Last news in Fakti

18 Януари, 2020 21:07 20 236 83

Приятелят на Андреа от Галиче: Събудете се! Цял живот носим като роби оковите на страха

  • мирослав илиев-
  • андреа асанова-
  • андреа руменова-
  • галиче

Мирослав Илиев събира подписка за промяна в наказателния кодекс

Приятелят на Андреа от Галиче: Събудете се! Цял живот носим като роби оковите на страха - 1

Мирослав Илиев, приятелят на жестоко убитата Андреа от врачанското село Галиче, събира подписка за промяна в наказателния кодекс. Младежът иска доживотен затвор за непълнолетните убийци.

"Нека променим закона за непълнолетните убийци и да защитим семействата и с децата си. Нека счупим оковите и да предотвратим убийствата на близките ни. Човешкият живот не струва 12 години, той струва всичко", пише Илиев в социалната мрежа Facebook.

Момчето е силно възмутено от обществото, в което живеем. Той е категоричен в мнението си, че са ни стегнали "оковите на страха, на корупцията, на беззаконието и на социална несправедливост, които носим цял живот като роби, които не заслужават спокойствие". Мирослав Илиев е силно наранен и от факта, че медиите са се превърнали "в корумпирани хрътки", които "разнищват не престъпленията, а пострадалото семейство".

"Първите страници на вестниците са залети от гнусни, пошли и безкомпромисни клюки, които изразяват уж съчувствие, но само привидно. Криворазбраната „истина” се разнася от уста на уста и става повод за още по-безкомпромисни клюки", натъжен е младежът.

Ето и цялото послание на Мирослав Илиев:

БЪЛГАРИО, СЪБУДИ СЕ ОТ ВЕЧНИЯ ТИ СЪН! СЪБУДИ СЕ И ВИЖ, ОТНОВО ПРОЛИВАТ КРЪВТА ТИ, А НИЕ СТОИМ НАСТРАНА И КРОТКО ЧАКАМЕ СЛЕДВАЩИЯ БЕЗМИЛОСТЕН АКТ ВЪРХУ НЕВИННИ ХОРА.

Колко струва един човешки живот? Колко струва живота на сестра ни, на жена ни? На майка ни и баща ни ? Какво бихте дали да ги върнем ? Всичко.. нали ? А можем ли наистина да ги върнем? За съжаление отговорите са толкова тежки, колкото и самите въпроси!

Живеем в общество, в което убийствата са се превърнали в ежедневна сензация. И сякаш сензация, но ако се замислим може би са вече „нормални” неща, които слушаме по новините и по радиото.

Първите страници на вестниците са залети от гнусни, пошли и безкомпромисни клюки, които изразяват уж съчувствие, но само привидно. Криворазбраната „истина” се разнася от уста на уста и става повод за още по-безкомпромисни клюки.

Медиите, превърнали се в корумпирани хрътки, разнищват не престъпленията, а пострадалото семейство. Основната им функция в такива ситуации, а именно да дават превес за подобни случай, се е изгубила някъде по трасето.

Убийците си стоят на свобода, разхождащи се спокойно по улиците, вероятно чудейки се коя да е следващата им жертва.. на кого да съсипят живота.. кое семейство да почернят и хвърлят в мрака. Може би следващо е съседското момиче, което се прибира от училище втора смяна. Може да е жената, работеща вечерта, за да гледа децата си през деня.

А може и да е бащата, който рано сутрин преди изгрев слънце е тръгнал с колелото на работа, за да издържа семейството си.. Може да е бабата , която си спи спокойно в дома си на село. Може и да бъдеш ТИ следващият .. Тези убийци чакат зад ъгъла .. чакат без страх и без мисъл. Задаваме си въпроса „Как да се предпазим?” .

Оковите, които носим със себе си, са окови на страха, на корупция, на беззаконие, на социална несправедливост. Тези окови ги носим цял живот като роби, които не заслужават спокойствие.

Убийците, извършили убийство на непълнолетна възраст си остават убийци, нали ? Унищожили освен жертвата, но и семейството ѝ, те се ползват с „привилегията” да бъдат съдени с по-леки присъди. Съдиите разглеждат тези индивиди не по това, което са извършили, а по-възрастта им.. Това правилно ли е мили съграждани? Правилно ли е след 10/12 години убиецът да излезе на свобода и да продължи „мисията си” да убива невинни хора и да СЪЗДАВА НОВО ПОКОЛЕНИЕ УБИЙЦИ ? Само защото убиецът е на 17 години заслужава ли по-лека присъда? НЕ, всички убийци заслужават доживотна присъда без право на замяна!!!

Нека променим закона за непълнолетните убийци и да защитим семействата и с децата си. Нека счупим оковите и да предотвратим убийствата на близките ни. Човешкият живот не струва 12 години, той струва всичко !!!

Създадена е подписка, с която можем да променим закона за непълнолетните убийци а именно да бъдат съдени като пълнолетни с ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА.

Всеки, който се е заел да разпространява подписката за промяна на закона за непълнолетните убийци, нека се свърже с мен на лично съобщение.

ВЕЧЕН ПОКОЙ ЛЮБОВ МОЯ, ОСТАВАШ ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!“.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 86 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maf1ata BG

    215 31 Отговор
    Бащата е трябвало да си вземе детето в чужбина!
    Тук няма бъдеще и вода, има мафия !!!

    Коментиран от #47

  • 2 Не щете беззаконие?

    201 9 Отговор
    Ами да не бяхте гласували за 2 кюфтенца и 20 лева. Както и да е. Трябва да се върне смъртната присъда и това е. Но иначе, това е бавният път към смъртната присъда. Лека полека
  • 3 Рошко

    172 14 Отговор
    Ашколсун на момчето
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бягай и не се обръщай..

    183 43 Отговор
    Момче,бягай от държавата на живите мъртви,тук нищо не може да промениш вече....

    Коментиран от #11

  • 6 Die

    524 10 Отговор
    Който е "ЗА" въвеждане на смъртно наказание да гласува с "+" на този коментар. В Беларус го има и са си много спокойни хората.

    Коментиран от #12

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 БНСРП

    130 3 Отговор
    Всички от малцинствата използват вратичката в закона, като е непълнолетен минава с по лека присъда. Другото е че отвън ги подкрепят и им помага разни организации с единствената цел да не бягат на вън. Иначе един престъпник без значение националността ще намери начин да избяга по един или друг начин. За него няма значение дали ще се вози в камион с прасета или вагон с отпадъци пък били те и радиационни важното е да се спаси от закона. Такива там не им трябват и се опитват да ги натирят тук да не им пречат. Спомнете си за терористите които искаха да натирят тук от базите в Близкия Изток и Гуантанамо. Много мразя израза неможахме да го предвидим и нищо неможе да се направи. Всички отричат и като опре ножа до кокала признават и им намалят присъдата на половина по закон както ги съветва адвоката. И после се почва чисто съдебно минало, лоша среда ниско образование. Това не са фактор според правото но НПО организациите го използват според друг способ права на малцинствата и дори нашия съд да отсъди правилно правото на обжалване им дава право да отлагат и протакват. И после добро поведение и изтърпял присъдата на половина и излизат на свобода по рано или се преместват в общижитието където все едно са на свобода.
  • 9 1122333

    247 6 Отговор
    Поздравявам този младеж, че назовава нещата с истинските им имена! Все още има надежда за промяна! Аз го подкрепям, смятам, че е прав! Доживотен затвор или разстрел!

    Коментиран от #32

  • 10 АНЕНЕРБЕ

    113 5 Отговор
    РЕДНО Е ДА СЕ ПРОМЕНЯТ ЗАКОНИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА.

    Това може да стане само с подмяната на християнското овчедушие и морал проповядващи АКО ТИ ЗАШЛЕВЯТ ПЛЕСНИЦА НА ЕДНАТА БУЗА , ДА ПОДАДЕШ И ДРУГАТА.

    ВРЕМЕ ЗАКОНИТЕ НА ХАМУРАПИ ДА ВЛЕЗНАТ В ДЕЙСТВИЕ - око за две , зъб за чене.

    ПОЗНАЙТЕ ТОГАВА КОЙ ЩЕ ПОСМЕЕ ДА ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?!
  • 11 Бягай ТИ...

    78 22 Отговор

    До коментар #5 от "Бягай и не се обръщай..":

    Аман от родоотстъпници, които вместо да насърчават хората да се борят за бъдещето си ,се опитват да дават АКЪЛ, КОЙТО НЯМАТ!

    Коментиран от #22, #23

  • 12 Трябва промяна

    116 2 Отговор

    До коментар #6 от "Die":

    И в някои американски щати го има, но ние( управляващите) преди години се изкарахме по–големи светци от папата. Със сигурност няма да върнат смъртното наказание, но поне до живот без право на замяна и да важи и за непълнолетни убийци. Прави ли ти впечатление само в последните дни колко престъпления са извършени от 16–17 годишни?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Алфа Тъп

    59 6 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Ти къде видя циганка не знам.но дори и да е -какво от това?

    Коментиран от #16

  • 15 Ще му затворят устата

    31 9 Отговор
    Като му дадат обещетение. Иначе ако не успеят ще го убият и никой в факти няма да напише статия за неговата смърт. Като цгна излезе след 5г следващия ще е гаджето на Андреа.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 В е л и к и я

    128 3 Отговор
    Тая гад убиецът е станал пълнолетен още на 8 години , тогава е спрял да ходи на училище за да се оформи на улицата като хладнокръвен изрод , психопат и убиец ...! Може да има и други убийства ! Само доживот без право на замяна за него и като него !
  • 18 Garrincha

    58 5 Отговор
    ... и все тъй, продължавам да си мечтая :
    - Поход на промяната ... пеш ... два лъча ... по двете магистрали ... 2 милиона българи ... пред Софийското равно поле ... със знамената ... и пеят ...
    "Откак се е, мила моя майко ле, зора зазорила,
    оттогаз е войска провървяла —
    кон до коня, юнак до юнака.
    Саблите им като ясно слънце —
    огън святка през гора зелена;
    войвода им сам цар Иван Шишман.
    Отговаря сам цар Иван Шишман:
    — Боже силни, Боже създателю.
    помогни ми с сила и юнашество!
    Бой щем да се бием, на Софийско поле,
    кръв ще леем, за Христово име,
    ще прославим, християнска вяра. "
  • 19 Garrincha

    102 7 Отговор
    Искам :
    1. Смъртна присъда за убийци и изнасилвачи !!!
    2. Задължителна казарма за момчета и момичета !!!
    3. 20 затвор за висши държави служители обвинени в корупция и 10 за всички останали държавни служители !!!
  • 20 Иво

    83 2 Отговор
    тоя изрод като излезе от затвора след 12г представяте ли си какъв социопат ще е този,той не подлежи на лекуване и промяна най добре е да си го ликвидират докато е в затвора,"самоубили"са го...
  • 21 Минчо

    9 49 Отговор
    Не е на себе си. Света му е крив. Разбирам го.

    Коментиран от #27

  • 22 СссереМ

    16 19 Отговор

    До коментар #11 от "Бягай ТИ...":

    Aко ти се случи на теб подобна трагедия сигурно много ще си щастлив !
    A дано ти се случи....после стой тук и виж убиеца пуснат след 12-13 години или по малко...

    Коментиран от #30, #39, #73

  • 23 Аха

    22 28 Отговор

    До коментар #11 от "Бягай ТИ...":

    Какво да се бориш бе, момче. Ти в тази държава си само един гласоподаватели и си мислиш че нещо можеш да промениш като гласуваш за този или онзи. Тези мечти отминаха. Държавата е пред разпад за съжаление. А ти си мислиш че нещо можеш да промениш. Лека му пръст на момичето. Жалко.
  • 24 Behemoth

    5 73 Отговор
    Тия на снимката не ме кефят нещо....не знам защо ама и с тях и без тях все тая...
  • 25 Логик

    38 7 Отговор
    Думите на момчето са прави, не се опасявам ,че това не са негови думи.
    Речника, който позват наборите му е "Духай ковро", "Ба си каскета", "Ей, чиак, на къФ ми сЪ прайш", "Ко та боли кОра за тоА", "Бацка, дай едно КОСЧЕ", "снощи у дискотеката ги прайх луди калинки", "Бацка, глей таа ка е напомпила силикона"..........
    Това не се думи на това момче! Ако греша и това момче е успяло да подерди и изкаже толкова мисли и то правилно- ми Бокича да да хвърляме в канала и това момче да стане Мин. Председател, че ми е гадно след всяка излагация на Бочко и компания пред света!
  • 26 ДОБАВКА

    40 3 Отговор
    И въвеждане на наказателна отговорност за деца от шест годишна възраст . . . както е в Швейцария !
  • 27 АХА

    27 2 Отговор

    До коментар #21 от "Минчо":

    Ами на истина е така - СВЕТА СИ Е КРИВ ПО НАЧАЛО И ТРЯБВА ТОЯГА ЗА ИЗПРАВЯНЕТО МУ ! !
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 коко

    42 1 Отговор
    пуснете го за да може народа да го осъди а то е смърт око за око зъб за зъб подкрепям те момче и успех
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 българин

    4 1 Отговор
    до коментар 28 И АЗ !!!!!
  • 32 Бате

    37 1 Отговор

    До коментар #9 от "1122333":

    Бате за съжаление (разстрел) няма как да стане, но виж До животен??? без право на обжалване има и Трябва да стане и никакви съкратени процедури, те са главната причина за това (правосъдие) а след тях са жалките съдий който само се мислят за такива
  • 33 Знайчев

    35 1 Отговор
    доживотната присъда е твърде леко и хуманно наказание за такива изроди нужно е доста по строги наказания включително смъртна присъда изпълнена по особено жесток начин като да го оставят на милостта на роднините и съселяните на убитото момиче а те да решат как да го убиват
  • 34 gggw

    32 0 Отговор
    за журналистите е прав. нооо според мен доживотната присъда няма да оправи нещата. трябва ранното вкарване в пътя, а именно .. прекъсване на редовното училище по слаб успех(което сега няма) и въвеждане на ТВУ - трудово-възпитателни училища, където реално ядат бой и ги вкарват в пътя. бхк и подобни да си ходят
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Ааа

    4 74 Отговор
    мойто момче, кой си ти,че раздаваш присъди, кой колко години трябвало да лежи, няма как непълнолетен да лежи доживотен, всяко нещо е за три дена, та и ти така....само след 1г.ще си имаш друга приятелка, ще я обичаш, дай Боже да създадеш семейство, така че въздържай се от смели,коментари, защото всяко чуди е за три дена.

    Коментиран от #41

  • 37 ники

    32 1 Отговор
    Вижте ги колко са хубави и двамата от снимката !
  • 38 Nmz

    19 2 Отговор
    Да-промяна трябва и промяна има..само че към лошо за съжаление!
  • 39 А на тебе...

    8 6 Отговор

    До коментар #22 от "СссереМ":

    Да ти се случи това, което пожелаваш , защото друго не заслужаваш.../повръщаш само жлъч/...
  • 40 Знайчев

    26 0 Отговор
    започвам да си мисля че един етнос който има много непълнолетни ако излезе да изтрепе който им хареса ще се размине леко може и условно и всичко все едно не се е случило а трябва ли да го допускаме (освен че допуснахме да живеят на наш гръб с години и да ги храним) отглеждаме си ги такива сега законите били виновни ами НЕ законите са си добре ако се ПРИЛАГАТ за ВСИЧКИ а не за тоя има закони за друг не
    и още нещо държавата сме всички които коментираме тук там и навсякъде ако не направим нищо ...последния на терминал 2 да изгаси лампите че тока скъп
  • 41 Знайчев

    37 0 Отговор

    До коментар #36 от "Ааа":

    точно заради такова мислене и такива като теб държавата е в такова състояние
    пожелавам ти да дойде и в твоя дом такова нещо да те видя тогава какво ще говориш или ако убият твоята жена или твой близък пак ще кажеш ами то всяко нещо за 3 дни

    Коментиран от #43

  • 42 Кой да се събуди бе момче

    16 4 Отговор
    Тук има само зомбита.
  • 43 Ааа

    4 20 Отговор

    До коментар #41 от "Знайчев":

    Знайчев, погледни на нещата реално, стига сте мислили от емоционална гледна точка, яма как непълнолетен да лежи доживотен затвор, всеки ще си получи заслуженото, така както повелява закона на Република България, а кои хора предлагат промените в законите ,а си помисли още веднъж, когато гласуваш на хора които ти говорят глупости преди изборите....
  • 44 Браво! Евала на момчето!!!

    28 1 Отговор
    От 14 годишна възраст нагоре всеки има достатъчно акъл да осъзнава действията си!!! Вижте Тереза Тодорова в "Шоуто на Слави" по 7/8 ТВ. Тереза Тодорова е 2005 година родена, но е много по-умна от почти всички 1965 година набори. Много по-еродирана, начетена, грамотна и така нататък. Може ли по тая логика да кажем, че набор 1965 година ще носи по-малка наказатешна отговорност от Тереза Тодорова, щот е много по-прост? Годините нямат значение!!! Всички 14 годишни, дори с 1 клас завършен, са достатъчно съзнаващи!!! Дори масово днешните 14 годишни са физически по-силни от 50-60 годишни мъже. В Африка и Индия почти всички 14 годишни работят и се издържат сами. Дори има цигани, които на 14 правят деца. В САЩ на 16 имат право да шофират! Примерите са още много. Всички от 14 годишна възраст нагоре трябва да се съдят като върастни!!!

    Коментиран от #46

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Домакин

    6 3 Отговор

    До коментар #44 от "Браво! Евала на момчето!!!":

    В САЩ до 21 години са непълнолетни!

    Коментиран от #60

  • 47 criminal

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Maf1ata BG":

    Еми като не искаш да се бориш.....прав ти път де са вика.........
  • 48 Хан Крум Велики

    33 0 Отговор
    Държавата трябва да компенсира почерненото семейство, като му осигури безплатно пистолет със заглушител и правото само да реши съдбата на убиеца. УБИЙСТВОТО НА УБИЕЦ НЕ Е УБИЙСТВО, А СПРАВЕДЛИВО НАКАЗАНИЕ. Изключение да се прави за неволните, по непредпазливост.
  • 49 ОТМЪСТИТЕЛИТЕ

    27 0 Отговор
    Стига с тия празни приказки!
    Трябва да се действа!
    Не може повече така, не може!....
  • 50 Великолепната седморка

    21 0 Отговор
    Така да се направи във всяко населено място!
    С доброволни отряди от истински МЪЖЕ !

    Коментиран от #69

  • 51 А. Хитлер

    12 3 Отговор
    Да му дадат мачете и да го пуснат в турски ресторант! Турската полиция ще се погрижи за него!
  • 52 ичи

    18 0 Отговор
    аз съм за смъртната присъда да се върне и нещата ще се оправят първо за ония 240 мафиоти
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Анатема на СУЛЮимам Паси

    21 0 Отговор
    Млади момко!В СИК -аджийската държава промяната може да дойде не с лозунги,а с паветата,тояги ,винкели и свинец,но това няма как да се случи пиради две причини :стадото е свикнало да го стрижат,а на хамериканците и на Безрониците български така им е потребно .
  • 55 Да точно така е

    10 0 Отговор
    Ноооо ако убиеца е с доживотен там разните милиционери магистрати надзиратели нема да лапкат кинти и рушвети при следващите му убииства 😂😂😂затва нема доживотен малко у затвора да храни там надзирателите и да плаща по ценоразписите там и после се пушта да направи следващото убииство и така насетне веригата се храни от такива като този
  • 56 Лекар БГ

    23 0 Отговор
    Ако това е написано от момчето....браво,голямо браво за позицията.
    Нещата са точно такива,каквито ги описва!Тежки,трагични и тъжни.
    Всеки път,когато се спомене темата за Андреа,изпитвам ужас,потрес и като баща-мъка.Все си мисля-колко много неща опитахме да копираме от Америка.Най-важното за Обществото-тяхното Правосъдие остана далеч.Не,че е идеалното.Не,че е безгрешното.Но,в подобни казуси,там се действа крайно различно и отърване за убийците няма./да не говорим,какво се случва с тях в затворите/.
  • 57 петър

    11 5 Отговор
    Ooo,мило момче.Няма кой ,няма кой.Инциативните ,напористите люде отдавна напуснаха БГ,точно за това ,че не се примиряваха с всичко това което ти описваш че е.А знаеш ли колко пъти ,може би за стотен път апелирам,НА МАСОВИ,НАЦИОНАЛНИ ПРОТЕСТИ ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ,СЪДЕБНАТА,НАКАЗАТЕЛНАТА И ПОЛИЦЕЙСКАТА С–МИ НА САЩ.Само след година БГ няма да е същата.Но няма кой.Топим се ,изчезваме като нация,самоизбиваме се -ежедневни примери за убити българи по различни причини и без причини.Адска смъртоносна АГРЕСИЯ ,като епидемия върлува в държавата.Убива се ей така за нищо .Строгостта на закона е №1 за ред и сигурност в държавата.Но пак НЯМА КОЙ.И народа вял,пасивен наблюдател.Във форумите само мрънкане и много много разбирковци дървени философи,НО БЕЗДЕЙНИ,НИЩО ПРАВЕЩИ .Така е мойто момче.Не вярвам тоя остатк в държавата ни да се събуди и още по-малко вярвам в управниците ,анй-малко на ПРЕЦЕДЕНТА.Най-доброто за теб е ТЕРМИНАЛ 2 ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.Лош съвет ти давам но там е спасението.Закони ли са това в държавата ни??????????????????????????????

    Коментиран от #61

  • 58 Дино

    14 0 Отговор
    Народът не трябва да бяга в чужбина а да излезем всички и да оправим тези закони защото утре и нас ни чакът такива неща оставете драска нето с тези коментари и вземете тоягите и да си помогнем сами
  • 59 Ох ше ги лижа

    0 4 Отговор
    И двамата
  • 60 ???

    8 0 Отговор

    До коментар #46 от "Домакин":

    За това си прав.Защо не кажеш и втората част,че са и единствената с доживотна за непълнолетни? И още ,за да си вкарат троскока в правия път са им казали:даваме ви права да гласувате, помощи да не правите золуми,но след всеки золум следва наказание, а при следващ наказанието се увеличава .
  • 61 Отговорник

    20 0 Отговор

    До коментар #57 от "петър":

    Знаеш ли защо НЯМА КОЙ и НАРОДА е ИНЕРТЕН?
    Ще ти обясня веднага.
    Ако тук напишеш коментар в който оплюваш сегашната система, ще ти скочат няколко форумни тролове. Изреждам- Borislav Popov, Хрониките на Евразия, Хрониките на Borislav Popov, Сеееерем, Я совецкий поЮцай....В същност те са един и същи човек.
    Та тия хубавци ще кажат ,че си цитирам- каскет, чугун, русороб, руслямдец...... и ти ще си млъкнеш, къде ще ходиш.
    Така, сега да се върнем на реалния живот. Аз ставам и зова за борба срещу системата. Ведна га се активират подходящите институции и инстанции.
    Първо по ТВ се показва един и той казва, че съм смешен с тия си призиви за борба. Друг казва, че не мога да призовавам за безредици, щото така ми се е приискало и по тоя начин да нрушавам спокойсвието на преобладащата бройка от гражданите.
    Друк пък ще каже "Мани го тоя лумпен! Знам го, той е луд"
    И т. н.
    Системата си е изградила система за борба с революционерите. Да, има свобода на словото и може да казваш всичко (не като през соца), за това пък има иградена система за оплюване и дискредитиране на всеки, който каже нещо неизгодно за СИСТЕМАТА.
    Светна ли сега, защо народа е заспал! Не заспал, просто знае, че файда няма.
  • 62 Дългият

    20 0 Отговор
    Без значение на възрастта убиецът си е убиец,така че закона трябва да се промени.Още по лошо е че на тези години убива,наказанието дори трябва да е по тежко за такива...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 цачо

    13 0 Отговор
    Докато Б О К О е на власт ще е така!Първо трябва да го махнем него,а после да се променят законите.Неговите мургави избиратели се чувстват безнаказани!Те имат само права (не сте ли забелязали?) и никакви задължения-то не бяха помощи,къщи ли не им строиха,ток не плащат,вода не плащат,всичко от нашия гръб идва.
    Медиите са продажни, журналистите ги е страх да не си изгубят работата и пишат това ,което им наредят.Има само една телевизия-"Евроком ТВ",която се осмелява да порицава властта и да показва проблемите на обикновените граждани ( не е ясно до кога ще просъществува).
    СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО , ИЗМЕТИ БОКЛУКА ОТ КЪЩАТА СИ!
  • 65 ЧленЪТ

    6 0 Отговор
    Извършителите на тези престъпления са наркомани...трябва контролът да се затегне...

    Коментиран от #67

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Komapak

    5 0 Отговор

    До коментар #65 от "ЧленЪТ":

    Предлагам контролна мярка, врящ катран и перушина!
  • 68 А..... ?

    12 0 Отговор
    Коментарът ми с който подкрепям младежа бе изтрит! Дай Боже още такива като него и по-малко като вас. Трийте ама денят Х ще дойде!
  • 69 Гаг

    9 0 Отговор

    До коментар #50 от "Великолепната седморка":

    В 99% от малките населени места има само мургави отряди...
  • 70 Хмхахаха

    0 11 Отговор
    АКО ПРОЯТЕЛЯ НА АНДРЕЯ БЕШЕ ПРИ НЕЯ НЯМАШЕ ДА Е ИЗНАСИЛЕНА. ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ СИ Е ИМАЛА И ТЯ
  • 71 ТОЧКАТА

    5 0 Отговор
    За съжаление ЧОВЕК,ТЕ си дъвчат бананите!!!!!Казаните неща можеха да ЗАВИСЯТ ОТ НАС,ако имахме СУВЕРЕНИТЕТ!!!!!
  • 72 Борис

    5 0 Отговор
    Нещата са така точно заради такива мекотели като тебе, които знаят само да бягат и нямат нито акъл, нито смелост да направят нищо за да се променят нещата към добро. Евалата, много добре го е казал пича, но как да стане като 90% от населението са олигофрени, мислещи се за селски или квартална мутрички а останлите 9 са страхливци, които знаят само думата “бягай”, ходят да бачкат по цехове и полета из Европа и като се върнат се правят на голямата работа. Евалата на момчето, аз съм на 100% с него и няколкото останали, смислени хора в България. Хайде бягай от тука и не се връщай, безсмислен червей такъв.
  • 73 Деее

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "СссереМ":

    Мале, колко си глупав! А ти като си някъде си и миеш задници на бабички, или работиш в някоя фабрика за няколко евра на час много ли си печен? Точно заради такива страхливи мекотели, като тебе, които не стават за нищо, но дават много акъл се случват такива неща. И това че го кълнеш ще ти се върне на 100%. Честито!
  • 74 соросоидни кърлежи

    4 0 Отговор
    с тези управници никакви добри закони няма да бъдат приети, не е това е целта на управляващите..
  • 75 Дааа...

    8 0 Отговор
    Жалко за загубата, за отнетия живот без причина, ей така за някой лев. Подкрепям те изцяло! Това е болест, която не се лекува. Тумор, който трябва да се отреже. Обединението прави силата!
  • 76 Гражданин

    9 0 Отговор
    Трябва да се започне от някъде. Аз съм За промяна на закона, имаш моят подпис! Успех!
  • 77 Реалист

    6 0 Отговор
    Виждаш ли как промиват мозъка главните мас медии? И ти им повярва, всички им вярват като риби! НЕ ВЯРВАЙ! Чиста българка е момичето, ВСИЧКО е било манипулация за да няма обществен отзвук. Не за пръв път лъжат като има убийство, че жертвата била и тя от тъмнозелените, а биват убити именно бели хора, не кафяви!

    Коментиран от #79

  • 78 Милена

    5 0 Отговор
    Зад компютъра всички са много силни , но хайде който има смелост и кураж да излезе пред парламента и да заяви искам промяна! Най вероятно няма за се напълни и площада дори щото никой пари за такъв народен протест не дава! А кучетата на властта полицаите са там и чакат да мачкат иначе остават и те без работа. Кураж това трябва и дела само с думи не става.
  • 79 Дааа...

    5 0 Отговор

    До коментар #77 от "Реалист":

    Извъртяха нещата така, че едва ли не, някой друг е виновен а не сигана убиец. А той "невинния" заклал и изнасилил тялото на това красиво момиче, защото не бил се интегрирал!? Без образование, без работа и без пари сигурно ние сме виновни? Предният отнет живот от мургавият "гласоподавател" който ще бъде оправдан. За да няма етническа разправа и разпорени черни търбуси скриха, че е българка. Медиите диктуват, приятелю... За съжаление
  • 80 Реалист

    7 0 Отговор
    Значи ако си спомняте за Лазар Колев и сестрите ,,,,, за Лазар има доживотна.... Макар че там нещата са мътни и никак няма вид на убиец го осъди ха.. След него аз не чух поне един убиец по най брутален начин с изнасилване на мъртво тяло да е осъден на до живот на... На 17 години не е малък... Много добре знае ,, но също така знае че закона не го хваща.... Изтребване на цялата фамилия.... Евтаназия на всички изроди които са ненужни на обществото... А те не са никак малко...
  • 81 Някой

    3 0 Отговор
    Няма ли тук един юрист да обясни?
    Утре да приемат закон, такива убийци да ги бесят на площада, ТОЗИ ще лежи най-много 12 години.Просто защото деянието е извършено при действието на сега действащия закон!
    Ако обаче след 10 години в затвора, приемат закон, че за такова убийство се полагат 11 години, този изрод на единадесетата излиза свободен!
    Така е според закона...
    На мен също не ми харесва, но ....
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Aligator

    1 0 Отговор
    Само пратете на Акселчо ВАЗЕЛИН със стружки за затвора а на излизане от там дано има посрещачи момчето та да се знае на кой къде му е мястото на картата,Жалко за момиченцето и за опечаленото семейство
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове