Last news in Fakti

22 Юли, 2019 12:36 14 816 41

Съдът взе детето на Емануела

  • 4-годишен-
  • син-
  • фолк певица-
  • емануела-
  • родителски права-
  • съдебно решение-
  • рядко срещано-
  • отнети права-
  • димитър динев

Съдът даде родителските права на бащата, а не на майката - решение, което много рядко се взима в българските съдилища

Съдът отне 4-годишния син на фолк певицата Емануела и това решение буквално я накара да освирепее. Певицата изля гнева си в унищожителна публикация в социалната мрежа, в която описа какво е наредил съдът и какво трябва да прави майката, чиито родителски права са били отнети, за да вижда детето си, пише в. “Телеграф”.

Рядко срещаното в България съдебно решение, което дава родителските права на бащата, а не на майката, е било взето от съдия Елена Динева на 25 юни, пише изданието, като допълва, че магистратът няма родствена връзка с милионерската фамилия на братя Диневи.

Според постановеното от Елена Динева решение, фолкпевицата Емануела е осъдена да плаща по 200 лева месечна издръжка на Димитър Динев. Майката има право да вижда сина си за по-дълго само 2 пъти месечно – всеки първи и четвърти петък на месеца, като е задължена да връща детето на баща му не по-късно от 17 часа в неделя.

Емануела има право да прекара 1 месец през лятото с момчето, като ваканцията не трябва да съвпада с платения годишен отпуск на бащата - Димитър Динев.

Часове след обявяването на решението на съда, Емануела публикува в официалния си профил във Facebook позицията си по казуса, като намекна за родствена връзка между съдия Елена Динева и знатната милионерска фамилия.

Ето какво написа фолк изпълнителката:

“Принципно не бих дала коментар, но когато става дума за децата ми няма как да замълча. Започваме от там, че съдийката се казва Елена ДИНЕВА! След това, че нищо от моите доказателства и свидетели по делото не са взети под внимание. Защо ли? Бившата му приятелка Ванеса Георгиева (която е изключителен човек и заради която постигнахме споразумение преди известно време), свидетелства, че той не се е виждал със сина си през времето, когато са били заедно!

Мотивите за това решение обаче са, че аз съм отчуждавала сина си от баща му и защото много съм работила. Какво да кажем за докторите и хирурзите, които дават нощни смени, както и всички жени, които работят нощно време или на смени и имат деца? Нима те не се грижат за децата си? Според Елена ДИНЕВА, нямаме това право!!!

Женската злоба понякога взема превес пред правосъдието, без значение дали има изключително много процесуални нарушения! Но слава Богу, има и нормални Съдии, които ползват статуквото си правомерно и непреднамерено, а справедливо! Има още много неща, които мога да кажа, но нека не бързам с всичко на този етап!

Димитър не е взел сина ни, нито му плащам издръжка. Преди да стане това, (ако изобщо е възможно да стане) ще трябва да се минат доста инстанции! А греховете в душите на хората обаче, няма откъде да минат, за да бъдат пречистени! В амбицията си да отнемат децата от майките им (в случая безпредметно) е грозно и неморално. За какъв морал да говорим, когато ИМЕТО и постъпките говорят сами!!!”

По-късно Емануела публикува нов, гневен пост в профила си във Facebook, в който засипа с обвинения съдия Динева и обеща, че ще обжалва решението ѝ на по-висока инстанция:

Припомняме, че фолк дивата се изпокара грозно с наследника на туристическия бос Динко Динев, а междувременно той успя да вземе за отглеждане детето им. Делото за правата върху сина на Емануела и наследникът на Динко Динев се точи от месеци в Софийския районен съд, след като изпълнителката се раздели с бурен скандал с милионерския наследник. Още при разлъката Емануела охули с груби думи цялата милионерска фамилия Диневи и оттогава тя не е допускана да припари до тузарските хотели на семейството на “Свети Влас”.

След краха на връзката си с Димитър Динев, красавицата подхвана нова любовна връзка – с нотариуса Мартин Николов – Елвиса. Фолкпевицата, която има и друг, по-голям син от предишна връзка, е обжалвала решението на Софийския районен съд да ѝ бъде отнет сина на по-горна инстанция в Софийски градски съд. Братът на малкия Мити пък – 19-годишният Христо, миналото лято бе абитуриент.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тцтцтц

    52 5 Отговор
    Добре какво ни интересуват тези неща,това са лични неща между тях двамата.Жалко е,че журналята се бъркат в тези неща...много жалко.
  • 2 месара

    61 10 Отговор
    по цела вечер в чалготеките , после по адреси на мечовци,..... ми преработва се момата, кога да си гледа детето!
  • 3 Billy the Kid

    60 12 Отговор
    Е точно тази ли говори за морал, майчинство ..елементарна ковра . Много правилно съдийката е отсъдила .

    Коментиран от #16

  • 4 886

    41 6 Отговор
    Ръжда и жена тръгне ли...
  • 5 сектант

    18 4 Отговор
    ако ти си купиш съд, решението е твое
  • 6 476

    29 2 Отговор
    Бих я праснал неангажиращо

    Коментиран от #24

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ванката

    31 11 Отговор
    не че я защитавам тя си е лека жена с леко поведение и последното нещо което трябва да има е дете!!! но се вижда ясно как парите имат силна роля в българското законодателство и по-точно в прилагането му...

    Коментиран от #10

  • 9 Жабата...

    22 7 Отговор
    Явно има точни доводи, съдийката, за да постъпи по този начин...! Раждаш и си оставяш детето на родителите да ти го гледат...! Но все пак, те най добре си знаят как стоят нещата...!!!

    Коментиран от #27

  • 10 865

    32 5 Отговор

    До коментар #8 от "ванката":

    Ти ако беше съдия, на кой би дал детето? На майката проститутка или на богатия баща?

    Коментиран от #12

  • 11 Bubbles

    8 8 Отговор
    Мдааааа съдия ДИНЕВА няма нищо общо със семейство ДИНЕВИ, спокс!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Емануелке ти не си жена

    26 11 Отговор
    А простакеса наркоманка и пияница проститутка дето ходи за вие в кръчмите под дивашка музика и дивашка среда заобиколена от диваци и примати та каква маика ше си?ходиш да забавляваш утрепките на страната 😂😂такива са чалгарите
  • 15 Прибираш се друсана и къркана

    19 3 Отговор
    Нали това искаше яко кинти е живеи си с тех остаи чавето на баща му поне е не чалга дивак
  • 16 111

    28 8 Отговор

    До коментар #3 от "Billy the Kid":

    Що, а оня мухльо, бащата да не би да е по-стока? Че Емануела е 100 пъти по-мъж от него. Не слушам чалга, не одобрявам морала им да раждат деца, за да хванат някой богаташ, но тя е доказала, че въпреки работата си, може да си гледа децата. Отгледала е един син, ще отгледа и втори. А онзи, освен, че е син на баща си, някакви качества други има ли? Какво, ще се откаже от к*рвите, нощния живот, и сутрин ще стане да направи закуска на детето си, ще отиде да порита с него, да играе с него? Ще му намерят бавачка и толкова. Тя няма да му бъде майка, няма да го гушка, няма да го обича. Не е важно колко време прекарваш с детето си, а как!
  • 17 Кой68

    16 7 Отговор
    Като си развяваш задника по дъскотеки и кръчми;провокативни фото с различни мъже и самото поведение е като на куртизанка?Добре че е съдийка,а не съдия.......Много късно се сети че си майка?

    Коментиран от #29

  • 18 потребител

    17 1 Отговор
    Не познавам лично Емануела и бившият и мъж. Нямам право да ги съдя. Знам само, че в нашата мутренска територия ако имаш поне 1 млн. можеш да правиш каквото си поискаш безнаказано. Както, например, ако подкараш скъпа кола вече можеш да не пускаш мигачи.
  • 19 Ке си напраи ново

    3 5 Отговор
    Ке си напраи ново
  • 20 Телевизора на Елвис

    6 4 Отговор
    Горкото дете. Зорлем ще възпитат един неврастеник от него с тия глупости.
  • 21 Дедо

    10 6 Отговор
    Споко Емануелче!В сезона на дините без проблем ще ти направят още едно!
  • 22 Меги

    8 5 Отговор
    Това е жестоко спрямо детето! Направосъм потресена
  • 23 Чалга

    6 3 Отговор
    Тая е тръгнала да прави рекорд - от всеки мъж едно дете.
  • 24 Доктор Морков

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "476":

    По добре недей че много плодовита тая. Удари си една чикия, чиста работа.

    Коментиран от #25

  • 25 476

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Доктор Морков":

    Май така ще е по-добре :)
  • 26 GG1989

    10 4 Отговор
    Добре бе, тия тъпаци с парите не се ли научиха, че типа жени в чалгата, плеймейтките, балерини и танцьорки, гимнастички не стават за женитба и за деца.

    Като е видяла 150 хуя и постоянно я засипват с предложения дали ще става да гледа семейство и да се държи на положение. Нали през 5 минути ще търчи да ляга с друг...

    Е го поредния пример - идиот безделник с пари, синковец, който не е мъж на място се хваща с голддигърката и после драми. Що не си взе някоя лекарка или адвокатка да няма проблеми.
  • 27 Пешо

    12 0 Отговор

    До коментар #9 от "Жабата...":

    Доводите на съдийката са финансови.
  • 28 ххх

    1 1 Отговор
    Това становище 100% го е писал нотариус!
  • 29 Враца Баце

    11 1 Отговор

    До коментар #17 от "Кой68":

    Да бе, а милионерчето не ходи по чалготеки, не забива мацки и не кърка, като за световно. Той си седи в къщи, чете приказки на четири годишния си син, води го в парка да ритат топка и всяка сутрин му прави закуска. Аман от моралисти, ай сиктир!
  • 30 Ай сиктир бе бате...

    3 1 Отговор
    Що закла петела, кошките гонеше и от време на време ги е...! Неморалист да ти говори за морал...! Ужас....!
  • 31 гост

    3 6 Отговор
    Нека ти е тъпа к-во като се хвърляш на големите риби ще ядеш големия к...р накрая !!! Ква си ти ,че ще ти оставят детето бе парцал мръсен !!!
  • 32 Емануела..

    4 2 Отговор
    ..не е ковра или чалгаджийка, просто не е попаднала на истински мъж, не само полово, но и социално зрял мъж, джентълмен, пич, при когото да се установи. Тоя е милионер, но въпреки това тя не иска да живее с него.
  • 33 Емануела..

    3 2 Отговор
    ..е поп фолк певица, и е готина жена, 100% лейди.
  • 34 Обективен

    6 1 Отговор
    А съдийката Динева от СРС е синоним ЗА простакеса, доста по-изпаднала от Емануела

    Коментиран от #35, #39

  • 35 Докажи го..!

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Обективен":

    Де...!
  • 36 Гост

    2 0 Отговор
    То пък новата жена на Динев сигурно ще гледа детето. Емануела, детето само ще дойде при теб само трябва да навърши поне 10 години. Не че ще го питат в съда просто може да избяга и да дойде при теб , иска ли никой не може да го отдели от теб. Но въпросът е че Динев ще го купи с пари и ще развали детето.
  • 37 Прясно мляко

    4 3 Отговор
    На кво ше си научи детето един боклук като тая. Браво на съда, че осъди една злобна неграмотница
  • 38 Зик

    5 2 Отговор
    Браво на съда. Тъкмо ще расте далеч от тъпата чалга.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Съдия

    3 2 Отговор
    Тази овца където мине, трева не никне. Този олигофрен пък се хванал с нея, че и дете направил. Дръж единия, изтряскай другия. Ха ха ха
  • 41 Да помислим за детето.

    2 0 Отговор
    Всяко дете има нужда от майка си. То не търси тати, когато е разтроено или уплашено, а мама. То не знае майка му дали пие вечер или дали излиза с много мъже всяка вечер, то просто има нужда от нейната прегръдка и от целувка, да я усеща до него. Всяко дете е привързани повече към майка си като малко. Що книги има изписани за майката, за връзката между детето и майката. Тя е най-добрата за него дори и да не е така за всички останали. Мислете за децата, а не за възрастните. В крайна сметка като порасне, то ще си избере къде да бъде повече, но определено децата докато пораснат трябва да са при майка си!