15 Юли, 2019 16:54 7 339 7

Задържаха мъж, издирван от 2009 г., в Стара Загора

  • издирван-
  • рецидивист

Работата продължава под надзора на прокуратурата

Задържаха мъж, издирван от 2009 г., в Стара Загора - 1
Снимката е илюстративна

55-годишен мъж от Добрич, обявен за общодържавно издирване, е установен и задържан след операция на служители от сектор „Издирване“ на ГД „Национална полиция“ и техни колеги от ОДМВР-Варна и Стара Загора.

Тя е проведена на 14 юли. Мъжът е установен на адрес в Стара Загора. При претърсване на жилището, ползвано от него, са открити и иззети наркотични вещества и неистински документи за самоличност – фалшива лична карта, с която се е представял.

Той е обявен за общодържавно издирване през 2009 г. като извършител на 21 тежки криминални престъпления по чл. 201, чл. 206, чл. 209 и чл. 211 от Наказателния кодекс (измама в особено големи размери, обсебване и присвояване), извършени в различни области на страната.

След 24-часовото задържане на мъжа във връзка с образувано досъдебно производство по описа на ОДМВР-Стара Загора, ще бъде изпълнена наложената му принудителна мярка „задържане“.

Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Слава Україні!

    1 21 Отговор
    Українці - нація переможців!
  • 3 ПОХВАЛНО

    35 2 Отговор
    Е браво за скоростта на издирването, имайки предвид, че сега е 2019г. Този свободно си е веял задника само 10 години измежду нас!
  • 4 гост

    21 1 Отговор
    E това вече си е истинско постижение , браво 10 години напредваме със страшни темпове. Ех кога ще стигнем африканците по стандарт , няма да съм жив да го видя.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ник Гешев

    9 0 Отговор
    хубаво е че не сме китай щяха да го издирват 1000 години
  • 7 антрашпиц

    6 2 Отговор
    Ама той дали се е криел изобщо.....