19 Юли, 2019 16:12 1 901 8

Дано Борис Джонсън има гръбнак

  • великобритания-
  • борис джонсън-
  • ес

Негови поддръжници вярват, че той ще изведе страната от ЕС

Дано Борис Джонсън има гръбнак - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Борис Джонсън може да се противопостави на натиска за отлагане на излизането на Великобритания от ЕС. Това заяви поддръжникът на Джонсън Джейкъб – Рийс Мог, цитиран от The Telegraph.

Той коментира новината, за това дали новият премиер може да бъде принуден от парламента да отложи излизането на Великобритания от ЕС. Борис Джонсън е фаворит да получи премиерския пост.

„Всеки се интересува, дали премиера ще има гръбнак да продължи напред. Ние трябва да излезем от ЕС. Мисля, че Борис Джонсън има този гръбнак. Ако не е така ще попадне в ситуацията на Тереза Мей и ще се поддаде на натиска от парламента“, заяви Мог.

По план Великобритания трябва да излезе от ЕС на 31-ви октомври. Самият Джонсън вече заяви, че е готов да направи това и без споразумение.

Все пак той смята, че вероятността за това е малка и че ще намери общ език с ЕС. Парламентът вече блокира възможността за излизане без споразумение.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    11 0 Отговор
    Този защо не го застрелят, да не се мъчи?
  • 2 Гаргамел

    11 1 Отговор
    А дано ви изведе, че на всички ни писна от вас
  • 3 РЗС

    7 0 Отговор
    Май ще изведе Англия от Великобритания, натам отиват нещата
  • 4 Истина

    5 0 Отговор
    Борис Джонсън турчин ли е ? Да Alexander Boris de Pfeffel Johnson е внук на Али Кемал Бей. Aли Кемал Бей 1867-1922 писател и последният външен министър в Османската империя .

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Баш истината

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Истина":

    Кадъна е.
  • 6 Шалом

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Истина":

    Борката е евреиче никакъв турчин не е

    Коментиран от #7

  • 7 Мелез

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Шалом":

    Мелез е а позицията му е чисто политическа. В България има немалко такива примери като се започне от Бат Бойко, Курнелия и т. Н.
  • 8 Другия с коня

    4 0 Отговор
    ДАНО има Топки.....Ама като му чета Риториката.....Големи Лафове.....Дребни стотинки.....И мека пишка.....Балон под налягане....
Новини по държави: