24 Юли, 2019 11:55 4 254 2

Дубльорът на Вин Дизел в изкуствена кома след каскада за "Бързи и яростни 9"

  • бързи и яростни-
  • каскада-
  • опасно-
  • смъртоносно-
  • кома-
  • вин дизел-
  • дубльор

Каскадьорът паднал на главата си, докато изпълнявал една от каскадите

Дубльорът на Вин Дизел в изкуствена кома след каскада за "Бързи и яростни 9" - 1
Снимка: БГНЕС

Дубльорът по каскади на Вин Дизел е поставен в изкуствена кома, след като паднал от височина от около 10 метра по време на снимките на деветия филм от поредицата "Бързи и яростни".

Източници съобщават за Mail Online, че каскадьорът Джо Уатс е бил жестоко ранен вчера в студиото на "Уорнър Брос" в Лийвсдън в британското графство Хертфордшир. Съобщава се, че "Вин Дизел с голяма мъка е успял да сдържи сълзите си", след като Уатс се пребил пред очите му, падайки върху главата си по време на опасната каскада. Годеницата на Уатс, Тили Пауъл, която също е каскадьор, е споделила пред приятели, че "сърцето ѝ е разбито". По думите ѝ, партньорът ѝ е поставен в изкуствена кома заради сериозната травма на главата.

В социалните мрежи тя увери приятелите им, "че той е в стабилно състояние и е под постоянно наблюдение". "Много го обичам. В момента го подкрепят всичките му познати и роднини", добавя тя. Пауъл е работила по филма "Жената на бодигарда на поръчковия убиец" в Лондон, когато е научила за инцидента с приятеля си. По думите на нейните приятели, "тя е знаела за рисковете, пред които той се изправя по време на работа".

Снимките на деветия филм от екшън поредицата за момента са спрени, след като осигурително въже се е скъсало, докато Уатс е скачал от балкон.

Уатс е британски каскадьор, работил за холивудски блокбъстъри като Kingsman Golden Circle, Star Wars: The Last Jedi и Spider Man Far From Home.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    7 3 Отговор
    Дизелчето защо не си изпълнява каскадите сам, нали е много здрав и железен?
  • 2 Зик

    1 0 Отговор
    Истинско име Марк Синклер. И не е балък да изпълнява сам каскадите. Земе да утепа и той.