Last news in Fakti

16 Юли, 2019 07:00 15 442 0

Вашият хороскоп за днес, 16.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп
Вашият хороскоп за днес, 16.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят е много подходящ да свършите всички дребни и досадни неща, които все отлагате. Добре ще успеете да се сработите с колегите си, така че работата ще потръгне. Не е зле да обърнете повече внимание на собствената си личност.

Телец

Днес ще сте особено обаятелни, така че можете да използвате това, за да постигнете целите си, естествено без да прекалявате. Използвайте активната част на деня, за да свършите неотложните неща, защото вечерта изобщо няма да ви е до това, толкова ще ви се иска да се забавлявате.

Близнаци

Днес ще се проявите като работни пчелички. Не се престаравайте, прекаленото натоварване може да се отрази зле на здравето ви. Вечерта е добре да се ограничите в яденето и да наблегнете на минералната вода.

Рак

По-забързан от обикновено, но пък наситен с приятни емоции и добри бизнес предложения. Не подминавайте дори най-налудничавите оферти, в тях може да се крие голям потенциал.

Лъв

Ще се чувствате лично ангажирани с доброто настроение на всички около вас. Днес сте неизчерпаем източник на радост и веселие. Намерете време да се забавлявате и да бъдете по-дълго с децата си.

Дева

Още със започването на деня ще усетите напрежението на работата. Нещата се развиват във ваша полза, но вие сте положили толкова много усилия до момента, че няма как да е другояче. Вечерта ще можете да отдъхнете в компанията на приятели.

Везни

Ще се наложи да влезете в крак с ежедневните проблеми. По-голяма част от отговорностите ще са на ваш гръб, така че бъдете готови да ги понесете. Не се вбесявайте от някои дребни шегички, в реда на нещата са.

Скорпион

Подхождате с предубеждение към някои хора, а това ще ви изиграе лоша шега. Не бъдете лицемерни, но и не прекалявайте с откровенията. Имате сериозни шансове за успех, но трябва да поработите здравата за това.

Стрелец

Не продавайте мечтите си, колкото и да ви молят за това. Ще разберете, че нещата са стойностни, когато се споделят с обичан човек, затова – направете го. Изненадите ще са част от днешния ден, но пък колко приятни мигове ще ви донесат…

Козирог

Денят е удачен в много отношения. Сутринта нещата ще стават като че ли от само себе си. Колкото сте по-активни и контактни, толкова по-лесно ще се развива всичко. Но не бива да изпускате момента, защото вечерта нещата няма да текат толкова гладко.

Водолей

През деня чак до привечер ще имате шанс да проявите своята изобретателност и находчивост, така че не го пропускайте, защото вечерта няма да ви се занимава със сериозни неща и ще ви се иска да избягате далеч от всичко, а може би и от всички.

Риби

Денят е предизвикателен за всички други, но за вас е по-скоро за наблюдение. Не се въвличайте в чуждите проблеми.Помагайте само, ако ви помолят за това.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА