Last news in Fakti

18 Януари, 2020 16:12 29 225 36

Самоубилият се край Асеновата крепост - младоженец

  • радослав ковачев-
  • асенова крепост-
  • самоубийство-
  • самоубил се

Минаващ край паркирания му автомобил ловджия се опитал да угаси самозапалилият се Радослав Ковачев, но не успял навреме

Самоубилият се край Асеновата крепост - младоженец - 1

Радослав Ковачев е 32-годишният мъж, починал, след като се е самозапалил в лекия си автомобил тази сутрин по пътя над Асеновата крепост край Асеновград. От пресцентъра на МВР потвърдиха за случая.

Рано тази сутрин, 46-годишен мъж от Пловдив, управлявал джип Kia видял спрян автомобил BMW на отбивката встрани по пътя между селата Лясково и Яворово. Мъжът, който отивал на лов видял, че от паркирания в отбивката автомобил излиза дим и спрял, за да помогне. От BMW-то излязъл човек, който се възпламенил в момента на слизане от колата. По думите на ловджията имало силен мирис на гориво. Свидетелят се опитал да загаси пламтящия човек с пожарогасителя на колата си, но за съжаление не успял. Пристигналият на място екип на "Спешна помощ" само констатирал смъртта.

Съдейки по публикациите в социалната мрежа Facebook Радослав и съпругата му са се оженили съвсем наскоро - в началото на тази година. На 8 януари във Facebook профила на Ковачев са снимани с халките на ръцете с послание "Изгоряхме".

Ден преди да посегне на живота си младият мъж е публикувал снимка със съпругата си, на която двамата са в пловдивски ресторант. Ковачев написал: "Да имаш прекрасна жена до себе си е прекрасно".

Преди да пристъпи към фаталната крачка, Борислав написал писмо до любимата си.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мали мали

    89 7 Отговор
    Още един си отиде мир на праха му
  • 2 robin

    41 96 Отговор
    Очаквана постъпка,нали е собственик на БМВ.

    Коментиран от #35

  • 3 Разбрахме

    187 9 Отговор
    Тва, журналиста е като лешояд, на днешно време.
    Добре! Разбрахме, че тоя човек се е замозапалил и загинал! Мир на праха му! Той си знае какво го е накарало да постъпи така.
    Защо, обаче пускате трета, поредна статия в която се говори едно и също?
    Евентулано, можете да пуснете статия, чак когато се изяснят мотивите за постъпката, макар че и такива неща са си строго-лични и едва ли е наша работа да ги разискваме.
    Кажете какво стана с апартаментите на Цв. и Цецето Цачевата? За тотото на Пеевски и самолетите, дето ги платихме, а ги няма, кажете нещо!
    Кво викате? Не ви плащат за това ли? Аха.
    Кво, а да, там бият през ръцете. Справка Евроком и Иванчева.

    Коментиран от #5

  • 4 Абе

    42 8 Отговор
    Малко съмнително туй самоубийство.......ама сефте
  • 5 Порно

    55 5 Отговор

    До коментар #3 от "Разбрахме":

    То и за ЧСИ ,дето го арестували оня ден , нищо не се чу. Да не би да са верни слуховете, че са траели за да им отговори на въпроса - "и са кво праим". А иначе мир на праха на човека, явно в тежка ситуация е бил , за да се реши на такава кошмарна смърт.
  • 6 Хасан Азис

    21 43 Отговор
    Глупак да се самоубие за крокодил.оооо Боже нали има проститутки
  • 7 Българите не правят такива неща

    31 8 Отговор
    А и да правят не е истина. Я пуснете пак "новината" каква страшна лучена криза е в Турция
  • 8 Бойко тиквата

    22 22 Отговор
    Сигурно Булката е е снимала порно клип с кумовете и са пуснали клипа точно на годежа
  • 9 Манго

    11 33 Отговор
    Пак ще трябва да утешавам младоженката.
  • 10 нема държава

    55 18 Отговор
    Бойко Бойкоооооооооо до къде докара народа това не е първи случай
  • 11 До каде я докараха

    19 11 Отговор
    С тия вемвета айййй
  • 12 Е човекът е имал чест и достойнство

    20 24 Отговор
    Не е могъл да преглътне факта, че благоневерната му се е въргаляла с турчаци
  • 13 Българин

    51 9 Отговор
    Язък за момчето заради една шепа вълна и едно черво да се убиеш.
  • 14 Шопо

    39 9 Отговор
    Горкото момче ! Не е издържало на курв€нскит€ номера на коврата !
  • 15 Само не разбрах, кога се ожени,

    30 2 Отговор
    И кога намери време да се самоубие, явно, едномесечния брак, му е по действал доста мотивирано, и аз от 20 години мисля по този въпрос, но още не съм го измислил, явно съм голем страхливец.

    Коментиран от #16

  • 16 наблюдателния

    19 9 Отговор

    До коментар #15 от "Само не разбрах, кога се ожени,":

    Айде после да ме убеждават разни ,че брака е нещо хубаво-нивгашшш.
  • 17 Ерджан

    29 2 Отговор
    За починалите само добро или нищо
  • 18 Може да се е родила без вълна

    2 5 Отговор
    Най голямата клюкарка, най,, добра,, от всички, дори и от,, следовател,,...! Що не се самозапалите, заради най първите си любови ДМ...!
  • 19 Тиквата

    14 9 Отговор
    Бойко Бойко няма те в пожарната и хората се палят слава на Бойко най успешния политик в България 😀
  • 20 1234

    26 5 Отговор
    по голямо нещастие да се родиш на тази територия няма! за какво човек да има деца, като вероятността да емигрират е над 70 пр! което автоматично означава, че всички сме самотни баби и дядовци....
  • 21 Мария

    28 1 Отговор
    ПРИЧИНАТА ЗА ПОСТЪПКАТА Е ФИНАНСОВО, А НЕ СЕМЕЙНА.

    Коментиран от #23

  • 22 abv

    35 0 Отговор
    Нещо става, млади хора се самоубиват ежедневно.
    Хората изчаткаха тотално. Не е добре.
  • 23 robin

    18 4 Отговор

    До коментар #21 от "Мария":

    Именно,когато е разбрал колко е ремонта на скоростната кутия на БМВ-то...
  • 24 Съжителството със жена води до това😂😂

    7 8 Отговор
    Челен сблъсък с влака😂😂😂😂
  • 25 Нане

    8 7 Отговор
    Че то тея с бмв-тата могат ли да мислят. Освен да сътворят някоя глупост щото са си идиоти! Иначе на момчето мир на праха му.
  • 26 СЛАВИ

    14 2 Отговор
    НАШИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИВ ЕВРОПАРЛАМЕНТА ЗАЩО НЕ СЪОБЩЯТ ТАМ КАКВО СТАВА С БЪЛГАРИЯ ДНЕС! И В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ! ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ, ЧЛЕНКИ НА ЕС ВНАСЯТ У НАС НИСКОКАЧЕСТВЕНИ ХРАНИ НА ВИСОКИ ЦЕНИ, ВНАСЯТ У НАС ТЕХНИЯ БОКЛУК И Т.Н. ТОВА ЛИ НИ МИСЛИ ЕВРОПА? ПРЕДИ Е БИЛО ТАКА, НО КАТО ЧЕ ЛИ И ДНЕС Е ТАКА! ДАЖЕ НЕ КАТО ЧЕ ЛИ - А Е ТАКА? ЗАЩО ЕВРОПА ДА СИ ИМА СЕВЕРЕН ПОТОК, А НИЕ ДА НЯМАМЕ ЮЖЕН ПОТОК? ТОВА Е ОТНОШЕНИЕТО НА ЕВРОПА КЪМ БЪЛГАРИЯ! НА БЪЛГАРИЯ НЕ Й ЛИ Е НУЖНА ЕНЕРГЕТИКА, ХРАНА И ТОПЛИНА ЗА НАРОДА И Т.Н. ПРИБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ! И НЕ НИ КРАДЕТЕ ПОВЕЧЕ! ЗАЩОТО НЕ МИ ХАРЕСВА, ЧЕ СМЕ В ЕС ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ!!!

    Коментиран от #33

  • 27 Кочо

    3 1 Отговор
    Ти не си си дал живота за да го отнемеш,Бог да го прости.Има ужасни човешки съдби,но за жена,каквато и да е тя да сложиш край..Егото когато е над духа нещата не са ок.Ако човек се убиваше за непостоянството при жените,щяхме да сме 200,300 мъже на планетата..
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Ушев долен бандит на пастет

    6 1 Отговор
    Самоубит е явно, просто няма логика да си посегнеш на живота само няколко дни след като си се оженил. Или е рогоносец и не е могъл да го понесе.

    Коментиран от #31

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 4437

    3 5 Отговор

    До коментар #29 от "Ушев долен бандит на пастет":

    Може просто да е разбрал километража на жена му.
  • 32 коко

    3 0 Отговор
    защо бе човече?..заради някаква вагина ..а журналистите са за трепане..дай им само сензации на тези мръсни лешояди да не говорим за гейовете и проститутките от бтв и нова....!
  • 33 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "СЛАВИ":

    Европа не ни е виновна. Виновни са шайката мафиоти, управляващи държавата, също така тъпотията и овчедушието на 90 процента мързеливия и чалгарски народ.
  • 34 Илитон

    2 0 Отговор
    Бог да прости момчето.От лесно не е дошъл до края!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 а боко колко спести

    0 0 Отговор
    Това са европейските ценности на герб .За дебело лили два милиона лева за пет години а за народа сметката и бесило . Герберас еврогейзма убива България ,а никой политик или журналист не смее да каже че царят е гол ;) Жалко е е че тиквата спестява на година по 190 000 лв докато младите хора не искат да живеят в неговото царство
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове