14 Ноември, 2018 13:28 2 702 5

Руски резервни части за старите Ford-ове

  • ford-
  • focus-
  • сп ford sollers-
  • русия-
  • резервни части-
  • автомобили
Руски резервни части за старите Ford-ове - 1

На европейските пазари Ford замени третата генерация на един бестселърите си Focus с новото четвърто поколение и това доведе до спиране на производството на резервни части за предишния Focus.

По закон обаче резервни части за спрени от производство коли трябва да се произвеждат поне още десет години. Поради тази причина европейското подразделение на компанията Ford е сключило договор с руско предприятие.

Името на руския завод, който ще си партнира с европейците от Ford е СП Ford Sollers, като според договора се предвижда производство и доставка в Европа на голяма част от резервните части за третата генерация на Focus.

По-конкретно става дума за 21 броя основни възли и агрегати, които ще се произвеждат в Русия в общ тираж от 120 детайла годишно. Общото количество различни детайли, които предприятието Ford Sollers ще произвежда и изнася за Европа е 100.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жорко

    15 10 Отговор
    Нали уж има санкции срещу Русия? Или май санкциите са , както дяволът чете евангилието? Я, да вземе Ангеличнето Меркел да каже откъде взима природния газ и чий интереси обслужва Северен поток? ,Че ако руската мечка се разяри и наистина отреже газта и нефта за Европа, ще ги видя тези еврогейски бюрократи и лицемери как ще започнат да ядат ламарините на прехвалените си автомобили. А в момента най-новият и модерен завод на Мерцедес Бенц се изгражда именно в Русия.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 iwann

    12 17 Отговор

    До коментар #1 от "Жорко":

    Жорко, ако руската мечка се разяри, ще умре от глад. Така че тя няма интерес да се разярява.
  • 3 Иван

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Жорко":

    така и не разбрахте ма то и как да разберете с празни тикви и такава пропаганда, че санкциите са срещу определени лица и фирми, не са срещу цялата държава и хората в нея. но това е то българина-все по-прост, все по-консервативен....
  • 4 т. торбъ

    6 7 Отговор
    Форд са коли за мръсни соросоиди
  • 5 ГОЛЯМА МИНАВКА

    4 1 Отговор
    Леле мале!Да му мисли комшията с Форда!