21 Ноември, 2019 21:00 3 986 6

Жокерa продължава кървавото шоу (ВИДЕО)

  • хоакин финикс-
  • жокера-
  • dc comics-
  • warner

Очаква се в продължението на филма главната роля отново да бъде поверена на Хоакин Финикс

Жокерa продължава кървавото шоу (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Режисьорът Тод Филипс заяви, че неговият филм "Жокера" ще се сдобие с продължение, съобщава изданието "Холивуд рипортър".

Кинодеецът е имал среща с ръководителя на Warner bros. Тоби Емърик, с когото са обсъдили снимките на втората част на лентата. Филипс е поискал разрешение за създаването на нови истории с персонажите от вселената на DC Comics.

Според изданието на режисьора са му разрешили да заснеме още един проект.

Очаква се в новата продукция главната роля на Жокера отново да бъде поверена на Хоакин Финикс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шибочки

    16 25 Отговор
    Ибаси смотания психо филм.С 1 милиард приход.Колко болен е светът.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 тъпо си тъпо

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "Шибочки":

    Глупакът счита за глупост, всичко което не разбира! А ти си явно, много, много затруднен в разбирането на света около теб!
  • 3 Damm

    12 3 Отговор
    Един от най-добрите филми на 21-ви век! А играта на Финикс е спираща дъха, истински гений!
  • 4 Damm

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Шибочки":

    Светът е болен, да. Точно това ти показа този шедьовър. За съжаление хора като теб са с пиянките от метрото, които не зачитат нищо и никой.
  • 5 гост

    12 1 Отговор
    Мнооого добър филм, без никакви ефекти, зелени екрани и други глупости. Чиста актьорска игра. Радвам се, че е оценен. Филмът показва тежката драма и как институциите имат възможност да поддържат реда и да се грижат за хората, но не го правят. Показват как омаловажаването на депресираните хора и незачитането на техните човешки права води до жестокости надхвърлящи уличната агресия. Браво на Финикс, винаги съм го харесвал като различен актьор, но тук се представи на много високо ниво.
  • 6 Лея

    1 0 Отговор
    Абсолютен шедьовър!Най вече като актьорска игра,но също така и сценарият и режисурата са дали възможността на Финикс да разгърне пълния си потенциал.От години не бях гледала нещо толкова дълбоко,въздействащо ...и спиращо дъха.Винаги съм харесвала този актьор,но тук надмина себе си!