Last news in Fakti

26 Февруари, 2020 16:39 85 235 143

Разбиха Кобрата: Управителят на Белмекен разказа за претенциозния Кубрат Пулев

  • кубрат пулев-
  • белмекен-
  • база-
  • управител-
  • илиян пищиков

Нашият боксьор дори е ползвал преференциални условия и специално внимание, което несъмнено Кобрата заслужава

Разбиха Кобрата: Управителят на Белмекен разказа за претенциозния Кубрат Пулев - 1

След като се готви три седмици на високопланинската база Белмекен Кубрат Пулев обяви, че тренировъчният комплекс е напълно занемарен. Ето какво разказа екипът на базата за живота на Кобрата по време на дългите лагери и високите му изисквания относно условията и хранителния режим. Екипът, който се е грижил за неговия комфорт, споделя пред колегите от Gong.bg., че е изпълнявал всяко едно желание на Пулев. Нашият боксьор дори е ползвал преференциални условия и специално внимание, което несъмнено Кобрата заслужава.

Ето разказа на управителя на Белмекен Илиян Пищиков и обслужващия персонал:

Илиян Пищиков:

"Ще започна отзад напред. Господин Пулев, като дойде, му се даде един от апартаментите. Това, което се съмнявам, че ще го заплати, защото стойността на апартамента е 148 лева и от уважение сме го писали, че все едно е самичък в една отделна стая - 84 лева. Самият му лагер е от 21 дни. По този начин се получават вече 1200 лева. НСБ са го направили от уважение, като жест към него. Той се хранеше в приемната, където може да дойде господин министърът, някои специални гости. Казва: "Искам специален хляб". Отиваме, взимаме го. След това: "Искам сьомга", отиваме и взимаме сьомга. "Не, тези ябълки не са хубави", отиваме и взимаме други ябълки.

Затова го цитирам. За мен нашата база е с две звезди. Обзалагам се, че, ако слезем във Велинград, хотели, които са четиризвездни няма да си нищо по-различно от това, което е тук. Да не говорим, че камериерките непрекъснато са му сменяли бельото, всеки ден се е чистело. Той е бил винаги обгрижван по най-добрия начин. Затова и целият колектив сега е безкрайно разочарован.

Аз лично съм разочарован, защото той веднъж не дойде да каже: "Господин Пищиков, това не е добре. Дай го оправим, дай онова да оправим. Той не дойде при мен. Аз го видях по телевизията да казва, че базата е занемарена. Ако някой дойде и види тук престъпно занемарена база... значи аз не разбирам как толкова много чужденци ще идват отново и отново и да са доволни".

"Не е нормално това. Второто нещо, за което не съм съгласен. Той разговарял с изпълнителния директор. Бил му обещал на него, а за кого да обещае. Какво да му каже. Той е един от многото добри спортисти в България. Боксът жени си издърпаха лагера по-рано, за да му дадат условия. А там имаме световна шампионка. Мъжкият боксов отбор си изтегли лагера за след него, за да му дадат пролука.

Той се заключваше в залата и си тренираше. Няма лошо, аз съм за това. Но не може да говориш от името на всички спортисти. Сега другите спортисти казват друго. Излизаш си от свое име и си казваш своето становище. Моето становище е, че ние непрекъснато се мъчим да я развиваме тази база и резултатите това показват. Само че, ако говорим в нормален разговор ще се окаже, че не е прав".

"Старши треньорът на джудото ми се обажда и ми казва: "Какво толкова е специален тоя? Гледахме му всичките глупости". Но те се дразнят, защото всичките тези хора се готвят за Олимпиадата, а той се готви за себе си. Това е различното".

"Мисля, че условията са подходящи за професионален спортист".

Камериерките Фатме Лаколова и Фатме Юсуф:

"Нямаше никакви претенции към нас. Благодарил ни е, че му почистваме, че се грижим за тях. Както на него, така и на всички спортисти. Никога не е имал претенции".

Майстор-готвач Мехмед:

"Зависи от самия спорт. Всеки спорт си предлага меню. Било бокс, било борба, било лека атлетика. Те си избират менюта. Ние даваме на калкуланта, те си избират и го приготвяме, ако някой не го хареса това ястие си поръчва друго".

"Повечето са на свинско, пилешко, телешко, агнешко месо, риби".

"Различни хора, различни вкусове. Примерно, сто човека могат да дойдат и да ти кажат: "Благодаря, супер е всичко", а един да дойде и да каже: "Не става". Не може да угодиш на всеки.

Някой обича по-сурово, някой по-препечено, някой по-солено, някой по-безсолно. Стараем се да угодим на всички. Веднага сменяме каквото желае клиента. Сега работим с охладени меса, пресни зеленчуци. Ако нещо не ни хареса направо го сменяме. Гледаме да удовлетворим желанията на всички спортисти. Ако не е годен продукта, ние не го пускаме в действие".

"По принцип чужденците почти нямат никакви претенции. Те знаят българската кухня и са доволни. Нямало е никакви оплаквания от тях".

"При нас специално той не е идвал да каже, че това не е хубаво, направете ми го по другия начин. Идвал е, благодарил е. Даже на края на лагера остави почерпка, защото е доволен и, че си е направил лагера, както трябва. Ние също останахме доволни, че и той е останал доволен. Имал е някои претенции към плодове, към хляб, рибите, но винаги сме ги доставяли. Борбата, например, имат диетоложка, която ни изпраща предварително менюто с претенциите им. Както навремето футболните ЦСКА и Славия изготвяха предварително менюто и ние го спазваме и го правим точно така, както искат. Това един удар под кръста за цялата база, не лично за мен".

Сефер – поддръжка

"Аз съм тук от 12 юли 1985 година. Господин Пищиков тогава беше треньор. Ние заедно сме играли и волейбол, и футбол. Минали са много спортисти, още от времето на ГДР-то. Всички олимпийски шампиони. Плуване - шесткратни, трикратни, двукратни, лека атлетика. Всички са преминали през база Белмекен. Наистина, тогава условията бяха коренно различни в сравнение със сега. В последните години условията са перфектни, така ги наричам аз, а пък той как ги нарича и как ги вижда тези неща не знам. Как казва, че в съборетини се живее не знам".

"Ние сме около шест, седем човека, които работим по подръжката. Аз съм на басейна. В последно време, когато е идвал, той няма за нещо, за което да не е направил забележка. "Искам огледала", на момента се доставят огледалата. "Искам фолио да се залепи на залата да не се вижда вътре", на момента се доставя това нещо. "Еди какво си било, ще ви заведа в Германия да видите как се работи", това казва. Той винаги ни правеше забележки. Той на почти целия перснонал правеше забележки. Не може ти да казваш в един момент: "Не искам да си тръгвам, защото има перфектни условия. Всичко е идеално", а в следващия момент: "Престъпно занемарена база".

Какви са тези изпълнения, какви са тези изказвания и то на един известен спортист. Аз го помня него като аматьор. Той идваше с аматьорите на 18, 19 години. Тези изказвания са обида за целия персонал. Какво работим и колко взимаме няма значение, ние сме доволни. На мен животът ми е минал тук. Дойдох на 27 години, сега съм на 62. 35 години съм тук".

"До този момент било от чужди, било от наши спортисти с такова внимание се отнасят към персонала. Много пъти дори са писали благодарствени писма за базата, че винаги са доволни. Това, което той направи не мога да го асимилирам. Не само аз, това се отнася за целия персонал. Просто останахме изненадани".
"Били сме неграмотни, не сме си вършили работата, че сме били еди какви си. Не знам какво го е подтикнало.

Мисля си, че има друга причина, за да говори тези неща. Такова нещо не е имало. С Олимпийски шампиони, на най-високо ниво, разговаряш като с обикновен човек. Такива претенции никой не е проявявал. Всеки казва, че условията са перфектни за тренировка на такава надморска височина от 2000 метра. Имало е по цяла седмица снегове и пак сме справяли с тези неща".

"Едни и същи неща говори всеки път, когато идва. Постоянно ти натяква едно и също все едно, че сме малоумни. Напълно съм разочарован от него. За мен той не е никакъв спортист. Ти трябва да дадеш пример на тези хора, да им покажеш пътя. Не да ги обиждаш и да ги разочароваш".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 315 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    617 29 Отговор
    Пази боже , сляпо да прогледа! Може Джошуа да му позатвори фаровете.

    Коментиран от #13, #95

  • 2 qwerty

    291 10 Отговор
    Айдееее, честито да му е....
  • 3 Кличко

    375 20 Отговор
    Трябваше да го приспа завинаги
  • 4 Само като видиш пъпешовата тиква

    304 24 Отговор
    На кобрю и разбираш че изтърбушлек
  • 5 Киро

    100 169 Отговор
    Персонала казва едно, шефа второ, кобрата трето.Абе циганска работа.

    Коментиран от #11

  • 6 Гост

    500 19 Отговор
    Това не е кобра, това е Ганьо Смока. Кръчмарския бияч, клоун.
  • 7 Как се получава това не знам

    265 12 Отговор
    84 лева. Самият му лагер е от 21 дни. По този начин се получават вече 1200 лева. 😂😂😂😂яко отстъпки е имало84х21=1764

    Коментиран от #43, #98

  • 8 Ринго

    476 17 Отговор
    Бг цървул не му харесвало обаче седял 3 седмици! Имал проблем с багажа в САЩ, а се оказа че са го изгонили!!!
  • 9 Тренера

    361 10 Отговор
    Тоя едно леке!

    Коментиран от #125

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Кои кво казва не знам

    284 11 Отговор

    До коментар #5 от "Киро":

    Ама имиграционните в сащ не лъжат😂😂😂😂😂пулю клошара😂😂😂излезна
  • 12 Чъки

    370 11 Отговор
    Ще си плати като поп 7500лв на спортната база в,, Белмекен" иначе съдя изпълнител ще прибереж адълженията! Уж големия тарикат бил, а иска да завлече хората които го обслужвали 20дни!

    Коментиран от #14

  • 13 Име

    302 13 Отговор

    До коментар #1 от "боцмана":

    Ще видим, може и да не стигне до бой. Все го пращат за гъби. Ама такова нещо не съм очаквал. Аз ако съм няма да го пускам повече там. И един съдия изпълнител да му пратят, да си съберат дължимото. Честно казано вече не ме интересува дали ще се бие, дали ще спечели, да ходи да пасе животните на село.
  • 14 999999

    303 17 Отговор

    До коментар #12 от "Чъки":

    ПУЛЬО Е ЕДИН НАДУТ СМРЪДЛЬО!!!!!!!!
  • 15 така така

    210 10 Отговор
    Еми така е... защо не го обухте хубаво с едни 2500-3000 лева да му дойде акъла??
    Ама то това не е от доброта, а от простотия.
  • 16 манталитет от едно време

    288 9 Отговор
    А защо преференции , защо дупене , като се дупиш ще ти го вкарват. Има правила и те са за всички , както и с цените , ако не му харесва на някой , да ходи другаде. Глезиш ли някой той става глезльо , няма място за чудене.
  • 17 ми ту

    222 7 Отговор
    Ем така е като не сервирате Суши !
  • 18 Гост

    291 20 Отговор
    На този селяндур с огромно самочувствие е наистина с ментални отклонения и клиничен идиот като неговият приятел мутро - комунистът Бойко Борисов!С безумно самочувствие и рядко сечение на тъп поглед и липса на съдържание в черепната кутия!И да не намесва постоянно Велика БЪЛГАРИЯ, защото няма нищо общо с простотиите му!Кличко бе сподели, че с по голям простак не се е срещал и го размаза, а тоя продължи с глупостите си! Да вземе пример поне от брат си!
  • 19 тъп по тъп българин

    202 28 Отговор
    ''стойността на апартамента е 148 лева и от уважение сме го писали, че все едно е самичък в една отделна стая - 84 лева'' Абе тъпако , не стига , че тоя ви е таковал , ами правиш самопризнание и за злоупотреба с държавно имущество , а сега плащай ти разходите.
  • 20 Кобрю иска насекъде

    136 10 Отговор
    Сичко да е версачи😂😂😂😂 декор от плазата на ринга иска да си представя че ше бие пиян чалгар и да са оглежда затва иска огледала😂😂😂😂😂
  • 21 Гост

    225 11 Отговор
    Кобрата така се държи с всички - прост човек кво да го правиш
  • 22 Тоя е само за ГЕРБ

    276 12 Отговор
    Видяхме го колко е принципен, морален и точен: Изгонен от САЩ като престъпник, а той измамник с визите, с черен печат, а той лъже от Истанбул, че е в САЩ и няма проблем. Пълен боклук, но "Продължаваме напред"
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Не/злобно човече 😉

    32 95 Отговор
    Нещо понасмърдява това интервю... Управителят беше мишена в интервюто на Пулев (400 х. лв. за уж много ремонти) не персоналът, а тук се извърта всичко че е нападнал тях, не шефа им... а и тук не всички го обвиняват, само шефът на поддръжката... Истината е някъде там... но ще викам за нашия ако играе за титла де 🇧🇬
  • 25 sdg

    141 20 Отговор
    Циганинът винаги ще си остане циганин, особено когато е и помак

    Коментиран от #112, #120

  • 26 Треньор в Камерун по ЛА

    110 39 Отговор
    Кухнята на Белмекен е позорна! Носихме си консерви, защото там освен кисело мляко, картофи и туршия ДРУГО НЕ СЕРВИРАХА! Тея дето са били там, поне да не мълчат за кухнята! Леглата са от 70-те години, матраците може би ги смениха 2001 година! НЕ ВСИЧКО Е ЛЪЖА! И мен ме е яд, че тоя чалгар се прави на мъж пред мисирките ама много от нещата са си истина! Фатма и Фатма му чистили, Мехмед му готвел- нормално е да се обърка човек, че е в Германия...

    Коментиран от #31, #70, #72

  • 27 Гост като гост

    110 14 Отговор
    Каквото ида кажа ще е малко за Пулев
    С две думи "зЗалезна като слънцето вечер"
  • 28 Горо

    158 18 Отговор
    Кубрат Пулев го гонят и от САЩ, защото там вече знаят с какъв сапунен мехур без всякакво възпитание си имат работа. Ако този Бай Ганю бе отишъл там да се подготвя за мач с Джошуа, който всъщност никога няма да се състои и е само плод на болното му въображение, щеше да се изръси поне със сто хиляди долара за 20 дни. Да не говорим, че ако се бе появила Сушито, той пак щеше да й налети да я целува и тогава щеше да трие нара в някой американски затвор. Кубрат Пулев не прославя България, а я срами с комплексираното си поведение!
  • 29 Бачо Киро

    173 10 Отговор
    Мдаааа, ето тези изказвания ми звучат доста по-реални... Точно такъв надут селяндур е тоя, видял малко свят и почнал да обяснява кое как трябва да е, все едно той може да свърши за 5 лева работа с двете си леви ръце... Да не говорим, че не трябвало да му правят подаръци... От 148 му я дали на 84, 21 нощувки били 1200... Егати математиката... Същия бастуняк като оная мърла дето до скоро я водеше като свинче покрай него... Извадиха малко пари селяндурите и си повярваха, че са велики... То и затова Кличко му сцепи задника от бой, понеже му знаеше устата. Хората се готвели за олимпиади, съобразявали се с него... Той работи за себе си, да върви да тренира в Аспен за 80лв на вечер... Аман от пуяци в тази държава....
  • 30 Руския

    93 10 Отговор
    Кобра помниш ли как та исипаха в домби брат пак тогава имаше претенции хъката мъката
  • 31 Бачо Киро

    108 9 Отговор

    До коментар #26 от "Треньор в Камерун по ЛА":

    Само че на Пулю са му обръщали специално внимание, той давал акъл, не ял консерви... Ял сьомга. Иначе пара вади, ма ако може да се направи на велик, обаче да плати тъничко, че и да обясни колко са прости всички там...

    Коментиран от #53

  • 32 овци

    138 13 Отговор
    Разочарован съм от тъпия вече за мен цървул КОбрат ! Така е като няма жена до себе си и деца да го радват ! ПълеН селЯндур , не селянин ,понеже селяните са добри хора и имат семейства ! ТоЗИ никога няма да има понеже е осакатен Душевно ..... имах надежди ,че е мъжкар е той се оказа Говнар !!! Ние пРОдължаваме Напред а ти назад КОбрате мой !

    Коментиран от #59

  • 33 СИТ

    25 66 Отговор
    Има оправия от тази бъркотия-щом така стоят нещата и всяка страна е права за себе си,Кубрат нека победи Джошуа,да му вземе пояса и да стане шампион!После да отиде пак в тази база и да покаже колана и тогава,чак тогава хората ще признаят кой е прав,кой е крив. Дотогава всичко е празни приказки. Времето единствено ще докаже кой кой е.
  • 34 хаа ха

    21 80 Отговор
    Тая статия е смешна, а тоя Пищиков мрънкя като ощипана мома.. :)
  • 35 хаа ха

    17 73 Отговор
    Тая статия е смешна, а тоя Пищиков мрънкя като ощипана мома.. :)

    Коментиран от #36

  • 36 На дизеляка

    4 18 Отговор

    До коментар #35 от "хаа ха":

    Във всяка лъжа има поне е
  • 37 На дизеляка

    21 13 Отговор
    Във всяка лъжа има поне адна,понякога и повече,капки истина.
  • 38 🤔🙄🤨

    40 26 Отговор
    Не съм бил там и не го познавам Пулев, за да взимам страна, но... за база с две звезди 84лв нощувка на сам човек не е ли малко множко?

    Коментиран от #48

  • 39 Кличко

    57 8 Отговор
    Кобъра е ошушкан като църковна църка, но скоро ще лапне няколко милиона нищо че ще го набият. Дано да се издължи и извини.
  • 40 Ахаххаха

    34 31 Отговор
    Двете Фармета и Мехмед са гордостта на хотелиерското обслужване в България!!! Вместо порно, селяци, гледайте клипчета в ютуб за да се научите! Сигурен съм, че никой от тях не е чувал за училище по туризъм, а този Пишялков е нареден “наш” човек!!!!
  • 41 локомотива

    75 12 Отговор
    МАНГО падна ми в очите,Джошуа ще ти затвори голямата циганска уста.
  • 42 Алфа Вълкът

    75 9 Отговор
    Аз Сульо Пулев го зная, че не си плаща от едно време. Историята за дюнерите няма да я повтарям, но е показателна.

    Коментиран от #52

  • 43 1:1

    44 4 Отговор

    До коментар #7 от "Как се получава това не знам":

    "Стойността на апартамента е 148 лева и от уважение сме го писали, че все едно е самичък в една отделна стая - 84 лева. Самият му лагер е от 21 дни." Смятай:148-84=64 лв разлика на ден. За 21дни=1344 лв. Човекът ги е закръглил. Няма такава неточност, че да го хапеш!

    Коментиран от #47

  • 44 висок

    114 6 Отговор
    Ех това наше момче! Че е прост, прост е, но защо трябва да го показва всеки ден? Каца на летището с туристическа виза, офицера го пита по какъв повод е в САЩ... и наше то момче трябва само да каже "туризъм" и си продължава по пътеката. Ама това е Кобрата!!!! трябва да се изфука, "Знаете ли кой съм аз, аз съм претендент за световна титла идвам да уговарям мач, бизнес да правя".... Казали му кръгом и направо и тва е! Дори се събрали цялата смяна да го видят колко е прост!
  • 45 гост

    56 22 Отговор
    Абе кви са тия имена Фатме , Сафер , Мехмед целия персонал само турци ли са , или аз не съм разбрал нещо и не става въпрос за България.

    Коментиран от #129

  • 46 Редко

    53 6 Отговор
    пишете още Фак ти за тоя Пулев,обичам да чета факти за простаци,селяндури и всякви други"патриоти" с голями усти и пилешки мозъци...
  • 47 Сметка

    26 2 Отговор

    До коментар #43 от "1:1":

    Лелееее, до кой клас сте учили? Той не плаща разликата - трябва да плати за 21 дни по 84 лева!

    Коментиран от #58

  • 48 Пия само HitDobavki

    66 8 Отговор

    До коментар #38 от "🤔🙄🤨":

    Не е множко защото ползваш цялата база с всички съоръжения включително! Не казаха само храната как се заплаща, но ако тя случайно влиза в тези 84.00 лв. и като знам как ядат спортистите ... то си е без пари направо! Но ПОМИЯРА си се ражда и такъв умира ... та и така и с вечния претендент!
  • 49 Свидетел

    73 7 Отговор
    Всеки който е виждал братя Пулеви когато няма камери наоколо знае какво представляват.
  • 50 Кочо

    76 5 Отговор
    Разберете! Циган пари не дава, а ако е взел не връща!Принцип на етноса! Има такива и от другите етноси, но не е както при етноса!
  • 51 scalloper

    56 7 Отговор
    Ма този си е боклук от класа. А, че е цървули прост вече знаят по целия свят.
  • 52 Пулев

    9 0 Отговор

    До коментар #42 от "Алфа Вълкът":

    А кажи де,?

    Коментиран от #75

  • 53 Минчо

    43 3 Отговор

    До коментар #31 от "Бачо Киро":

    За съжаление в Бг всички с пари или власт се държат с другите все едно са им рая и трябва да им слугуват
  • 54 Кобрата

    6 23 Отговор
    Яжте ми дpинджyлите
  • 55 Казвам ви

    55 4 Отговор
    този индивид е срам за българския спорт
  • 56 Гост

    43 5 Отговор
    И на малките деца вече им е ясно какво представлява пульо.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Логика

    19 3 Отговор

    До коментар #47 от "Сметка":

    Много добре го е обяснил 1:1, но вие не сте си доучили когато и където трябва. Простили са му 1200 лева( грубо) на Кобрата.
  • 59 хахаха

    26 6 Отговор

    До коментар #32 от "овци":

    по твоята логика хората които нямат семейства са лоши?!?! е това е по-тъпо от онова другото който кара бмв е идиот?!?! ама това е реалността народа прост прост че се пука по шевовете !!! а тоя пулю се доказва че е напълно неразличим от тълпата прост та дрънка
  • 60 абе

    12 5 Отговор
    чист смок е!Карай .....
  • 61 Цар Киро

    42 4 Отговор
    Тоя циганин ще отнесе едип голям бой от Джошуа и ще млъкне веднъж за винаги.Виновни сме си ние, че все още го търпим този тъпак и глупак.
  • 62 vasik atanasova

    25 30 Отговор
    Фатме Лаколова и Фатме Юсуф
    Майстор-готвач Мехмед
    Сефер – поддръжка
    и аз да съм ще се оплача
    цял отбор мюслита
    още колко има
    кво е това бре
    българи няма ли да работят там ?

    Коментиран от #82, #126

  • 63 Мото

    69 7 Отговор
    Първо Кобрата е ром, второ е мизерник може ли да караш кола за 250000лв и да не платиш 3000лв че си ползвал базата. Никога не е бил българска гордост. Даже и пагон му дадоха да може да се пенсионира на 55 и да вземе 20 заплати напред. Какво са 3000лв за база в която един ден децата му ще тренират. Абсолютен мангал. Дано Джошуа го подчини още в първия рунд
  • 64 Метгонтан

    64 2 Отговор
    Имах връзка с полет в Истанбул . Наложи се да преспя в хотел до синята джамия и на следващия ден да хвана полета си . В свободния ми ден надвечер се разхождах по центъра , по точно зад синята джамия там има уличка с магазини за подправки , ориенталски лампи и тн . По едно време чувам псувни , и викове как ще се пребива някой и тн . От един магазин излезе Андреа с друга жена напред с бързи крачки и говореха на висок глас "Айде остави го" , а веднага след тях излезе Кубрат който продължи да вряка .
    Абсолютно грозно впечатление направи , още повече на някакъв магазинер се развика за нищо . Чобанин от класа , и нищо чудно да е още по разхайтен в Белмекен . С тези приказки за родолюбието и подобни , са само дрън дрън . Поне досега не съм чул нищо което да е направил за България , без преди да постави себе си и да спечели той . Но кой каквото сам си направи , никой друг не може да му го направи .

    Коментиран от #106

  • 65 някой си

    35 5 Отговор
    То смочето е селянче - не му се сърдете , забравил е от къде е дошъл.
  • 66 Niki

    22 6 Отговор
    Tulup
  • 67 Маууу

    35 4 Отговор
    Селяк с посредствен и супер консервативен стил .Добре ,че му намираха смешници за да се изкачи в ранглистата.Това беше от него,шампион няма да стене ,това го знаят и малките деца.
  • 68 иклади

    34 4 Отговор
    дано оня черния му откъсне главата на ганьо самозабравилия се.Така и Кличко му беше виновен че е гола вода
  • 69 pulyo

    13 0 Отговор
    na kalpav kur i vılnata mu preçe...
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Конста

    51 4 Отговор
    Кубрат Пулев е Христо Стоичков на бокса.
    Бил съм на Белмекен в края на 90те и началото 2000та .
    Базата е уникално с надморското си равнище и множеството зали и съоръжения за подготовка.
    В олимпийски цикъл на един спортист му е нужно легло и база за подготовка , Белмекен е перфектното място .
  • 74 9689

    30 2 Отговор
    Цървулът се познава,изглежда сушито доста го е изсушила.
  • 75 Алфа Вълкът

    54 3 Отговор

    До коментар #52 от "Пулев":

    Ми пренаредил едни хора на една опашка за дюнери по морето, с тяхно разрешение разбира се и с неговото нахалство - в началото на професионалната си кариера. Взел си два дюнера и тръгнал. Продавачът -"Няма ли да си платите?", Сульо -"Ти проблеми искаш ли?". Пред очите на племенника ми дето му беше фен тогава.
  • 76 Сульо

    44 4 Отговор
    Ей Пульоооо......
    Няма да ти слушаме и гледа ме глупостите постоянно. Занимаваш народа с тъпотията си..... Не Става бре човек. Прибери се на село и си трайкай. Преди беше само Андреа и Пульо.... А сега е само Пульо...., но и Пульо ще изчезне.
    А забравих да ти кажа батко..... Оправи сметката на Белмекен мойто момче..... Леко срамно е!!!
    Оказа се поредния смехурко, а хората очакваха много. Лично аз чичо ти въобще не ти вярвах от самото начало, защото съзрях онова малкото селското, което носиш в себе си.............
  • 77 Роки 6

    39 2 Отговор
    Всъщност не разбрах каква Кобра си.....
    И не се натискай за голям мач Пульо, защото на този стадион, както си тръгнал БГ фенове няма да има!!! Сам ще си пич........... А забравих да ти кажа... Говорих с Антъни.... Мач няма да има пич!!!! Каза да се прибираш на село и то с рейса.
  • 78 Маньо

    32 2 Отговор
    Той приключва със спорта, затова прави тези циркове!!! Показва си празната кратна!!! Ето затова до тези години не можа да стигне до върха!!!
  • 79 Колю

    30 6 Отговор
    Празна му е кратуната!!! И брат му е същия паляк!!!
  • 80 Българин

    32 2 Отговор
    Сега ли разбрахте, че този Пульо е въздух под налягане! Толкова по големи спортисти има в България, но журналистите говорят само за него. Заради фолкаджийката, която му бършеше сополите на този възгордял се Пульо. Големият спортист, хай си.. ир, би казал дядо!
  • 81 Вуйчо

    46 1 Отговор
    Ей хора, всеки добър спортист е и добър човек! Добрия спортист е смирен и благороден! За жалост Пулев не е от тях!

    Коментиран от #84

  • 82 Българин

    13 2 Отговор

    До коментар #62 от "vasik atanasova":

    Българите не се определят по имената! Ако носиш име като на Пульо и да мислиш, че си българин, значи не си по различна от мухльото. Сигурно гти текат лигите по Пульото и се изпуска на сън??????
  • 83 ЧАЛГАРЯ

    22 0 Отговор
    ТАЗИ МИЖАТУРКА ЩЕ ВИДИ ПОБЕДА, АМА ВЕЧЕ ВЪВ ДРУГИЯ ЖИВОТ!. ПА ЩЯЛ ДА СЕ ПУСКА НА БОРБА ИЛИ ММА-ЦЪРВУЛАН САМО ДА НЕ ПРОБВА-КУХ КАТО ГЪДУЛКА
  • 84 ГосТ

    1 6 Отговор

    До коментар #81 от "Вуйчо":

    Е не е съвсем така. Примери много- като започнеш от Христо Стоичков, който безспорно беше добър спортист и свършиш с Роналдо. Не всички са като Христо Проданов, който си остава един от най големите със всичките си премиери в България и големите стени в Европа. Трябва да се прави разлика между Алпинизъм и височинен туризъм

    Коментиран от #86, #87

  • 85 111

    16 2 Отговор
    Противен селяк
  • 86 Вуйчо

    11 0 Отговор

    До коментар #84 от "ГосТ":

    Може би си прав, но говоря като цяло за Олимпийските шампиони, не можеш да се мериш тях. Примери много, но ти явно не искаш да ме разбереш.
  • 87 Улеж

    26 0 Отговор

    До коментар #84 от "ГосТ":

    Не го сравнявайте със Стоичков! Той е феномен от самото начало на спортната кариера! На пулйо всичко му е със клизма!
  • 88 Дядото

    25 4 Отговор
    Ето такива са всички БЪЛГАРИ дето парадират че си обичат родината и са патриоти...!!! Колко още знатни Ганьовци трябва да се посерат за да се разбере,че БЪЛГАРИНА СИ Е ТЪПО ПАРЧЕ И НАТЕГАЧ СЪС СВАЛЕНИ ГАЩИ!!
  • 89 Божидар

    26 1 Отговор
    От гамен калво друго да очакваш!?
    Помня го като нагъл идиот с мускули, придружен от подобни нему...
    А такива ги е имало колкото искаш на етап неандерталци, кромяньонци...и все други са им виновни!
    По "елит" в дадена държава се разбира общото ниво...а в България нивото е на пещерен човек вече!!!
  • 90 Джошуа

    24 1 Отговор
    Просто момче излезе
  • 91 40_40

    23 1 Отговор
    Пулев вече е юнбашия...... А го помним като едно бедно момче. Пази боже сляпо да прогледа е казъл народа
  • 92 Майк

    15 0 Отговор
    Джошо не се излагай с този слбак.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Рошко

    26 0 Отговор

    До коментар #1 от "боцмана":

    Вижте му "жената"и повече не го обиждайте, кой нормален спортист ще са хване със чалгаджийка дето даже и не може да пее, ами се плющи за пари
  • 96 Винету

    31 2 Отговор
    Готов е за член в партията Ми, има качествата: Тъп, прост, крадлив авантаджия и нагъл.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Попа

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "Как се получава това не знам":

    По принцип стаята е 148 те му я дават на 84 .20дена по 60лв отстъпка са 1200лв колега.
  • 99 Любо

    16 8 Отговор
    Не прочетох тези които плюят дали са били на Белмекен . Всичко си е така както е направено някога . Никаква модернизация. Само се боядисва чат пат. А за да работиш там трябва да даваш много рошвети(агнета , телета , сирене...) така се назначават помаците. А дали са учили няма значение. Живея във Велинград и знам как е.
  • 100 Опа

    19 1 Отговор
    Тука малко се изложи брат! Дори да е така. ако си голям спортист ще си за мълчиш. А иначе? Денят на Истината идва???? Ще видим колко си се подготвил и този път думи като сгреших тактиката няма да ти помогнат. Така че успех и Умната
  • 101 Димо

    13 0 Отговор
    Ще му затворят фаровете в Америка....
  • 102 Дреме ми

    6 7 Отговор
    Абе всички пращите от акъл...
    Такъв си е човека.Оставете го на мира.Да прави каквото ще!
  • 103 гого

    4 10 Отговор
    Хора да се държим като Българи! Стига стези оплювания!

    Коментиран от #104

  • 104 Бате

    8 1 Отговор

    До коментар #103 от "гого":

    Батее, именно като (Българи). Скоро акъл няма да ни дойде
  • 105 Кико

    4 3 Отговор
    Катил!
  • 106 Аз Съм Чобанин

    7 2 Отговор

    До коментар #64 от "Метгонтан":

    И не ме сравнявай с това Глезанчо.Чобанина е пу цял ден на кьра на дьжд и вятър студ и пек. Това Пулю аку на смени за един ден ща са гръмне после ски тряс и овчи говна да чисти.Аз мога да го сменя ски ще петима да ма налагат 20 минути на ринга.....
  • 107 Па4о70

    4 1 Отговор
    "Няма по-лошо от това да не знаеш мярката"- ДАО. Като не ти харесва ,си събираш чуковете и черта! И винаги се пази от половината ИСТИНА , може да си попаднал на грешната половина. Но дано успее, все пак е българин .
  • 108 Гост

    5 15 Отговор
    Вие българите вярно сте голема гад. Злобни, завистливи, двулични... До 20-ина години макс сте се самоизяли.

    Коментиран от #134

  • 109 mmm

    7 3 Отговор
    Коврата
  • 110 факти!!

    2 15 Отговор
    От коментарите може да се направи само един обзор-простотия до шия.истински ми е мъчно за децата ви...работята 700 лв.,отказват да се квалифицират,за да не ги третират роби на работното им място,Пулев е първият българин стигнал този ВРЪХ в бокса....трагично е ,не си уважавате талантите, лидерите,истинските българи.....нямате уважение към нищо.....затова сте на 27 място в Европейския съюз и всеки ден ви юркат на работните места шепа малоумници.....заслужавате го
  • 111 Радо

    11 1 Отговор
    А бе и ние не го харесваме.Нито него нито бокса му. Искаме друг стандарт на бокс ама той го няма. Прост Селянин
  • 112 Кой

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "sdg":

    за пульо ли говориш
  • 113 666666

    15 1 Отговор
    Като не му харесва защо ходи там!?!?Да си плати за някоя и друга база по света където да тренира,ама няма да му мине номера да не плаща.А пък ако е родолюбец толкова да си купи някъде имот и да си направи собствен център за тренировки и обучение.Но пак ще трябва да се бръкне ,което май него умее.Друго си е на далавера само щото е Пульо гъзара.
  • 114 Пубрат Кулев

    6 0 Отговор
    Продължаваме НАПРЕД
  • 115 Брей

    2 5 Отговор
    То само резсци и ханъми тоз персонал б,е. Кво очаквате тогава. Ма за без пари толкова, за заплати де. Тоз Пищиков и той е помак сигурно.
  • 116 наблюдател

    5 0 Отговор
    трябва да се извини
    няма да го гледам повече
  • 117 Дългия

    1 10 Отговор
    Абе тая база в България ли е ? Защото ако съдя по имената на работещите там може и да не е . Може би Кобрата е прав.
  • 118 Българин

    11 0 Отговор
    Това време роди такива пръдльовци, които имат наглостта , глупостта и простотията да се подиграват на обикновените трудови хора , които са го дондуркали при престоя му като бебче.Тоя не то ли е срам от поведението си , всъщност не е никакъв спортист щом няма морал и човещина.Всъщност си е един обикновен бияч.
  • 119 Питон

    4 0 Отговор
    Страшен селяк!
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Тате казваше :

    9 0 Отговор
    " Наяла се въшката и изпълзяла на челото ! "
  • 123 Торбалан

    10 4 Отговор
    Да ти еба майката кретен.Не разбирам пък защо са ти виновни помаците?За това,че държавата мащеха ги е направила обслужващ персонал?Сори,няма да ти еба майката,за да не се рамножават такива гадове като теб,но на теб бих ти ударил един резан помашки к&р!!!
  • 124 Голяма злоба

    1 12 Отговор
    Типично по български всички мразят всичко. Човека е СВЕТОВЕН боксьор претендент. Колко страни имат такива спортисти? Останете си със злобата към всичко и всеки неуспели страхливи човечета.
  • 125 ДА ама

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "Тренера":

    Абе той е леке, но разни комуняги и русофили му се възхищават.

    Коментиран от #141

  • 126 Възмутен

    6 0 Отговор

    До коментар #62 от "vasik atanasova":

    Слушай какво другарко, хората работят в и за България.Ако не работеха щеше да ги обвиняваш, че са безделници и ходят да крадат докато чакат помощи.
  • 127 Anthony Joshua

    5 1 Отговор
    Абе клесове как за тоя толуп от 148 на 87 лв ще му намалявате и вие и той сте боклуци.
  • 128 Дааа

    3 0 Отговор
    Сигурно са се разбрали с Боко да приватизират базата, и се започва отдалече, че условията не са добри, храната е лоша.... Цената пада и хоп Пулев собственик за без пари.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 ВСС

    3 0 Отговор
    Моя свекър работи като портиер в един пловдивски хотел и е имал разправии с тоя индивид, каза че е едно леке с огромно самочувствие, не уважава хората, гледа да ги мачка
  • 131 Нане

    3 0 Отговор
    Като всеки който го е заслепила славата. Нищо повече от останалите такива, които се излагат като кифладжии.
  • 132 пича

    1 0 Отговор
    простия човек си е проличал. язък че се прави на голям спортист, но уви. този е една куха лейка.
  • 133 андреа

    0 0 Отговор
    стил-чалга
  • 134 Джо

    0 0 Отговор

    До коментар #108 от "Гост":

    Ти от кое племе си?
  • 135 Май не мога да смятам

    0 0 Отговор
    Тая математика хич не я разбирам.Двадесет и един дена лагер по осемдесет и четири лева на ден(с отстъпката) =1200 лв крайна сметка.А сега де?????!

    Коментиран от #136

  • 136 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #135 от "Май не мога да смятам":

    140 - 80 = 60; 60 х 20 = 1200.
  • 137 Славчо Хаджийски

    0 0 Отговор
    Имам лошо предчувствие. Световната титла ще му убегне, защото той се е разлигавил, достигнал е своя праг на компетентност и вече ще върви само надолу.
  • 138 Lulin

    2 0 Отговор
    Tap selqndur ciganski
  • 139 кликов

    1 0 Отговор
    Базата е на българския спорт,
    имаш претенции, чудесно - плащай, нямаш нищо общо със спорта!
    лигльо калайджийски
  • 140 Шоп

    0 0 Отговор
    Той къде е бил,че нещо не разбирам?В тази база има ли персонал нашенци?Май е бил в Анадола.А,за спортиста Пулев мисля,че трябва малко да се приземи и да види от къде е тръгнал.Няма да е по -лошо от мазето, в което е започнал първите си тренировки.
  • 141 БЪЛГАРИН

    0 0 Отговор

    До коментар #125 от "ДА ама":

    Знаш кой, канадско-американското ни лоби в Чикаго!
    Тоя сега се е назобал сега с исторически фрази и вече сме Родолюбци!
  • 142 Шуменец

    1 0 Отговор
    За сетен път Кубрат лъсна като свински мъди в рядка кал
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.