Last news in Fakti

20 Март, 2019 14:40 33 542 78

От нагъл по-нагъл... (ВИДЕО)

  • нарушители-
  • улични гангстери-
  • войната на пътя

Улични тарикати дебнат от засада

От нагъл по-нагъл... (ВИДЕО) - 1

Уличните тарикати дебнат. Виждаме ги постоянно, но си затваряме очите. Възползвайки се от липсата на адекватен контрол, бързакът, тунинг маниакът и тежкарят ги "сърби" да разкрият отсъствието на елементарна култура на пътя.

Читател на "Факти" реши, че е време подобни шофьори да бъдат показвани на обществото все по-често. Въоръжен с видеорегистратор и чувство за хумор, Antony Demirev се надява, че, може би, ако се видят отстрани, "дразнещите" типове водачи биха променили нещо в мисленето си. Ей така, за да има малко повече спокойствие и усмивки по пътищата.

Представяме Ви "Улични гангстери":

Видео: Antony Demirev, Youtube


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 660

    66 2 Отговор
    ВНИМАВАЙТЕ, В МОМЕНТА АВТО-КРАДЦИ КАРАТ ТИНЕЙДЖЪРИ ДА ПРОВЕРЯВАТ ЗА НЕЗАКЛЮЧЕНИ ВРАТИ - Ходят и уж подпирайки се на колата отзад с ръката зад гърба пробва дръжките, главно на бусове и баничарки, после докладват да джамбазите къде какво има оставено незакрлючено
  • 2 СЕДНИМИН АКУРА A

    23 92 Отговор
    Имаше една песен в която се пееще: "жълти зъбки...", та и на тоя ще му гледаме клипче в стил "Момчета върнете си ми дъбките..." като във филма "Топло".

    Коментиран от #26

  • 3 Господинът

    42 11 Отговор
    Браво, браво!
  • 4 дед

    84 10 Отговор
    Снимайте и редовните тарикати (селски хитреци), където се забиват в лентата за десен завой, а са за направо, на кръстовището на Гешов и България, и автобус със сто и повече човека го чака. Сутрин когато всички бързат за работа!!!
    Няма да се оправят нещата в кочината докато не си променим манталитета!

    Коментиран от #42

  • 5 Goro

    28 75 Отговор
    Тоя ляв завой на Гешов и България го правя от лента за направо в последните две години. Няма как всеки ден да губя по 20 минути на едно и също място. Там трябва да има детелина, както и на всяко кръстовище по главните артерии в посока изход на София.

    Коментиран от #6, #8, #9, #11, #15, #69

  • 6 Jabba the Hutt

    81 10 Отговор

    До коментар #5 от "Goro":

    А другите балъци имат по 20 минути да чакат на кервана отзад, така ли? Халал да ти е спестеното време!
  • 7 Ивайло

    39 12 Отговор
    Така е за жалост по нашите ширини (а и по други - примено в Русия)! Качил се някой комплексар зад волана и изведнъж се превръща в ... директор на МПС! В нормална държава тези кадри от видеорегистратор на очевидно нарушаване на правилата (неправилно престрояване, неподаване на мигачи, минаване на червено или правене на забранен завой) са достатъчни, за да пратят от КАТ честитка на собственика на колата-нарушител с въпросния номер, дори и да не е карал той (както обикновено твърдят)! Важно е да има събираемост на глобите, пък да му мислят какво правят!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ивайло

    60 6 Отговор

    До коментар #5 от "Goro":

    А другите са балъци щом могат да чакат и да спазват правилата, а ти си над нещата? Едно е какво трябва да има на това място (детелина, възел или естакада), друго е какво е в момента и какви са действащите правила за движение, КОИТО ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ и трябва да се спазват, за да няма сакатлъци!!! Човека затова е направил видеото, белким си вземете поука нещо, ама...
  • 10 ванката

    35 9 Отговор
    браво на пича дано някой малоумник си вземе поука от наглото си и безобразно шофиране че се напълни с такива боклуци !!! но за съжаление това е българия държавата в която има само едно правило а то гласи"абе ти ли шъ ми казваш кво да праа"...

