18 Ноември, 2019 15:01 34 157 79

Софиянка с гневен коментар за открадната кола

  • открадната-
  • кола

Възмущението ѝ е споделено от повечето коментари под публикацията

Софиянка с гневен коментар за открадната кола - 1

Софиянка разбуни социалните мрежи с гневен коментар заради откраднатата ѝ кола. Мария Димитрова Братанова се оплака във Фейсбук, че семейният ѝ автомобил хибрид „Тойота Аурис” с регистрационен номер СВ1402КА е откраднат вечерта на 13 ноември.

Бил е паркиран до дома ѝ в столичния квартал „Лагера”. Със сигурност е задигнат преди 22,30 часа миналата сряда, защото тогава мястото вече е било свободно и там е паркирал друг шофьор.

Молбата, ако някой забележи колата или има информация за нея, да се обади на Мария Братанова е съпроводена и с гневен неин коментар.

„Всъщност знаете ли кое е унищожаващото - фактът, че някой друг дирижира живота ни /нашият единствен живот/ и усещането за безпомощност! Всички ми казват “Важното е, че вие сте живи и здрави!”. Безспорно това е така, но явно ние нямаме право на мечти, на избор, на сбъднати желания.

На нас ни е разрешено само да ходим на работа, да плащаме данъци, да се радваме, че поне са ни оставили живи, а не са откраднали колата или обрали дома ни докато сме там и не сме наранени.

И тази сутрин гледам реклами на коли и усмихнати хора, които ги карат. Да, има далеч по-важни неща, и болката ще затихне, но усещането за безпомощност и безправие ....”, пише в профила си Братанова.

Възмущението ѝ е споделено от повечето коментари под публикацията. „Цяла София е с камери, а полицията намира 3 от хиляда. Нашата я откраднаха преди 6 месеца и нищо”, пише Ина Димитрова.

„Полиция няма!!! Тази кола се намира за 2-3 часа, ако някой се хване”, добавя Андрей Андреев.

Ангел Малинов също е убеден, че на правоохранителните органи не им се занимава с проблема.

„София е осеяна с камери, пълно е с патрули, но те се занимават с кокошкари. Сериозните престъпления не ги интересуват”, заявява той.

Полицейската статистика сочи, че на ден в столицата се крадат около 2 автомобила. 15 на сто от заявените кражби през 2019 година са разкрити. Според МВР у нас над 20 групи се занимават с кражби на коли.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димов

    392 9 Отговор
    Крайно време е заплатите на полицаите да се обвържат с резултатите от работата им. На вечнопъла ясла и Марко няма да тегли каруца.

    Коментиран от #16

  • 2 Гост

    444 3 Отговор
    Какво печели МВР, като ти намери колата? Друго си е да напише актче за неправилно паркиране, да ти дигне колата... Фарче да си забравил да пуснеш. Това са приходи.

    Коментиран от #74, #79

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 един

    79 206 Отговор
    естествено, че няма да я намерят без пари. И естествено, че ще я откраднат като няма каско.... И сигурно ти се е досвидяло да дадеш и 200-300 лв на якой истински авто ел.сециалист за да защити колата ти подобаващо... Ти на какво разчиташ млада госпожо, на хубостта си ли? За съжаление това е реалността в БГ....

    Коментиран от #7, #10, #32, #39, #60, #78

  • 5 Олимпик

    135 4 Отговор
    Докато автокрадците работят с органите на реда е така. Гледах преди време репортаж, нз по коя телевизия беше, за автокрадците, техниките им, средствата, опит и т.н. Зад маската беше бивш автокрадец, съгласил се да говори и каза " Имали сме случаи да откраднем автомобил и тои да огасне, точно пред патрулна кола спряла за проверки с полицай..Знаете ли какво каза, помолихме ги тях да ни бутнан да може да запалим и да офеикаме. Само си представете за какво нещо. Подобни коли трябва да стоят на охранявани паркинги, гаражи. София е пропищяла от подобни деяния!
  • 6 Ботев

    93 8 Отговор
    Нема страшно, новия прокурор ше я намери, а на крадеца - поощтрение, само така да прави, че трябва да се отчита дейност!
  • 7 Омг

    69 6 Отговор

    До коментар #4 от "един":

    С каско се крадат повече, защото колкото повече кражби има толкова по висока е застраховката
  • 8 646

    100 6 Отговор
    Осъзнай се, намираме се в България, какви мечти какъв избор ?!

    Коментиран от #23

  • 9 Насо

    137 2 Отговор
    Колата щом е хибрид има каско. Друг е въпроса ,че наистина на униформените не им се занимава с това. Те застрохвотелите ще я платят ,лошото е че сме задължени да го имаме и плащане ако искаме да имаме някаква сигурност. Което си е легален рекет.

    Коментиран от #12

  • 10 гост

    98 8 Отговор

    До коментар #4 от "един":

    Застрахователите са кожодери, като минималната застраховка е 4% от тяхната оценка. Например аз моята кола я купих на старо за 13х.лв, отидох при застраховател и там я оцениха на 18х.лв, аз им викам добре, щом според вас струва толкова, на драго сърце ви я продавам под тази цена. Отделно от това не се предлага застраховка само за кражба, или по-орязан пакет на застраховка ти струва съвсем малко под цената за пълно каско, което те принуждава да си направиш пълно. У нас нищо не логично и нормално. По-чистите и нови коли плащат повече такси, което е абсурдно щом от нас 10г. сме в ЕС, а нищо не сме възприели от добрите практики. Какво стана като вдогнаха застраховката, уж бонус-малус, уж досиета на колите, уж отстъпки за читавите шофьори, а накрая всички години наред плащат двойно по-високи застраховки и се обясняват с факта, че някой си адвокат хваща цялата рода на някой циганин и взима четвърт милион обезщетение за смърт, без това мен да ме засяга по какъвто и да е начин. Кое му е нормалното?
  • 11 Един

    73 3 Отговор
    Хибридите ги крадат заради батериийте. Моята изчезна преди две години пред блока в съседен квартал. Познайте дали се намери?
  • 12 Миризлив пор

    82 0 Отговор

    До коментар #9 от "Насо":

    Ако е хибрид, най-ценното в тази кола е батерията, свалят я без да чупят и зарязват някъде колата. Застрахователя според общите условия не плаща части ако са свалени, полицаите като няма кой да ги подбутва не търсят и така "едни хора" не им пука и берат необезпокоявано.
  • 13 Николай

    105 0 Отговор
    - Господине, като Ви гледам талона, виждам, че често сте имали вземане-даване с КАТ??
    - Напротив, само даване!! Вземане не съм имал никога...
  • 14 SAAB

    100 1 Отговор
    Знаят се главанаците / по райони / знаят се депата за разфасоване дори .......всички са в една схема .....срещу крайният потребител !
  • 15 toyota

    74 2 Отговор
    Да не забравяме, че ДЗИ правят сечено на Тойота вече няколко години и всеки който си направи застраховка при тях и колата му я няма още същата вечер. Полицията много добре знае къде ви е колата, защото знам подобен случай.
  • 16 Гнида

    64 9 Отговор

    До коментар #1 от "Димов":

    Тиквата обеща давдигне заплатите на държав ите служители преди изборите с 10 процента ! Печели си гласове ! Напълни държавата с хрантутници !
  • 17 Garrincha

    85 2 Отговор
    Гледахме, един хубавец, как влиза през предното странично стъкло … колко ли ще е хубаво, да си се снишил на задната седалка … па, забий отвертката няколко пъти във гръчавото вратле (нищо, че ще понацапаш) … па, запали колата, спри нейде по- на скатано, па запали и боклука … нет, человек - нет праблем !!!

    Коментиран от #35

  • 18 ДГД

    23 66 Отговор
    Жал ми е за хора, чиято мечта е тойота хибрид.
  • 19 Мартин

    65 6 Отговор
    Герб вече 12 години управляват, още са им виновни предишните. Колко още ще ги чакаме, да им дадем и те да управляват 45 години, че да са равни с комунистите - да не се сърдят?
  • 20 локомотива

    45 17 Отговор
    Сега виждате ли че ВИС И СИК трябваше да останат да си съществуват в застрахователния бизнес.По онова време ги намирахме за часове,ма и биехме.

    Коментиран от #21

  • 21 Мартин

    70 5 Отговор

    До коментар #20 от "локомотива":

    Е като си бил от СИК, звънкай на Бойко да те вземе в ГЕРБ - то е същата фирма, само че с друга дейност. Ще трябва да смениш анцуга с костюм, дано може да гладиш.
  • 22 димитър

    51 2 Отговор
    Мария,полицията не носи отговорност-разбирай-държавата.Престъпността не е обезпокоявана нито от полиция ,нито от съд.всички знаят кои краде,кои продава наркотици ,цигари,алкохол ,кои трови децата ни с фалшиви храни и напитки.Ти ще плащаш данък на колата си-независимо,че нея ползваш.Това е БЪЛГАРИЯ.
  • 23 стоян

    11 28 Отговор

    До коментар #8 от "646":

    До 8 ком =Ти да не мислиш че в Германия не крадат бе кумунисче=дори два пъти повече от тук=навсякъде крадат

    Коментиран от #34

  • 24 Най-добрия

    29 3 Отговор
    Като се гъчите да живеете в глупавата София там тези неща са ежедневие.
    Препоръка към пострадалата...
    Подмени някои елементи от живота...
  • 25 стоян

    32 5 Отговор
    Гледахте ли филмчето -как в Лондон по обяд един затвори еднопосочна улица като спря -извади крик повдигна една Тойота мушна се отдолу с ъглошлайф -отряза катализатора и си отиде =А всички чакащи го наблюдаваха и снимаха а той беше с маска
  • 26 Фак на тия факти

    11 4 Отговор
    Да изпие една студена вода...
  • 27 Петров

    53 1 Отговор
    Пълно е в системата на МВР и МО около -3000 които продължават да получават заплата и пенсия едновременно и никой не може да ги мръдне,защо един журналист не зададе този въпрос на някой министър,няма незаменими хора но всеки си трае от страх.....
  • 28 доктора

    54 5 Отговор
    Затова си купувам 6-7годишен таралясник,въпреки че имам пари за последен модел скъп джип-не искам до пълня гушите на мутрите с каско,защото те държат зазстраховането,нито уж новите пътища с 2 см.тънък ронлив асфалт,щото тябва да останат пари и за гербаджията,уредил уж обществената поръчка,,,и шезлонг и чадър на цената на гарсониери не ползвам---поне малко да им намаля калориите от голямото лапане при тая разградена държавица..
  • 29 Съюз на милиционерите

    34 5 Отговор
    Да се обади на Гейшеффф, той ще я оправи и нея, а скоро и всички нас!
  • 30 Стоян

    54 2 Отговор
    Те ченгетата ги охраняват докато гепат.Защо в Румъния спряха кражбите на коли,5г на топло,а у нас хванат го и след 2ч пак е вън.
  • 31 цачо

    52 0 Отговор
    В полицията имат информация за всички групировки,но им се плаща яко и те си остават безнаказани.С една дума -МАФИЯ!
  • 32 Тогава

    20 1 Отговор

    До коментар #4 от "един":

    Да закриваме полицията , и да ходим само по застрахователи , и еладжии.
  • 33 ИЯО

    37 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Всички ми казват “Важното е, че вие сте живи и здрави!”.
    Живея в провинцията. Имам чувството,че фразата:"Да сте живи и здрави",която се употребява за щяло и нещяло е НОВ ВИД ПСУВНЯ....
    Иначе,жалко за неволята на хората.
  • 34 CH-R

    2 3 Отговор

    До коментар #23 от "стоян":

    Ама застраховатиля плаща до края на третата седмица!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Pepе

    4 2 Отговор
    Застрахователните какво казват,?
  • 38 VIP-ESKORT

    2 7 Отговор
    Компания и още нещо само за дами -0893868844
  • 39 Селтака

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "един":

    Селтака гнусен умри
  • 40 Както викат

    9 0 Отговор
    Мечтите са за глпаците. Само тези които надхитряват държавата имат право да живеят щастливо. Като Митко очите. Все пак има аутсайдери в обществото. Много е тежко да си отхвърлен от всички. И те имат мечти ама нещо не им се получава и после шизофренията ги достига и гледай какво става. Докато има пари ще има кражба.
  • 41 БОЙКО

    21 4 Отговор
    ТОВА Е ДЪРЖАВАТА НА ТИКВАТА. НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ С ТАКИВА ДЪРЖАВНИЦИ, НО СИ ГИ ИЗБИРАМЕ.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 БАТ Слави Новозагорски

    12 2 Отговор
    Полицаите знаят КОЙ-КАКВО,но за който си плати!!! АЗ СИИИИ ПЛАТИИИИИХ!!!
  • 44 Васко Георгиев

    24 2 Отговор
    Дадох информация на полицията написана на 15 страници за това как полицаи военни прокурори и съдии заедно плячкосват гражданите и сещате ли се какво стана после
  • 45 fifi

    13 1 Отговор
    всички камери са купени с нашите пари...но те са за глоби..а не за дупки и хората!инвестира се само във вземането а не за помощ!линейки,ковиози,самолети,нови патрулки,мн.други!ИМА САМО 1 ВИНОВЕН! НИЕ НИЕ НИЕ!така че не мрънкайте!това сме си позволи ли това си имаме!!!примерите са до края на света
  • 46 audi a8

    8 0 Отговор
    време е за да има наказани за бездействието им това че полицайте не прават нищо е доста ясно от много време насам,но е време вече да не е така трябват действия
  • 47 Бай Благой

    14 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Според МВР у нас над 20 групи се занимават с кражби на коли.
    МИ като са 20 групи толкова ли не можете да ги хванете....това да не ви е Америка или Русия?
  • 48 Георги Вучков

    33 1 Отговор
    Да разкажа за моя случай На 30.10.2018 ми откраднаха колата,която беше паркирана пред къщи в кв. "Изток".Имам камери,които са заснели кражбата.Колата беше застрахована в ДЗИ с пълно авткаско.След като полицията Не си свърши работата в няколкомесечния срок/не намериха автомобила/ прокуратурата спря производството срещу неизвестен извършител.Според общите условия в СУПЕРАВТОКАСКОТО на ДЗИ в двуседмичен срок трябваше да си получа парите т.е. това за което съм си платил.Отговарям на всичките им условия/редовно каско, 2 ключа,2 талона,документи от полиция и прокуратура и т.н./.Получих пълен отказ с някакви смешни обяснения/недостатъчно доказана кражба,може би таази кола не е тази,може би е надзастрахована и т. н./Писах в Комисията за финансов надзор,писах в KBC GRUP Белгия-НИЩО.Сега водя дело срещу най-измамното застрхователно дружество -ДЗИ.Вече няколко пъти се отлага, но аз няма да се откажа.Ако Ви предстои застраховка-прочете поста ми.

    Коментиран от #50, #69

  • 49 Права е жената

    12 1 Отговор
    Няма сигурност в Бгто стойте си у кочината работеше да правите богати някой хора и като ви тарашат апартамента или ви откраднат колата проявете разбиране към ушевите които играят с тях като ви кажат случва се на всеки не е кой знае кво важното е че си жив и здрав. Ще видиме май ще ги хванем... За.. Познай кво. Пиеш студена вода в БГто.
  • 50 Евала

    12 0 Отговор

    До коментар #48 от "Георги Вучков":

    Съди ги тия не ги оставяй.
  • 51 madman

    16 0 Отговор
    Кой им плаща заплатите на тия полицаи? Нали са от нашите данъци! Вместо да са в услуга на хората и да те гледат в очите, те се държат надменно.
  • 52 Кукуригу

    15 1 Отговор
    Тая госпожа да не забравя че сме в герберастки Булгаристан!Тук едни 3,5 милиарда откраднати от КТБ никой не ги търси та една кола ли?
  • 53 МВР

    26 1 Отговор
    Защо да търсят коли, телефони, или крадци по домовете, да патрулират из кварталите и тъмните улички, или да пазят възрастните хора, след като има други, много по-доходоносни полицейски "дейности". Например да джобят "подозрителни" тинейджъри по улиците, да крадат дрогата и кинтите на дребните квартални дилърчета и да ги продават за своя сметка, да качват по патрулките уличните "труженички" за безплатни свирки, или пък да "охраняват" собствени проститутки, работещи или продаващи дрога за тях, да връщат автомобили срещу откуп, да крадат от крадците, и др. подобни. Даже и не споменавам как се прави отцепление и как се охраняват микробуси с мигранти или дрога...

    Коментиран от #55

  • 54 Дядо Поп

    16 2 Отговор
    Ами всъщност държавата (дори и полицията) е пряко отражение на самите нас. Реагираме, само когато директно ни "заболи" т.е. някой нещо ни направи а иначе оставаме бездушни към проблемите на другите - нали на нас никой нищо не ни е направил ... Жалкото е, че ни правят и то всеки ден, всеки час, всяка минута! А ние седим и се успокояваме "нали сме живи и здрави". Да, но някой са и живи и здрави и щастливи - първо, защото имат мнение, което явно изразяват, дори и да не ги засяга пряко, но засяга морала им, разбирането им за правилно и грешно, усещането им за принадлежност! Ние сме единаци, индивидуалисти и безродственици! Всеки мисли за себе си и никой за общото а точно от там идват благата, от общото съзнание. Затова навън живеят добре, защото има колективно мислене! Явно посланието да сме обединени е забравено. Докато не осъзнаем, че всички сме на една "лодка" и не започнем да сме по-самокритични, нещата няма да се случат!
  • 55 МВР

    17 0 Отговор

    До коментар #53 от "МВР":

    Как пък на един министър на МВР или на някой т. нар. "разследващ журналист" не му дойде на ума да се дегизира и да тръгне с обикновена кола, окичена с камери и микрофони, из нощна София, да да документира всичките безобразия на обикновения патрулен полицай, и да изкара далаверата наяве. Или това с далаверата е неразделна част от "увеличението на заплатите в МВР", което ББ обеща на "своите орлета" ?!
  • 56 Край

    13 0 Отговор
    Каското за кражба е ЛЕГАЛЕН РЕКЕТ. Кражбата не е стихийно бедствие. Държавата е длъжна да ни осигури неприкосновеност на частната собственост. За това си плащаме данъците. Не е случайно това че всички борчески групировки сега имат застрахователи.
  • 57 Ееее

    11 0 Отговор
    Два пъти са ни крали колата и то все в София - през юли 2005г. и през март 2018г. Едно е сигурно (ама абсолютно сигурно) - полиция и апаши са от един отбор ... Боже спомням си, че през 2005г. в 7-мо РУ в София имаше един неграмотен полицай, който пишеше с 10 удара в минута ...
  • 58 ЕльоментА

    2 0 Отговор
    Тая кола отдавна вече е на части!!!
  • 59 Японеца

    9 0 Отговор
    Служители в МВР покровителстват бизнеса с наркотици, крадени коли и обири!
  • 60 Иво

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "един":

    един - пич, аз не плащам данъци за това - да правя допълнителни разходи и усилия, за да си осигурявам спокойствието си - да слагам камери около къщата си, да осигурявам допълнителна защита на колата си /говорим за нормалните коли/, а някои тарикатчета да ходят само по стачки - за вдигане на заплатите , за по- ранно пенсиониране , за по- големи пенсии.... и да не вършат НИЩО , за което им се плаща! В това е проблема, ако не схващаш !
  • 61 КОНСТАНТИНОВ

    7 0 Отговор
    МОЯТА Я ЗАДИГНАХА НА ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ,НА 100М. ИМАШЕ ПАТРУЛКА,НО ИЗГЛЕЖДА ОХРАНЯВАШЕ КРАДЦИТЕ.
  • 62 Точно

    1 3 Отговор
    Полицията не е виновна.Защо като ги хванат съда ги пуща.Нямало доказателства.Затова се краде
  • 63 Котето

    1 9 Отговор
    То пък една кола ....
  • 64 мани мани

    5 0 Отговор
    ама те от кат, полиция гледат да ни дерат с актове, фишове, за да пълнят хазната и оттам парите отиват в дс, групировките, партиите, евреите, които дават кредитите ни! полицаите не са в наша помощ! кой ви е казал, че са?!
    когато закъсаш някъде с колата, идва пътна помощ, а не кат! ако се удариш, идва кат, за да те глоби! а не да ти окаже помощ!
    когато ти откраднат колата, пиеш студена вода, за да се утешиш и да циркулира правилно кръвоносната с-ма, за да не получиш инфаркт :) нова кола май е по-добре да е на лизинг, ако я откраднат да спреш да плащаш лизинга - с такова условие, инак не! нова кола, купена в кеш, само в гараж, но и това не е сигурност понеже в другото време и посред бял ден в мола и къде ли не може да я гепят :) затова си карам количка спортна за 1000лв. и хич не ми дреме :) чудя ви се защо се пъните да си вземате новите коли :) това е лудост!
  • 65 НАБЛЮДАТЕЛ

    5 0 Отговор
    ОЩЕ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ,РОДНАТА ПОЛИЦИЯ СПРЯ ДА ИЗДИРВА ОТКРАДНАТИТЕ АВТОМОБИЛИ И ДРУГИ ТАМ ПОДОБНИ КРАЖБИ. АКО СЛУЧАЙНО ПОПАДНАТ НА ТЯХ И ОТКРИТИЕ. МНОГО ОТ ТЯХ И СА ЗАБЪРКАНИ С АВТОДЖАМБАЗИТЕ ПО МЕСТА. С НОВА КОЛА,НАПРАВО СИ ИЗГОРЯЛ И ПОДКУП НЕ ИСКАТ ВЕЧЕ,А Е ИЗНАСЯТ И ПРЕПРОДАВАТ.
  • 66 мани мани

    2 1 Отговор
    на нова собствена кола, а не лизингова, се слага и нов бастун на кормилото :) ключ маса може да се сложи - скрит някъде, тракинг устройство да се постави и да го намериш с тела си... има варианти и те не бива да се спестяват! инак лизинговата като си е застрахована, боли те фара :) сичко приключва, нямаш кола, но нямаш и задължения :) ама си гледайте договорите! вие гледате само поддръжката как ще е що ще е, ама гледайте каузите с кражбата :) нямам лизинги, кредити и съм си фрее :) 'що се обвързвате и поробвате сами, незнам :)
  • 67 мани мани

    6 0 Отговор
    май вече е разглобена и е заминала за части ... а бе номера е да е застрахована... как ще дадеш сума пари за такава скъпа кола, а няма да имаш още няколко стотачки за застраховка всяка година да й правиш? чудя се :) аз пари нямам и такива проблеми няма да имам :) освен някой будала момче да не реши да краде "кола" за 1000лв. :)
    според мен кола над 5-то бона трябва да си я застраховате с/у кражба и удари! инак сте големи будали :) има опасност да гледате как едни хилядарки са изфирясали за нула време :) инак ръцете на такива крадци на имущества трябва да бъдат рязани, спор да няма!
  • 68 Иван

    5 0 Отговор
    И мояга я отмъкнаха. Не я намериха, разбира се. Поне беше застрахована.Преди години ми огкраднаха друга кола. Вътре имаше бастун и жена ми пожела на крадците да го ползват дълго. Не знам дали някой от тях още не куцука с него. И за последните имаше подходящи пожелания. Да му мислят.
  • 69 emo

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "Георги Вучков":

    Лев Инс и СИК, т.е. БУЛ инс, а и останалите български са същите, лично аз по-големи измекяри от Лев Инса не съм срещал, принципно до 1000 лв. суми се изплащат горе-долу, макар и трудно, а за повече вече е адски трудно, и да те блъсне техен клиент като ти е отнел предимство пак не плащат и трябва съд.
  • 70 3ба4а

    0 1 Отговор
    миме кажи го на тоя дето ни управлява над 10 години
  • 71 Mmmm

    0 2 Отговор
    Преди време на познат му задигнаха бус за 25 бона които беше събирал с години и след като отиде в рпу (незнам кое в София) му казват: знаеме го къде е но неможем да го вземем ако искаш да си жив и здрав хващай рейса и си ходи на село.
  • 72 БРАВО

    2 2 Отговор
    САМО ТАКА ! С гневни коментари и размисли под такива статии, нещата ще се оправят .. И аз с още две такива констатации ще дигна левел за бгмама
  • 73 истината

    7 0 Отговор
    Аз като ви казвам че цените на имотите в Бг са нереални вие минуси ми цъкате. Ще ме разберат само тези които са си изпатили като мен и са прогледнали от първо лице, че няма грам справедливост в корумпираната държава. Един нормален човек не би живял и градил бъдеще там където ще ти откраднат колата,имота; ще ти запалят къщата посред нощ докато спиш в нея със семейството си, и още др подобни злини които ще останат неразкрити, или разкрити(както беше в моя случай) но освободени на свобода с условна присъда. келешът извършител няма нищо на свое име и съответно нищо не мога да му взема за да се обезвъзмездя по някакъв начин, разхожда си се спокойно по улиците и утре може някой др да изгърми, а аз пих една студена вода и проумях в каква държава живея. Та затова смятам че е чиста лудост някой да се напъва с 20-25 годишен кредит да изплаща 50 годишна вмерисана панелка като за тези пари човек може да си купи жилище в някоя др по-нормална и по-справедлива към гражданите си държава.
  • 74 Народа ПРОСТ

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Не разбрахте ли ,че повечето МПС се крадат с помоща на полицията ! Каква разкриваемост
    Какви 5 лева ??? Друго си е да се скриеш зад някой храст с камерата ! РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ - Веско Маринов ?!? Готина песничка дааа
  • 75 Ха ха

    0 2 Отговор
    Да се радва момата че не са и разпрали джоджена.
  • 76 Бай Данчо

    0 4 Отговор
    Ако си бе мирно стояло не би чудо видяло. Тази мома да си беше останала на село при родителите а отишла в голямото село да се прави на бизнесдама
  • 77 Откраднати Автомобили и Мотори

    0 0 Отговор
    https://www.facebook.com/groups/818342981619193/
  • 78 .....

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "един":

    Ти нямаш мозък.... и не знаеш какви ги дрънкаш... по групите има постове на откраднати автомобили които са доста стари и със сигурност нямат пари за каско, тук въпроса е съвсем друг....
  • 79 Бай Сотир

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    А на теб някой плаща ли ти за коментара???