Last news in Fakti

21 Юли, 2019 19:13 35 371 201

Бай Ганьо превзе Гърция

"Вие бихте ли си показали селянията в чужбина?", пита възмутен читател

Бай Ганьо превзе Гърция - 1
Снимка: Shutterstock

"Случвало ли ви се е да ви е срам от простотията българска. Не от вас самия, не от роднини, не от приятели, а от сънародниците ви в чужбина. Мен ме беше срам и сега ще ви разкажа как Бай Ганьо прекара един ден на плаж в Гърция," започва разказа си читател пред trafficnews.bg.

"Съботен ден, красивият и спокоен плаж на Керамоти. Мястото е известно сред нашенците и може да се нарече любимо на пловдивчани. Деца си играят, плажуващи почиват, приятна музика се носи от заведението. Идилия. До момента, в който един рейс с нашенци не се изсипа на пясъчната ивица. Викове и крясъци оглушиха плажа. Две двойки се приближиха до свободния чадър с четири шезлонга. Един от мъжете се огледа, ослуша, сложи бохчите и зачака дамите да си харесат място. Стоейки прав, започна да повтаря едно изречение, свързано с майката на сервитьора. Момчето от плажа най-любезно му каза, че ще донесе маса, да не се притеснява. Нашенецът и дума не разбра и започна да псува.

Настаниха се всички, викайки колко е хубаво. Масата се донесе и бе дадено меню. Сервитьорът се оттегли, за да не притеснява клиентите и да ги остави да си изберат. Последва отново онова с майката и цените. „Мама ви византийска… едно фрапе 2 евро и половина”, поне 10 пъти се повтори. Започна ваденето на кърпи, плажни принадлежности и прочие. Дамите решиха, че ще се преоблекат на плажа, тъй като според тях съблекалнята и тоалетната се плащат. Прикривайки се уж с хавлии, се започна събличането, но… половината плаж стана свидетел на интимните им части. (Само да подчертая, че на плажа всички санитарни възли, съблекални и душове са без пари, независимо дали си гост на заведението или не). След като скандализираха половината плажуващи с голотата си, всички се настаниха.

Една от двойките се отправи към водата, защото, както казах по-рано, тоалетната уж се плаща. Другата двойка… те се заеха с обяда. Това тотално шокира българи, гърци и румънци. Дамата извади вестник от Кауфланд, постла го на масата, извади салам, домати и хляб и започна да реже. Наоколо замириса на чесън, филии се хвърляха от ръка на ръка, домати текат по страниците… думите май са излишни... Всички погледи бяха втренчени в пълната дама, режеща домати и салам. След угощението дойде ред на поръчка. За да е по-евтино, всички поръчаха фрапе. Донесоха им го и се започна отново с псувните, дори от страна на жените. „Де..а и мизерниците. По-гъсто не можеха ли да го направят. Цакат ни и за тва. Мамицата ви мръсна”, кънтеше в района на шезлонгите.

Бай Ганьо превзе Гърция
Кадър: Youtube

Децата наоколо започнаха да се споглеждат. Синът на приятелите ми дойде и на ухо ме попита: „Защо тези хора толкова грозно псуват”. Аз нямах думи, не знаех как да отговоря. Българи в съседство до мен, след видяното си говореха тихо, „за да не разберат другите, че и те са от България”. Мен ме беше също срам.

И докато четете това, сигурно ще има и такива, които ще ме оплюят. Но се замислете… вие бихте ли си показали селянията в чужбина."


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 169 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАК В ГЪРЦИЯ БЕ

    122 60 Отговор
    НАЛИ ДНЕС Е КРЪСТИЛ ТИКВЕТАТА СИ

    Коментиран от #40

  • 2 БойкоВИС2

    122 34 Отговор
    Значи и аз да ходя редовно там !!!По голем от мене няма!!!
  • 3 АНГЕЛКОВА

    212 78 Отговор
    ПЛАТЕНА НОВИНА

    Коментиран от #184

  • 4 Хотелиера

    231 52 Отговор
    Истинска бг. действителност и кранвиршите! Мразят Черноморието защото на него с весника и доматките не става. После ще се върнат и ще разправят как ходили на таверна докато държи хладилната чанта зад гръб.

    Коментиран от #26, #198

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Доналт Тръмп

    124 57 Отговор
    A сега напиши и за трепането на нашенци по родното море от концесионери, сервитьори и хотелиери, или няма такива нещо ,по добре един домат на плажа в Гърция, отколкото мешана скара в кръчма на морето .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мачкал Чесън

    142 19 Отговор
    Уф, това е болна тема за много хора! На мен в Прага, Чехия ми се случи българска групичка да прави страшен цирк насред "Билла" и то в центъра на града. Двама с анцузи и половинките им купуват хранителни продукти и единият с викове и зверско държане натяква на жената с него, че твърде много купува и страшно харчи. Ама, цял магазин ги гледа и те даже не разбират, че за тях става дума. В един момент даже келешът се озвери: "Ама пак ли шъ ядеш, ма, нали преди малко яде?". Друг човек на тяхно място да се срамува, но то си е до манталитет и интелект. В един момент жената пристига, вече платила на касата и се оказва, че сметката е била около 15 лева наши пари, а тя е напълнила една полиетиленова чанта с хранителните продукти, все от най-евтините. Ей, толкова реване, че жена му е гладна, че е дала 15 лева и че преди малко се е хранила - не бях го виждал! Страшен тормоз! И лошото е, че чехите и словаците разбират като цяло за какво става дума, та ставаме съвсем за смях. Ще си кажат хората и с право - "Тези българи два лева нямат и крещят като полудели".

    Коментиран от #148, #160

  • 11 Анти милиционер

    148 11 Отговор
    90% са такива. Четете творчеството на легендарния Иван Хаджийски. Дива селяния до шия.
  • 12 Кет Балу

    124 60 Отговор
    Да вие честит хубавия гръцкия плаж!То не бяха хвалби,то не бяха реклами.А сега се наслаждавайте на простаците,които напуснаха българското море.

    Коментиран от #191

  • 13 стефан фарашев

    39 4 Отговор
    Да е това са кандидат Българи
  • 14 мнение

    139 15 Отговор
    За съжаление, е така и по нашето Черноморие, само че от хотелиерите и ресторантьорите! Пиеш, плащаш, оставяш им и бакшиш и още не си излязъл и чуваш псувните зад гърба си! Чужденците за това вече не идват, даже и да не разбират, не е трудно да се досетят!

    Коментиран от #144

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Платена статия

    151 26 Отговор
    Бях 11 години в Гърция. Там също има интелигентни хора и пълни простаци но като цяло това с насаждането на омраза към съотечественици те и Родината е една тенденция .Тук по скоро се търси сензация и ни набиват постоянно комплекс за малоценност. Важното е да се чете , да се мразим и господарите да са доволни.

    Коментиран от #22, #81

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 492

    152 9 Отговор
    Като ги гледам тези не ми приличат на българи, по-скоро са от тъмнозелените ни съграждани с български паспорт. Те като излязат в чужбина навсякъде реват, че са българи, а като се върнат в БГ отричат да са българи и казват, че са роми каквито всъщност действително са.

    Коментиран от #36

  • 20 С мотика на море

    93 17 Отговор
    Значи буча чадъра.. Вадя газовия котлон жената пържи цаца и картофе докато мушна 2 мастики после си мезя и допивам с една двулитрова бирица.. ко ша ги ранъ тея мошеници!
  • 21 асдда

    91 30 Отговор
    Шопи са. Несъмнено!
    Венче, бива ли такава излагация??? Да беше краднала и видеото от преди 2 години...
    https://www.youtube.com/watch?v=Iqz9BRgJ3Hk
    На мен пък в чужбина ми е писнало от софийски селян...дури.

    Коментиран от #25, #115

  • 22 Биляна

    22 14 Отговор

    До коментар #17 от "Платена статия":

    И аз мисля така.
  • 23 мнение

    41 5 Отговор
    Оселяндурчването на едните е начин за правене на много кинти от другите... Ама малцина го разбират, та отдавна не се впечатлявам - вървим надолу и след години, пак към ново Възраждане... На нас българите отката ни е около 200 години... Жалко!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Тончо...!

    12 3 Отговор
    Не съм срамежлив, да рекох да си покажа красотите...!

    Коментиран от #73

  • 29 Behemoth

    45 8 Отговор
    Споко тия са патриоти и обичат Бойку!
  • 30 Дака

    53 16 Отговор

    До коментар #9 от "Охххх":

    А ти тарикате, с какво си по-голям от хората от прованса.......че нещо не разбрах. Нали знаеш, че най големите отрепки си мислят че са нещо повече от другите😂😂😂

    Коментиран от #47

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Иванов

    65 6 Отговор
    Забелязал съм, че за простотията бг говорят най- вече хора, които си бъркат в носа, правят малки топчици, който поглъщат като лекарство. Явно това лекарство не лекува, но те продължават с опитите си. Миналата година пред нас спря софийски джип и след като си тръгна по земята останаха фасове от две кутии цигари. Толкова за софийската култура.))))

    Коментиран от #155

  • 34 Паната

    108 7 Отговор
    Уважаеми Софиянци, искам да Ви обърна внимание, че София е била 150 000 човека. На Парка Гео Милев имаше крави а зоогическата беше долу на Орлов. Всички станахте Софиянци изведнъж.

    Коментиран от #55, #170

  • 35 Шерше льо булгар

    27 3 Отговор
    Навсякъде по света простотията си ходи с ганчо
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Ами нормално е защото

    28 5 Отговор

    До коментар #15 от "гкслркфкд":

    Всяка година хиляди ганчовци отиват в Гърция и историята се повтаря и повтаря ..
  • 38 БГ ХОТЕЛИЕР

    28 34 Отговор
    БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ! Благодаря на всички селяни, че се изнесохте в Гърция, бг Черноморието няма нужда от вас, за вас то ще остане просто ЛУКС!
  • 39 За сведение

    34 6 Отговор
    Тази жена е партиен секретар на БСП гр. Исперих !

    Коментиран от #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 За сведение

    24 1 Отговор

    До коментар #39 от "За сведение":

    Забравих да добавя името и -Миляна Цокова !
  • 42 Уаууу

    6 8 Отговор
    Брат ,глей кво яко пишат,селянин много имало,брат,и тя жената крила ,че е Българка..Винаги пишат,брат,като оня едно време,брат,дето написал:О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?“ Сещаш ли се брат,и той се възмущава,брат...ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!!
  • 43 простотията и селянията

    16 2 Отговор
    не са за криене а за изкореняване.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Казах

    69 4 Отговор
    Още едно доказателство че на всички роми трябва да им се отнемат българските паспорти ,да се натоварят на товарни влакове и да се екстрадират в Индия.Чак тогава България ще стане като Швейцария.Тези хора са като воденичен камък на шията които ни тегли към дъното.

    Коментиран от #88

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Галъп

    32 1 Отговор
    Какво ми пишете за Гърция.Това е всекидневие в Столипеново,Максуда,Република и още много цигански квартали
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Бг селяните

    15 3 Отговор
    Бг селяните са селяндури даже в Гърция

    Коментиран от #62

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Майна

    16 0 Отговор
    Тази е една Ганка от Стряма. Те тама са такива! Мъжете им гейове, а те освинени.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Не на “ Орлов мост”,

    12 0 Отговор

    До коментар #34 от "Паната":

    А на бул. “Толбухин” и кръстовището, с “ Гурко” !
  • 56 Фандъкова

    25 11 Отговор
    Въвеждаме Софийско жителство! Махаме всички пришълци! Писна ни! Махайте се скотове!

    Коментиран от #105

  • 57 Алфа Ромео

    20 0 Отговор
    Не всички сънародници са такива но има и такива тип бай Ганя, не са малко май...
  • 58 Бай Ганьо

    17 8 Отговор
    Самият Бай Ганьо в от Карловско. Розово маслоооо... самото име Ганьо е тъпо и селяндурско. Типично поведение на дребни комплескирани секяндурски душици! Такива уроди се нанесоха в столицата за последните 30 години.

    Коментиран от #185

  • 59 Светът е тесен

    13 0 Отговор
    За ганьовизма.
  • 60 Иван

    36 1 Отговор
    От собствен лош опит, бившият ми съдружник взима пари от мен на заем, за да заведе гаджето си в Гърция. Ядат дюнери по цял ден и мажат филии с лютеница в квартирата си, но пък снимките на плажа им станаха веднъж.
  • 61 Турист

    25 6 Отговор
    Винаги почивам в курорти, където е почти невероятно да се появят такива отрепки! Самата цена на нощувка ги отсява.

    Коментиран от #66

  • 62 Xgcucu

    38 4 Отговор

    До коментар #51 от "Бг селяните":

    Абе друго си е да те изрита културен и възпитан швед.....
  • 63 На снимката не се вижда добре

    15 1 Отговор
    Може да са цигани, може и да са българи. Сигурно е снимано с нокия с фенерче, а за да може да се различат със сигурност тук си трябва резолюция поне 48 мп. Неспециалисти не може да ги различи
  • 64 Ганка

    13 2 Отговор
    Чи ко от туй, чи намазах две филии на плажъ. Олииии. Жъ ли мъ завтаря моя или да съ угащвам....
  • 65 Ганьовци от всички страни

    7 4 Отговор
    Съединявайте се
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Хцйцйцйж

    9 3 Отговор
    Малиии и СМЕ докачливииии....
  • 69 ДО милата ни ВЕНИ

    34 2 Отговор
    Тази история е стара и беше публикувана преди две години. Ти май се ровиш по старите сайтове и качваш после тука.

    Коментиран от #72

  • 70 Киното

    24 2 Отговор
    То и българското кино е показало подобни селяндури:
    С деца не море
    Оркестър без име
    И тн
  • 71 Нека не забравяме

    10 2 Отговор
    Че циганин също може да бъде Ганю. Дето се вика най-доброто от двата свята.

    Коментиран от #74

  • 72 Бе тя може да е стара

    12 2 Отговор

    До коментар #69 от "ДО милата ни ВЕНИ":

    Ама се повтаря всяка година хиляди пъти по стотици цивилизовани плажове до които е допълзял някой ганчо
  • 73 Тонка

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "Тончо...!":

    А гласове чуваш ли Л....?!?

    Коментиран от #110, #119

  • 74 Поправка

    4 0 Отговор

    До коментар #71 от "Нека не забравяме":

    ....най-доброто от двата цвята ...хахаха
  • 75 Деееба и византийците

    11 3 Отговор
    Как ни цакат брат ....
  • 76 Типичната ганювщина

    20 2 Отговор
    Ганчо я показва и проявява в странство. У дома на никой не му прави впечатление. Нещо подобно е и със свинете. Отвън виждаш мръсотия, вони, някакви животинчета грухтят....но в кочинката ти е топло, уютно и всички са като теб
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Леле

    31 2 Отговор
    На който му е ниско самочувствието да се оглежда постоянно и да си го храни я с поведението на този или онзи. Хората са различни, на мен почивката ще ми е доста странна ако само се оглеждам и съдя всеки. Изобщо оказахме се странна купчина от комплексирани, претенциозни
    палячовци!!!
  • 79 В чужбина

    22 13 Отговор
    Винаги се старая да бъда далеч от българи. Даже като чуя бъкгарска реч и се правя, че не разбирам. Срам ме е, че съм българин поради много паразитиращи чокундури. Да се върнат визите и подобни чукове да ходят само на Китен.
  • 80 Гост

    31 1 Отговор
    Не е нужно, да ходиш до Гърция да видиш Ганьовщината! Стига ти, да прочетеш БГ форума! Ганьовщина блика на талази!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 ЗооЕвоПолиция

    21 4 Отговор
    Чак в Гърция и не само се прочуха ганчовците със своята първобитност на получовеци полумаймуни. Трябва по всички КОП по границите на територията да има пунктове в които да мерят еволюционното ниво на искащите да я напуснат. Който не е достигнал до нивото поне на 3 годишно шимпанзе да не го допускат в чужбина
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Пилот

    22 2 Отговор
    Преди няколко години ходих няколко пъти служебно до Бутан. Там всичко е държавно, образованието и здравеопазването са безплатни. За да посетиш Бутан, трябва ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА ПЛАТИШ 300 ДОЛАРА НА ДЕН, КАТО В ТАЯ ЦЕНА СЕ ВКЛЮЧВА ПОЛЕТ С ДЪРЖАВНАТА АВИОКОМПАНИЯ (От Китай) И НОЩУВКА В ХОТЕЛ. Това изискване държи далеч от страната бедни, примитивни цървули, като описаните по-горе.
    Има наплив от желаещи, чакаш за виза, не може ей така, да минеш границата с 5 долара на ден, спиш в хостел, и да рупаш лук с хляб. Дисциплината е желязна, законите също. Едно камъче да преместиш и ти разкатават фамилията, камо ли да строиш нещо в планината. Всичко е автентично, така, както е било преди 50-100 години. Туристите са ограничени до определена бройка на година, после хлопват кепенците.
  • 86 Бай ганьо превзе Гърция....

    9 2 Отговор
    На това му се експанзия....
  • 87 Бай ганьо превзе Гърция....

    7 2 Отговор
    На това му се експанзия....културна експанзия
  • 88 Hgf

    3 5 Отговор

    До коментар #45 от "Казах":

    Това са българи ве пич.
  • 89 ХХХ

    25 9 Отговор
    Значи аз никога не съм се чувствал неудобно че съм Българин .. може би пишещия статията ходи на неправилните места. Кой нормален ходи на кавали ,керамотита и разни халкидикита. Миналата година в монако от една от най баровските яхти на марината слезнаха 2 двойки Българи избарани в скъпи дрехи . На Румънците с нас им увиснаха ченетата. Също и в Бали - резорт мелия имаше Българи , харчеха пари на поразия и местните се увъртаха около тях за бакшиши. Държат си се цивилизовано и възпитано хората.не по зле от холандци или американци примерно.. на Бора Бора Българи не срещнах , но тия с доматите и салама едва ли ще стигнат до там.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Платено

    16 3 Отговор
    На венито са и платили за тази статия, не я плюите. Родните черноморски собсвеници на хотели са събрали малко пари за тази пропаганда. Но тези цигани на снимката са редовна гледка по нашето черноморие. Вени таланта ти за статий е за секса не за циганите, не си разваляй имиджа с подобни статий.
  • 94 Petko

    19 12 Отговор
    Предпочитам мешана скара на Слънчев бряг отколкото да ям кренвирши на гръцките плажове. Селяния и фукария ама бяхме в Гърция на мореее! Те гърците знаят какви сме цървули и няма да видят нищо ново. Малко хора се хвалят от Гърция, нещо не им харесва плащането на сметките.
  • 95 Брус Уилис от Брезник

    10 0 Отговор
    На това се казва трафик на субкултура.
  • 96 мангуста

    13 4 Отговор
    Вестник Кауфланд??? От 2 или 3 години Кауфланд са на брошури Да не би да е бил Демокрация или Разбойнеческо дело?

    Коментиран от #103

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Булгааар булгаааар

    14 2 Отговор
    Ганювщината може да се изрази по много и неподозирани начини. Не е задължително да е по класическият метод с тупане по космясалите гърди и маймунският рев...
  • 99 Ехо охххх

    15 0 Отговор
    Не така за прованса, че ви знем и ващте простутии.
  • 100 Съвременна мъдрост

    2 3 Отговор
    Почти всяка държава си има СВОИТЕ КЕРЛИВИ РИЗИ.
    Грозната истина я направете красива!
    ...ако изобщо се мислите за велики...
    ВЕЛИК - верен един лидер икономист конкретен.
  • 101 Патриот

    42 0 Отговор
    Сега ни разкажи някоя историйка за селянче, построило хотелче край морето и така се помислило за бизнесмен, че почнало да дава на 2/3 от цената на гръцкия/турския All inclusive по два чисти чаршафа седмично. Скубе по 40-50лв за чадър, паркинга и още с идването на клиента си за един ден престой и окол 150лв/дневно получаваш два чисти чариафа, шезлонг и чадър. Същевременно служителите му са на минимална заплата, като първият месец работят даром и през целият си престой работодателя им осигурява храна - вчерашна от гостите.
    А после реват, че нямало работна ръка, в последствие и гостите изчезнали и няма кой да му работи за без пари, докато изплащаме последните модели джипове на БМВ за цялото семейство.

    Това е огромна част от реалността по БГлайноморието, но никой не пише за нея.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 krazz

    12 2 Отговор
    Магарето ако не си покаже магарията пред толкова народ къде другаде ще я покаже?!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Нормално е като си живял в бегето

    13 2 Отговор
    И да си в ежедневен стрес от капаните дето все те дебнат да те ограбят и като идеш в чужбина да се пазиш нещата са показателни в ква кочина живеем и как сме стресирани....то затова и като доидат чужденци на бг говноморието ги обират щото те пък не очакват това а беге море е чисто и просто един грабеж без грабеж мутрите фалират
  • 107 ПИТАМ

    6 1 Отговор
    ЗАЩО " ДАМИ" , " ГОСПОДА" ?......ЖИВОТНИ...!!
  • 108 Иванов

    24 0 Отговор
    Вижте сега, това не е селяния, а простотия! Простотията си е простотия където и да се намира. Дали ще е на село, в града, на море или на планина няма значение. Но не може да приобщаваме всеки псуващ и говорещ на висок тон глупак към всички хора от село! Лично аз не съм живял и една ден на село, но познавам много, скромни и възпитани хора от село. А защо не обсъдим множеството румънци, немци, и англичани които ни гостуват лятото на морето, и са къде къде по нагли и некултурни от гореспоменатите нашенци? Не защитавам никой, и мене както всеки нормален човек не дразни наглата простотия, но само искам да кажа че простотията вирее на всякъде не само в българските села 😉

    Коментиран от #192

  • 109 гост

    15 1 Отговор
    Селянията си се носи дълбоко в сърцето, ако си селянин у нас, ще си селянин и у Гърция, кое е странното? Преди 20-25г. тази гледка си беше нещо нормално по нашите плажове, като гледам тези са от същото поколение. Бъдете възмутени ако млади хора се държат по този начин, за старите няма какво да се промени, те не подлежат на превъзпитаване на по 50-60г. са все пак. Грозно е да се псува, ясно е това, просто кажи на детето си, че това са простаци и да си извади поуката колко е грозно отстрани.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 мухаха

    5 6 Отговор
    ГАРАНЦИЯ ТИЯ СА ОТ БСП-КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРИИ.....
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Хаджи хаджи Българин

    6 1 Отговор

    До коментар #21 от "асдда":

    Адмирации братле! Бай Ганьо си носи прясна храна на плажа, защото журналисти те му предлагат претоплена манджа от преди 2 години!
  • 116 До селяндурите

    8 6 Отговор
    Вместо да плюете по столицата и столичани, вземете се в ръце и покажете поне малко възпитание! Комплексарщината ви е брутална! Много ниско ниво хора!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Няма спасение от простотията!

    17 1 Отговор
    От морето съм, живея от години в София, доста пътувам и по света, и у нас. Помня нашите стари плажове с чистата вода и спокойствие. От вътрешността идваха преобладаващо хора културни, с повече възможности, знаещи как да се държат. Много други идваха по профсъюзна линия, с евтини карти, на смени в почивни станции, където всичко беше добре организирано. Проблеми нямаше. Сега нещата се объркаха. Почти всеки може да си купи евтина кола и да отиде на море за няколко дни. И тук вече липсата на възпитание и добро образование си казват думата. У нас или в чужбина, проявяват се някои най-лоши и конфузни особености на нашето поведение. И не само по морето. Вчера бях на планина, в прекрасната Рила, зелена и свежа след дъждовете, с вълнуващи гледки. Малко хора, главно истински туристи, спортуваща младеж. И какво да видя? На пътеката някой изпитващ и удовлетворил естествена нужда, просто оставил тоалетна хартия, с която си е послужи. Не настрани, по-навътре в гората, а точно на пътеката! Какъв човек трябва да си?

    Коментиран от #121, #141, #162

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 брей

    8 0 Отговор
    Това не са селяни, това са цигани 100%

    Коментиран от #197

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 А ти знаеш ли...!

    4 0 Отговор
    Изобщо какво си...!
  • 123 Хайл

    11 4 Отговор

    До коментар #25 от "До асда":

    И как ходиш с рейс до Санторини да кажеш,кво ти пречат пловдивчани че ходят с рейс...като ви знам шопетата как се надувате без покритие...от вас само 5 % могат да си позволят да идат до санторини,другите теглите кредит до слънчака да идете
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 qwert

    6 0 Отговор
    Яяяяя пътя. Това си е наследство. Пишищото нещо да пита мама и тати, когато саго водили сефте на море дали е нямало фикии с домашна лютеница и домат на вестник. Тъпанари. Бай дъ уей има спален вагон от Румъния през София за Солун. Да си нося ли гюла?
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Това е вярно...!

    6 0 Отговор
    Снощи говорих обширно, за красотите на БГ и най вече за красивата планина Рила с Рилските езера...!
  • 130 бат Ицо

    13 4 Отговор
    Виждал съм японски туристи в Рим да вадят консерви и да ядат в градинките .......ама нали с японци
  • 131 тулуп двоен при това

    4 3 Отговор

    До коментар #31 от "Опааа":

    Санторини се пише с главна буква. Аман от комплексари. Гроздето е кисело нали? Добре, че такива като теб си стоят на село.
  • 132 ХЕКТОР

    12 6 Отговор
    Тази година почивам на нашето черноморие спокойно и без да се дразня от разни инидивиди .
    Всички селяндури са в Гърция ............ !?+?!?+"
  • 133 neon

    4 0 Отговор
    Еми....Керамоти - толкова!
    П.П. Хващате ферибота от там и след 45 минути ще е малко по-добре.
  • 134 Да да

    6 4 Отговор
    Ето така спрях да ходя в Гърция и то преди българския бум. 2010 беше добре и след две поредни срещи с перничани 2011 и 2012 се отказахме тотално.

    Коментиран от #147

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 kon6pirator

    15 3 Отговор
    “Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество — винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.”

    ― Атанас Буров
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Картофобелач

    13 2 Отговор
    В Несебър, за последните 20-тина години, откакто се появиха "семейните хотели" и селските "бизнесмени-хотелиери", с автомобили се избиха десетки младежи от града. Неукия и прост сельо, вече изживяващ се като хотелиер, като изкара некой лев от оскубани туристи, първата му работа е да си купи кола, или да купи кола на синчето. Разбира се, все немски премиум кочини, щото нали, все пак сме хотелиери, от големото добрУтрУ и сино требе да кара беемве.... Викаха попове да освещават пътя и града, отслужваха разни служби за премахване на прокобата, ама той господ и естествения подбор си знаят работата.
  • 140 МхТоМхто

    8 0 Отговор
    Няма значение къде се намираш - дали в чужбина или в родината щом си простак си оставаш простак. Лошото е, че тази простотия се превръща в модел на поведение и повод за гордост.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Искрена

    9 3 Отговор
    Тук не става въпрос за "селяни" или "граждани", а за липсата на елементарна култура и природен интелект в българина като цяло! Манталитет! "Бай Ганьо" на Алеко Константинов е актуален и днес, и ще е и за в бъдеще! Елементарно Уотсън - такива са болшинството българи, искат да са простаци, това им харесва и не искат нищо друго!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Шовинист

    16 1 Отговор
    Аз пък се питам как някой не написа за свинщините на английските диваци. Навсякъде се знае, че по-лоши туристи от тези алкохолизирани питекантропуси няма. Напиват се като говеда, трошат, цапат и вдигат скандали. Защо не пишете за тях, а въртите, сучете - все България и българите да охрачите!!!
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Гост

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "Мачкал Чесън":

    по лошото е че жената го търпи!
    да му бие шута, като и спадне и стреса ще си намери по-добър.
  • 149 Фадрома

    10 2 Отговор
    Всяко стадо си има и мърша - само че на нас май ни доставя някакво нихилистично наслаждение да се вглеждаме само и единствено в мършата....
    Хайде авторът да види как се държи автобус с изпаднали гърци на шопинг туризъм в Сандански.
  • 150 хомо Еректос😎

    5 2 Отговор
    Пичуи, на Болата е същата работа. Идват едни свине, опъват шатра, постилат чаршафии започва плюскането. Отврат.
  • 151 Турист

    8 1 Отговор
    тая статия заедно със снимката е от преди 3години, стига сте дъвчели стари дъвки... а и фрапето на Керамоти е 3.50 евро, което отсява нежелани "селяни", които да ни излагат.
  • 152 Шаран БГ

    12 2 Отговор
    Естествено, че това поведение е неприятно за всички наоколо. Няма значение кой си, какъв си ...е ясно. Лошото е , че си с гражданство "българско" и говориш " български ", без да се усещаш, че наоколо може също да има "българи".Един нормален човек попадайки в чужда среда, първо се оглежда и ослушва, как се държат хората около него. Как се хранят, как стъпват дори по земята и с колко децибела разговори водят. Знаете у нас как е: целия вагон на трамвая да е пълен - всичко е мирно и хората разговарят тихо. Влязат ли двама диваци от циганския етнос-настава дандания, разговорът между двамата е като между трудно чуващи........и ако смееш, направи им забележка ! И тук е било същото..... На"kon6pirator" № 137. Много хубаво цитирате А.Буров ! Вероятно знаете и цялато му животоописание....Българинът никога няма да стане " велик гражданин " ! Не защото не е възпитаван, не е учен, не знае и не може, не защото е "велик селянин" / според съвременната трактовка на "селянин" /, а просто защото е СИРОМАХ! Дори да забогатее, бедността ще му остане в сърцето и душата и " винаги ще гледа да мине тънко и да не си плати......." защото знае,убеден е, че го лъжат !!!! А толкова му се иска да живее и той като "белите хора"............
  • 153 БЪЛГАРИН

    8 5 Отговор
    Явно тази статия е написана от "българин" ,който мрази България.Човек на който всичко му е криво,всеки му е виновен а той видете ли е нещо повече от другите.Явно съжелява ,че се е родил в България.Ами като са ти криви българите и се срамуваш от тях,стой си в Гърция,защо се прибираш .Ей,писна ми от такива идиоти които само говорят зад гърба на хората.Като има нещо ,да го кажат право в очите,а не да се спотаиват като някои мижитурки.
  • 154 Драйвър

    7 3 Отговор
    От както скъсаняците са в Гърция,на плажа в БГ е СУПЕР!Има места на плажа и за паркиране и се усеща липсата на джебчии,просяци,наркопласьори и подпиинали търсачи на евтина почивка,да му мислят Гърците ;)
  • 155 гост

    8 1 Отговор

    До коментар #33 от "Иванов":

    Стига сте говорили за София и Софянци че 80% сте от.селата ако не сте то вашите.родители са от.там
  • 156 баш селчото от двора

    11 3 Отговор
    откога това да си хапваш на плажа ядене от вкъщи е престъпление, слабокултурност, селяния, стиснатост, бай ганьовщина и тем подобни извратени думички? хм? а? ъ? аман от идиоти! ходя си на плаж в гърция и в раничката си нося сума ядене, което е от магазина или от дома в бг ... и к'во? хапвам си го там на шезлонга най-културно... хеле сандвичите са си в салфетка, после си мятам всичко в раничката или в кошчетата... проблемът ви е може би, че се гладни и гледате такива наядени на плажа като мен... а и сте изтъкани от комплексарщина и предразсъдъци! вие сте от типа, който все се прави на нещо си, лицемерничи, двулични сте, пф! обаче аз съм си наяден на плажа! гледкам си морето и хич не ми пука за българя и гърчуля, които разбираш ли ме гледат и подиграват, снимат, кометират навсякъде к'во 'що, пф! дреме ми точно на бай ганчовския за такива кат' вазе дет' се имат за нещо повече! а и не сте хората, които да се правите на голямата работа на плажа, 'щото съм и спасителствал на морето... та повярвайте ми знам повече от вас относно плаж/ядене/къпане - култура и поведение на плажа! смейте се на такива като мен! то друго не ви остава! кат' насложа, че беломорието са си наши тракийски земи, то аз си се чувствам баш на мястото си там при тия гърчуля, които са омешани и с наша кръв! скъпо ми идва да умножавам 'сичко по две и си нося ядене! беден съм! т'ва някакъв порок ли е? престъпник ли съм? а? било там по-евтино от тук? да бе, да, ама друг път!
  • 157 Велин

    6 1 Отговор
    Добре се. Разбрахме, че ганьовци са всички други но не и вие. Някой от пишещите виждал ли е по заведенията на курортите ни пияни "на кирка" западни туристи от всякаква възраст!?!? Ама тия "кирки" са хора от друго тесто макар и нагли до безкрайност. Чупят глави, ритат в главата камериерки, но това са " европейски ценности", което не оправдава простотията на споменатите селяндури( може и граждани да са).
  • 158 агент08

    2 6 Отговор
    Къде на гръцки плаж има санитарни възли и съблекални?
  • 159 ббб

    2 0 Отговор
    ставам и ги трепа
  • 160 Мачкаш лъжи

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "Мачкал Чесън":

    Къде в центъра на Прага има хипермаркет Била, бе ганьо балкански? Е това е другата част от ганьовщината - да плюем по сънародниците ни.

    Коментиран от #169

  • 161 Възмутен

    7 0 Отговор
    Тази история прочетох и миналото лято, дори снимката беше същата. Не одобрявам простащината, но си мисля, че наши българи твърде много охулват сънародниците си.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 читател

    5 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Вие бихте ли си показали селянията в чужбина?", пита възмутен читател.
    Села има навсякъде по света. И това не е срамно. Срамна е простащината, ниската култура, т.е. все субективни понятия. Вие, който задавате този въпрос, криете ли своята "селяния", осъзнавате ли къде свършва тя и къде започва културното поведение. Не смятам, че може да се скрие ниската култура - нито в чужбина, нито у нас. Отговор: не, не крия това, което не притежавам, а аз нямам село /за съжаление/. Не крия и ниска култура, защото смятам, че ми е дадено добро възпитание. Не се заяждам, а призовавам да не се крие ниската култура, а да се възпитава благоприличие и уважение към околните /от където произтичат нормите на поведение според мен/.
  • 164 сноу

    5 1 Отговор
    Ха сега се сетете, що бая ви Тоша не го пускаше това дивашко племе навън .Той най-добре знаеше, що за извеяна селяндурска сган се мота из държавата му, а като прибавиш и циганията и продажните душици ,трябва само с наведена глава да ходи.
  • 165 Шопа

    4 1 Отговор
    Явно селяндурите, освен, че са комплексирани са и неграмотни! Даже да прочетат статията не могат! Изрично е посочен произходът на полутонката, както и на останалите мякащи майни!
  • 166 Бат

    3 3 Отговор
    Абе това не е Бай Ганьо, по-скоро Реджеп Иведик
  • 167 Русев

    5 2 Отговор
    Добра художествена измислица.А снимката-от пръв поглед си личи,че е снимано на "плажа в Керамоти" и госпожата с доматЕто е българка.Само там има шезлонги и масички за домати.От друга страна евреите и гърците в България,а и англичаните,и шведите,и финландците,и руснаците са най-добрите гости.Деа и лигльото,деа.Сигурно до 14 годишен сте нямали вътрешен тоалет ама сега се правиш на Иречек.Ай в човка..!
  • 168 ДО ВЪЗМУТЕНИЯ ЧИТАТЕЛ

    3 3 Отговор
    И какъв е проблемът?
    Важно е като лапат на плажа да си хвърлят боклуците в коша.
    Виждал съм и гъркини да сядат, вадят чантите и се почва меленето.
    И за какво да се срамувам? Туко виж от чужди проблеми съм хванал я диабет , я псориазис.
    Пука ми та ми дреме.
    Виж, човек трябва да се срамува от управляващите: защото каквито са те, огледалото е народа.
  • 169 Русев

    0 0 Отговор

    До коментар #160 от "Мачкаш лъжи":

    Много точно му го казваш,но...дали ще разбере?!?
  • 170 Име

    0 1 Отговор

    До коментар #34 от "Паната":

    Така е останалите са дошли от провинцията, а ти откъде си??
  • 171 Куртурният вампир..!

    2 0 Отговор
    А лъжата, влиза ли във възпитанието и културата...?!
  • 172 XxxL

    0 2 Отговор

    До коментар #32 от "Я. Петров":

    Първо ,господа и дами, научете се да пишете правилно ! И второ не ви е виновна София ! Стойте си на село ,и никой няма да ви е крив !

    Коментиран от #189

  • 173 Русев

    2 1 Отговор

    До коментар #136 от "Samaran":

    Щото всяка сутрин се гледаш в огледалото.Спри да се оглеждаш и няма да виждаш повече селяндури!

    Коментиран от #178

  • 174 Айде бе !

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Опааа":

    Аман от неграмотни като тебе ! Стой си в провинцията ,копай си градината и си гледай кокошките ,овците и не ходи в градовете ,че ще ти се смеят, колко си "умен" !
  • 175 Бай Влад

    1 1 Отговор
    И нам ми е вкусно домат със сирене, и к'во ?! Сякаш немците не се осират по бирените фестивали, англичаните не оповръщаха Слънчев бряг, турците не се търкалят в опиканата трева по бензиностанциите, румънците не живеят в 18 век а гърците не са шумни ?!
    На никой нищо няма да му стане да обясни на хората как тоалетните, душовете и съблекалните не се заплащат. Големите граждани се извадихте от Фелибето ...
  • 176 XxxL

    0 1 Отговор

    До коментар #162 от "матьо":

    А ти си неграмотен ! Първо се научи да си пишеш името правилно ! По-добре прост отколкото неграмотен !
  • 177 azko

    2 0 Отговор
    Абе я си....,драскащи комплексарчета...
  • 178 Samaran

    2 2 Отговор

    До коментар #173 от "Русев":

    Ей са такива урудливи селяни говоря като теб.Добре,че се появи за да се види нагледно що за говедо е Бай Ганьо !!!

    Коментиран от #194, #195

  • 179 Голем смях

    2 2 Отговор
    Пътувах от Солун към България с влака Солун -Будапеща преди години.Влязоха двама българи в купето и си нарязаха салама направо върху масичката.Дори и вестник не сложиха.Налапаха се ,събуха си обувките ,осмърдяха целия вагон и задрямаха.Прост ,тъп народ-слаба държава.

    Коментиран от #193

  • 180 александър

    3 3 Отговор
    Ами, какво да се очаква от смотан, неграмотен и посредвен народ. Но за съжаление така ни разпознават във чужбина. // ТРАГЕДИЯ //. ..

    Коментиран от #190

  • 181 лютата

    5 3 Отговор
    бедните ходят в Гърция......богатите са си у нас
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Гошо тъпото

    1 0 Отговор
    Ас като извадя чушкопека на плажа става веселба голяма...А вечерта като запалим огън и сложа казана с тушиии няяяаам думи. Снимат се с мен.
  • 184 Не е платена!

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "АНГЕЛКОВА":

    Не не платена новина! И аз съм бил свидетел на такива селяни!
  • 185 Яверт

    6 0 Отговор

    До коментар #58 от "Бай Ганьо":

    Прочетете Алеко. Бай Ганьо не е образ на селяните а е образ на новобогаташ и новополитик. Да от 30г. е пълно с тях не само в София. Дори ни управляват.
  • 186 ЦРУ от Гърция

    4 2 Отговор
    до №3 ...Ангелкова …...БЕДНИТЕ БГ оставят в Гърция ...около 100 лв....на ден ! ФАКТ ...НЕОСПОРИМ ! За миналата година бягайки от МУТРИТЕ на нашето Черноморие ..около 1 000 000 БГ са посетили Гърция ...средно по 4 дни и са оставили около 200 000 000 € ...с КЕФ и удоволствие . защото са получили ОТЛИЧНО обслужване и ОТЛ. ХРАНА !!!....като беле хора - ЕВРОПЕЙЦИ ! ..БРАВО на нас !
  • 187 Divide et impera

    4 0 Отговор
    ФАК ти бг ни показва - там работят за разделението София - провинция! Това е огромен проблем. Това ни дели допълнително, а припагандата на проблема показва, че някой е заинтересован. Разделен народ още по-лесно се мачка!
  • 188 Bubbles

    2 0 Отговор
    Абе това е поне на 5 години, да ви имам новината!
  • 189 Тааа...ак....