    Коментиран от #13

  • 11 Гост

    33 6 Отговор

    До коментар #5 от "Goro":

    Ти трябва да спазваш правилата за движение, а дали трябва да има детелина или зюмбюл, това е друга тема! Всичко е до време! Докато някой "случайно" не те отнесе в левите врати, където всъщност стоиш ти, а не дай Боже да има някой на задната седалка зад теб! Дано се разминеш леко, та да имаш възможност да си извадиш поука!
  • 12 Владимир Владимиров от София

    14 6 Отговор
    пълно с нещастници обаче БГ са тузари и нема си го признаят
  • 13 Гост

    18 4 Отговор

    До коментар #10 от "ванката":

    Публикувано във факти.бг: "... дано някой малоумник си вземе поука от наглото си и безобразно шофиране..."
    Хахаххахахахаа... Ама ти верно ли това казваш?! Че то двете неща са си оксиморон! Да не те връщам в реалността, но надежда всяка остави! Похвално е такива кадри да се показват и то колкото може по-често! Друг е въпросът, че оторизираните институции следва да вземат отношение, но това е ясно, че е "кауза пердута"!
  • 14 Антон

    38 4 Отговор
    Тези изпълнения много ме дразнят! 90% си чакаме чинно ама ганя дошъл от село и решил да покаже колко е над нешата. Какво ми демонстрират , ние сме глупавите, а те умните които карат в бус лентата или правят ляв завой от лентата за направо или подобни изпълнения. Всъщност държавата е виновна, защото ако чичко полицай е служител на място и в час, ше им вземе 100-200 лв. за добур ден и ще ги отучи. А тези същите андрешковци като минат границата стават по-ниски от тревата.
  • 15 Антон

    36 8 Отговор

    До коментар #5 от "Goro":

    Да, точно така. Там трябва кръстовище на две нива. Но понеже няма се съобразяваме с каквото има. Хора не бъдете толерантни към такива измекяри! Не ги пускайте, пресирайте ги! Това е измет , която трябва да бъде глобявана. Редовно на същото кръстовище караши в бус лентата, когато има рейс пред тях веднага искат да минат в средна лента. Онзи ден един такъв измекяр не го пуснах, и той чак ми се сърди отвътре и ме псува. Аз му се смея. Нулева толерантност към тази измет!
  • 16 Нонстрадамус

    11 1 Отговор
    Дебили....
  • 17 оня с коня

    10 27 Отговор
    3 минути загуба за мен и 3 години загуба за него да монтира този клип - кааааквооооо прааавиш, ти си заухав ЛЕВЕЛ 1

    Коментиран от #18, #54

  • 18 Асен

    4 6 Отговор

    До коментар #17 от "оня с коня":

    Дукат не се даде сигнал до пресидента Борисов ще се нарушават законите на кат и такива мафиоти ще карат така заштото си изкопуват книжките от ония и тия са такива
  • 19 Ша си карам как си искам

    14 2 Отговор
    Тук е някаква жунгла
  • 20 цигането от София

    16 18 Отговор
    ами така се кара кола , бързо и експедитивно ,, не като някой смотаняк с 20-30 км/ч и да ми говори по телефона и да създава задръствания
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Нервака

    16 56 Отговор
    Пълен комплексар.вижте ме кой съм,вече имам видеорегистратор,разбирайте-имам пари.ти ли се намери бе мухльо да оправяш държавата,смешник.седнал да ми снимаш,кво снимаш,що не си на работа в 10 сутринта.или е някое мамино синче дето освен лъжицата друго по тежко не е вдигало и се чуди с кво да си запълва времето.аман от такива псевдоправедници дето като се прибере в къщи троши кокалите на жена си на лягане и на ставане.верно заслужава да си събира зъбките от някой бордюр.

    Коментиран от #23, #77

  • 23 Малиии

    44 7 Отговор

    До коментар #22 от "Нервака":

    Личи си, че сте добре възпитан гражданин. Хич не избивате комплекси.
  • 24 джими

    22 17 Отговор
    аре па вие много редовни се извъдихте...големи моралисти. Тя и жената 15 години я возя и като направя нещо не съвсем по правилник то са едни викове, едни скандали, ужас. Е да ама от 2 години има книжка и си нарушава правилника на общо основание. Сакътлъците ги правят неадекватните задкормилни устройства, правещи си селфи на светофар или каращи с 60 в лявата лента. Винаги, когато мога спазвам правилника, но ако някой каже, че никога не прави нарушения, да хвърли пръв камъка.

