Last news in Fakti

15 Ноември, 2019 17:25 1 645 2

Джеки: Влизаш на "Армията" - все едно си на Луната

  • георги димитров - джеки-
  • цска-
  • национален отбор по футбол

Легендарният защитник не помни да е играл пред празни трибуни

Джеки: Влизаш на "Армията" - все едно си на Луната - 1

Легендарният капитан на ЦСКА и националния отбор на България Георги Димитров се включи коментира пред Sportal актуални теми от родния футбол.

"Не знам защо толкова значение се отдава на тази загуба от Парагвай. Трябва време и да се работи целенасочено, не трябва да се коментира само по медиите, а на друго равнище. Ние сме царе на съветите. Вчера беше тъжно, когато гледаш празен стадион. Не си спомням аз да съм играл пред празни трибуни.

Дали има нещо в ЦСКА-София, което да ми прилича на ЦСКА? Само стадион "Българска армия", нищо друго. Като влезеш на "Армията", все едно си на Луната - пълна пустош, няма живот. Не са боядисали една стена, някакви руини. Всеки, който дойде там, ще строи стадион, вадят се проекти, едва ли не "Уембли" все едно ще се прави. Вече три години са на 10 точки зад Лудогорец и се води война по медиите, оправдания. Наблюдавам отстрани, и аз не знам защо. На гостуванията се събира организирана публика, на "Армията" го докарват до 1000 души", каза Джеки.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мали мали

    1 1 Отговор
    Аз пък си мисля че живея в авганистан а след 50г със сигурност в африка
  • 2 Д-Р Менгеле

    2 1 Отговор
    А ти освен да плюеш направи ли нещо за ЦСКА за толкова години. Май нищо!