна но за нищо не става/виж те само кои го е приел до сега албания русия/само виденов става но вие го изключехте от партията и тодор живков пишете за вашите успехи а не за другите които нещо правят
  • 315 Олег Кушевой

    0 0 Отговор
    Копринке ,нито ти ,нито Радев ставате за нещо. Радев го показа 3 години Никакъв президент ,само рокли и екскурзии за президеншата.
  • 316 Льотчик Рътев

    0 0 Отговор
    Копринке деменцията те гони ,оная дето като Призрак броди по Европата.