    Коментиран от #57

  • 25 Опа

    17 4 Отговор
    Аз нарушавам правилата само когато има явна тъпотия и не преча на никой друг. Ако се прави ляв завой успоредно и независимо от чакащите в най ляво къде е проблема?!
    Сещате ли се за левия завой на околовръстния и Симеоновско посока центъра..
  • 26 Дред

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "СЕДНИМИН АКУРА A":

    Къде си тръгнал и ти бе, селтак
  • 27 ОбратенЗащоНе

    7 2 Отговор
    Аз не разбрах защо не може да правиш обратен на това кръстовище ? (бул. България + бул. Гешов, София)

    Коментиран от #72

  • 28 Да да

    6 2 Отговор
    Когато ме вози баща ми потъвам в земята от срам. Вече не гледам нито в хората, нито в пътната обстановка, но когато го возя аз той е кълбо от нерви. Различни поколения.
  • 29 Чичо Ади

    6 9 Отговор
    Имам рецепта - като ви "разредят" малко, примерно от 20 булгаристански тъпанара, избирателно да останат 2-ма образовани и възпитани, другите 18 да изпушите през комина или да ви "изкъпят" / нагълтат с хлорпикрин, тогава може и да се оправим малко от малко... Т.е. от 6 млн. да останат 600 000.... Ама нема, пак ше се бутате ! :-)

    Коментиран от #62

  • 30 stupid

    22 7 Отговор
    За ганъо колата е свети граал…..В колата си седнал и управлява единственото нещо в/у което има контрол...Ганъооо...Ганъооо...
  • 31 Дамяни.

    14 27 Отговор
    Нищо нередно невиждам в клипа. Просто тия с клипа се правят на Светци. И пишат глупостите си за да искарат хонорара си за деня с тъпотии. В тоя мега трафик е нормално дребни тарикатлъци да се правят за по бързо каране. Важното е да ги можеш и правиш с финес. Но колегите от стаията явно са дошли наскоро от прованса в Софето и като овце чакат с часове по светофарите. Това каране се казава Софйиски стил а не провинциален. Запомнете го писачи на глупости.

    Коментиран от #51

  • 32 Pe6ko

    9 2 Отговор
    Да беше си мълчал и просто снимал !
  • 33 Джо

    15 3 Отговор
    Коментара на клипът е безъмно дразнещ.
    Страшен тапир
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Селянина с клипа

    10 6 Отговор
    Иди пред НС и там кажи какво мислиш щото те са виновни за това дередже ...дебил моралист
  • 36 Айхман

    15 3 Отговор
    Ако се въведе строгостта както е в западният свят,само за две денонощия всички тарикати ще кротнат.
  • 37 Ники

    14 7 Отговор
    Проблемът се крие в скапаната инфраструктура и не добре регулиран трафик .. както и многото таралясници които задръстват улиците. Шофьорите се изнервят и правят глупости .. На бул България ляв завой в натоварен час .. може да отцепиш 15-20 мин Но на никой не му пука !! В белите държави .. светне ли зелено минават всички коли !! даже нека сложим бус лента и некоя колоездачна за да може хептен да не може да се придвижиш .. или се разширяват улиците или вдигат данъка на колите на 2000 лв на година ( аз платих 3000 лв за моята кола за година ) .. понякога ми се налага да стигна някъде бързо и правя нарушения .. 21 век сме навсякъде вдигат скоростта тука при нас я намалят , то тия неща се смятат ... колите се множат щото сме най толерантната държава за Бракми на планетата Земя , а нови улици или разширени няма Но накрая хората го отнасят ...
  • 38 Факти

    7 4 Отговор
    В момента гледахме пълни глупости със само едно нарушение влизане в насрещното движение на НДК .
    А това че бързака с тунинг го забавят разни лунпени какво да се прави
    ако не сте забелязали всеки гледа да мине на зелено и отбива от скороста и зад него остават две три коли аз нали минах Горд Българин.
    Едно време в закона пишеше да освободим кръстовището възможно най бързо Може би сега в закона пише стойте в него.
  • 39 ОрТуМоРдУк

    4 5 Отговор
    Къв тоя шестак бе ебаааго здуханяка
  • 40 Факти

    5 1 Отговор
    Странно защо пускате такива глупости или ей така трябва да си изкарам заплатата някак си с писане на не проверени работи.
    Само за да се престроиш или да не правиш задръстване винаги увеличаваш скороста с 15 км. с което рискуваш да те снима камера но това няма как да го докажеш защото има все още кретени който като ги изпреварваш дават газ до дупка.
  • 41 Факти

    9 6 Отговор
    Изобщо на некадърници не трябва да се дава да пишат статии и на некадърни шофиори да публикуват глупави клипчета.
  • 42 ????

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "дед":

    По скоро докато полицията не си влезе в правомощоята
  • 43 Бат Мишо

    12 1 Отговор
    едно време си пишеше в правилника -кръстовището да се освободи макс бързо - даже инструкторите в учебните коли на ОСО то искаха първа газ до тенекията и 2 и газ до тенекията и разтраканите газки виеха на умрело....НО СЕ УЧЕШЕ - кръстовището е ударна зона - ОГЛЕДАЙ СЕ ОСЛУШАЙ СЕ И ГАЗ ДО ТЕНЕКИЯТА да излезеш от нея и освободиш максимално бързо....Ся някоя заспала мисирка на кръстовището се пудри или чопли тела си , тръгва поредата на зеления сигнал и след нея сички изнервени минават -кой на жълто кой на червено ....АМА КАТО ВИ ПИТАМ тя е примерната шоферка а ние зад нея изродите ....Искам - и то не щот съм куриер в Е....т и гоня график а кът нормален човек КОЙ ГИ РАЗДАВА ТЕЯ КНИЖКИ
  • 44 Бат Мишо

    13 0 Отговор
    Ама како ли ви питам кът зная че и жена ми зе книжка .....един слънчев ден изкара колата от гаража , слезе ,затвори врата на гаража -(Бел от автора)щот вътре имам мотори и котарак съм наредил да се затваря след излизане И СЕ КАЧИ В КОЛАТА И ВЛЕЗЕ НА ЗАДНА В ГАРАЖА през току що затворената врата , по точно заедно с вратата ....Искам да купя 1 автобус и сички инструктори да ги кача и да дам жена ми да ги вози ....тос дет на нея и даде книжка ще го тура на предната седалка до шофъора ....да видят како ни е на нас останалите СЛЕД КАТО ТЕ СИ ЗЕМАТ РУШВЕТА И ПРОДАДЪТ КНИЖКАТА....Бел от автора -аз вратата я заварих ама жена ми повече кола няма да кара ....

    Коментиран от #56

  • 45 Бат Мишо

    9 0 Отговор
    1 Виц Сутринта полицай звъни на врата-господине защо колата ви е паркирана на средата на кръстовището ??? Оня почва да се оправдава - ами като се прибирах снощи много се бях напил .....Полицая го прекъва - МЛЪК - тва че си се напил не е повод да даваш на жена да кара
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Ауууу

    11 8 Отговор
    Горкото гейче как протестира само. Жалък опит за гражданска позиция от тотален некадърник с ниво на осъзнатост като на хлебарка. Фалшива псевдовъзмутеност на латентен хомосексуалист, който заклеймява големите чепове.
    Ахахахахаха, ще падна от смях, ебаааси титана на дупедавството.
  • 48 АРХАНГЕЛ ПСУВНАИЛ

    10 5 Отговор
    От този клип разбрах само че авторът му е мазохист увреден с тежък Стокхолмски синдром - тотална жертва на системата, но готов да я брани до смърт в името на либералните ценности и хроничната джендъропатология. Истинските мъже снимат клипове в Крайстчърч, а пишман шофьорите се наслаждават на политическото кецане и партийния тахаруш. Нема да се оправи тая държава с такива хомо "видеорежисьори".
  • 49 Михаел

    7 6 Отговор
    Другарю некадърен шофьор и "талантлив" видеооператор, моля публикувайте в интернет графика си за шофиране по дни и часове, за да знаем ние неделните шофьори да не излизаме по това време защото очевидно ви пречим. Благодаря ви! Поздрави. С уважение, искрено ваш: Шумахер
    P.S. Вашата постъпка ме върна към живота.
  • 50 Тарикат ниво 10

    8 3 Отговор
    1. София е пренасекена десетократно.
    2. Инфраструктурата ни е смях., държавата ни е смях, полицията ни е смях, автошколите и изпитите за книжка са смях. Автопарка ни е за смях. ГТП-то ни е за смях.
    Резултат:
    Книжка взима всеки. Който поиска, аз не познавам човек който е искал и не е изкарал по един или друг начин. А начини в БГ- много.
    Некадърни полушофьори с технически неизправни коли, стресирани и изтормозени от немотията хора криволичат неадекватно по улиците с дръглясниците си, които гаснат по светофарите, карат на свободна за да не им харчи, карат с до 30- 40 за да не се пръсне мотора, или защото няма да могат да спрат. Понякога не спират. Стават катастрофи. И как да не стават? Пътната ни инфраструктура е ОПАСНО- дебилна, липсва градоустройствен план и визия. И цялата тази картинка на тези дупки, едно- двулентови "булеварди", скосени по европейски с ГЕЙО- алеи и бус ленти. Пътната ни инфраструктура е бих казал- ОПАСНА! София е строена за 300 000, това го знаем всички.

    Съжалявам господин буден гражданино, но понякога бързам. Или просто ми се кара и не ми се стои зад вас, изчаквайки да направите безумните си маневри, да паркирате по 4 часа, въртейки геврека, като на Запорожец. В повечето от случаи бих изчакал с усмивка, но и аз съм човек. Може би не толкова търпелив колкото теб. Но не те ли докара именно това търпение до тук?

    Малко лицемерен ми е този "лов на джигити"...
    Тя ганьовщиата има много проявления. Това, че висиш 20 минути в лявата
  • 51 Иво

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "Дамяни.":

    Дамиянчоооу , да ти се.а на финеса!Само това ще ти кажа!
  • 52 Гост

    4 0 Отговор
    Само на мен ли ми се струва, че номерата на нарушителите са умишлено замазани, а на останалите коли се виждат?! Явно автора на видеото не е чул за някои Закони и Директиви за защита на личните данни.
  • 53 Бай Шиле

    6 0 Отговор
    Като идея не е лошо.От години го има в други държави.Обаче тези клипове са неподходящи.Нарушителите НЕ ПОПРЕЧИХА на никого. /с изключение на черното Ауди/.Авторът е недорасъл за шофьор,камо ли критик.А и коментарът ми напомня с нещо за Истамбулската конвенция.
  • 54 stukar

    0 3 Отговор

    До коментар #17 от "оня с коня":

    Пък ко знаеш коко пари може да смъкне от "тубата" да снима таквиз селяци като теб и да ги поругава интелигентну, шса разпориш през гърба од яд! Ма и да си чул за генериране на трафик и хонорар от Ю- тюб, няма как да го осъзнаеш...

    Коментиран от #61

  • 55 Гост

    5 0 Отговор
    Искам да попитам операторът на тези клипове защо не си пусне и неговите нарушения защото едва ли е толкова стриктен водач.
    Май в България такива няма.
    Не е хубаво да си правиш имидж на чужд гръб.
    И не са виновни хората а системата.
  • 56 Даскала

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "Бат Мишо":

    Жената както ти я научиш. На мен ми се размина с отнесено огледало. И от там като я почнах но без да я газя много без причина. Да я видиш сега но без телефони съм казал
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Жена шофьор

    8 3 Отговор
    Само не разбрах на тоз галфон мръсен дето снима с какво му попречи сивата А3 на левия завой. Ела мамин златен да снимаш на Околовръстното и Северната тангента как карат с 80км в лявата лента и човек се чуди откъде да ги изпревари. Качило се всяко на кола и писка. Пълно е с идиоти, които не могат да карат. През седмицата с регистрация PK,E,KH... събота и неделя с дедиците дето излизат на панорамна обиколка на Софията. Относно снимача предлагам да се засили и да се удари в някоя стена с главата напред.
  • 59 Момчил Петков

    0 3 Отговор
    Въпрос на култура е както доста други работи , също е да те предредиат в магазина няма разлика , един умен човек ги беше нарекъл крадци на време . От доста време се каня да си купя рекордер единствено с целта да запаля КАТ от жалби с видиа ,чудя се как да проверявам има ли резултат от такива дейности ?
  • 60 hmhmhm

    7 0 Отговор
    за съжаление действителност, Но тук има вина и главния архитект и тези отговорниците за инфраструктурата. Давам реален пример София цариградско шосе посока пловдив след магазин метро е построен небостъргач, зад този небостъргач строят втори зад него е разположен аутлет а преди него леко в страни е разположен техномаркет. След небостъргача има една наклонене кула която е почти готова е цялата тази палплач се изнася по еднолентов път е как ще ми обясните че няма да има задръстване към 5 и 30 следобед. без да съм учил архитектура и инфраструктура. и който не вярва да види. Няма такава държава и толкова алчен народ
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Тоягата

    7 0 Отговор
    Не пречи да нарушавам правилника за движение по пътищата всеки ден, но да имам видео регистратор и когато някой неразумний юрод ме предвари или засече да го изтипосам в фейсбук и по все платформи и даже на кат да го дам, когато преди два светофара сам съм нарушавал.
    Ако си взема такава камера за колата колко хора ще се видят ама ще е субективен подбора на хейтърско ниво няма да има справедливост и този ще лъсне някъде сниман от някой си! Такива шерифи не признавам - комплексирани снимачи с камери вместо да излезе от колата и да потърси сметка като Мъж ама не му стиска.
  • 64 Старши сержант Ушо Тъпчев

    3 4 Отговор
    Хеееййй, приятел, ти си некадърник. Колкото и да снимаш няма да станеш шофьор. Ама почакааай, никакво видео няма да ти избие комплексите които получаваш от умеещите да шофират, разбираш ли го, хейййй? Ти си неуверен, създаваш предпоставки за ПТП и причиняваш задръствания, приятелюююю. По-добре си върни книжката в КАТ и ползвай такси, готиииин. Или дай на жена ти да караааа, все повече срещам такива двойкиииии, братлееее. Делегирай мъжките права на женката и си снимай с камерката, приятелчеееее. Ти си смотаняк левъл 100, сладууууур.
  • 65 УМЕН

    2 2 Отговор
    Основният принцип на битието и демокрацията е живей както искаш, стига да не пречиш на останалите. В тази връзка авторът на клипчето е от нагъл по-нагъл, защото иска другите хора, които не му пречат по никакъв начин да живеят по неговите правила. Сигурно е наследник на някой партиен секретар или подобно комунистическо величие. Няма друго обяснение. Или пък е прост, дървен шоп дето не сака на него да му е добре, важното е на Вуте да му е зле и всички да са еднакво зле. Много зле.

    Коментиран от #70

  • 66 УМЕН

    1 3 Отговор
    Основният принцип на битието и демокрацията е живей както искаш, стига да не пречиш на останалите. В тази връзка авторът на клипчето е от нагъл по-нагъл, защото иска другите хора, които не му пречат по никакъв начин да живеят по неговите правила. Сигурно е наследник на някой партиен секретар или подобно комунистическо величие. Няма друго обяснение. Или пък е прост, дървен шоп дето не сака на него да му е добре, важното е на Вуте да му е зле и всички да са еднакво зле. Много зле.
  • 67 Гост 1

    3 0 Отговор
    Като се имаш за толкова съвестен гражданин и шофьор защо не направиш една компилация от клипчета на коли от 200 бона и на горе защото всички знаем и виждаме по пътищата кои са най голямите нарушители и ще ми е много интересно тя как ще ги кръщаваш.Ама да си кажем истината Не ти Стиска май ни си толкова смел.
    И виж прочети закона за движение по пътищата защото май не си го и виждал.
    От Каблешков до Гешов нямаш никакъв проблем без това да е нарушение да направиш обратен завой.Ако нямаш право на такъв има един знак който ще седи там който ти най вероятно не си го и виждал така че не се излагай ами седни и прочети закона и разгледай знаците които се използват по пътищата на тази ДЪРЖАВА.

