18 Юли, 2019 10:25 9 335 11

Мария Илиева се стопи

  • мария илиева-
  • отслабна-
  • кето диета

Певицата свали 8 килограма с кето диета

Изпълнителката, станала легендарна с голямото си дупе още преди световната мода на гигантските задници, вече не се притеснява да се показва в изрязани шорти, впити дрехи и бански. По време на бременността си тя качи близо 20 кила и след раждането полагаше неимоверни усилия да ги свали, но доскоро манекенските мерки бяха само мираж за нея. Въпреки непрестанните диети, поп звездата трудно успяваше да задържи постигнатите резултати, но ето че настъпването на лятото я мотивирало да стопи паласките, писа „Уикенд“.

Запознати издават, че Илиева стопила излишните тлъстини с много ограничения. Тя си поставила за цел да смъкне останалите 7-8 килограма след раждaнето и успяла да го постигне. Още в шоуто „Като две капки вода” певицата изглеждаше отслабнала, но сега положителната промяна във фигурата ѝ е още по-видима.

За да се втали, Илиева минала на така модерната в момента кето диета – режим с ниско съдържание на въглехидрати и богат прием на мазнини. Тя консумирала предимно месо, яйца и зеленчуци. Стараела се в свободното си време да спортува, но напоследък рядко ѝ оставало такова, защото лятото за нея бил натоварен сезон откъм музикални участия.

Броени дни до старта на турнето ми "Всичко - най-доброто от Мария Илиева"! 09.07. - ПЛОВДИВ, Античен театър 14.07. - БУРГАС, Летен театър 16.07. - ВАРНА, Летен театър 22.10. - СОФИЯ, зала 1 НДК Вече съвсем нямам търпение! Събрах много вдъхновение, слънчеви лъчи и музика .... И имам наааай-прекрасната публика на света !!! Много ви обичам 💓💓💓 Продължавайте да се снимате с билетите от концертите и да тагвате официалните ми профили. Скоро ще избера по един от вас във всеки град, за да му изпея лично по време на концерта любимата му моя песен! ———————————————————————Тези фантастични снимки са дело на скъпите ми @koko_krastev - фотография, @imboyan - стил, @elizapopovamakeup - грим. Този път Жори @georgi_petkov ни пращаше вдъхновение и добри мисли от екзотични места🤣

A post shared by 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕒 𝕚𝕝𝕚𝕖𝕧𝕒 (@maria_ilieva_official) on Jul 5, 2019 at 4:02am PDT

Възможно е и нова любов да е повлияла върху отслабването на Мария. Тя отдавна обяви, че се е разделила с бащата на сина си. Говори се, че в началото на годината е имала вземане-даване с колегата си Петър Бонев, който от години я харесвал, но певицата упорито мълчи по този въпрос. Тя рядко говори за личния си живот и предпочита вниманието на почитателите ѝ да е съсредоточено върху работата ѝ. Макар че едногодишният ѝ син Александър е още в крехка възраст, певицата побърза да се върне на работа скоро след раждането и сега успешно съчетава личните и професионалните си ангажименти. В момента тя е отдадена на турнето си и обикаля най-големите градове в България, но хлапето пътува с нея - докато певицата е на сцената, за малкия Сашко се грижи детегледачка.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЕЯНИН

    17 6 Отговор
    Оно и я като турнем сланината от свинята да топим мас, остане некоя пръжка, ама кво да се фалим! Голема новина!
  • 2 бравос

    27 4 Отговор
    ..Мичето винаги си е била готина к.ротрошачка...,скоро имаше статия.че се нуждаела от лудо манрдъсане всеки ден инак не се чувствала добре..:)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Оня с рикията

    3 16 Отговор
    Оня ден четох, кои са признаците, кога човек се разболее от рак. Оно загубата на тегло е един от тея признаци... Дано не се мъчи много...

    Коментиран от #8

  • 5 ДОЧЕВ

    18 6 Отговор
    ГОТИНА Е МАРИЯ....СТРАХОТНА Е.....БРАВО...!!!!!
  • 6 АБЕ ГОТИНА СИ Е

    10 2 Отговор
    МАРИЯ..
  • 7 Алфа Ромео

    12 3 Отговор
    Готина МИЛФ-ка!
  • 8 Смехории, 🤣🤣🤣

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Оня с рикията":

    Смехории
  • 9 РЗС

    6 4 Отговор
    написала - много ви обичам. Кат ма обичаш толко дай ми да те опъна отзад
  • 10 Били

    10 0 Отговор
    Пее хубаво, красива е и интелигентна. Много я харесвам.
    Дано има повече жени като нея.
  • 11 Пламен

    1 0 Отговор
    Венито и тя се издъни. Имала била "голямо дупе"?? Кога-не! Мария Илиева, Михаела Филева, Белослава, Хилда и Невена нямат НИЩО общо с Отварачката, Тони Дачева, Преслава, Андреа и Яница. Ама нишо.