Last news in Fakti

20 Юли, 2019 12:00 7 771 7

Тези Toyota Supra бяха потрошени преди да слязат от автовоза

  • toyota-
  • supra

Няколко нови Toyota Supra в Унгария получиха големи щети, докато все още бяха на автовоза, отвеждащ ги до шоурумите. Причината за инцидента остава загадка, но от снимките може да се добие ясна представа за щетите.


Шофьорът на транспортера може да е причинил катастрофата, като се е ударил назад. Като алтернатива е възможно и повдигнато превозно средство( например друг камион) да е ударило автовоза. Независимо от причината, щетите са най-вече на по-ниското ниво на автовоза. От снимките се вижда, че тъмно сивата Supra е получила силен удар в задния ляв ъгъл, като последиците са смачкана каросерия, унищожен стоп и разбито задно стъкло.


Ситуацията не е толкова лоша за бялата Supra на горното ниво на автовоза. Щетите за нея са най-вече в долната част на задната броня. Повредите се изразяват в изпускателните тръби, като върха на едната е изкривен с около 90 градуса. Счупен е и единият стоп, а на капака на багажника има сериозни драскотини и ожулвания.


В САЩ вече се извършват доставки на Supra Launch Edition 2020, а Toyota се замисля сериозно за рекламирането на новия модел по телевизията. Въпреки това, все още е възможно и закупуването на подобно оборудван модел Premium на начална цена от 54 920 долара.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    19 1 Отговор
    Камиона също е ударен, а да причиниш щета на каросерията на автовоз си трябва силен удар.
  • 2 емм

    9 4 Отговор
    Еми, квот могат, ще го оправят и продадат, като ново на някой "късметлия" Това се практикува от много дилъри !

    Коментиран от #7

  • 3 Наблюдател

    1 1 Отговор
    Номер 1
  • 4 Mnk

    6 3 Отговор
    Аре бе. На Горубляне ще станат чистак нови пак :)

    Коментиран от #5

  • 5 майстора

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "Mnk":

    Няма кой да им ги даде на Горубляне ...правят се и обратно в шоурума да се продават за нови
  • 6 Ракия

    3 3 Отговор
    Нов внос до църквата и обратно по инерция
  • 7 така е

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "емм":

    Вярно е, аз поне съм виждал