20 Юли, 2019 09:26 57 145 74

Подхвърлиха отрязана конска глава и забиха кирки във вратата на МВР шеф

  • мвр шеф-
  • кирки-
  • конска глава

Пепи Софиянеца, Светльо Чикията и Пешо Гарвана са натрупали милиони от престъпна дейност

Подхвърлиха отрязана конска глава и забиха кирки във вратата на МВР шеф - 1

Банда автокрадци са забили преди дни кирки във входната врата на голям МВР шеф и като второ предупреждение само подхвърлили отрязана конска глава, твърдят от HotArena, позовавайки се на свои източници в специалните служби.

Посланието е повече от директно и говори за заплаха за убийство. Полицейският началник е Стоян Йотев, който е директор на сектор престъпления срещу моторни превозни средства в Главна дирекция "Национална полиция".А бандитите които са забили кирки във вратата му и са отрязали глава на кон за да го заплашат са Пепи Софиянеца, Светльо Чикията и Пешо Гарвана. Последните двама са врачани и най - добрите автоджамбази в този район на България.

Според информатори Стоян Йотев прекрасно знаел, че точно тези три лица са го заплашили. Той обаче не е подал официален сигнал в полицията за инцидента. Причината била, че Йотев имал нерегламентирани отношения със Софиянеца, Гарвана и Чекията. Ченгето поемало ангажименти към криминалния контингент, получавал сериозни стимули, но след това не си спазвал обещанията. И точно заради това триото джамбази решили да го заплашат.

Пепи Софиянеца, Светльо Чикията и Пешо Гарвана са натрупали милиони от престъпна дейност.

Имат и къщи в столичните квартали Бояна и Драгалевци, а личните им коли са последни модели поршета. Чекията например кара най - новия модел Порше Панамера. Говори се, че е много на ти с полицията във Враца и им плаща, за да не го закачат.

Преди време склад на бившия наркооп във Враца, натъпкан като пещерата на Али Баба с крадени джипове за 1,5 млн. лв., беше разбит от столични ченгета. Щом влезли в него, те онемели, тъй като най-старото возило било на две-три години. Складът се стопанисвал от известния в региона джамбазин Светлин, който носи цветущия прякор Чикията заради страстта си към порно списанията и последващите действия след гледането на голите картинки, разказаха полицаи.

Голям скандал се вдигна и с мелето, в което участваха хора на Чикията в местната гордост на Враца "Бирхалето".

Всичко започнало със закачки между съседни компании, които бързо преминали в масов бой между гостите в скандалното заведение. От едната страна били приятелите на Светлин Чикията, а от другата - хората на кикбоксьора Вени – повече от 30 души.

Същата вечер във Враца имало боксова галавечер и заради това в града били пристигнали на гости спортисти от Монтана. Започнал жесток ръкопашен бой, който постепенно се пренесъл и по стълбите на заведението, и пред него. От персонала на дискотеката подали сигнал на тел. 112, но пристигналите полицаи при вида на мелето избягали за подкрепление.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    148 23 Отговор
    За Ушев или лошо, или нищо.
  • 2 Гербераси долни

    405 13 Отговор
    Прочетете статията и разберете истинската ситуация в държавата ,за полицията ,мафията ,корупцията и престъпноста после си пуснете изявление на премиера и се отпуснете блаженно в паралелната вселена.

    Коментиран от #63

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 цирк мвр

    211 8 Отговор
    Полицаите избягали за подкрепление!?

    Коментиран от #13

  • 5 азсъм

    250 4 Отговор
    Ц Ц знае се кой от какво направил пари, кой какво си купил и къде, заплашват шеф на МВР и всичко си е нормално за майка България... Обикновения данъкоплатец какви права и сигурност да има? Няма полиция, няма съдебна система, а не дй си боже да се разболееш от нещо и да нямаш МНОГО пари- пътник си! После защо емигрират младите... МИ МНОГО ЧУДНО!!!!!
  • 6 Доколенков

    168 8 Отговор
    Мвр е само абревиатура, файда-никаква
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Порно

    58 15 Отговор
    Защо да плащаме на ушев ? Може да правим като турския султан - да даваме длъжността на откуп , ама ако не се справя , го гонят.
  • 9 Ушев бандит на пастет

    67 38 Отговор
    Много обичам да ми дойдат вкъщи. Хомосексуална двойка полицаи, да ми застанат на вратата пъшкайки все едно съм ги извадил от порно филм, и да ми измънкат "получихме сигнал". Така се хиля братче, че свят ми се завива. Естествено затварям вратата под носовете им, те звънят 2-3 пъти и се вдигат чукалата. Но кефът е незабравим, хахаха!