    Коментиран от #71

  • 68 Гост 1

    3 0 Отговор
    И в този ред на мисли първият участник така нареченият от теб "Градски тарикат ниво 1" Получава коментар.А сивият джип който очевидно минава на червено не получава никакъв коментар.В този случай и двамата са Гангстери защото щом за на ляво е зелено направо е червено и то преди да светне зелено за ляв завой а от клипа се вижда че джипа си минава като на парад след като и ти си потеглил на зелено така предполагам щом си толкова съвестен.Ако ще правиш нещо го прави както трябва а не избирателно.
    Извинявам се че се повтарям ама искам клипчета с коли за по 200 бона и на горе и тогава пак ще си говорим евентуално ако имаш такава възможност.
    Защото както казват хората за тези работи трябва да имаш топки а при теб явно липсват.Като гледам не ти се отдава това с което си се захванал така че спри не се излагай.
  • 69 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Goro":

    Точно на гешов и българия минавам всеки ден и там всеки 2ри включително и рейсовете правят левия завой от лентата за направо, така че не ги слушай тея идиоти дето коментират.
  • 70 Иво78

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "УМЕН":

    И аз така мисля,имаш лайк от мен.
  • 71 Язе

    0 1 Отговор

    До коментар #67 от "Гост 1":

    Я кажи къде от Каблешков до Гешов имаш разрешение за обратен завой?Никъде нямаш право в този участък пък аз да ти кажа.Голем разбирач пък не знае закона.Типичен "уличен гангстер".
  • 72 Язе

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "ОбратенЗащоНе":

    Като прочетеш правилника ще разбереш.Не се плаши-95% не го знаят.....защото книжките са ви дадени.
  • 73 Гост 1

    1 0 Отговор
    Язе ли си какъв си не те знам прочети го ти а не пиши на изуст всеки втори прави обратен але пък на Каблешков.Застани без значение по кое време и сам ще се обедиш.А отнасно книжката ми 94 год. Все още книжките не се даваха и продаваха.Листовки,Полигон и ако не са те скъсали на някое от тези двете чак тогава градско.

    Коментиран от #76

  • 74 Гост 1

    1 0 Отговор
    Язе ако искаш ела довечера към 18.00часа на Каблешков и България да видиш какво се случва пък и там има пост на КАТ и да питаме имаш или нямаш право на обратен завой от там до Гешов и тогава ще коментираме закона.Защото точно там от околовръстното посока център за ляв завой 90% от колите правят обратен пред очите на служителя на КАТ и не съм видял някой да бъде спрян.Бъди сигурен че ако това е нарушение ще има голяма сеч за тези шофьори.

    Коментиран от #75

  • 75 Язе

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "Гост 1":

    Това го знам много добре.И аз правя обратен на България и Гоце Делчев през ден.Това обаче не означава,че не е нарушение.А по въпроса защо не ги спират полицаи нарушителите-не им се занимава.
    Понеже виждам,че си много начетен-Каква стрелка има на светофара за ляв завой на България и Гешов?Ляв завой.ЛЯВ.Стрелката показва посоката на движение след светофара.Да виждаш знак както на Яворов и Черни връх,че е разрешен и обратен завой?Още да ти обяснявам?
  • 76 Язе

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "Гост 1":

    Аз моята книжка съм я взел 97год.Листовки,два полигона и чак тогава пред КАТ.Питай още ако искаш.
  • 77 Крали Марко

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Нервака":

    Аз немам зъби! Имам беретта (рег.в кос)и брадве под седалката - не давам аванта на опитващи да се предреждат.ГНЯСОВЕ!ПУСТИНЯЦИ НЬЕДНИ !
  • 78 Крали Марко

    2 0 Отговор
    Обществото ни е заспало и плашливо! Пример: 20-тина чинно чакат на светофар за ляв завой.Наглец се прережда от дясно като пречи и на движението на право (още 10-тина прецакани ) ПОНЕ 10-тина слизат от колите и му натрошват нпр. огледалата, стъклата, главата ! Пример 2 : мпс от градски масов транспорт е възпрепятствано да извърши маневра от наглец с автомобил.Слизат 10-тина пътника и го "наместват" Ако това гражданско правораздаване стане ,наглеците"тарикати" ще се швейцаризират !Да ама не . Свиват се зад волана и псуват- чакат родната полюция да ги "опраи . .Мишки, мишки български ! Велики от вкъщи ! Жалки !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове