Last news in Fakti

17 Ноември, 2019 18:46 2 085 1

Уволниха мениджър, псувал журналисти по радиото

  • радио-
  • таун майкъл джоли-
  • гримзби
Уволниха мениджър, псувал журналисти по радиото - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Гримзби Таун Майкъл Джоли загуби работата си в отбора, след като е изрекъл 58 пъти думата ши*ай се в радио-ефир. Решението от отбора е дошло в петък, след като четвъртодивизионният клуб се намира в тежка резултатна серия.

Sportsmail твърди, че служителите на клуба, както и мажоритарният акционер – Джон Фенти, са останали шокирани от гнева на Джоли от гнева му пред журналистите на BBC Мат Дийн и Джон Тондър след домакинското поражение с 0:4 от Лейтън Ориент миналия месец.

За 4 минути и 12 секунди Джоли критикува естеството на отразяване на отбора му от Дийн и Тондър и за това време ги псува 58 пъти. „Ти си ши*ан позор. Всеки път, в който ме интервюираш, сте антагонистични, конфронтиращи. За кой се мислиш ти, Джереми Паксман? Ти си ши*ан журналист. Ши*аната ви радиостанция не дава никакво положително покритие на футболната игра”, започна той.

Джоли подчерта особено начина, по който журналистите са анализирали поражението с 1:7 от третия кръг за Купата на Лигата през септември срещу Челси.

„Вие, ши*ани прасета, ни критикувахте, че играем човек за човек срещу Челси. Вие не зададохте един въпрос, както трябва, ши*аняци. Да, грешно беше да играем човек за човек, но защо не питате ши*ания мениджър? Нямате никаква ши*ана представа за футбола и хората, които стоят зад него”, продължил с тирадата той.

Джоли, който напуска клуба, който е 18-и, в Лига 2, след като има пет победи от 15 мача, също така говори и за представянето на тима си през сезона. След като Тондър каза, че феновете на Гримзби вярват, че има прогрес, той отговори: Днес бяхме на ши*аното 10-о място, приятелю. Виждали ли сте отбор с нашия бюджет, който да е така близо до ши*аните плейофи? Знаеш ли къде за Бога, ши*аняци такива трябва да сме”, завърши екс-мениджърът на Гримзби Таун.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нито отбора съм чувал, нито тоя

    1 0 Отговор
    И крайно не ме интересуват.