14 Ноември, 2019 14:30 4 693 4

Задържаха наш топкрадец в Испания

  • топкрадец-
  • испания-
  • мартос-
  • марбея

Той задигал коли за наркотрафиканти

Задържаха наш топкрадец в Испания - 1
Снимка: EPA

Българин беше арестуван в Марбея и обвинен в кражба на кола от Коста дел Сол. 45-годишният мъж ще отговаря и за притежание на фалшиви документи и участие в организирана престъпна група. Според събраните доказателства той крадял коли за различни наркобанди и бил един от най-добрите в бранша.

Българинът бил задържан, след като полицията започнала разследване по сигнали за откраднати четири луксозни автомобила от градовете Мартос, Торос и Фуенхирола.

Следите бързо отвели разследващите към групата, в която последно участвал и 45-годишният българин. Всички в бандата имали ясно определени задачи – едни намирали колите, дргите ги отмъквали, а третите ги откарвали на безопасно място, докато бъдат продадени. Купувачите често били наркотрафиканти от Кадис.

Крадец и посредник бил именно българина. Той е задържан в бар в Марбея. Близо до заведението била паркирана и открадната по-рано от него кола, с която той спокойно си се придвижвал.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Чичко тревичко

    11 1 Отговор
    Да е жив. Здрав! Поне работи човека а не стои в България да мизерства! Дано скоро го пуснат и да смени държавата.ряботя има навсякъде
  • 3 Бате Енчо

    2 1 Отговор
    Да е жив и здрав ще почине няколко месеца после ще избива. Враца и Перник са окупирали Испания крадат от 20години там наще момчета.
  • 4 Напишете кода от картинката

    0 1 Отговор
    И ний сме дали (опа, взели) нещо от света!