6 Декември, 2019 18:39 31 356 4

Ето я най-опасната кръвна група

  • кръвна група-
  • живот-
  • проучване-
  • харвардски университет-
  • резус фактор-
  • отрицателен-
  • заболявания-
  • здраве

Учени от Харвард твърдят, че кръвната група оказва голям ефект върху човешкото здраве

Ето я най-опасната кръвна група - 1
Снимки: shutterstock

Учени от университета Харвард твърдят, че една от кръвните групи има сериозен ефект върху човешкото здраве.

Според експерти, тази кръвна група с отрицателен Rh фактор е най-опасна за живота и по-точно за продължаването на човечеството.

Специалистите открили, че хората с кръвна група АВ и отрицателен резус фактор по-рядко имат деца.

В своите изследвания те открили също, че жените с тази кръвна група са по-податливи на онкологични заболявания, отколкото жените с някоя от останалите кръвни групи.

Ето я най-опасната кръвна група
Снимки: shutterstock

Също така те стигнали до заключението, че хората с отрицателен резус фактор, са по-застрашени от инсулти и мозъчни заболявания. Те често имат намален имунитет и абсорбират заболяванията като гъба.

Според експертите тези хора трябва да се спазват определен хранителен режим, който включа пуешко, заешко, агнешко месо и изключва пържените храни и маслото.

Учените все пак отбелязват, че едва 8 % от световното население е с кръвна група АВ-.

Ето я най-опасната кръвна група
Снимки: shutterstock


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    107 6 Отговор
    Човек с банкова нулева група има още по-малък шанс да има деца, защото няма никакъв шанс да го погледне жена.
  • 2 Дора

    8 5 Отговор
    Аз съм с кръвна група АВ отрицателна.Да, има нещо вярно в статията, но ние знаем как да се пазим и да се самолекуваме.По принцип ние сме лачители.Имаме способности не само да лекуваме, но и изпращаме Енергия през разстояние, да влияем на електониката,със силата на мисълта да променяме материята.И още нещо- всички насекоми- мухи, пчели, хлебарки и н. в мое присъствие умират, дори аз да съм в стаята , а те да са на терасата.На сутринта ги намирам умрели до една.
  • 3 Дора

    10 6 Отговор
    Статията не е точна и е отчасти вярна. АВ отрицателна са само един процент от населението на Земята.Тези хора не боледуват от вируси, защото когато вирусът попадне в тялото им го разпознава като враг и го елиминира.Кръвта им не може да се бори единствено и само срещу бактерии.Клетките им имат свойството да регенерират, затова на практика те не кървят.При нараняване кръвта им е достатъчно да се окисли с вода -цветът на кръвта им се променя , става светло зелена и спира за минути.Телата им излъчват силни електромагнитни импулси , за това те могат да влияят на всяка електроника , а насекомите дори и по големите животни като кучета и котки не могат да съжителстват с тях, те просто умират.Насекомите за 24 часа, а по- големите животни като кучета и котки за 3- 4 дни.
  • 4 Мира

    2 0 Отговор
    И аз съм със АВ- напъно съм съгласна с г-жа Дора ние имаме свръхестествени сили🤙🤙🤙🤙