    Коментиран от #36, #37

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Мишо Тубата

    26 94 Отговор
    Секи който дойде във Враца да зна че ще бъде смлян от бой. Млатиме се сека вечер както пише горе. Тия от Монтана гризнаха дървото, сцепихме ги, но най ше ми е кеф да дойдат тарикати от Перник, жална им майка, такъв кютек ше има че нема да ги познае никой, да си извикат линейки от Перник да си ги прибират направо.

    Коментиран от #16, #54, #55, #70, #71

  • 12 ТРОПЧО

    77 9 Отговор
    ТО В ТАЯ ЧИНГИДЖИИНИЦА СИЧКИ СА ПОДКУПНИ ТЕ СА ПО ГОЛЕМИ БИЗНЕСМЕНИ КОЛИ ПРОДАВАТ КАРАТ ПОСЛЕДНИ МОДЕЛИ ДАДЕНИ ИМ ОТ ПРИЯТЕЛИ И КВО ЛИ НЕ МАСИ ИМАТ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ АМАН ОТ ЧЕНГЕТА ПРОСТИ
  • 13 Хайл

    26 3 Отговор

    До коментар #4 от "цирк мвр":

    Да разбира се,подкрепяли са бягащите 😁😁😁
  • 14 Кой68

    22 3 Отговор
    Каквото повикало това се обадило.....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Петко

    109 7 Отговор
    Бойко смешния позволи с неговото ,а и с това на оранготаните от бсп управление , такиваутрепки да живеят като царе и то безнаказано. От велика България вече няма и спомен. Нашата вина е ,че не тачим паметта на милионите загинали за свободна държава. Сега ние и се отблагодаряваме с чикий, кенефи , очи, крави и др утрепки , те са новите апостоли начело на мизерията в парламента .
  • 18 Etnolog

    90 5 Отговор
    Веднъж годишно полицейските началници на полиграф- отива си корупцията, олигархията и руския модел. Слава!
  • 19 Сибирски анадолец

    29 5 Отговор
    По това кой не иска съдебна реформа, търсете причината... Същите пези обясняват колко е ефективна системата ... Иначе славянските джангали, могат да халят енергия по форумите денонощно...
  • 20 смях

    99 4 Отговор
    Леле ама тия са много страшни бандити , само как звучи Светльо Чикията . Човек да се смеели да плаче ли. Представели си , едни големи имена като Пабло Ескобар или Ал Капоне как биха звучели - Пабло кикията , Ал чикията. Не само политиците ами и бандитите вече са ни посмешище. Ох ,така се посмях.
  • 21 незнайко

    78 2 Отговор
    Подкрепление ли ? Пистолети нямат ли ? Не могат ли да стрелят на МЕСО ? НЕ МОГАТ В БЪЛГАРИЯ Е ЗАБРАНЕНО НА ПОЛИЦАИТЕ !!!
  • 22 ????

    23 3 Отговор
    Той бб не може с пандитите, а кой бе с тях цвъки.
  • 23 Горкият кон

    34 5 Отговор
    А бе интриги навсякъде. Всичко заради парите. Защо отрязахте главата на коня? Знаете ли колко кръв е това? Що за хора сте вие бе. Ей народа вече изгуби доверието си на всичко. Ако някой ми идва в моя дом да ми казва какво да не правя и правя защото печеля пари от семеен бизнес ще го убия аз не той мене. Ще им отсека главите.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ТЪЖНО

    56 0 Отговор
    Честно да ви кажа, не ми дреме за съществата, които са уж от двете старни. Много ми е жал за коня– така не бива!
  • 26 #????

    15 6 Отговор
    Като не си бандит ще гладува. Случая не ми е известен, но все пак съм наблюдателен и виждам, нагъл ли си навсякъде се оправят. Работа, жилища, земи, далаверки в работата с адвокатски, навързани са комунистите или не до комунист, а до човек. Живот е кратък и да имаш много пак заедно в една земя ще сте и кокал ще ви гният. Лично мое мнение. Непрекъснато това говорих до 19,кога бяха при мен, беше, а след това бог знае, родители научават последни за децата си... Подхвърлили глава.. Предупреждават.. Напоследък и други се опитват, но проблем егоестичен, много ги е страх от вън да не се върнат и да им отнемат работните места. Е, спрете спокойно, на този етап не мислят, а и да се върнат пак обратно на запад, там им е ок пред бг
  • 27 Реалист

    67 2 Отговор
    Натрупали били милиони от престъпна дейност, а държавата спи. Интересно , някой от прокуратурата ще си направи ли труда поне да прочете тая статия. Тия са за до живот и отнемане на имуществото в полза на държавата.
  • 28 Ники

    71 3 Отговор
    Най ги обичам нашите селяни, дето се правят на мафиоти. Кирки забивали, конска глава подхвърляли. На кого бе , филмари? Утре не са решили, не са ви резнали тиквите и закопали из врачанския Балкан. И по стар полицейски трик , ще влезнете в графата "неразкрити убийства". Скоро ще си намерят майстора.
  • 29 вес

    69 5 Отговор
    Хубаво нещо е либералната демокрация. Караш Поршета и забиваш кирки, вместо да ги въртиш в някой трудово-възпитателно учреждение, където ти е мястото.
  • 30 Ха ха ха ха

    31 1 Отговор
    Избягали за подкрепление
    Леле леле леле кой ги пише тия статии бе
    Оригофрения страшна
  • 31 Бай Яни

    9 8 Отговор
    Да ва е,,, ба простите българи. Всичко е фейк😁ама трябва да се плюе по държавата,.
  • 32 Симо

    15 2 Отговор
    Истинска, сензационна новина!!!...Както и всичките ви новини...
  • 33 Министерство на вътрешния рекет мвр😂😂

    26 1 Отговор
    Мвр кат дай са най голямата организирана престъпна шайка
  • 34 Миграция към родината😂😂

    18 0 Отговор
    Аре пуснете пак статиики как успелите се връщали в блатото😂😂😂и как тука било супер😂😂😂
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Полицейски служител

    14 21 Отговор

    До коментар #9 от "Ушев бандит на пастет":

    Подобно отношение спрямо полицейски служители е недопустимо. При получен сигнал могат да те изкарат и чисто гол на улицата с белезници, аз така бих направил. Да сме смееш, защото са казали, че са получили сигнал и да затваряш вратата пред полицаи е неуважение и явна проява на незачитане на законите на държавата, да не говорим, че унижаваш представители на закона. Да те светна ли за неуважение на полицейски служител каква е санкцията? Радвай се, че колегите са били в добро настроение.

    Коментиран от #39, #40, #48, #60, #68

  • 37 Нокой

    4 6 Отговор

    До коментар #9 от "Ушев бандит на пастет":

    Явно спиш с тях!?!

    Коментиран от #38

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 УЖАС

    16 3 Отговор

    До коментар #36 от "Полицейски служител":

    Абе, ти пак ли почна да обясняваш законите и да раздаваш правосъдие? Само да питам днес в кой филм се вкара, в коя роля( доброто или лошото ченге) и пи ли си хапчетата?

    Коментиран от #50

  • 40 Пурко

    13 2 Отговор

    До коментар #36 от "Полицейски служител":

    Кажи ква е санкцията бе тарикат?

    Коментиран от #51

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Borislav Popov

    9 5 Отговор
    А бе, тези от Северозапада са по диви и от кавказците даже ве !
  • 43 БАРС

    18 1 Отговор
    Тия престъпници заедно с ченгетата на разтрел и всичко щте е ок.не само във враца в цяла българия защтото имено ченгетата са корумпирани и са виновни за престъпността не кокошкарите а именно автоджанбазите нарко и сводници и т.н
  • 44 ФАКТ

    11 2 Отговор
    Това хора ли са ? Какво са ? За мен са болни мозъци,които рано или късно,ще си получат заслуженото !!!! Такива хора,занимаващи се с престъпност,ХАИР НЯМА ДА ВИДЯТ !!! Един ден ще съжаляват !!! Поне филми не са ли гледали ,докъде стигат ПРЕСТЪПНИЦИТЕ????? Направо се чудя що за хора са това !!!????
  • 45 браво краво

    14 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Последните двама са врачани и най - добрите автоджамбази в този район на България. НАЙ ДОБРИТЕ ,все едно Робин Худ ,който краде от богати и дава на бедните, само при нас хероизират престъпници,наричат ги вълшебници и др.епитети. Най доброто правителство,най добър премиер и НАП .Мафия навсякъде,най вече в медиите.
  • 46 Кокъл

    21 1 Отговор
    МИЗЕРНА Държава, срам ми е че съм Българин. НОРМАЛНО, БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА БЪЛГАРИЯ. СРАМ И ПОЗОР
  • 47 До телевизора на Елвис

    22 4 Отговор
    Точно през 90-години ,се навъдиха мутрите като тия !!!! Хем са прости ,хем невъзпитани и без образование !!! Ама забогатяха ,защото имаха връзки с властта!!! И сега такива държат ресторанти,хотели и какво ли не !!! С това мислене и с такива хора,БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ВЪРВИ НАПРЕД !!! Трябват ни ВЪЗПИТАНИ,УМНИ,ПОЧТЕНИ и ОТГОВОРНИ ХОРА!!!!!! НАРОДЪТ ни е работлив,ама не си заслужава за такива да работят !!! Ние НЕ СМЕ РОБИ !!!! Навсякъде искаме умните и възпитани българи да УПРАВЛЯВАТ всичко !!!!! -ФАКТ !!!!!!!!
  • 48 моряка

    11 3 Отговор

    До коментар #36 от "Полицейски служител":

    Какво добро настроение са имали колегите ти, бре, не четеш ли? Драснали са за подкрепление като африканска чума по животните в България. Хем са затворени, хем се ,,разболяват,,? Хем ченгетата са видели скандала, хем са драснали надалеч? Я иди в Хонг Конг да видиш така ли правят?
  • 49 тъпата мара

    12 2 Отговор
    ей не успяха да ме научат че има разлика между автокрадец и автоджамбазин,ма кат съм тъпа кво да направя.
  • 50 Иван Ангелов

    12 9 Отговор

    До коментар #39 от "УЖАС":

    Абе като си много отворен иди в Америка и се дръж така грубо с полицайте там да ти разреват майчицата от сякъде. Ганйо е много отворен в собствената му държава ама като иде в западна европа, америка или русия да си прави магарийте спича нуното. Щом представителите на закона на най големите демокраций в света могат да те направат на нищо при неоважение от твоя страна значи и тук не е проблем филмар такъв. Кой те знае къв си треперлив кат ти се изрепчат куките. Селяк смешен, иди в която и да е държава близка до България ганчо и се прави на отворен на тамошната полиция да видиш че свободата няма нищо общо с свободията ганйовска.

    Коментиран от #56

  • 51 Мъдурко

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "Пурко":

    После бял ден няма за теб, дате светна !
  • 52 11111

    11 1 Отговор
    Като негодуват що не направите нещо..ей робски, прост, замислим НАРОД сме още от както станахме някаква държава.Търпим и си пишем. а ако нямаше този интернет какво щяхме да правим..аа! Всеки само за пари ламти , а колкото до корупцията тя е навсякъде в милата ни татковина, на и при нас като в Африка никое управление не иска да я спре защото му е удобна и печели от това. Ако бяхме като белите държави при всичките гафове на управляващите ни от 1989 до сега все трябваше да сме в избори..ЕДИН ПОНЕ ДЪРЖАВНИК ДА СЕ БЕШЕ НАМЕРИЛ..
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Порно

    21 1 Отговор

    До коментар #11 от "Мишо Тубата":

    Пък аз дебна , докато врачани се чудят с кого да се сбият , и докопвам някоя къпана врачанка , голям кеф.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 УЖАС

    8 1 Отговор

    До коментар #50 от "Иван Ангелов":

    Господине, неизвестно защо държите този груб тон. Първо зад ника "Полицейски служител"е твърде невъзможно да стои истински такъв(по обясними причини), а ако действително е такъв, форума е за всички и не е необходимо да ни чете лекции и да ни назидава, все едно, че всички сме малоумни. Що се отнася да Вас, добре ще е да де обърнете към някой начален учител ,за усъвършенстване на правописа. Бъдете здрав и за информация– нямам никакво намерение да напускам страната, а и имам някои готини приятели, дето са чест за полицейската професия.
  • 57 сдф

    8 0 Отговор
    този или е от неподкупните или е взел пари и не си ги е заработил
  • 58 Кико

    10 0 Отговор
    Имаше много"дяволи" но всички ги "изпратиха с бавна крачка". Айде да минат малко нормалните хорица!
  • 59 МАНАФ

    11 1 Отговор
    ЧЕ ТОЙ ТОЯ ШЕФ БОКЛУК КАТО ТЯХ

    Коментиран от #73

  • 60 мitko karatista

    4 3 Отговор

    До коментар #36 от "Полицейски служител":

    Дали е зачитал или не законите на държавата го казва съдия,гражданино милиционер,а ако пък посегнете и използвате сила независимо дали сте на сигнал или не със сигурност няма той да не е зачитал законите на държавата.Хипотетично.
  • 61 Костадинов

    4 1 Отговор
    Хората са казали-ако не става с пари,става с много пари.
  • 62 Krumov

    4 3 Отговор
    Е сега да го духа пропрдналото милиционерче !
  • 63 Народа ПРОСТ

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гербераси долни":

    Езаспал дълбокоо и наш Боко дрънка простотии на воля !
  • 64 Жоро Илиев

    3 4 Отговор
    Аве умирайте всички беее...Аз и още 3 млн.живеем като белите хора в чужбина и нямаме време да се занимаваме с ченгета и мафиоти.ЖИВОТА ТЕЧЕЕЕ
  • 65 Професора

    5 1 Отговор
    Съвсем безобиден спор между колеги, защо ни занимавате с това?
  • 66 Uflat

    12 0 Отговор
    Кинооператорите от КАТ -НАП с години сриват реномето на обикновения служител в МВР. Началници да не останат на зад в обиржийството и да не пропуснат изява на власт и имане. Така обикновения полицай в районно , в патрулка или Квартален хрантутят и всички в съдебната система вкл. разпределителите на корупционите средства Адвокатите. Най-загубеното е ,че системата им казва "Пазете престъпника ,защото той ни храни и само съдията знае дали е престъпник или не ". Кориоза е ,че пострадалите са основните доставящи заплатите в бюджетната свера на всички тези и когато някой от тях вземе ,та рече да "Протестира " срещу нещо си ,хората няма да ги подкрепят. Не за друго , а заради " Системата ". В прочем ,кога ще видите КАТ -Нап да протестира заедно с МВР. Тогава да излезем и обикновените хора ,смятани за овце за стригане , та да им кажем в очите какво мислим за тях. Как например на място което е първа категория път има три подскока и дупка , със знак от предишен ремонт -30 км и колата им не мръдва от там . Как веднъж си обран с Винетки за да няма дупки уж и как по цели смени ,на път без никакви други проблеми се виси само на това 30 км. А малко по-нататък се карат мотори и коли без номера от малолетни и пияни цигани с колкото може да вдигнат. Девня , моста над ЖП.линията и скоростите на свободните цигани по отсечката Тръстиково -Старо Оряхово през Синдел , Долни чифлик. Няма да стигнат кирките ....От къде да я почваш , а трябва ?
  • 67 Дон Кинг

    9 1 Отговор
    Ако утре мвр изчезне,на никой няма да му направи впечатление.
  • 68 Ривиа

    8 2 Отговор

    До коментар #36 от "Полицейски служител":

    Надявам се да прочетеш това:полицията ще получи Моето уважение, а вероятно и не само, когато се чуе че са тикнали зад решетките доживотно някой от всичките тия, и се погрижи всичките им притежания да бъдат отнети в полза на държавата, ама не за някой министър, Държавата. Когато направят това, тогава ще имат уважение. Не по-рано, не по-късно
  • 69 възмутени

    5 0 Отговор
    Такава е родната полиция: една част от тях е свързана с престъпниците и е техен съучастник, другата част от полицаите не смеят да ги разтърват. Това е така защото не са добре въоръжени и нямат права на полицаите както в нормалните държави. Полицаите трябва да имат електро шокови палки. Но тези с патрулките и сгъваеми автомати.
  • 70 NAZI

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Мишо Тубата":

    Кръсти се да не идваме.
  • 71 XXL

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Мишо Тубата":

    НА ТИЯ ОТ ПЕРНИК ЧЕ ИМ ЗЕМЕШ К_РО ЗА МЕРНИК
  • 72 Терориста

    0 0 Отговор
    За тъпите врачански бекове. Помните ли,голямата рижа.
  • 73 Ибрям Али

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "МАНАФ":

    Даже и по- голям! Онези са бандити, а той се е клел, че ще служи на обществото!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.