Last news in Fakti

26 Февруари, 2020 19:12 926 3

Дерменджиев след загубата от Беларус: Видях всичко необходимо преди мача с Унгария

  • георги дерменджиев-
  • национален отбор-
  • беларус-
  • контрола-
  • унгария

Това е една контрола, в която исках да видя някои от играчите, които евентуално трябва да извикам за мача с Унгария

Дерменджиев след загубата от Беларус: Видях всичко необходимо преди мача с Унгария - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на България Георги Дерменджиев сподели след поражението от Беларус с 0:1, че е видял това, което му е било необходимо за изчистването на състава и грешките преди важния бараж с Унгария.

“Това е една контрола, в която исках да видя някои от играчите, които евентуално трябва да извикам за мача с Унгария. На моменти бяхме разкъсани и имаше проблем. Не мисля, че темата с капитанската лента трябва да се обсъжда сега. Ще има разговор с Ивелин Попов в следващите седмици”.

“Мачът тепърва ще се анализира. Видях това, което ми беше необходимо. Неприятно е, че губим, но това е футболът. Публиката се връща с победи и добри игри. Вярвам, че публиката ще бъде дванадесетият играч срещу Унгария. Чух се с Десподов. Тепърва ще се изяснява колко време ще бъде лекуван”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🤣😂🤣

    3 0 Отговор
    Видя, че е до месец
  • 2 Коко

    7 0 Отговор
    Нищо не става от този отбор и този треньор.какво европеиско кви 5 лева.безстрамници мръсни.закриваи
  • 3 ттт

    0 0 Отговор
    Няма значение, кой е треньор. Системата на българския футбол е сбъркана. Трябва да се мине с булдозерите през нея и след това да се гради отново. Но тъй като и системата на цяла България е сбъркана, то булдозерите трябва да минат първо праз България, да се започне отново и след време да се помисли и за футбол.