Last news in Fakti

14 Ноември, 2019 14:40 3 507 2

Внезапна смърт отложи делото за убийство на млада жена от Куртово Конаре

  • куртово конаре-
  • годежен пръстен-
  • годеница

Делото бе отложено за края на ноември

Внезапна смърт отложи делото за убийство на млада жена от Куртово Конаре - 1
Снимка: БГНЕС

Отложиха за втори път делото срещу И. Р., подсъдим за убийството на М. от пловдивското село Куртово Конаре.

Причината за отлагането е, че защитничката на И. Р. Розалина Апостолова внезапно е починала. По време на делото бе назначен служебен защитник, който късно е получил материалите по делото и не е успял до се запознае с тях.

Делото бе отложено за края на ноември.

Убийството стана през декември 2016 година. В нощта на инцидента И. Р. настигнал половинката си - М., повалил я на земята и забил нож в сърцето. След това инсценирал заспиване, за да отклони разследващите.

Два дни преди да я прободе с нож в сърцето, Р. ѝ подарил годежен пръстен. Часове след убийството, сам е направил пълни самопризнания.

Той е с мярка за неотклонение задържане под стража.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А-Я

    14 1 Отговор
    Този на парчета и на лъвовете в зоопарка, я го вижте какъв п***р е
  • 2 Гост

    2 1 Отговор
    Брат му на този убиец Илиян се казва Рангел Рангелов от същото село Куртово и е същия изрод! Всяко момиче бяга от него заради същите гаври. Последната не се прибира вече 1 година от чужбина. На денонощен психически тормоз я подлагаше като се напие и надруса денонощно..търтей дето и говореше да бъхти да му плаща ку*рвите и зад гърбът чука, която докопа а други ЛЪЖЕ за следващи жертви.
    Като му каза да я остави намира я унижаваше по най зловещия начин и й казал, че ТРЯБВАЛО ДА Я ЗАТРИЕ да не мъчела друг! Алкохолици и изроди без каквато и съвест и каквото и да е човешко в себе си!
    Момичета ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТЕЗИ ИЗРОДИ!!