Last news in Fakti

17 Ноември, 2019 22:09 1 833 6

Десподов бил готов за лидер, иска капитанската лента

  • кирил десподов-
  • национален отбор-
  • ивелин попов

Много лошо ме удариха в главата и не се чувствах добре

Десподов бил готов за лидер, иска капитанската лента - 1

Нападателят на Щурм и националния оотбор на България Кирил Десподов обяви, че може да бъде лидер на трикольорите след отказването на Ивелин Попов и ще се радва да носи капитанската лента, ако му се гласува доверие.

“Днес играхме за Ивелин Попов. Този човек го заслужава. Готов съм за лидер. Или си лидер, или не си. Мисля, че мога да бъда лидер. Ако ми гласуват доверие, ще се радвам да бъда капитан на България. Това е огромна чест и отговорност.

Днес показахме доста хъс и характер, искахме победата и се радвам, че победихме”, каза Десподов, който разкри и причината за смяната му в днешния двубой срещу Чехия, който спечелихме с 1:0.

“Много лошо ме удариха в главата и не се чувствах добре. Това е причина за смяната ми. Когато един футболист го боли много, не е концентриран напълно”, разясни нападателят на трикольорите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    9 3 Отговор
    Наистина лошо са го челоса ли..........
  • 2 Ал та фанах Атаопънах

    10 5 Отговор
    Да си капитан на вечно губещите, не мисля че има толкова голяма конкуренция. И без това чехите май ги съжалиха и оставиха да бият.
  • 3 Космонавта

    9 1 Отговор
    Ти може да си капитан само на космически кораб
  • 4 Лютфи

    7 3 Отговор
    Тъпо чорбе
  • 5 Чорбата

    6 1 Отговор
    Момчето има чувство за хумор , иначе е посредствен футболист .
  • 6 Левски 1914

    12 2 Отговор
    Голмайстора на Щурм и любовник на Азис колко гола отбеляза за предишния си отбор Каляри?