    3 1 Отговор

    До коментар #172 от "XxxL":

    И ти ли си от жълтите павета :) :) :) най-вероятно баща ти е от врачанските села. Чудя се колко трябва да е прОЗД някой, за да си повярва, че софия е нещо различно от България. Всъщност - по-голямо WC е със сигурност....и това всеки реален софиянец го осъзнава. Не го осъзнават ту. Паните живеещи от година две там
  • 190 Яверт

    4 0 Отговор

    До коментар #180 от "александър":

    Не обижда народа. Другите не са по - хубави, а са по-богати. Но сега това ви е мерило то. Кой какво има в джоба. Търпим простотиите на боклуците от цял свят защото имат пари и не пишите. такива неща за тях.покажете малко шовинизъм като всички останали. Те не са по добри. Разликата е само в размера на глобата и стриктното спазване на закона. Демек-работеща държавност.
  • 191 Джуджа

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Кет Балу":

    Проста и те и утрепките не са напуснали скапаното и гнусно бг черноморие тия са прости то е ясно и са просто част от другите. Но с кеф ще си харча парите в Гърция щото получаваш качество, красива природа и чиста вода!
  • 192 Русев

    3 0 Отговор

    До коментар #108 от "Иванов":

    Аз пък от около пет месеца живея на село.Така се случи,че се сдобихме с имот там.И вече не ми се прибира в града,макар че това е градът, който най-много обичам.Именно заради такива псевдограждани ми отмиля.Там от сутринта хората си работят дворовете, поздравяват се един друг,няма нерви,няма злоба.Е,може би малко клю-клю,но нищо злобно.Да не говоря за зеленчуци,месо и млечни продукти, които си купуваме от съседите или си ги правим сами Ако това е да си селянин,то тогава и аз съм селянин.Но не е това,за съжаление.Ай, поздрави на всички!
  • 193 Русев

    1 0 Отговор

    До коментар #179 от "Голем смях":

    Лъжеш,куче.Това сега го измисли.Признай си!
  • 194 Русев

    1 0 Отговор

    До коментар #178 от "Samaran":

    Ти пък от какво се засегна,че така подскачаш? Нито си ме виждал,нито ме знаеш,че съм уродлив.Нормален човек съм си-главата ми е между ушите,като вървя стъпвам.За селото си прав-от пет месеца се преместих да живея в едно село на 50 км от Варна.За да се отърва от такива пишман граждани като тебе.Дето две приказки не могат да вържат като хората.Нямат елементарно възпитание и само търсят кусурите в другите.Пък не се виждат самите те какви са.Мисля че,няма да е много невъзпитано ако ти кажа да вървиш да цункаш баба си под мишниците.Ай,лека!
  • 195 Русев

    2 0 Отговор

    До коментар #178 от "Samaran":

    Забравих да спомена,(тук исках да те нарека с името, което най ти подхожда според мен,но ще пропусна,мършо,изгнила(а...все пак го написах)),че от много години и на плаж не ходя точно заради такива гражданчета, като тебе Дето като влязат във водата се правят на най-великите-крещят,пляскат,сякаш само те са там и са най-силните,а като ги ошамариш о тичкат да се оплакват на чичкото милиционер.Ай,че вече наистина стана късно.Утре трябва по хладното да поливам зелето.
  • 196 vasik atanasova

    0 1 Отговор
    ХА ХА ХА ХА ХА ЯКООО !
    БАЙ ГАНЬО НА МОРЕ
  • 197 али баба

    0 1 Отговор

    До коментар #120 от "брей":

    90% ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ТОЧНО ТАКИВА. Присмял се гърбав на щърбав.
  • 198 лелеее

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хотелиера":

    Май нещо си се превъзбудил малко.Истината е ,че за 130 евро сметка-
    6 човека пийваме и хапваме каквото ние на душа.И най важното е ,че
    няма никой с (черноморски вирус):))))
    Смешници!!
  • 199 snail

    0 1 Отговор
    Това си е родната ни простотия. Алеко е велик! Описал е нашата простотия во веки веков! Винаги е имало и умни образовани българи, но и голяма простотия! Това си е - овчарите ни са бодигардове и ченгета! Колко са умните и културни политици? Надписите по телевизията вече са с грешки а за говор да не гопворим. Простащина от всякъде! И кой е велик - учителя или лекаря? Не - велик е добре охранения тъпанар - Бай ми Ганя! Грухти, сумти, псува и беснее! И ако си нормален, а ти вече си рядкост, стоиш, мълчиш и се питаш коя майка "българска" го е раждала и кой тупан "български" го е учил да псува! Българинът е изчезващ вид - Бай ви Ганя е вечен!
  • 200 ти кой си бе ТОЗИ КОЙТО СИ ВЪРШИ РАБОТАТ

    2 0 Отговор
    Мене ме е срам повече от такива като тебе Вени и другите шопи, които
    забравиха останалите си сънародници. София е ли България..?!? Не Вени, вече всеки има право да отиде в Гърция-- духът е пуснат от бутилката и изпълнява желания! Няма да се гледате само ХОРА ВИДИМО ДОВОЛНИ...!!! А теб, бих завел и на нашето Черноморие-- ще останеш по-доволна...!
  • 201 sgan

    0 0 Отговор
    maika im vizantiska she mrusni bokluci gat im bqhme robi ne revaha sq she ni cakat s ceni