Last news in Fakti

20 Ноември, 2019 12:05 730 0

Моуриньо с най-много победи срещу Тотнъм

  • жозе моуриньо-
  • тотнъм

Специалния може да се похвали с цели 13 успеха над въпросния съперник

Моуриньо с най-много победи срещу Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

В своята кариера Жозе Моуриньо е постигал най-много победи в официални мачове срещу новия си тим Тотнъм, показва статистиката. Специалния може да се похвали с цели 13 успеха над въпросния съперник.

Освен това е любопитно, че показателите му от периода в Манчестър Юнайтед са същите като тези на уволнения Маурисио Почетино в Тотнъм. Португалецът е спечелил средно по 1.89 точки/мач в Премиър лийг начело на “червените дяволи”, колкото записа и аржентинецът за тези пет години.

Бившият наставник на Реал Мадрид заварва лондончани на 14-а позиция в Премиър лийг и без победа от пет кръга насам. Той ще дебютира през идния уикенд срещу Уест Хам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА