Last news in Fakti

22 Юли, 2019 10:47 3 247 5

Армия на границата срещу мигрантите

  • копер-
  • словения-
  • мигранти-
  • бежанци-
  • афганистан

Словения ще разположи бойни патрули, които да дежурят заедно с полицията

Армия на границата срещу мигрантите - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Словенската армия съобщи, че войници ще се присъединят към полицията в охраняването на границите в югозападната част на страната, след като в района беше забелязан увеличен брой мигранти, предаде АР.

Войниците ще донесат свое оборудване, за да помогнат на полицията да действа в района на крайбрежния град Копер, който се намира близо до хърватската и италианската граница. Те ще бъдат разположени още днес.

Полицията в Копер съобщи, че е задържала 122 чужденци в петък след като е открила няколко импровизирани мигрантски лагери в гориста местност.

Повечето от мигрантите са от Афганистан, сред тях има и деца.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    25 2 Отговор
    Верно ли ? А меркелица ся ша плаче бе .
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Borislav Popov

    11 24 Отговор
    Словения е образец за свястна държава на Балканите, може би даже най свястната, мечтата ми е България поне да се доближи до нея, ама едва ли !!? Тук с нашите бивши и сегашните пребоядисани комундета от какви ли не шарени партии и всякаквите руски подлоги, дет вечно тук реват да сме се излизали били от ЕС и да сме се върнели под крилото на любимата им матушка, скоро няма да ги настигнем словенците, а жалко.

    Коментиран от #4

  • 4 ...

    13 3 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    Със спирането на навлеците като тия от статията (които "странно защо са пропуснати в коментара ти - щото за тебе, за разлика от" русофилите", те НЕ са проблем НИТО за България, нито за Европа) и с изриването на майкопр0gaвците като тебе към Гейр0па, ще се доближим до Словения.
  • 5 снаил

    1 0 Отговор
    Чичко Тръмп да си ги прибере. Който прави войните - да си прибира лихвите!
Новини по държави: