21 Юли, 2019 12:22 3 232 19

Кюстендилеца изригна във Facebook: Нямаме мъже!

  • иван велчев-
  • кюстендилеца-
  • цска

Вижте какво написа Иван Велчев в социалната мрежа

Лидерът на феновете на ЦСКА Иван Велчев-Кюстендилеца, изрази разочарованието си от резултатите на "червените" във "Фейсбук". Известният привърженик на "армейците" призова ръководството да вземе спешни мерки, след като първо Етър стигна до равенство на "Армията", а вчера Черно море победи с 3:1.

Ето какво написа Иван Велчев в социалната мрежа:

"Фланелката на ЦСКА е тежка.Гледал съм загуби 1-4 от Нафтата и 0-3 от Миньор, но такава игрова безпомощност никога не съм виждал от футболисти носещи червената фланелка. "Българска армия" е крепост, а не селско стадионче, на което идват Етър и Черно море и те надиграват. Най-малкото Черно море трябваше да бъдат разкъсани днес заради отношението им в последния кръг. Явно в този отбор на ЦСКА преобладават играчите, които имат женски полови органи между краката си. И страдаме от липса на истински мъже. Ръководството трябва да вземе спешни мерки иначе нищо добро не ни чака, ясно е и на децата!"


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сенко

    36 6 Отговор
    Тоя не трябваше ли да лежи в затвора, или всички тартори на агитките са такива
  • 2 А БЕ

    27 3 Отговор
    Човеко къде гледа цска, къде беше излъчван тоя двубой бе , аз гледах един безпомощен ЛИТЕКС срещу моряците, само не разбрах, къде се покри СТОИЛОВ, трябваше да е на първа линия и да иска и да има претенции за около поне 4 - 5 дузпи за да може половината поне да вкарат играчите му за да излезнат от двубоя с поне малко самочуствие, че тия селски бекове от Ловеч яко са я закъсали !

    Коментиран от #8

  • 3 asoos

    26 4 Отговор
    не е ли крайно време да се разбере че това е литикс а не цска и че е също един селски селски отбор
  • 4 Брат ми

    10 6 Отговор
    Литекс или цкса е все едно.Путк.мазни и гадни пут.и
  • 5 язе

    10 2 Отговор
    Само в такова сериозно първенство една загуба на даден гранд като Литекс може да е такава трагедия

    те в европата отборите никога не губят
  • 6 Коко

    6 2 Отговор
    Тази игрова безпомощност не е заради футболистите а заради един объркан треньорски модел и като структура и като качество на кадрите и веднага ще се види при смяна на треньора че същите тези футболисти имат и качество и нагласа и желание да играят за великият ЦСКА но това няма да стане при Л. Петрович този просто си е минало и като идеи и като възраст и когато говорихме никой не слушаше първи треньор втори треньор трети треньор четвърти консултант и накрая без треньор
  • 7 Пиже инкасаторо

    14 2 Отговор
    Тя, Армията е страшна крепост. Една истинска развалина, на която най отгоре са сложени химически тоалетни, боядисани в цветовете на хибрида играещ на тоя стадион. Кой да ви се плаши, кой да ви се връзва, като ви погледне само инфраструктурата. Нещо си се надъхвате помежду си, че някога там на кокетния стадион преди тридесетина години е играл един славен тим, нямащ нищо общо с това отборче. Колкото до Черно море, те и миналата година щяха да ви бият в последния мач помежду ви, ако не бяхте пробили техните футболисти. Просто са по добри от вас. И не са само те. И Берое ако реши да не ви се подлага, ще ви бият яко.
  • 8 Коко

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "А БЕ":

    А бе лавандуло говежда ти чули някой превърженик на ЦСКА да коментира съдийството забравихте си миналия сезон говеждете мъки с гранда Верея гледайте си говедарника с невидимата козирка и летящите говеда чупещи тунели направихте държавата за посмешище с вашите говежди изпълнения апък за Вадуц няма да говорим там беше върха на рога
  • 9 Коко

    3 4 Отговор
    Здравей инкасаторке говежда да вярно е в момента стадиона не изглежда лицеприятно но всичко с времето си относно мача с Ч Море явно не си разбрал че теста с полиграфа е показал че футболистите не са играли симолативно не случайно И.Илиев се обясняваше снощи ама на една говжда глава само рога и празен поглед с влажни очи нищо обаче не казваш за мача говеждата трупа в Варна защо хората излизайки от стадиона се подсмихваха под мустак

    Коментиран от #12

  • 10 язе

    4 3 Отговор
    Коко ти от кое село си бе пич ходил ли си на училище

    Коментиран от #13

  • 11 хахаха

    1 1 Отговор
    Мъже? Люляк до люляк!

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Коко

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "язе":

    От твоето село съм не съм ходил на училище ходил съм на кръчма нещо друго да питаш да кажем за международното положение
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Митко

    6 0 Отговор
    Абе припознавач...какъв цска какви 5 лв. Вашия изкуствен отбор изчезна преди няколко години, както беше логично. Сега сте група платени наркомани, викащи за селяните от Ловеч.
  • 17 hinkel

    2 0 Отговор
    Ако беше ЦСКА нямаше да играят така те са със селски манталитет!!!
  • 18 Глей ти

    5 0 Отговор
    Ако на грейт уол му сложиш емблема на Ролс Ройс няма да стане Ролс Ройс. Пак ще си остане литекс.
  • 19 1914

    0 1 Отговор
    Тоя лумпен спокойно може да се прекръсти на Ловчанлията!!!! ахахахаххахахахахахххахаха