Last news in Fakti

14 Декември, 2019 16:17 1 639 20

Премиерът за инцидента с НСО: Истински страдам за детето

  • бойко борисов-
  • инцидент-
  • нсо

Един сайт написа „гавазите на Борисов“, това са идиотски неща

Премиерът за инцидента с НСО: Истински страдам за детето - 1

Премиерът Бойко Борисов заяви, че страда за детето, блъснато от автомобил на НСО, но не приема квалификациите за службата. Той говори пред журналисти по време на Годишния форум за устойчивост на Западните Балкани.

За съжаление това може да се случи на всеки. Ако може да се подобри дейността, но спокойно да се изговори от експерти. Един сайт написа „гавазите на Борисов“, това са идиотски неща. Повече ме е яд за детето, истински страдам за него, другото може да се оправи, каза премиерът. Не може да се сложи милиционер на всяка дупка. Преди говорихме, че сме полицейска държава. Тези полицаи, които слагаме всеки ден са на заплати, които висят на нашия бюджет. Можем да сложим пак на всеки светофар полицай, но това ли е решението, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    22 3 Отговор
    Ще сложите на всеки светофар полицай??? Че какво ще направи полицията на НСО? Може ли да им забрани да шофират с черни коли, със затъмнени стъкла и със слънчеви очила посред тъмно?
  • 2 ОПГ ГЕРБ

    17 4 Отговор
    Доклад за наблюденията върху управляваните индивиди

    При нашите наблюдения установихме, че си имаме работа с пречупени духовно индивиди, наричащи себе си "българи". Понеже сметнахме, че са твърде пасивни в своето мислене и не изявяваха голямо желание да защитават интересите си, ние сметнахме, че ще е удачно да доограбим каквото можем. Привидно тези индивиди не се интересуват от своето благосъстояние и не проявяват инициатива за промяна. Нашата задача е да опазим това статукво, за да източим възможно най - много средства. При наченки на обществено напрежение висш приоритет е неговото намаляване, заблуждавайки тези "българи", че държавата им е наред с контрол на медиите и скрита пропаганда. Изглежда, че други организации, подобни на нашата, също са грабили от тези индивиди в недалечно минало, но факта, че са били свалени значи, че това не е успешен модел. Не трябва да се допускат "българите" да се противопоставят на властта. Трябва да се поддържа мира в обществото, за да може да се източват средства дълго и продължително. Така успехът ни и задържането ни на власт без риск от неприятен изход е сигурен.
  • 3 3255

    20 2 Отговор
    Въх нИдей шЪ мЪ разплачиш. А, защо не страда, че няма нормални пътища в БГ? Все за това говори пътища, пътища, пътища, проглуши ни ушите, а то къде са аз не ги видях. Я да пробва да стигне от София до Силистра да го видим като попадне вечер в бесните мъгли с видимост от не повече от 5 метра при липса дори на елементарна маркировка като осева линия или полуизтрита такава, липса на маркировка на банкета, липса на мантинели със светоотразители, да го питам как ще се ориентира човек в мъглата и как да не излезе от пътя? Страдал бил той. На кого ги говори тези? Кой ще му повярва. Като страда да оправи поне елементарните маркировки по пътищата, за да са видими за хората пътуващи вечерно време и в мъгла. Ама иначе все са асфалт и магистрали говори ама къде са нещо не ги виждаме.
  • 4 ПЕНКО

    3 17 Отговор
    КАКВО ОБЩО ИМА БОБЧО ТРОБЧО С ИНЦИДЕНТА ????? КАКВО НОВО ИЗПЛЮ РУМЕНЧО -НИЩО ИЛИ "НЕЩО" ???????
  • 5 2636

    24 1 Отговор
    Страдал...
    Прост селянин! - Вчера излезе да обяснява в Брюксел как разни цитирам "лайняни" медии се опитвали да го окепазят за случая. - Език и чудо! - Прост селяндур!
  • 6 до ония с джипа

    27 0 Отговор
    Лицемер ! Ако ти пукаше нямаше да си караш джипа на НСО сам ! Утре, ако сгазиш някой, какво, ще обясняваш? А колан слагаш ли, кой те контролира пил ли си смъркалли си и пр. ? Когат ти сптеш да проявяваш върховна наглост и безотговорност в това отношение тогава се прави на Многострадалната Геновева !
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 1 Отговор
    господин БОРИСОВ на думи стра дате на дела едва ли просто това са ваши думи за протокола от обща култура вас не ве е жал за обикновените граждани на БЬЛГАРИЯ а страдате за ДЕТЕТО това са приказки за протокола от обща култура
  • 8 Ван дер Любе

    19 1 Отговор
    Ако Борисов е последователен антикомунист да беше закрил тази наследена от развития социализъм служба НСО. Тя обслужва едни ояли се политици, които не го заслужават и само харчат държавни пари. Нима на Радев жена му не може да пътува със собствена кола? Да не говорим за охраната на такива като Доган, Пеевски и т.н. Но Борисов не го прави, значи наистина са му "гавази" и си ги пази. И са ненаказуеми, нали спомняте за случая с Караянчева, когато почти утрепаха една жена и детето й на пътя, а има и други случаи
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 1234

    15 1 Отговор
    Какво страдаш бе, държавата е на АВТО ПИЛОТ от 10 години насам! А ти се изявяваш като говорител на НАТО, обединител на балканите, въоражаваш ни за милиарди, а държавата и народа мизерства! ОСТАВКА, ПРЕДАТЕЛ И СЛУГА НА ЕВРЕИТЕ!
  • 11 Когато проститутка ти признае че

    9 0 Отговор
    Те обича и гори по теб - вярваш ли и' ? Да. И аз мисля като теб .
  • 12 Behemoth

    19 0 Отговор
    Тоя социопат не може да изпитва страдание към някой друг освен себе си....
  • 13 Centurion

    10 0 Отговор
    Тези пози,някъде другаде ги продавай,тук ме вървят!!!
    Колко хора избиха НСО???
    Кара ли са срещу мен в моята лента в извън градски режим.Аз ме се отместих, натиснах гадта и бях готов да им торпилирам пилотната кола.Мразя ги и бих загубил живота си но няма да им пусна аванта и грам.
    А ти тикво крадлива,проста и арогантна,когато тръгнеш с метро,трамвай или велосипед,тогава мога да си променя мнението за теб,и без това си станал като коледен шопар,и имаш нужда от движение!!!
    Тази служба трябва да бъде заличена.Предимство на пътя трябва да имат само линейки и пожарна,всичко друго по общият ред!!!
  • 14 Продажник !

    5 0 Отговор
    А Запада това цени .
  • 15 Аха

    6 0 Отговор
    Бре колко мн.катастрофи направиха и то по тяхна вина власт имащите ей?
    И колко мн.страдат,мани мани,от страдание мож да се пропиете и инфаркт или цероза да Ви настигне.
  • 16 1122333

    5 2 Отговор
    ТИ СИ НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ИДИОТ ЖИВЕЕЩ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ! ЗА ТЕБ ЧУЖДИЯ ЖИВОТ НЕ ЗНАЧИ НИЩО!
    ТРЯБВА ДА ПОТЪНЕШ ОТ СРАМ С ДЕЙСТВИЯТА И БЕЗДЕЙСТВИЯТА СИ СПРЯМО ГЕНОЦИДА КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!
    ДАНО КРЪВТА НА ЗНАЙНИТЕ И НЕЗНАЙНИТЕ ГЕРОЙ НА БЪЛГАРИЯ ЗА СВОБОДА ТЕ ПРОКЪЛНЕ ЗА ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН КОЙТО ОТ 10 ГОДИНИ ОСЪЩЕСТВЯВАШ! ХИЛЯДИ ПЪТИ ДАНО!ДЙНО!.....ДАНО!
  • 17 повервах ти

    3 0 Отговор
    Не ми е известен случай Борисов да е помогнал на човешко същество в нужда , със собствени средства , а чувам милиардер бил. Та страдай си ''истински'' Баце , нали страданието пари не чини. Пардон , а кога страдаш неистински ?
  • 18 Гарантирано от ГЕРБ

    2 0 Отговор
    Няма по-голям Лъжец и КРАДЕЦ от тоя Шменти_Капелан! и Пунта Мара!
  • 19 Нашенец

    0 1 Отговор
    Нагъл и подъл българоубиец, лъжлив лицемер - оставка! ОСТАВКА! О С Т А В К А!
  • 20 Нашенец

    0 0 Отговор
    НСО да се ползва само и само за министри, без жените, децата им и други!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове