Last news in Fakti

17 Юли, 2019 16:07 5 931 35

Младеж загина заради неосветена каруца на пътя

  • каруца-
  • катастрофа-
  • войната на пътя

Фатанален инцидент на Подбалканския път край село Търничене

Младеж загина заради неосветена каруца на пътя - 1
Снимки: Press TV Казанлък

Млад мъж е загинал при пътен инцидент до с. Търничене на подбалканския път София – Бургас, предаде Press TV Казанлък.

Момчето е управлявало лек автомобил BMW. На пътя близо до бензиностанция се движила каруца с регистрация в казанлъшкото село Г. Черковище, без светлоотразители. Водачът се е опитал да избегне удара, но неуспешно. Блъска се в талигата, губи контрол над автомобила, навлиза в бензиностанцията, където удря осветителен стълб и още две паркирани коли.

Мъжът, управлявал каруцата, е с леки охлузвания.

Младеж загина заради неосветена каруца на пътя


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Azaaaaa

    16 36 Отговор
    Каруцата е карала с превишена скорост.
  • 2 един

    98 4 Отговор
    е като е бил до бензиностанцията, значи е било светло, къде е блял? а циганина с каруцата - за сапун, то е ясно.
  • 3 бббббб

    39 10 Отговор
    Бързичко ще да е карал
  • 4 Jack

    82 4 Отговор
    Да беше размазал мангала, а не да го заобикаля. Щеше да е жив, а мангала мъртав.
  • 5 123

    27 16 Отговор
    Може би пак БМВто е виновно,да ви е.а в кафявите ...
  • 6 Безочливост

    77 4 Отговор
    Как може второ десетилетие на 21 век и все още да има каруци по пътищата, хората на запад забраняват колите със дизели ние още още сме в 19 век, сега кой ще поеме щетите, кой ще плати кръвнината на горкия младеж, на управляващите не им ли писна да се правят на сляпи? Затова хората масово избягаха от долнопробната нещастна и мизерна България.

    Коментиран от #26

  • 7 Гост

    31 24 Отговор
    В района на бензиностанциите скоростта е ограничена на 60 км./ч. или 17 м/с. Фаровете /късите/ осветяват на около 70 метра, т.е. имал е около 4 секунди да види каруцата и да реагира, време напълно достатъчно, за да избегне сблъсъка. Изводът е - скоростта е била над максимално ограничената! Сърба това, което си е надробил! Бог да го прости!
  • 8 123

    8 12 Отговор
    Карал е с ограничението 60, толкова е по закон ограничението минавайки покрай бензиностанция, даже да го няма/липсва знакът. По закон е 60.

    Коментиран от #14

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Змея

    19 0 Отговор
    Въпроса, до кога? - сме си го задавали много пъти. Отговор няма!
  • 11 ДДРОнег

    39 0 Отговор
    За сиганите няма закони !!! Много е опасно да се кара в България нощно време, миналата есен и аз така пострадах, заради сиган, размина се без жертви, но колата - тотал-щета. Затова смятам да карам само денем, на сухо и евтини коли, че ако ги смачкам, да не ми е жал.
  • 12 Беембето е летяло

    20 4 Отговор
    И при тази скорост е абсолютно без значение дали превозното средство с жива тяга е имало светлоотразители или не....
  • 13 А конят добре ли е

    18 3 Отговор
    Така за статистиката...
  • 14 Гост

    16 1 Отговор

    До коментар #8 от "123":

    Даже има забранителен знак, който ограничава скоростта в участъка на 50 км./ч!
  • 15 el comandante

    10 3 Отговор
    Талигата се е движела най-малко със 130 км/ч при ограничение 50 в района на бензиностанцията. Сега на каруцаря трябва да му се повдигнат обвинения.
  • 16 Гербер

    21 6 Отговор
    Наистина е необяснимо, в държавата, седма по икономически растеж в Европа, да има хора с каруци! Защо не си закупите нови автомобили бе хора? Какъв е проблемът?

    Коментиран от #17

  • 17 Гост

    17 5 Отговор

    До коментар #16 от "Гербер":

    Не ни е проблемът финансов! Ние сме за екологичният транспорт, за опазване на климата! С биоразградимо гориво! :))
  • 18 Пак фаровете виновни😂😂😂

    8 0 Отговор
    Не останаха живи бре
  • 19 гост

    29 1 Отговор
    Няма лошо да има и каруци, но те трябва да са регистрирани по надлежния ред и да им се заплаща застраховка. На Запад си има застраховки и за електрическите тротинеки, и за електрически велосипеди, и за каляски с туристическа цел, и за хобиавтомобили, за олдтаймери и иънгтаймери. У нас не могат да измислят нищо друго освен застраховка за мпс и това след като сме влезли от 10г. в ЕС. Това е срамното, лошото, нескопосаното, ограничаващото и дразнещото. Няма воля за нищо друго освен за корупция, кражби и измами.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Няма, няма

    18 1 Отговор
    СИЛА, КОЯТО ДА СПРЕ ПИЯНИТЕ ЦИГАНИ С КАРУЦИ! И ЗАКОНИ, И НАРЕДБИ, И ГЛОБИ - ТОЙ МАНГАЛА СИ Е СВИКНАЛ ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА И ТОВА Е!
    ЖАЛКО ЗА МЛАДОТО МОМЧЕ!

    Коментиран от #24

  • 22 Папуняк

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "Папуняк":

    Не става, Факти режат линка
  • 23 Iokj

    3 2 Отговор
    Един предател по палко
  • 24 Гхх

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "Няма, няма":

    Изчезвате ха ха
  • 25 бобо

    14 1 Отговор
    Ще продължавам да повтарям: при внезапно появило си животно/или каруца /, натискате спирачка, и ако не помогне удряте ЧЕЛНО. Никакви маневри, защото ще умрете или осакатеете.
  • 26 Centurion

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "Безочливост":

    Те каруците ще станат отново хит,не замърсяват, и имайки предвид материалното положение на хората под ведрото ръководство на болшевишката партия ГЕРБ.Така,че се готви за нов ренесанс на камшичмото запалване!
  • 27 гост

    1 1 Отговор
    А коня как е, коня е най- важно да е добре?!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 utrewq

    2 0 Отговор
    Каруца рулззз.
  • 30 Алфа Ромео

    4 0 Отговор
    Изчислено е че вечер ако караш на къси светлини като видиш неосветен обект в обсега на късите светлини имаш шанс да спреш навреме ако караш със до 76 км/ч. Веднъж като са прибирах по тъмно ми изскочи огромно диво прасе много близо пред колата, буквално на косъм се разминахме и то защото карах със 60 км/ч и успях да натисна спирачки, ако бях на главен път а не на междуселски нямаше да карам със 60 и не знам кво следваше после, канавка и крайпатно дърво може би....
  • 31 незнайко

    3 1 Отговор
    Отново БМВ ! Загуба на контрол до бензиностанцията ! С каква скорост е минавал ? Това е някое хлапе с подарен от баща му автомобил за прословутото завършване на средно образование !!!
  • 32 Време за кебапчета идва есен

    5 0 Отговор
    Нелепа смърт.
    Когато караш из улиците и пътищата на България - ВИНАГИ ИМАЙ ЕДНО НА УМ,
    ЧЕ ТУК ХОРАТА И ДОБИТЪКА и ПОЛИТИЦИТЕ СА ЕДНО. ВИНАГИ МОЖЕШ ДА ГИ СРЕЩНЕШ ТАМ, КЪДЕТО НАЙ-МАЛКО ОЧАКВАШ- на пътя. /хора ходещи пеш, разхождащи се крави, политици, които се чувстват ненаказани на пътя, каруци управлявани от високоинтелигентни БЪЛГАРИ /смятайки се за такива само в Европа/, тук са цигани от рома.
    НЕМА ДРУГА ТАКАВА ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА!
  • 33 Просто така

    4 0 Отговор
    Без значение каква марка е колата един загинал има с тия каруци няма управия трябва да се спрът да карат както си искат тия цигани
  • 34 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Може би, ако синът или дъщерята на някой министър на МВР / недай си Боже/ загине по този нелеп начин, да вземе мерки за ППС-тата със животинска тяга, така, както е по закон....може би !? Преди по-вече от 30 години / писал съм го и друг път/ виждах каруци по пътя Цвикау - Мееране в ГДР. Боядисани в жълта светлоотразителна боя. На задното дъно- номер с черна боя и два огромни червени светлоотразители, отстрани на канатите по два жълти светлоотразители и номера в средата. На двете леви климии - газени фенери.Предния със жълт цвят - задния .. с червен. Отпред на челата на конете и по средата на ока големи жълти светлоотразители. Тези чудеса /за мен/ светеха като коледни елхи и се виждаха от 300-500 метра. В РБ е невъзможно ....и защо ??? Отделен въпрос, че водачът не е карал със скорост 60 км/ч и по ниска. Там има пътен знак. Ако не той там, друг е щял да се пребие с по-голяма скорост в тази каруца извън района на бензиностанцията !! Бог да прости загиналия. Ако някой от управляващите въобще има съвест - нека смъртта му да е на неговата такава !!
  • 35 Младеж с БМВ

    0 0 Отговор
    и в отркития космос да е пак ще се удари в нещо. Виждам ги всеки ден на пътя.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове