Last news in Fakti

15 Ноември, 2019 18:05 2 193 1

В Ювентус предстоят разговори с Роналдо

  • ювентус-
  • кристиано роналдо-
  • португалия

За това призна капитанът Бонучи

В Ювентус предстоят разговори с Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският хегемон Ювентус очаква Кристиано Роналдо за разговори след паузата за националните отбори, пише gol.bg. Това заяви капитанът на "бианконерите" Леонардо Бонучи по повод последните драми около петкратния носител на Златната топка.

34-годишният нападател снощи заби хеттрик за Португалия при разгрома с 6:0 над Литва в евроквалификация. Това контрастира с представянето му за торинци. В последните 5 мача за Юве, той има 1 гол от дузпа.

Срещу Локомотив Москва (2:1) и Милан (1:0), Роналдо беше сменен след почивката. Треньорът на "бианконерите" Маурицио Сари обясни решението си с контузия на Кристиано. От Португалия обаче заявиха, че той е напълно здрав, което навежда на мисълта, че звездата и наставникът му в Италия са в конфликт.

"Обичам да гледам напред, не назад. Ще имаме разговори, но сега искам да мисля за националния отбор", заяви Бонучи преди гостуването на "адзурите" на Босна и Херцеговина тази вечер.

"Той играе за Португалия, което означава, че физически е по-добре, а психически е велик шампион. Когато се върнем в Торино, ще се срещнем да говорим. Все още има много мачове, в които се нуждаем от най-добрия Роналдо".

"Убеден съм, че неговата цел е да се подобри и да помогне на Ювентус да спечели всичко", добави Бонучи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зидан

    1 0 Отговор
    Най-добре е да си идва у дома.