Last news in Fakti

22 Юли, 2019 10:40 9 593 24

Ето го новото Mitsubishi Pajero Sport

  • mitsubishi-
  • pajero-
  • sport
Ето го новото Mitsubishi Pajero Sport - 1

В интернет пространството се появиха първите снимки на рестайлинг версията на всъдехода Mitsubishi Pajero Sport. Автомобилът на фотото е без никакъв камуфлаж, а снимката е направена в Тайланд, където ще се произвежда и новото изпълнение. В салона измененията са по-скоро козметични, а отзад те се свеждат до нови стоп светлини и нов спойлер.

Ето го новото Mitsubishi Pajero Sport

Основните промени са в предната част на колата. Иновацията се характеризира с модернизирани предни светлини и с нови броня и радиаторна решетка. Последната е като на новия пикап L200, а що се отнася до фаровете, те са двусекторни, изцяло диодни, като в долната част в един блок са обединени фаровете против мъгла и мигачите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    10 14 Отговор
    Отпред бива, ама отзад много изхюмнечено ве, толкова ли на можаха да му направят едни нормални стопове, та и отзаде да замяза на кола !?

    Коментиран от #18

  • 2 сектант

    19 5 Отговор
    е тва е аеродинамична готина джипка не кат моя очалкан и обрулен дъстър срам е напаво

    Коментиран от #4

  • 3 гер

    20 18 Отговор
    Доста грозен автомобил, от всякъде.

    Коментиран от #5

  • 4 истинския сектант

    3 14 Отговор

    До коментар #2 от "сектант":

    оригинален си като парфюмите дето циганите ги пробутват по улицата

    Послепис: Дъстър е номер 0, защото е над номер 1
  • 5 гост

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "гер":

    Сигурно няма да е евтин ?
  • 6 Бай Хой

    19 4 Отговор
    Джапнките почнаха да се излагат вече - отпред мяза на сеновал отзад нищо по-различно от СУВ последните години. Мяза много на микс между ланд крузър, лексъс и аутлендър. Ма к'во ли пиша глупости, аз теглим кредит да си сменя дисковете и накладките :)

    Коментиран от #7

  • 7 Пръч

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бай Хой":

    Няма значение кой за какво тегли кредит, тук оценяваме външност :) и си прав :) инак за техническите характеристики не коментирам..
  • 8 jdm

    2 4 Отговор
    Погледнете какво е pajero evolution и тогава ми обяснявайте за тоя паркетник.
  • 9 Дидо

    8 7 Отговор
    Ужас... Изключително грозна визия...
  • 10 евтинията на азия

    11 5 Отговор
    е то всичко се прави из азия, пф! кое им е японско, германско, американско, френско и други тем подобни държавички... ?!
    няма нито една кола, което да се прави изцяло там, откъдето е производителя! всичко е сбирщайн! сума фирми правят нещата по колата и производителя само гледа поне да си пипне двигателя... инак всичко останало е от оем, аутсорсва се изцяло... но то винаги е било така, само че не го знаехме, но и не чак така както е сега в тоя кирлив 21в.
  • 11 евтинията на азия

    8 4 Отговор
    добре, че тия вагини не дойдоха в бг... няма да се превръщаме в евтината им работна ръка на капиталистите! да ходят в анадола и към азия... мала азия и азия, африка! там ония да буфкат! ние сме бели хора!

    Коментиран от #22

  • 12 гост

    16 2 Отговор
    Ако му махнеш емблемата ще го припознаят с китайска сглобка на някоя от многобройните им марки, а не за утвърдена японска марка. Срамни и грозновато е, липсват пропорции, просто правят нещо, без да има идея какво е. Абсолютно същото е с еклипс крос, все едно си взел две коли и си ги сглобил, предница, задница, няма общо. Мицубиши лежат на стари лаври и не е случайност, че почти фалираха преди да ги купят.

    Коментиран от #19

  • 13 Незнайко

    9 2 Отговор
    Моля ви се, експертите тука форумните, намерете му коефициента на сцепление на тоя ковчег, с тия дупки анти-аеродайнамик, плс! Вместо да компенсират височината с скосена под остър ъгъл предница и челно стъкло , че и извивка на покрив ако щеш, ти сложи една предница като на ЗИЛ осмак! Потресен съм от НОВИТИ ДИЗАИНИРСКИ РИШЕНИЯ. Отивам да повърна....
  • 14 Ванката

    3 0 Отговор
    Добре както и да е, но снимки и клипове се въртят в тубата на новото Паджеро от отдавна руснаците вече и го карат.
    Факти малко изоставате
  • 15 Фернандо Алонсо

    2 1 Отговор
    Честно казано ми прилича на някаква китайска марка, на която дори и името й не знам :)). Много далеч съм от дизайнер, но според мен уважаващите себе си марки, трябва да следват някаква линия, като за мен лидер е Г клас, но успешни примери много : Порше, Мини, Голф, Волво, единствено Ауди малко отидоха в другия край - всички еднакви. В обобщение искам да кажа, че щеше да е по-добре добре Паджеро да си следва дизайнерската линия още на първата генерация, поне както Ланд Круизер.
  • 16 гост

    0 1 Отговор
    Прилича на детска играчка.
  • 17 onq s konq

    4 2 Отговор
    Винаги съм се чудил на тези джипове, също и на Киа, като сложат в името "sport", какво спортно има в една тухла на колела!?
  • 18 Коментатор

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Такъв човек като теб,който казва отзаде и отпреде никога не трябва да говори за дизайн,естетика или литература!
  • 19 Коментатор

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Глупости. Ти си толкова далеч от дизайна, колкото и от София. Еклипс Крос е уникален дизайн- точно японски, спортен СУВ,а не като германските еднообразни,безлични и пенсионерски дизайни. Пасат ли ти харесва- ами той е като от 92-ра година или Тигуан, като стар модел,Поло ли,ами то е като набор на Фиат Пунто. Точно товяа Митсубиши е страхотно ,както и Еклипс Крос, най-спортното и модерно джипче заедно с уникалната също така Toyota CH-R, но митсубишито повече ми харесва, с по-тънки фарове и по-спортно седи, по-атлетично , Тойотата е малко пухкава като европейските каруци Фолксваге,бмв и мерцедес те пък са като сапунерки грозни та грозни, сгрешени пропорции точно новите мерцедеси и бмвета. Само Ауди ми харесват от германските параходи.
  • 20 Ганьо

    0 0 Отговор
    Ми аз да си преместя леглото и гардероба в него? И баня да му направя.... Като гледам има място. И да си живееме у СУВ-то! Щот то за шофиране не става!

    Коментиран от #21

  • 21 Коментатор

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "Ганьо":

    За Ганъо има Голф.

    Коментиран от #24

  • 22 Теодор куция крак

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "евтинията на азия":

    Какви хора сме ние бе, наи-престъпните, комплексирани, алчни и неблагодарни и ако може на другия да му е зле и да е по ниско от нас, че да ни задоволи злорадството. Амин
  • 23 монтйор

    0 0 Отговор
    И тея се изджендариха мицубиши правеше джипове на времето
  • 24 Ганьо

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Коментатор":

    Голфа си го дръж за себе си. Аз ще се въздържа от изкушението на немския "инженерен гений" на WC-то ХА ХА ХА