Last news in Fakti

15 Ноември, 2019 12:38 4 860 10

Идва ли краят на тандема Рачков - Зуека?

  • зуека-
  • рачков-
  • тандем-
  • тв водещи-
  • димитър рачков-
  • васил василев

Допитване сред зрителите показва, че...

Един от най-въртените през годините телевизионни тандеми – Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека, се оказа и най-дразнещ за зрителите, показва допитване сред родната публика, проведено от HotNews .

Двамата оглавиха анкетата, в която се пита: "От кои ТВ персони искате да си отдъхнете?“.

22% от участващите в запитването са посочили именно тях като най-досадни, очевидно заради безкрайното експлоатиране на образите им в ТВ ефира. Постоянно плямпащите Рачков и Зуека са абонирани за всички продукции на Маги Халваджиян – "Господари на ефира“, "Като две капки вода“, а сега и "Маскираният певец“.

Всяко шоу по Нова ТВ е запазена територия за талантливите, но вече втръснали с изтъркани лафове актьори. За съжаление на свитата на Магърдич Халваджиян, зрителската досада не се изчерпва с тях. На второ място е класирана Гала, която събира 18,51%.

Проучването показва, че на зрителите им е писнало от баналните лица на Нова ТВ, но и в бТВ има изчерпали се водещи. Сред тях например са опосумите Иван и Андрей, които водят земеделското предаване "Фермата“, на което са и продуценти. Сходен резултат събират и новия телевизионен тандем Даниел Петканов – Александър Кадиев, които водят "България търси талант“.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    26 4 Отговор
    Време е тези лигльовци да се захванат с някаква работа.
    Срамота е здрави прави уж "мъже", да си вадят хляба с лигавене. Има професии за хора без образование като тях, всеки труд заслужава уважение!
    Това, коато не заслужава уважение е в общество, в което жените стоят по 12 часа на касите, а мъжете въртят геврека на ТИР-ове и бетоновози без почивен ден, двама селски хитреци да правят пари с лиготии! Сливен и Бургас май произвеждат най-големите тарикати!

    Коментиран от #3

  • 2 Красимир

    22 5 Отговор
    Ако са по отделно тия плашипутарници, веднага ще ги номинирам за долни отрепки. Но като са двамата, не знам кой ми е по гнусен. Рачков е толкова отвратителен и мазен, че не бих си хвърлил и сопола върху него. Зуека е отвратителен също толкова. Жалки халтураджии, които участват в де що има предаване. Ако имах власт, тия двамата до екран нямаше да припарят.

    Коментиран от #5

  • 3 Joro

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "111":

    Да се макар, лигняри.
  • 4 Joro

    5 4 Отговор
    Да се махат лигняри.
  • 5 Joro

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Красимир":

    Съгласен съм,да отиват на село.
  • 6 ТЪП НАРОД

    5 11 Отговор
    ....и 2та коментара по-горе са идеална извадка за това колко злобен,завиждащ и жалък народ сме сега.Казвам сега,защото нямаме нищо общо с българите от едно време.Тога сме били честни,горди,борбени...добри хора.
    На мен също не са ми най-приятните образи,ама да ги "храните" как си изкарват хляба е трагично,злобно и най-вече завистливо....
    Ами ще Ви кажа само едно ,то е известна "приказка"..."МИ КОЙ ЗА КВОТ УЧИЛ БРЕ ХОРА"....какво злобеете....,като сте учили за въртене на гевреци и касиерки,еми ще си го работите....,и не казвай те,че не сте учили затова,но така ви се е стекъл живота...,живота на всеки се стича според уменията,качествата и разбира се късмета....ката че всеки сам си е виновен за съдбата......."КАПИШ"....:)
  • 7 007

    7 1 Отговор
    Притрябвали са ми - и без тях светът ще се върти ,,,,,,, постоянно звездеят и са център на внимание, аман от вече :(
  • 8 Пипи дългото чорапче

    0 0 Отговор
    Бъркаш държавата номер6.То и пожарникаря ще е пожарникар а физкултурник даскал по физическо.Грушка или си от тях
  • 9 незнайко

    2 2 Отговор
    А на зрителите не им ли е писнало на работа да гледат едни и същи лица ??? На Рачков и Зуека това им е работата !!!
  • 10 Георги Андреев

    0 0 Отговор
    Никой не задължава да гледате, а всъщност те са номер 1 по развлечения на мен са ми приятни ръката е с 5.различни пръста , а не с равни