18 Юли, 2019 13:02 9 513 16

Мъж отряза пениса на любовника на жена си

Не е ясно дали лекарите са успели да прикрепят отново пениса на пострадалия

Мъж отряза пениса на любовника на жена си - 1
Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

Полицията в щата Флорида съобщи за инцидент, при който мъж заплашил с оръжие любовника на съпругата си, завързал го, отрязал му пениса и избягал с него.

49-годишният мъж от Флорида бил хванал съседа си да прави секс със съпругата му през май, миналата седмица решил да си отмъсти като отрязал пениса му с ножица.

Няколко часа по-късно полицаите успели да арестуват 49-годишния Алекс Бония, който нахлул в дома на съседа си, завързал го под заплахата на огнестрелно оръжие, отрязал му пениса с ножица и избягал с него, като го занесъл вкъщи, пише lawandcrime.com.

Мъж отряза пениса на любовника на жена си
Снимка: Gilchrist County Sheriff’s Office

Алекс Бония е обвинен в тежко нападение, използване на огнестрелно оръжие, жестокост към дете и кражба с взлом. Обвинението в жестокост по отношение на дете произтича от наличието на две деца в дома на жертвата по това време.

Пострадалият е хоспитализиран. Не е ясно дали медицинските специалисти са успели да прикрепят отново пениса на мъжа в болницата, където той е бил откаран за лечение.

На обвиняемия е наложена санкция от 1 250 000 долара.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    43 45 Отговор
    Сега на този малоумник да му отрежат зелката в затвора. Що не е отрязал и клитора на жена си, та да успокои нараненото си его? Дебил, това че някой прави извънбрачен секс, не означава, че трябва да му се причинява такава болка, ама животното си животно.
  • 2 нервен ( разбивача на тролове )

    73 6 Отговор
    Спокойно тя ще си намери друг любовник
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дядо Митко 90 г

    27 9 Отговор
    Така заслужават, дори по лошо....!!!
  • 5 Джорджано

    14 3 Отговор
    Вчера на шега си слoжих крaставица в гaщите, а Лyна тaка силно мe нaтисна, че нaсмaлко да мe издpиcне......
  • 6 Алфа Вълкът

    24 3 Отговор
    Трябвало да му направи прас-прас отзад, не операция за смяна на пола.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Florida man

    13 2 Отговор
    Все пак е от Флорида.Не се учудвам
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 чурка

    8 2 Отговор
    взел е чурката за да си я мушка отзад
  • 12 кора ми Янку

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "Фъкър":

    брака трябва да се забрани със закон
  • 13 ДъжаватаНаСъдилищата

    3 0 Отговор
    Държавата на съдилищата вижте какво обвинение са му направили след деянието: "кражба с взлом"... просто нямам думи. На тея и бял хакер няма да им помогне да се оправят :Д
  • 14 Бат Мишо

    1 0 Отговор
    За другото НЗ ама за жестокост към дете може и да седне на стола...законите в САЩ са безмилостни за пострадали деца
  • 15 Бат Мишо

    2 0 Отговор
    Не е кът тущка -ръгнеш детенце в борисовата и след 3 г си аут - или го убиеш с бутилка щот няма цигара да ти даде - Там посеегнеш ли на дете И ТВОЙТО ДА Е ЖАЛНА ТИ МАМА...нещо което подобрявам с 2 ръце
  • 16 Бат Мишо

    2 1 Отговор
    Пътят да се оправи българия - колкото и да ви звучи странное да се прокарат и тук ДРАКОНОВСКИ закони за посегателства и тормоз на деца ....половината мингяни тормозят децата си от малки да проституират и крадат и да не учат и и ги продават за пари и поощряват да стават баби на 19 г и така размножават прогресивно мизерията и малоумието в държавата ....Я ШАТ НА ПАТКАТА ГЛАВАТА че си го накарал да проституира или крраде или си го оженил на 11 за пари - да видите как ще секне циганизацията в държавата